Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
ui: majd ha lesz autom az is max ev vege fele
sokan fikazzak ezt a kis orszagot *HUN* pedig jo kis orszag ez csak kene egy ket valtoztatas... viszont akkor talan tul joak lenne😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
ezert nem vezetem a celicat.. en tudom hogy nem isnalok faszsagot ( neha csinaltam mar es nem vagyok tokeletes szal fogok is) de lehet hogy belemszal egy idiota barom kamionos.. vagy csak egy sima motoros aki lat egy bikinis csikent
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ezt úgy mondom, hogy nem vagyok sem Renault fan, sem 5 csillagos NCAP fan, csak nem veszem azért semmibe a töréstesztet.
Régen látszik, hogy a német autómárkák adtak a motorra, a kényelemre, az eleganciára, a minõségre, de a biztonságra egyáltalán nem. Ez a teszt és ennek a reklámértéke legalább erre kényszerítette õket.
megf:persze hogy nincs
azonkivul tapasztalataim szerint... : az srv nekem lassu de nektek gyors az imageshack meg nekem gyors es nektek lassabb.. legalabbis panaszkodtak ra az egyik forumba hogy milyen lassu szerver magyarorszagrol.. de lenyegtelen....
1 rohadt kep miatt meg ne nyivakoljatok mar... menjetek a jocsajok topikba oszt kapjatok a szivetekhez hogy mennyi kep van
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Na no flame, peace meg minden szép.
hatalmas fekete felnikkel korbe kromszegellyel.....
hat reg lattam ilyen gyonyoru autot!!! olyan uberul nezett ki hogy az nemigaz!!! pedig nem tetszett kepeken!!!!
Uj SLK sem tetszett a kepeken..
DJ Bee18: Az NCAP az autóknál olyan, mint a 3DMark a videokártyánál. Egy teszt, amelynek jó nagy reklámereje van.A 3DMarkkal megcsinálta az nVidia, hogy specifikusan annak minél jobb teljesítésére élezte ki a vdieokártyáit.
Az NCAP-nál is vannak ilyenek, a Renaultnál pl. már minden autó legalább 4,5 csillagos, bár láttam már új Meganeban 4 halottat. (illetve hallottam már róla.) Biztos nem olvasták az NCAP-tesztet, hogy életben kellett volna maradniuk, hm? Ezzel jönni, hogy Te egy mozgó koporsóban ülsz, mert 1 csillagos az NCAP-od, enyhén szólva idétlenség.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
SUV...
egy tényleg szép subaru
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Az autók aktív biztonsága sokkal fontosabb, mint a passzív, amire az NCAP-csillagait kapja. Hatásos fékek, pontos kormány, kiszámítható viselkedés. Ennyi kell, nem hatvannégy csillag az NCAP-n.
Nem tervezed lecserélni egy Matizra? 😊
Nem hasonlítgattam, én elsütöttem egy poén-t amire õ felkapta a vizet.. illetve Csocsonak sütöttem, el mivel tudja, h hülyülök! 😄
Hasonlítgatnám nem egy "matizzal"* tenném ezt, hanem az enyémel vagy az slk-val!! De nem teszem, mert felesleges és über a celica is!😉)
* ezzel nem fikázom a matiz-t! Ha kell elvisz A pontból a B pontbe!!
Én már nem fikázom az ilyen kategoriájú kocsikat... suzuki meg stb... és, h õszinte legyek az szidja aki v. bkv-zik v. nagyon teli van!😉 Manapság már egy matiz-t se egyszerû fenn tartani!!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
"valamiert uberfaken lassuak ma a kepfeltolto szerverek."
tehat szerverek!!!!!!!!!!! hidd el honapok ota ismerem ezt a szervert de ez is es az srv szerver is rohadt lassu volt abban az oraban.. nemtudom miert...
2)irigykedunk irigykedunk?😊)
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Lehet, hogy Adi anyja jobban járt, mint Csocsoé, mert több pénze maradt autóvásárlás után 😊
ha kint 25k $ itthon mennyi lehet 50-60k $?