Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Ezen miért csodálkozol? 😊
Amerikában veszik õket mint a cukrot, és mivel az amcsi autó-piac az elsõ számú piac, amire odafigyelnek az autógyártók ez teljesen természetes..

Mindenki SUVot épít?

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

GregSB
Kell a francnak az imageshack... 2 mp-el többet kell várnom hogy betöltõdjön az oldal, nabumm...

[Walaki]D`Lair
De engem érdekel, mert nekem nagyon tetszik😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DJ Bee18
CSOCSO, elmondanám a varázsszót: www.imageshack.us, és akkor betehed így:
Mert nem hiszem hogy mindenkit érdekel nagyban a Celicatok minden szögbõl 😊)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

CSOCSO
CSOCSO
<#mf3><#banplz>
[Walaki]D`Lair
Há mivan veled? Nem én hasonlítgatom a matizt a celicához😊)))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Adi
Azzért néha mondasz faszságokat!😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Kit--Kat
Ferrarit meg Bentleyt látsz, és ilyen ratyi Celicat raksz be?!😄D

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

[Walaki]D`Lair
hûû ez zsír...csak kár hogy Vectra A...😞(

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

marsu
Adi
😄😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CSOCSO
valamiert uberfaken lassuak ma a kepfeltolto szerverek... 2 perc mire feltolt egy kepet es meg se jelenik.. lol
CSOCSO
tedd tedd!!😊
[Walaki]D`Lair
Pörgök, épp takarítok😛

DJ Bee18
Lehet hogy beszúrom lassan én is anyám rózsaszín Murcielago-ját <#nyes><#nyes>

Adi
LOL!
Inkább pörögjé a szobába!

[Walaki]D`Lair
LOL...ne fárasszá má...azért egy Celica meg egy Matiz közt van NÉMI különbség nem te langyi? 😛PPPPPPP

Adi
Abba, hagyod?!😄
Most én is be-beszúrogassam az anyám kocsiját?!😄 (matiz😊

Taranov
Szépek ezek a pálmafák.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Punkerwork

Punkerwork
inkább ha jössz haza hozz nekem egy pálmafát, jó lenne a pecómba 😊

Punkerwork
"A ma reggeli Napkeltében az EU adóügyi biztosát a magyar Kovács Lászlót faggatták. A beszélgetésen szóba került a regisztrációs adó témaköre is. Kovács kijelentette, hogy nem helyes a jelenlegi rendszer, amikor két helyen is adózni kell egy autó EU-n belüli külhoni megvásárlása esetén, hiszen a forgalmi adón túl regisztrációs adót is kell fizetni, ez pedig nem egyezik az EU a versenyszabadságáról és az egységes piacról vallott elveivel. A regisztrációs adó megszûnését akarja elérni Kovács, illetve egységes szabályozást a teljes EU-n belül. Tervei szerint az autók a szennyezõanyag kibocsátás és motorméret alapján kerülnek majd adózási kategóriákba. Az ütemezésrõl elmondta, hogy az elkövetkezõ hetekben szeretné az asztalán látni a tervezetet, ami után az EU Bizottság elé vinné a kérdést, ez után pedig a pénzügyminiszterek gyûlésének kellene jóváhagynia azt. Az õszi ülésszakban ratifikálhatnák az egyes államok parlamentjei is a törvényt, amit így az optimista forgatókönyv szerint 2006. január elsejétõl lehetne alkalmazni.

Jelenleg az EU-ban jelentõs különbségek vannak az újautó árak között. Ebben a gyártók eltérõ árképzése, és a különbözõ adószintek a ludasak. Így az új szabályozás elfogadása igen érdekes helyzetet jelentene. Talán ennél is fontosabb számunkra, hogy mi lesz a helyzet a használt autók piacán, hiszen Kovács nyilatkozatából egyelõre nem derült ki, hogy a szabályozás változása ezt a területet mennyiben fogja érinteni. Pozitív változása esetén ismét megnyílhat az út - többek között a magyarok számára oly vonzó - német használtautó piac irányába, ami gyökeresen forgathatja fel az ország autópiacát."

[Walaki]D`Lair
Szted? A Celica baz...😄DDD

CSOCSO
nagyon lapos mostansag ez a forum
CSOCSO
😊)
CSOCSO
a celica vagy az alattam levo magazando autok?
[Walaki]D`Lair
AAAAAZTAKURVA DE JÓL NÉZ KI!!!!!

CSOCSO
Bambee

Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!

fifi
OFF
hogy éltél nemtom, nem is érdekel, de akkora ökörségekkel dobálózol itt hogy eszméletlen...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

CSOCSO
kisse off lett a dolog
Pupcika
kiegészítés:
én átszámolva 3dolcsiért dolgozom bruttóban.

Pupcika
Tévedtem, télleg sokkal rosszabb a helyzet akkor Mo.-n mint gondoltam.

CSOCSO
legeslegfikabb kereset a 4 dodo... feher ember ennyiert nem megy el dolgozni.. ilyenekert a spanyolok meg mexikoiak dolgoznak.. akiknek tok8 csak munka legyen es alad alkudhasson..
az atlag normalis kereset 6-8 dodo...
ismerosom pl 12 dodot keresett amibol 2 dodot adozott...
en 8 es 10 dolcsi kozott nyomom es nem kell adoznom
Pupcika
3 hónap alatt a nagy átlag 500ezret max 600ezrt keresett nettóban (2 személy) és nem evett ivott és nem utazott a munkahelyére és a gyerek sem evett ha van, míg a 4dolláros átlag az újvilágban 770ezer, csak a 4dolláros átlag szerintem ott a többséget jelenti, élelmiszerárakat és rezsi költséget nem tudom mi van ott, de itthon ez az autonom fogyasztásra és az alap életre elég, szvsz, kocsit ott sem és itthon sem vesz a nagy átlag, max egy lerugott verdát, újat nem tudnak ezek az emberek vásárolni. Ha tényleg ilyen olcsó kinnt az autó és az üzemanyag, akkor ez lehet elõny, de ugyanazon az életszintvonalon az élet ott sem jobb mint itthon.
Én így látom.

GregSB
"Újabb forradalmat ígér a BMW formatervezõ fõnöke
március 17. 14:38

Chris Bangle szerint a 3-as BMW az utolsó autó, amelyet a 2001-ben bemutatott hetes sorozat stílusában alkottak meg.

...

A BMW formatervezõ guruja szerint most egy újabb nagy váltás következik: "Mindent újrakezdünk az alapokról, hogy újabb formatervezési forradalmat hajthassunk végre.""

Nekem bejöttek az új BMW-k, úgyhogy erre nagyon kíváncsi vagyok<#eljen>

Nem lennék egyébként Bangle helyében. Azok akiknek nem jönnek be az új BMW-k mind õt utálják. Pedig a BMW vezetõsége tudatosan vette fel õt még a 90-es években, és õk akarták, hogy változtassa meg a márka arculatát...

CSOCSO
szerinted hol eltem majdnem 20 evig???? de legyen.. akkor talan 4 csalad megkeres havonta 20 forintot.. jo???
fifi
sztem addig ne mondj semmit amíg halovány fogalmad sincs az átlagember anyagi viszonyairól itthon...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

GregSB
ja, ez lemaradt: <#vigyor>

GregSB

Nem tud elég Mustangot gyártani a Ford
március 18. 11:34

Az új Mustanggal olyannyira eltalálta az amerikai ízlésvilágot a Ford, hogy nem képesek lépést tartani a megrendelésekkel. Eddig évente 112 000 Mustang megépítésére rendezkedtek be a Flat Rockban levõ gyárban, a hihetetlen lelkesedést látva most úgy döntöttek, hogy 80 000 darabbal, 192 000-re emelik az üzemben évente megépített Mustangok számát.

CSOCSO
meghat AAAATLAG!!!! amerikaban is van aki 4 dolcsiert gurizik... es van aki 16 ert...
CSOCSO
akkor most mondjam azt hogy 3 honap alatt 800 ezer? de nem egy emberrol beszelunk hanem alaphangon kettorol
fifi
3hónap alatt másfél milla??? ember te nagyon el vagy tájolva...

másfél milliót?Te melyik magyarországról beszélsz?😊

CSOCSO
latjuk rajta hogy 1600 osak😊
CSOCSO
nem az volt a lenyeg, csak vannak dolgok amiket az emberek nem vesznek figyelembe...
pl atlagos csalad akkor inkabb 3 honap alat trakja ossze azt a 20-25 ezret.... de ilyenkor meg nem ettek...
nahja viszont egy atlagos magyar csalad 3 honap alatt viszont hjo ha osszerak masfel milliot...

viszont itt nemsokan vesznek cashre autot..
leginkabb mert a reszletfizetessel faszabb creditet epithetnek maguknak.. plusz ha meg nem basztad ela credited akkor alapbol ugy indulsz hogy tok fikanyi manit kell leraknod az autoert meg blablabla...
DJ Bee18
Egyébként ha bejön a kép, akkor érdemes rákattanni, hogy normálisabb méretbe lásd (mert amúgy rohadt nagy 😊)