Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Bee18
Egyébként ha kötözködni látszottam, akkor bocs, nem volt szándékomban. Ha már USA-nál tartunk, itt a kedvenc amcsi járgányom. (szerintem nagyon brutál <#nyes>)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
De azon akadtam meg, hogy az átlagkeresletet hogy rontanák a szegényebbek, amikor az átlagkereslet már eleve magában foglalja ezeket a dolgokat 😊) ,,Piszkos mázlista amcsik, náluk a sima Mustang Coupe 20.000 $, míg a GT 25.000$. Vagyis nagyon erõs 200 Ft-os váltás esetén ez 4 illetve 5 milló. Ezt egy átlagos amerikai család 2 hónap alatt biztos megkeresi. Röhejesen kevésnek tûnik. Nálunk legalább 10 milla lenne." ---> Nem gondoltam volna, hogy ez ekkora nagy felhatjtást fog kavarni. 😊 Mert erre CSOCSO is már rezsit kezdte számolgatni, meg részletfizetések, meg még tököm tudja, hogy ki mivel jött elõ. 😊 És ez arra ment ki, hogy belém lehessen kötni, mint mindenki másba ezen a fórumon, ezen akadtam ki. Nekem nem egy téma nyitása volt a célom, hanem csak arra tenni egy megjegyzést, hogy a Mustang nagyon olcsó kinnt (hozzánk képest), és még az ÁTLAGbér is nagyobb, mint itt. 😊 Csak ennyi, nem pedig piackutatás, meg makroökonómia 😊)

CSOCSO
ne haragudj, rad nem gondoltam...

<#mf1>
Taranov
Te kötözködsz, én normális hangnemben mondtam, hogy azért vannak, akik rontják az átlagkeresletet, ezután elkezdtél beszélni, hogy nem tudok semmit a filmekbõl.
Amerikáról az terjedt el, hogy maga a paradicsom, nagyon sok lehetõség van, nagyon nagy jólét, hát én mondtam, hogy ez azért nem így van, csak vannak, akiknek jól sikerültek a dolgok ott.
Az tény, hogy ott sokkal könnyebb megszerezni egy Mustangot, hisz itthon ez bõven átlagon felüli autónak számítana, nem mondtam egy szóval sem az ellenkezõjét.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DJ Bee18
Többiektõl meg elnézést, hogy ezzel a szarral van tele a fórum, de ha Taranov nem hagyja magát, én hagyjam??

DJ Bee18
És te mit csinálsz most éppen? Minden szavamat szó szerint veszel és azokba kötsz bele. I.C. Ram-tól lopok el egy példát, mert nagyon ideillik. Ismered a bejártam a fél világot mondást? Ide copy-zok már valamit, mert látszik egszer kevés: Lehet hogy kicsit túloztam, de azért érzékelitek, hogy USA-ban átlagban sokkal nagyobb a kereslet, és egy ilyen autót, mint a Mustang, sokkal könnyeb nekik kint megszerezni, mint nálunk. 😊 Átlagban!!! Az átlagfizetés nálunk olyan 110 000 Ft körül van ettõl vannak gazdagabbak meg szegények. Te meg egy dokumentumfilmrõl beszéltél, ahol szegényeket láttál, ettõl függetlenül átlagban igaz az, hogy átlagban a Mustang könnyebb vétel, mint nálunk. Én kötözködök?? Annyira várom, hogy mikor szállsz már végre le rólam.

Taranov
Na ebbõl látszik mennyire tudod te, hogy milyen az átlagos amerikai család. Mustangot vesznek 2 havonta, mi? Akkor már mindenkinek lenne...

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Nonszensz, amit csinálsz. Szándékos, értelmetlen kötekedés.
Én azt mondom, hogy vannak azért szegény emberek is Amerikában, nem mindenki gazdag, erre te elkezdesz okoskodni, hogy honnan tudom én a filmekbõl, mikor te élõben is láttad már az ottani helyzetet.
Közben igazat mondtam, és ha te azt mondod, hogy nem így van, akkor látjuk mennyit láttál te élõben az USA-ból. Ha viszont szerinted is így van, nem tudom mit kötözködsz, és okoskodsz.

DanielT
A Fahrenheit 9/11 ugyanúgy mint a többi Moore film egy csúsztatások halmazából álló Bush-ellenes szarkupac. 3x láttam mellesleg, mert szórakoztató.
Taranov
Láttam a Fahrenheit 9/11-et, de szerintem te balfasz vagy, csak még nem tudod magadról.
A dokumentumfilm az igazságot mutatja, az a dokumentumfilm, ami a szegénységrõl szól, az a szegénységrõl szól, ami a gazdagokról, az pedig a gazdagokról.
Ha a saját anyagi helyzetemhez igazodó körülmények között lakom ott egy ideig, akkor csak azt a környezetet ismerem meg, a szegényeket és a gazdagokat egyáltalán nem.

DJ Bee18
A Fahrenheit 911 az mutatja talán igazán, hogy mi folyik a politikájukban. De azt még biztos nem láttad, mert még tévében nem volt. <#nyes><#nyes> A többi dokumentumfilm meg azt mutatja meg, amit az alkotója szeretne, az lehet nagy gazdagság, meg szegénység is. De azt még biztos nem láttad, mert még tévében nem volt. <#nyes><#nyes>

DJ Bee18
Én se szeretem az amcsikat nagyon, de ebben az egyben nagyon tapintatosak, és láttam hogy nem állnak oda. Meg ebben személyes tapasztalatom is van... Mindig csak a baromságokat vesszük át tõlük (pl. lufimánia, hamburger, valóságshow-k, primitívség stb.) pedig vannak jó dolgok is. Taranov ne erõlködj, tévémániákus. Többet tapasztalnál meg egy hét alatt, mint az összes dokumentumfilmbõl.

Taranov
"anyam celicajat.. ami csak 1.8 as.. 145 lovas cupe.. NEM vezethetem mert ha akkor tortenik vmi amikor en ulok a volannal akkor a garancia ugrot a toyotanal.. mert nem vagyok 25.. hat kapjak be!!!"

Taranov
Viszont a dokumentumfilmek az igazságot mutatják, te meg nem láthatsz mindent.

Taranov
"Ön terrorista?"

Megítélés kérdése, Önök kit tartanak terroristának? 😄

Taranov
Ebben csak az a szomorú, hogy a férfi -> nõ mûtét túl költséges 😊

Loogan
Nézz szét itt, hátha: www.auto.lap.hu

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Punkerwork
szerintem ilyen nincs

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Adi
Kérdésem: nem tud vki egy honlapot ahol folyamatosan írják a benzin árakat és külön vannak szedve a különbözõ kutak?😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Csocsokám mér állsz a nyomorékok helyére?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Oops...

DanielT
Muhahahaha, a verda CSOCSO anyjáé... 😄DDDDD
tényleg, az amerikaiak nem foglalnak el semmit önhatalmúlag. :-)

De ezzel a virtussal a magyarok is nagyon szépen alá tudják ásni a "tekintélyüket", a többmilliós, csilli-villi autók (koszos rendszámmal - elfogyott a mosószer :-) ) beállnak a hycomatparkolóba...

DJ Bee18
Egy frászt, csak elfoglalta a baromja szerintem 😊, pedig ez az amerikaiakra nem jellemzõ.

DJ Bee18
Lehet hogy kicsit túloztam, de azért érzékelitek, hogy USA-ban átlagban sokkal nagyobb a kereslet, és egy ilyen autót, mint a Mustang, sokkal könnyeb nekik kint megszerezni, mint nálunk. 😊 Egyébként ellentétben veled, én nem csak filmekrõl ismerem USA-t 😊)

bazz, ott még a Hycomatok is Celicából vannak...

CSOCSO
ja es az uj 4 uleses ferrarit is lattam
CSOCSO
CSOCSO
nah lementunk haverommal mijami bicsre😊 lattunk annyi ***nat hogy jujj.. feketet simat japcsit. volt minden!!!😊 nomeg egy piros ferrari meg bentley gt meg egyebb ilyenek de a csucspont egy citromsarga Porsche GT-t!!!!!!
alladek volt de inkabb SLR roxx meg eloben is
GregSB
Szerintem helyben kivégeznek a nagykövetségen 😄

I.C.ram
Mi van, ha azt írom, hogy igen? 😄
GregSB
Vigyázz, fogós keresztkérdések vannak az ûrlapon, amit ki kell tölteni a vízumhoz. Amikor bátyám csináltatta 2-3 éve, neki volt egy ilyen kérdés:

"Ön terrorista?"

Így, szó szerint 😄DD

I.C.ram
Király úgy néz ki, hogy megyek Novemberben Hawaiira!, meg bejárni USA-t tesóhoz, ha adnak vizumot. Végre eljutok az álomverdáim szülõföldjére! 😄 Várom már nagyon!

Nagyon kéne a nmezetközi jogsi. Nem tudja valaki, hogy mennyibe kerül, és hol lehet igényelni? És tényleg szarba se nézik amcsiban?

Jó lenne vezetni 1-2 V8-as dögöt 😄
I.C.ram
Amcsiban kb. 300 doclsiért kapsz mûködõképes autót.4 milláért már fullos Scion Tc-t. Ez kb olyan mintha egy fullos Honda Accordot kapnál 4 millióért.
Kit--Kat
jahh tényleg láttam 1 Sciont nemrég, 1bõl az ugrott be, hogy CSOCSO álomautó😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

I.C.ram
magyarországon is a piros a legdrágább biztosítási kategória. Fehér meg talán a legolcsóbb. Jó nagy köcsögök ezek a biztosítók, mindenbõl költségfaktort csinálnak. más a díj, ha nõ vagy...
I.C.ram
8 valves mi ezen olyan különleges? 😄 írtak volna v8-at helyette? 😄 Móka lenne 1.6-os V8-as 😄
I.C.ram
nyilván képletesen mondtam.... ugye ismered a "fél világot is bejártam" mondást? 😄 Na kb ilyet akartam 😄
Kit--Kat
elég szomorú, ha ezn jelenti a sportkocsit majd

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

GregSB
Nissan Sport Concept:

Taranov
A szabadság országa 😊
Egyébként én csak azért hasonlítottam Budapestet az USA-hoz, hogy itthon mondjuk egy normálisan élõ budapesti ember vehet magának egy új lakást egy egyszerûbb új lakóparkban, meg mondjuk egy peugeot 407-et vagy egy vectrát stb., viszont Amerikában is vannak, akik ezt nem engedhetik meg maguknak, minthogy Magyarországon is.

CSOCSO
az kb olyan volt mint bp legnagyobb byomornegyedet neznenk.. ettol fuggetlenul bp nem nyomornegyed...

de amerikaban amennyivel tobb nyomornegyed vanannyival tobb gazdagnegyed.. ket vilag. nem erdemes osszehasonlitani... ha itt szulettem volna.. lenne ertelmes kreditem azaz mindent rendesen fizettem .. ami szamomra 21 evesnek max a mobilszamlat jelenti meg egy ket ilyen kis dolgot
akkor mar siman lehetne scion tc-m.. 25 evesen pedig akar egy 350z-m!!!!!
tenyleg mennyire **ci dolog hogy 25 ev alatt csillagos eg a biztosias???
havi 40 ezer korul.. es van feljebb is.. tegnap nezegettem az amcsi forumokat... azaz a scion forumat.. most adjak ki az elso limitalt seriat.. piros szin meg egyebb.. erre a forumon azt irjak:
red = high insurace rates

amibol igenis csak azt tudom leszurni hogy ha piros az autod tobb biztositast kell fizetned.... HAT LOLLLL amilyen sokat kereshetsz olyan sokat baszhatsz el😞

18 evesen felejtsd el hogy nem gazdagon sport autot veszel....
de meg 21 ev alatt iss.. 21 ev felett mar kisebb cupet megengedhet maganak egy jobban kereso kolok esetleg annak csaladnak a sarja...

anyam celicajat.. ami csak 1.8 as.. 145 lovas cupe.. NEM vezethetem mert ha akkor tortenik vmi amikor en ulok a volannal akkor a garancia ugrot a toyotanal.. mert nem vagyok 25.. hat kapjak be!!!
Taranov
Mondjuk a Kóla, Pusa, Sültkrumpliban voltak olyan kisvárosok, ahol napi 15 órát dolgoztak az emberek, és kora hajnalban vitték õket munkahelyi busszal, és este sötétben hozták.
Mindenkinek lepusztult háza volt, akinek autója volt, annak is max. valami rozsdás platós, ami alig mûködõképes. Szóval igazán rossz anyagi helyzettel éltek, bõven alulmúlva a normális budapesti színvonalat.

CSOCSO
azok a dok filmek 10 evvel ezelottiek es azok is 10 evrol korabbrol beszelnek😊)))))

amugy hja... 20 ezret semmikeppen nem raknak le az asztalra..

fejenkent a kb minimum olyan 2 ezer.. Egy fasza kereset 4 ezer per kopf per nap....
Taranov
Ki van zárva, hogy 2.000.000 Ft ott a havi átlagos kereslet.
Nagyon nagy szegénység van néhány helyen, ha néznél dokumentumfilmeket, nem csak, mint a paradicsomot ismernéd Amerikát, de ha megnézed, a boxolók stb. mind nagyon szegény családokból származnak.
Mondjuk biztos sok ember van, aki havi 10 ezret keres, de nem ilyenekkel kell számolni szerintem.

CSOCSO
FAQ ba meg be lehetne irni hogy ha valakinek nem megy a drift kormannyal az ne csodalkozzon... huzza ki a kormany es nyomja bill el.
hogy miert??? egyszeruen csak nem lehet olyan gyorsan rangatni a kormanyt ahogy a bill eket nyomogatni.
GregSB
Szerinted.

😄DDD

CSOCSO
ja ok.. csak meg eletemben nem lattam igy leirva hogy 8v. mert a 16 v vagy 24 stb az oke. de hogy kiirjak hogy 8v😊
DJ Bee18
Én nem mondtam hogy gépnél vagy. Nem azért piszkáltalak, hogy nem értél rá, hanem azért, mert szerintem a feszültséglevezetésre ott a gumiszoba

GregSB
Hogy tunék ideírni, ha nem vagyok a gépnél?

Épp most vezettem át a városon, úgyhogy valahol le kellett vezetnem a feszültségeket. Ez a topic ideálisnak tûnt <#ticking>