Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Amerikáról az terjedt el, hogy maga a paradicsom, nagyon sok lehetõség van, nagyon nagy jólét, hát én mondtam, hogy ez azért nem így van, csak vannak, akiknek jól sikerültek a dolgok ott.
Az tény, hogy ott sokkal könnyebb megszerezni egy Mustangot, hisz itthon ez bõven átlagon felüli autónak számítana, nem mondtam egy szóval sem az ellenkezõjét.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Én azt mondom, hogy vannak azért szegény emberek is Amerikában, nem mindenki gazdag, erre te elkezdesz okoskodni, hogy honnan tudom én a filmekbõl, mikor te élõben is láttad már az ottani helyzetet.
Közben igazat mondtam, és ha te azt mondod, hogy nem így van, akkor látjuk mennyit láttál te élõben az USA-ból. Ha viszont szerinted is így van, nem tudom mit kötözködsz, és okoskodsz.
A dokumentumfilm az igazságot mutatja, az a dokumentumfilm, ami a szegénységrõl szól, az a szegénységrõl szól, ami a gazdagokról, az pedig a gazdagokról.
Ha a saját anyagi helyzetemhez igazodó körülmények között lakom ott egy ideig, akkor csak azt a környezetet ismerem meg, a szegényeket és a gazdagokat egyáltalán nem.
Megítélés kérdése, Önök kit tartanak terroristának? 😄
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
De ezzel a virtussal a magyarok is nagyon szépen alá tudják ásni a "tekintélyüket", a többmilliós, csilli-villi autók (koszos rendszámmal - elfogyott a mosószer :-) ) beállnak a hycomatparkolóba...
alladek volt de inkabb SLR roxx meg eloben is
"Ön terrorista?"
Így, szó szerint 😄DD
Nagyon kéne a nmezetközi jogsi. Nem tudja valaki, hogy mennyibe kerül, és hol lehet igényelni? És tényleg szarba se nézik amcsiban?
Jó lenne vezetni 1-2 V8-as dögöt 😄
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Egyébként én csak azért hasonlítottam Budapestet az USA-hoz, hogy itthon mondjuk egy normálisan élõ budapesti ember vehet magának egy új lakást egy egyszerûbb új lakóparkban, meg mondjuk egy peugeot 407-et vagy egy vectrát stb., viszont Amerikában is vannak, akik ezt nem engedhetik meg maguknak, minthogy Magyarországon is.
de amerikaban amennyivel tobb nyomornegyed vanannyival tobb gazdagnegyed.. ket vilag. nem erdemes osszehasonlitani... ha itt szulettem volna.. lenne ertelmes kreditem azaz mindent rendesen fizettem .. ami szamomra 21 evesnek max a mobilszamlat jelenti meg egy ket ilyen kis dolgot
akkor mar siman lehetne scion tc-m.. 25 evesen pedig akar egy 350z-m!!!!!
tenyleg mennyire **ci dolog hogy 25 ev alatt csillagos eg a biztosias???
havi 40 ezer korul.. es van feljebb is.. tegnap nezegettem az amcsi forumokat... azaz a scion forumat.. most adjak ki az elso limitalt seriat.. piros szin meg egyebb.. erre a forumon azt irjak:
red = high insurace rates
amibol igenis csak azt tudom leszurni hogy ha piros az autod tobb biztositast kell fizetned.... HAT LOLLLL amilyen sokat kereshetsz olyan sokat baszhatsz el😞
18 evesen felejtsd el hogy nem gazdagon sport autot veszel....
de meg 21 ev alatt iss.. 21 ev felett mar kisebb cupet megengedhet maganak egy jobban kereso kolok esetleg annak csaladnak a sarja...
anyam celicajat.. ami csak 1.8 as.. 145 lovas cupe.. NEM vezethetem mert ha akkor tortenik vmi amikor en ulok a volannal akkor a garancia ugrot a toyotanal.. mert nem vagyok 25.. hat kapjak be!!!
Mindenkinek lepusztult háza volt, akinek autója volt, annak is max. valami rozsdás platós, ami alig mûködõképes. Szóval igazán rossz anyagi helyzettel éltek, bõven alulmúlva a normális budapesti színvonalat.
amugy hja... 20 ezret semmikeppen nem raknak le az asztalra..
fejenkent a kb minimum olyan 2 ezer.. Egy fasza kereset 4 ezer per kopf per nap....
Nagyon nagy szegénység van néhány helyen, ha néznél dokumentumfilmeket, nem csak, mint a paradicsomot ismernéd Amerikát, de ha megnézed, a boxolók stb. mind nagyon szegény családokból származnak.
Mondjuk biztos sok ember van, aki havi 10 ezret keres, de nem ilyenekkel kell számolni szerintem.
hogy miert??? egyszeruen csak nem lehet olyan gyorsan rangatni a kormanyt ahogy a bill eket nyomogatni.