Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
ne kiabáld el, mindig a vétlen jár rosszabbul 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Kit--Kat
MONDOM NEM ÉN találtam ki

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Cicero
Akkor az apád nem fog találkozni soha az apámmal <#vigyor4><#smile> Mármint úgy biztos nem, hogy összerakja 😊))

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

De magyarázd el nekem, hogy mit számít mivel borítják be kívülrõl az autót? Mert semmit.
Amig nem tudom kézzel benyomogatni mint a Suzukinál, addig elég vastag. A többit a gyûrõdõ zónák, és a vázszerkezet fogja végezni egy ütközésnél.
Kit--Kat
<#idiota> nemén találtam ki.....
amúgy úgyutálom, ha valaki azért elfogult(túlságosan) egy autóval, mer az van neki/volt....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ja mert szerinted a lemezvastagság számít ütközésnél? Általános hányadik osztályánál tartasz?
Kit--Kat
jó és asszed fejbe tartom, csak azt tudom, hogy neked SMart meg XC90 mer ugye minden héten elhangzik, ja és Taranovnak 4es Golf, jahh meg Adinak BMW

[Walaki]D`Lair
kb. 3 napja volt róla szó...vagy 1 hete max...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Punkerwork
nekem meg fater 30 éve rak össze embereket akiket kiszednek a roncsokból (már ha össze lehet rakni õket) szal kicsit más a viszonyítási alapom.

Kit--Kat
én meg azon, hogy, hé te, mér vagy ennyire taj???
honnan tudjam kinek milyen autója van bambula????<#idiota>

[Walaki]D`Lair
LOL...

Istenem...mondja ezt egy Hondásnak...hát sírva fakadok...<#nezze><#nezze><#nezze>

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Cicero
Ennyivel a Suzuki meg fémdobozból (Coca-Colásból xDD) tették össze 😊))

Kit--Kat
rohatt vékony lemezekbõl rakták össze régen a hondákat, ezért hívják koporsónak

Taranov
Ezzel nem fogom beenni magamat a szívetekbe, de szerintem ocsmány, az életben (vagy kevésbé profi fotókon) méginkább, magas, ez és a Lancer a legjobb példa szerintem arra, hogy a Mitsubishi is egyre eltér az ízlésemtõl, ahogyan a Honda is.
Bár nem csak ez a két márka, a VW is. (Ott is egyre több a lekerekítés, egyre rondább az autók alakja, pl. új Golf)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Én 8 éve vezetek, és semmi nem volt még. Pedig az utóbbi idõben 700km/hét pályán... mondjuk ezt az öngyújtós passattal teszem, dehát utálom is érte ahogy kell.
[Walaki]D`Lair
Mondom szerencse...

*szerk : ja és nem az ilyen esetekre értettem...😉))

Cicero
lol, nemcsak szerencse, már volt olyan hogy majdnem összekoccantunk, csak õ kifodult a kocsival 😊))

Taranov
A régi kisautók mind ilyenek.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

[Walaki]D`Lair
Ez csak szerencse kérdése...nameg ki tudja mit hallgat el a kölök elõl...😉))

Cicero
Érdekes, apám már 25 éve vezet és egyszer se volt balesete 😊) Na jó, egyszer meghúzta a kocsit egy kilóméter kõnél 😊)))

Punkerwork
soha nem érdekeltek különösen a kis sportos járgányok, egy lomha Volvo-ban jobban érzem magam és kész.

Én amondó vagyok, hogy úgy nem lehet élni, hogy mindig attól fos valaki, hogy mivan ha összetörik, hogyan-mennyire sérülök meg. Ebbõl nem lehet kiindulni.
Persze sok ilyen ember van, akik látott/hallott dolgok miatt egész életüket poszt-traumatikus-stresszben élik le. Nekik van a Volvo, és egyéb 5 csillagos hajók.
Természetes, ha egy nálam nagyobb vassal ütközök, valszeg én húzom a rövidebbet. De ez akkor sem mérvadó a választásnál.
Inkább vezetek ésszel, minthogy 2 millával többet adjak ki az autóra, amire havonta is 2-3x annyit költhetek, ráadásul a sportosságnak, és manõverképességnek a töredékét sem hozza annak, amit a Civic (1 példa).
Nekem a "Freude am fahren" többet számít.
Persze ha tehetném akkor egy 99-es Integrám lenne, abban már van sok légzsák meg miegymás, ami abszolut hidegen hagy a "tudása" mellett😊
Punkerwork
nem mind csak a kicsik, persze lehet túl sokat hallgattam fatert és azért nem szeretem a kiskocsikat.

Tény. De az ember nem ugy megy be a kereskedésbe, hogy meg se veszi az autót ha nincs 12 légzsák benne. Fõleg nem egy 12 éves autót, amit 1 milla alatt is odaadnak már. Egyszerûen nem szempont.
Ennyi erõvel minden ilyen kategóriájú 10+ éves autó koporsó.
Punkerwork
vannak helyzetek mikor nem tudsz menekülni.

Béna sofõrnek minden autó koporsó.
Kit--Kat
Civic ugyanolyan guruló koporsó, nyugodj meg😊

Csak kár hogy ez nem 95-96os széria 😄DD (ugyanilyenem van, még szinre is)
Ezt 92-95-ig gyártották. A 95-96-os az az angol civic, rover kópia kívül, civic motor belül, szar.
Cicero
Nem 😛PP

[Walaki]D`Lair
2 éve voltunk az EU-ban???? ;PPP

Cicero
Amikor mi vettük a Jazz-t még nem volt alap 😊)) Két éve vettük 100.000-el drágábban hogy legyen ABS meg EBS 😄D

[Walaki]D`Lair
Minden kocsinál alap az ABS, az EU-ban nem lehet anélkül új autót fortgalomba hozni...😊)

[Walaki]D`Lair
Na ezért mondom😄D

Cicero
Gondolom ilyen kis kocsinál az ABS alap, szal a Jazz-be meg nem 😞(

Cicero
Hát én is úgy értem hogy "fapados" hogy teljesen a minimum semmi "extra" 😊) Debár egy Mininél az alap is extra 😄D

[Walaki]D`Lair
Hát azért fapadosnak nem mondanám, de téllek 6 milláról indul...😊)

[Walaki]D`Lair
Neem...a Colt-ra mondtam a Loogan-nak😊)

Cicero
lol 😄 Asszem ilyenek 6 millába kerülnek, és az még csak fapados, de bocsi ha tévedek <#worship><#hehe>

Punkerwork
1 milla alatt? 😊

Cicero
<#eljen><#eljen> Vagy Honda Jazz <#idiota>

[Walaki]D`Lair
Ha kisautó, akkor:

Loogan
Néztem én is egy kiállított darabot. Kívülrõl gyönyörû, de a belsõ tere érdekes volt. Fekete belsõ, és világos bilikék színû volt a váltó, meg egy két panel a mûszerfalon. Érdekes kontraszt, ez nekem annyira nem jött be. De amúgy GOOD.

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

a múltkor volt nálunk autókiállítás, oda kihozták... egy hatalmas Pajero társaságában. Az egy ötajtós verzió volt, nagyon tetszik... egy mini ûrsikló. Pl. olyat még más autóban nem láttam, hogy mágnes tartja a biztonsági öv csatját, amikor nincs bekapcsolva. (lehet, hogy nem újdonság, csak én nem láttam még)

Loogan
Csakhogy ne "sajátítsam" ki a topikot. Más: mi a véleményetek az új Colt-ról?
Nekem tetszik. Olyan mokány kisautó.

Loogan
Ez igaz.

Az új az árba nem fér bele, a Suzuki tényleg vékony, de félmillió élõ ember vezeti. Az, hogy a tévében mutatnak olykor egyet-egyet összetörve, még nem jelenti azt, hogy Neked is így kellene "tuningolnod". Aktív biztonsága nagyon jó, észnél lévõ sofõrrel több százezer kilométert is elmennek... ész nélkül meg a 600-as CL Merci huszonhat légzsákja sem véd meg önmagadtól.

Loál János
Hö. Asztapicsa.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loogan
Kihagytam, bocs. <#rolleyes>
Tényleg Suzuki lenne a nyerõ, csak annyira látványosan vékony...
Amúgy az új Swift nagyon ász. <#eljen>

Vezetni kell, nem meghalni benne. :-) Abban igazatok van, hogy nem éppen egy ötcsillagos autó, de a biztonság nem volt az érvek között.

Punkerwork
Eger topic-ba nézzbe.