Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Najó, egy képet kaptok, kivel járok én Gumball -ra 😊 Aztán ne anyázzatok!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
szóval akkor MA délben(12:00) mennyek? 😊
köszi szépen!
bobka.uw.hu
Tegnap volt kint a Ringen egy ilyen Saleen Mustang, valami elképesztõen hihetetlenül gyönyörûen nézett ki. Fekete volt, nem versenyzett, csak a parkolóban állt. Volt egy 700 lóerõre tuningolt vadiúj Viper is, olyan hanggal amivel mindent alázott a mezõnyben, természetesen ment is rendesen.
Ha mégis jönni akarsz a Gumball -ra, akkor már 12 -re gyere, mert a hírekkel ellentétben nem 14 -kor lesz a kapunyitás.

Ha valakinek van /felesleges/ jegye(2db kellene) szóljon!

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
Tehát semmi köze a Maseratihoz.
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
amugy siman elofordulhat hogy sarul van fenykepezve. az en nem olcso kis fenykepezogepem is elegge rozsaszinnek latja a nap miatt a piros celicat
ha citromsarga lenne akkor meg le se szarnam a szurket😊
a sarga merci.. haaat.. a sargaval nincs bajom.. a ferrari sargaval de ez a sarga.... mustar sargafeleseg.. es az nemigazan tetszik
peel trident
60 as evekben gyartottak ossz-vissz 50 darabot csinaltak belole..
szal akinek kisauto kell az felejtse el a BMW Isetta-t😊))
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"