Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HuAn82
ÁÁÁÁÁ!! Nagyon király!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Guest
OFF: Jó az a "rien" ott is... 😊
Pyx
Bertone Birusa Concept:

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Taranov
:-DDD

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Pyx
off:

loál! ..és a logod is ojan ismerös 😄

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

GregSB
Kösz.

Ez egy zeneszöveg. Az együttes amerikai, angolul énekelnek, csak az egyik számukban van ez a francia rész. Valamelyik fansite fórumjában volt így leírva...

I.C.ram
már késõ 😄
I.C.ram
Akkor ezt ki írta le neked?

Mostmár értem az elsõ mondatok, akkor elvileg jó 😊 Végét illetõen bizonytalan vagyok, mert elvileg Rien ne helyett Ne rien lenne, de nehogy átjavítsd, mert lehet hogy nem így van 😊
GregSB
Ha lehet privátban válaszolj, ne offoljuk szét a topikot.

Taranov
Jó, ki is tettem a monitor aljára egy cetlit, hogy komolytalan mondat után szmájli

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

GregSB
OFFTOPIC

Bocsi a kicsit durva hangnemért, ingerült vagyok 😄

Lehet, hogy rosszul van leírva, sajnos nem tudok franciául.
Ha te tudsz akkor segíts 😊

Angolra fordítva így szól az idézet:

"And when the day arrives
I'll become the sky
And I'll become the sea

And the sea will come to kiss me
For I am going home

Nothing can stop me now"

I.C.ram
Jóvanna! 😊 Nem gúnyosan kérdeztem! csak furcsáltam, hogy hiányzik az alany az elsõ mondtaban, de lehet, hogy ezt most okoskodásnak veszik az emberek 😄
GregSB
Nem, csak úgy odab@sztam egy francia idézetet, mert az tök vagány.

Persze hogy tudom.

I.C.ram
Te tudod mit írtál az aláírásodban? 😊
I.C.ram
Taranov, ha viccelsz rakj oda egy szmájlert, vagy valami hasonlót, mert így kurvára nem esik le egy normál embernek, hogy a kis buksidban mi a szarra gondoltál 😊
GregSB
Elolvastam. Asszem erre mondják, hogy felesleges magyarázkodni, csak rontasz a helyzeteden

Taranov
Erre is leírtam, hogy szintén poén volt, mivel Audiból az A8 a legnagyobb, ezért itt is azt írtam, nem gondoltam, hogy lesz olyan, aki komolyan veszi.
Egyébként sportkocsiból valóban fölösleges a business class, hisz sportos vezetésre vannak tervezve, ami nem fér össze a business class-szal. Meg ugye a helykínálat miatt sem.

Taranov
#46-tól próbáltam elmagyarázni, hogy a replikát nem komolyan mondtam.

I.C.ram
Azért mert a kedvenced az AUDI A8, attól még minden autónak az magas kategória? Eleve nem csinálnak sportkocsiból Business Classt, ahogy te szoktad mondani.
I.C.ram
Hallottál már kölcsönzésrõl??? Gondolod, hogy a filmekben is megvesznek egy hadseregni tankot, meg jármûvet? Ehh...
I.C.ram
2.0 motor 130 LE egy lószar! 80-ban volt 2-es motornak 130 LE-je.
MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa

MaSzKa

Taranov
Hazudozni? Ez a sértegetés inkább.

Taranov
Nem fogom elmagyarázni minden egyes usernek, hogy ne értse félre.
Inkább csak egy linket adok, és olvasd végig, talán megérted.
#46-tól

Ams
barom...

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

MaSzKa

MaSzKa

MaSzKa

MaSzKa

Pempő
Én meg válaszoltam rá. Több idõm nincs rád, kérlek ne kezdj el sértegetni, meg hazudozni, nem fogok reagálni...

kurvanyu jó-johánzon!!44

Taranov
Hát én nem tehetek róla, hogy nem érted, amit beszélek. A repülõzõs topikban még magyaráztam neked egy kicsit, hátha mostmár leesik, de lehet, hogy nem.

Pempő
Pff... a kutyámmal jobbakat szoktam beszélgetni, mint veled.

kurvanyu jó-johánzon!!44

Taranov
Nem láttam a klippet. Egyébként no comment, természetesen akkor kell megvenniük a kocsit, ha nem ad a Mazda.

Pempő
szóismétlés száksz...

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempő
Szerintem most hagyd abba, folyamatosan alázod magad 😄

"meg a 8-as szám magas kategóriára vall" - ehhez nem is fûzök semmit.
7,5 milliós (valóban olcsó!) kocsira behinni, hogy 20-25 millió... merész. (Nem veszed meg a trabantomat? Nem replika, és másfél millióért viheted is!)
Madonna, BS szerinted milyen költségvetésû klippeket forgat?
Az, hogy valaki egyszer azt mondta, hogy egy Lambo replikát ki lehet hozni itthon 2 gurigából, az nem jelenti azt, hogy amerikában ez ugyanennyi, fõleg hogy diablo profilt nem kell legyártani, mert létezik, RX-8-ból nem hiszem hogy van ilyen.
Nem láttam szerencsére az említett klipet, de összetörik benne a kocsit? (tehát indokolja-e egyáltalán valami, hogy replika legyen?)
Szerinted a Mazda örömében nem ajánlana (ajánlott) fel egy kamionnyi RX-8at örömében, hogy "ekkora sztárok" népszerûsítik azt?

kurvanyu jó-johánzon!!44

Taranov
min kacag? Azon, hogy 20-25 milliót gondoltam? Há bazzeg, Mazda RX-8, ugye sportkocsi, meg a 8-as szám magas kategóriára vall, nem gondoltam, hogy 7,5 millió.

Egyébként láttam egy VW Corrado-t (Corrando?) az Árpád hídnál, de szerintem ez a legutóbbi széria volt, mert igen korszerûnek tûnt, volt valami hasonlóság e között és a III-as Golf között.
Nem értem miért szünetették be a gyártását, nagyon atom, bár ennél szebbre nem lehetett volna csinálni talán.

D-vel kezdõdött a rendszáma.

Pempő

kurvanyu jó-johánzon!!44

Taranov
hehehe 😊))

Taranov
Költségvetés...

Taranov
Jaaaaa, az nem sok, aszittem 20-25 millió

GregSB
LOL 😄DD

GregSB
Neeeem. Elmondom akkor mi van: A kocsi nem nyikorog a valóságban, csak rákevertek egy default féknyikorgás hangot miközben megáll. Már vagy 20 éve ezt a gagyi hangot használják minden amcsi filmben az autók megállásánál. Ez olyan alap baromság, mint pl a sejtelmes jeleneteknél az eltúlzott gõzbeömlés minden irányból 😄D

Pempő
7,5mFt

kurvanyu jó-johánzon!!44

Loál János
Urissten! Egy szaros Mazdából miért kéne replikát csinálni egy Madonna-kliphez??? MADONNA! Ezen van a hangsúly. Nem egy bableveses kurva az...

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Taranov
Mé mennyibe kerül?

Pempő
LOÁL, jó kocsi az az RX-8, de nem az a kategória amibõl replikát készítenek.

kurvanyu jó-johánzon!!44

Taranov
Mondjuk a Mazda 6 se rossz cucc.
Bár aki európai autókban gondolkozik, az nem nagyon van oda a japánokért.
Ez csak tapasztalat, mert én pl. mindkettõt szeretem.

Taranov
Másolat, egy kliphez minek vegyenek egy olyan kocsit, mikor másolatot készítenek 2 millió magyar ft-nak megfelelõ összegért 😊)