Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
a maradék pénzt meg félre teheti a temetésre, buzukinál ocsmányabb halál csapda nem sok van.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Loogan
Igen. Faterom is ezzel jön, hogy régi Suzuki Swift.
Szinte minden elvárásnak megfelel, tényleg jók, olcsók, legendásan megbízhatóak, csak az nem tetszik benne, hogy kisujjal be tudom nyomni az oldalát a kaszninak. Persze persze tudom, hogy a könnyü kaszni miatt fogyaszt olyan jól...
Inkább szimpatizálok egy Honda Civic-el vagy egy Mitsubishi Colt-al. Kis szépek vannak a hasznaltauto.hu-n.

Azért köszönöm az infókat!

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Adi
akkor tényleg suzuka kell neki😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Suzuki.
Ár: 600 ezer körül már van;
10 évesnél fiatalabb legyen: megvan;
-kis fogyasztású (nem janizni lesz...): a Suzukik ehhez értenek a legjobban;
-kis ccm-es a biztosítás miatt: 993ccm. Megfelel?
-nem családi autó lesz (nyugodtan lehet 3 ajtós is): megvan;
-megbízható: etalon;
-valamilyen szinten strapabíró (keveset kelljen hozzányúlni, és esetleg 5 év múlva is autó legyen kevés anyagi ráfordítással): ebben is etalon;
-esetleg szép és dekoratív :-) : teljes mértékben ízlés dolga. ha a maradék lovettát ráköltöd, olyan lesz, amilyet szeretnél.
Ezenkívül az ország 80 ezer pontján javítják, az alkatrészeket még a hentesnél vagy a kocsmában is megkapod hozzá, már ami egyáltalán kell...
Nem akarom rádtukmálni, de igényeid alapján ez a leglogikusabb. Szerintem.

CSOCSO
ha regeled magad akkor gyors.. like nekem
Adi
Dobjál már vazz pár Subaru WRX képet.. külsõt belsõt!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Caby
szvsz tényleg az 😄D... Csak valami hatásosat akartam maondani 😄DD
Mert pölö az accord is nagyon ottvan, de a prelude sem elhanyagolható <#eljen>
Nagyon ott vannak a szeren. De az ilyenek hogy Jazz, akkor van az a JAZZ hasonmás aminek most nem jut eszembe a típusa valami J-betûs...
Meg ezek az új hibrid hondák lásd: #33402

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

Kit--Kat
na az most tényleg nagyon odavágós lett az nekem is tetszik

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

GregSB
Ez SZVSZ baromság, az új Accord szerintem sokkal szebb az eddigieknél.

Kit--Kat
hátt jahh ezek a mai próbálkozások megsem közelítik azt a jó kis régi imidzset mint pl. a 80as években a CRX, de zsír autó is volt<#finom>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Caby
igen 😞 a HONDA mára már elvesztette a varázsát

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

Taranov
Ja, ez a jó.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kit--Kat

csak ilyen feketeszínüt találtam hírtelen:o

GregSB
Ehh, 3K/seccel lehet innen tölteni....

Taranov
KÉP??? 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kit--Kat
a legjobb a 95-96os széria volt😛PP

Taranov
Nekem is tetszene, csak valamit mindig elrontanak, mármint az én ízlésem szerint elrontanak...
A Civicek egyre magasabbak, nem elég laposak szerintem, illetve nem annyira sportosak, mint pl. egy MG.
Aztán a középkonzolon lévõ váltó sem tetszik.
Szóval nem az igazi a Honda szerintem.

Cicero
<#nyes><#nyes>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

I.C.ram
Úgy Honda fan, ahogy te Rover, vagy ahogy valaki Smart, meg ahogy én Alfa 😊 Ami a "sajátja", azt szereti 😊
Cicero
Jah 😄DD

Taranov
Honda fan-e vagy!

Cicero
Szerintem marhajól néz ki, a jövõ autója

Cicero
Honda Civic: A motorkínálatban szerepelni fog a benzin-elektromos üzemû erõforrás az európai négyajtós modellben, a többi piacon pedig kapható lesz természetes gázzal üzemelõ változat is. Dízel erõforrásból a Civic a 2,2 literes i-CTDi blokkot kapja majd meg.

Jah igen az új 😄DD

DJ Bee18
Az biztos hogy jó, nálunk 13-14 hónap után volt ennyi 😊) (igaz az céges, sajátot nem kínoznánk 😄D)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Cicero
100.000 kM 11 éves autóhoz képest eléggé jó nem? <#vigyor5><#fejvakaras>

Cicero
Aranyos kis jószág! <#eljen><#eljen>

[Walaki]D`Lair

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kit--Kat
"nincs olyan reszing pedigreje mint a ferrarinak. nincs olyan vizualitasa mint a lambonak ( nemtom mirol beszelt) es nincs olyan minosege mint a zondanak" nahh nekem pont ezek számítanak, 300-400lóerõ bõõven elég annál nem is kéne több és 300nál nagyobb sebesség se kell, úgysetudnám kihasználni.

Kit--Kat
mert Colt licenc

Loogan
Hát kösz a tippeket!
Japán autókat nézegettem én is. Toyotából sajna nem láttam olyat, ami ebben az árban megfelelne, elég drágák.

[Walaki]D`Lair
Meg nézegessél régebbi Toyotákat...meg Japán autókat, azok nagyon megbízhatóak...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Punkerwork
VW valszeg nem véletlenül szidják a fórumon csomóan, persez az Intel-t is fikázzák fszt mégis jó, szal nem tom 😊

Csacsi
Az az igazság....hogy ez nagyon izlés kérdése. Kinek mi jön be....Baj minden autóval lehet....ha rendesen használja az ember, ha nem....nem árt szerencse is a dologhoz...és mielõtt megveszed nézesd át.

De a hasznaltauto.hu oldalon sok mindent be tudsz állítani, és az alapján keresgélni.

Sok sikert a vásárláshoz. És tényleg nézesd meg egy szakemberrel mielõtt megveszed.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Loogan
VW Polo-kat is néztem. Elég jó áron vannak csinos kis kocsik belõle, de nem ajánlja sok autószerelõ, állítólag nagyon hamar kopnak az alkatrészek.

[Walaki]D`Lair

Loogan
Életemben nem láttam még ilyen autót. :-) Kicsit hasonlóm, mint a Mitsubishi Colt. De tényleg nem tûnik rossznak.
Köszmár...

[Walaki]D`Lair
Sztem meg nagyon nem😄D

Punkerwork
szerintem ilyen nem létezik 😊

Csacsi
http://www2.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q1=&hirdeteskod=800367&submit=ugras&megjelenes=4&kategoria=&screenwidth=1024

Szerintem ez elég korrekt...

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Loogan
Emberek!
Milyen autót érdemes venni (nézni), és hol, és mennyiért, ha az elvárások a következõk:
-ára max. 1 000 000 HUF (nagyon max. 1 200 000)
-10 évesnél fiatalabb legyen
-kis fogyasztású (nem janizni lesz...)
-kis ccm-es a biztosítás miatt
-nem családi autó lesz (nyugodtan lehet 3 ajtós is)
-megbízható
-valamilyen szinten strapabíró (keveset kelljen hozzányúlni, és esetleg 5 év múlva is autó legyen kevés anyagi ráfordítással)
-esetleg szép és dekoratív :-)

Elõre is kösz a tanácsokat. Akinek negatív tapasztalata van egy típussal kapcsolatban, és megosztja velem, hogy miért nem érdemes, akkor azt is szívesen fogadom.
Elõre is kösz.

Cicero
Áhá!! Megvagy! Visszatükrözõdõ ám!!4 <#hehe><#hehe>

DJ Skyline
<#eljen><#felkialtas><#worship><#guluszem1><#taps>

robotnyk
köfi
[Walaki]D`Lair
www.racingflix.com

Pupcika
a francba ,sorry hogy nem thumbot csináltam.

Pupcika
hétvégén volt nálam a fényképezõm (esküvõn voltam) és ezt is láttam és nem hagyhattam ott úgy 1 fénykép nélkül sem

CSOCSO
😊 jolvan mar..nekem kotelezo mindenre pontosan emlekeznem?? akkor:
ABSZOLUTLI BUTAL
[Walaki]D`Lair
Absolutely BRUTAL! Csoccser...klasszikust csak pontosan...😉))

CSOCSO
igen azt mondta hogy nincs olyan reszing pedigreje mint a ferrarinak. nincs olyan vizualitasa mint a lambonak ( nemtom mirol beszelt) es nincs olyan minosege mint a zondanak.. de azt is mondta hogy ilyet meg eleteben nem vezetett es gyorsabb a zondanal is
CSOCSO
azt mondta hogy nincs olyan pedigreje mint a ferrarinak.. de mindenkeppen supercar meg ilyenek.. hogy mit mondott???
ezt:
its fast................. ITS SO BRUTAL!!!!!!
szal engem meggyozott😊