Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
Ahoy from Miami😊
CSOCSO
Pors Dzsiti:
CSOCSO
te itt csak ne ertse edjet.. yo????

<#idiota>
[Walaki]D`Lair
Így van...<#worship><#worship><#worship><#worship>

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
ilyet hetvegen lattam feketeben.. Cadillac XLR😊
Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

CSOCSO
azon gondolkozom, hogy azert az xxx dollarert vajh betetessem e az uj autoba az oldal legzsakokat

ui: majd ha lesz autom az is max ev vege fele
CSOCSO
/sohajt/

sokan fikazzak ezt a kis orszagot *HUN* pedig jo kis orszag ez csak kene egy ket valtoztatas... viszont akkor talan tul joak lenne😊

Taranov
Ezért mondom, hogy nagy a szerepe a szerencsének, de talán azért megéri biztonságos autót venni, hogy kevésbé legyen szükség a szerencsére.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

CSOCSO
igy van!!!
ezert nem vezetem a celicat.. en tudom hogy nem isnalok faszsagot ( neha csinaltam mar es nem vagyok tokeletes szal fogok is) de lehet hogy belemszal egy idiota barom kamionos.. vagy csak egy sima motoros aki lat egy bikinis csikent
Punkerwork
többször használ mint árt szal.

Punkerwork
értelmes ember beköti az övet, mert sose tudni mikor megy bele egy állat.

Taranov
Ausztriában sem értették, Magyarországon bezzeg megköszönik 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Igen, a szerencsének nagy szerepe van, mert néha az övet is jobb nem bekötni, mert szervi sérüléseket okozhat, de jobb rá nem gondolni.

Taranov
4 halottat láttál Megane-ban, mert rossz körülmények között, nagy sebességgel ütköztek. Kisebb sebességgel lehet, hogy Adi a BMW-jében Isten ments meghalt volna, a Megane, ami nem annyi lóerõ, meg nem is olyan vagyány autó, megvédte volna.
Ezt úgy mondom, hogy nem vagyok sem Renault fan, sem 5 csillagos NCAP fan, csak nem veszem azért semmibe a töréstesztet.
Régen látszik, hogy a német autómárkák adtak a motorra, a kényelemre, az eleganciára, a minõségre, de a biztonságra egyáltalán nem. Ez a teszt és ennek a reklámértéke legalább erre kényszerítette õket.

CSOCSO
az elobb trafipaxoztak a zsaruk.. en boszen villogtam a szembelevoknek..szerintetek van annyi eszuk hogy felfogjak miert villogok?😊

megf:persze hogy nincs
CSOCSO
igazad van de az altalad is linkelt szerver rohadtul nem volt elerheto.. erted? tehat nem is linkeltem....
azonkivul tapasztalataim szerint... : az srv nekem lassu de nektek gyors az imageshack meg nekem gyors es nektek lassabb.. legalabbis panaszkodtak ra az egyik forumba hogy milyen lassu szerver magyarorszagrol.. de lenyegtelen....
1 rohadt kep miatt meg ne nyivakoljatok mar... menjetek a jocsajok topikba oszt kapjatok a szivetekhez hogy mennyi kep van
[Walaki]D`Lair
Meg hogy van-e szerencséd vagy nincs...meg hogy bekötöd -e az övet vagy nem....szal...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Taranov
Megint kötözködsz, csak nem veszed észre, igazam volt a múltkor 😊
Na no flame, peace meg minden szép.

Taranov
Bocs, de szerintem ha ütközöl, a légzsákok száma mellett csak az EuroNCAP tesztjein elért eredmény számít.

CSOCSO
mindenesetre azert koszike😊
Bar inkabb Walaki szereti a subarukat....
CSOCSO
😊
CSOCSO
lattam az elobb egy full fekete CLS-t
hatalmas fekete felnikkel korbe kromszegellyel.....
hat reg lattam ilyen gyonyoru autot!!! olyan uberul nezett ki hogy az nemigaz!!! pedig nem tetszett kepeken!!!!
Uj SLK sem tetszett a kepeken..
Punkerwork
lol

CSOCSO
ahh ennek milyen hangja lehet😊 a regebbi svt mustanok es cobraknak is olyan h angjuk van hogy jujj...
mikike
mind1
japán nem?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

CSOCSO
csocso?? subaru????
e30 bmw robbantott rajz hol található?
Kedves, így linkeljen be valaki... na de sebaj.

DJ Bee18: Az NCAP az autóknál olyan, mint a 3DMark a videokártyánál. Egy teszt, amelynek jó nagy reklámereje van.A 3DMarkkal megcsinálta az nVidia, hogy specifikusan annak minél jobb teljesítésére élezte ki a vdieokártyáit.
Az NCAP-nál is vannak ilyenek, a Renaultnál pl. már minden autó legalább 4,5 csillagos, bár láttam már új Meganeban 4 halottat. (illetve hallottam már róla.) Biztos nem olvasták az NCAP-tesztet, hogy életben kellett volna maradniuk, hm? Ezzel jönni, hogy Te egy mozgó koporsóban ülsz, mert 1 csillagos az NCAP-od, enyhén szólva idétlenség.

DJ Bee18
Ez tényleg brutál 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Ezeket mibõl gondolja rohadt sok ember, hogy az NCAP kalap szar? Csak kíváncsi vagyok, mert már nagyon sokan mondták, de nem tudom milyen forrásból? Mert a BMW-k meg a korábbi VW-ek meg Audik nem értek el túl jó minõsítét, a sokak által szarnak mondott Renault-k meg igen? Ha már itt tartunk, a BMW miért nem tudta úgy megcsinálni, hogy ezen a teszten jól átmenjen, és ezzel az 5-ösnek jó reklámot csináljon? <#nyes> Az 5 csillagos autókon szerinted nincs hatásos fék? De ha már itt tarunk, ez hivatalosan is törés teszt, nem pedig autóviselkedési teszt. Láttam fotót újságban, ahogy egy G Astra nekiment egy Megane-nak, és az Astra eleje vagy 3x jobben össze volt törve mint a Megane oldala. A mûanyag részek persze mindkettõn teljesen összetörtek, de a Megane-on csak az tört, míg az Astrá-nak az egész motortere. <#hamm>

DJ Bee18
De akkoris gyorsabban jön be a fórum, mert nem kell rohadt nagy képeket betölteni. Mert rengeteg kép van, ami például téged vagy engem nem érdekel, és ami érdekel, arra ráklikkelsz. Az lehet, hogy a képre így többet kell várni, de a fórumra töredéknyit kell várni. Nem tudom miért erõsködsz, meg a szervereket szidod, mert ha nem szúrsz be képet nagyban, akkor ilyen probléma nincs. Normális felnõtt ésszel ez logikus, nem? Mert azért abba egyetértesz, hogy igazam van?

DanielT
Atomdurva 😊
Punkerwork

SUV...

mikike
csocso is hadd élvezzen
egy tényleg szép subaru

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Már ne is haragudjatok, de az NCAP egy kalap szár, van, aki már csak NCAP-ra készíti fel az autóit. Azon átmegy, 4, akár 5 csillaggal, egy kispolskin meg kettétörik az egész.

Az autók aktív biztonsága sokkal fontosabb, mint a passzív, amire az NCAP-csillagait kapja. Hatásos fékek, pontos kormány, kiszámítható viselkedés. Ennyi kell, nem hatvannégy csillag az NCAP-n.

Taranov
Nem akarlak megsérteni, de a tiédnek 1 csillagos az EuroNCAP tesztje, mozgó koporsóval közlekedsz 😊
Nem tervezed lecserélni egy Matizra? 😊

CSOCSO
jajma fejezzetek be.. en vettem alapot ertettem a poent jot rohogtem aki nem vagta az meg inkabb maradjon csondben vagy irjon egy jobbat😊)))))))))))
Adi
Igaz!
Nem hasonlítgattam, én elsütöttem egy poén-t amire õ felkapta a vizet.. illetve Csocsonak sütöttem, el mivel tudja, h hülyülök! 😄
Hasonlítgatnám nem egy "matizzal"* tenném ezt, hanem az enyémel vagy az slk-val!! De nem teszem, mert felesleges és über a celica is!😉)

* ezzel nem fikázom a matiz-t! Ha kell elvisz A pontból a B pontbe!!
Én már nem fikázom az ilyen kategoriájú kocsikat... suzuki meg stb... és, h õszinte legyek az szidja aki v. bkv-zik v. nagyon teli van!😉 Manapság már egy matiz-t se egyszerû fenn tartani!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
ÉS kimondta komolyan?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CSOCSO
1)
"valamiert uberfaken lassuak ma a kepfeltolto szerverek."
tehat szerverek!!!!!!!!!!! hidd el honapok ota ismerem ezt a szervert de ez is es az srv szerver is rohadt lassu volt abban az oraban.. nemtudom miert...
2)irigykedunk irigykedunk?😊)
Punkerwork

Kit--Kat
beléd is

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Taranov
Nem is hasonlítgatta.

[Walaki]D`Lair
És ez ki a faszt érdekel? Kinézetre akkorse hasonlítgassa már ahhoz...

Taranov
Ne így közelítsd meg a dolgokat: a Matiz pl. olcsóbb.
Lehet, hogy Adi anyja jobban járt, mint Csocsoé, mert több pénze maradt autóvásárlás után 😊

Taranov
Kár.

Punkerwork

ha kint 25k $ itthon mennyi lehet 50-60k $?

Loál János
Audi is mingyá kidobja. Q7

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.