Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LiPTON
tegyél már fel egy pár képet, pls

Taranov
Õk a szüleid? 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DanielT
Szeretnéd, de nem 😛P
I.C.ram
A sarokban lévõ csaj gyújti a pénzt a fényképeszkedni akaroktól? 😊
Kit--Kat
ez ki?:o

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

robotnyk
nah persze 😄
DanielT
Na emberek megjöttem a Gumball-ról, 500 kép+videó a történet, most meg sem próbálok belevágni a mesébe, sejthetitek mi volt! 😊

Najó, egy képet kaptok, kivel járok én Gumball -ra 😊 Aztán ne anyázzatok!

CSOCSO
wow.. en eddig csak regi saleen mustangot lattam.. marmint az elozo mustangot nem ezt
Kit--Kat
😄DD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Taranov
Ez egyértelmû. Azért nézed a veszett jó csajokat is.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Cicero
Ki mondta egy szóval is hogy matyizok? <#fejvakaras>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

I.C.ram
ne matyizz, mert leszárad a kezed!
Cicero
Hát jah... <#szomoru1>

Taranov
Még szerencse 😊

Cicero
Hát boccs, de ez inkább Veszett jóóóó csaj topikba... a kocsi nem is látszik <#wilting>

bobka
bocsi biztos hülye kérdés de vidékrõl habra nem akarok elindulni 😊
szóval akkor MA délben(12:00) mennyek? 😊
köszi szépen!

bobka.uw.hu

DanielT
Ez biza' pech 😞

Tegnap volt kint a Ringen egy ilyen Saleen Mustang, valami elképesztõen hihetetlenül gyönyörûen nézett ki. Fekete volt, nem versenyzett, csak a parkolóban állt. Volt egy 700 lóerõre tuningolt vadiúj Viper is, olyan hanggal amivel mindent alázott a mezõnyben, természetesen ment is rendesen.

Ha mégis jönni akarsz a Gumball -ra, akkor már 12 -re gyere, mert a hírekkel ellentétben nem 14 -kor lesz a kapunyitás.

Tufa
baxxa meg! hüde ideges vagyok. Késõn jutott eszembe a holnapi gumball és elfelejtettem ma kimenni a gyorsulásra :S Reménykedek hogy haver nagybátja megtudja oldani a dolgot, fasznak van kedve kifizetni 5400ft a beugróra :/

Ha valakinek van /felesleges/ jegye(2db kellene) szóljon!

robotnyk
a legfelsõ képet nem értettem mit keres itt, de aztán a kocsit is észre vettem 😄
Tufa
na igen. ezt hívják giccsparádénak

Crazygirl
Bocsi a kis kepekert de nem volt azon az oldalon nagyobb kep a kocsikrol...

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

I.C.ram
Elárulom nektek, hogy a Trident angol szó jelentése 3 ágú szigony... és nézzd mán' az autón is háromágú szigony van... de fura...

Tehát semmi köze a Maseratihoz.
CSOCSO
dejonektek....
CSOCSO
a jel arra utal de a tv ben semmifele maseratirol nem beszeltek.. Peel a markaja vagy mije
DanielT
Nah, indulok a gyorsulásira, még nem késõ csatlakozni, gyertek!
I.C.ram
sõt, ahogy látom unoporte
I.C.ram
ez max duoporte 😄
GregSB
trioporte? 😄

I.C.ram
ja egy quattroporte.
Joey_The_Man
Ez egy Maserati? <#wow1><#nevetes1>

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

I.C.ram
Meg élénkebbre csinálnám az emblémát, hogy ne legyen ott egy fekete lyuk...
I.C.ram
Na így már király! Feketefelniket rá, és elfogadnám ízibe 😊
CSOCSO
nah igy....😊

amugy siman elofordulhat hogy sarul van fenykepezve. az en nem olcso kis fenykepezogepem is elegge rozsaszinnek latja a nap miatt a piros celicat
CSOCSO
nekem nem.. aha ilyen sarga akko rinkabb szurke!
ha citromsarga lenne akkor meg le se szarnam a szurket😊
I.C.ram
ja citromsárga jobb lenne, de nekem ez is bejön 😊
I.C.ram
micsoda terepgumi szett 😄
CSOCSO
az ezusttel semmi bajom...
a sarga merci.. haaat.. a sargaval nincs bajom.. a ferrari sargaval de ez a sarga.... mustar sargafeleseg.. es az nemigazan tetszik
CSOCSO
(egyik) legkisebb auto

peel trident

60 as evekben gyartottak ossz-vissz 50 darabot csinaltak belole..
szal akinek kisauto kell az felejtse el a BMW Isetta-t😊))
Ez hülyeség. Akkor minden egyes gyártónak minden szín a márkaszíne amiben csak kapni lehet?

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

I.C.ram
Ja meg ugye az ezüstbõl van a legtöbb raktáron is, és inkább meveszik az emberek az ezüstöt, minthogy várjanak 1 hónapot.
I.C.ram
metálfényezésben?? metálfehér tdtommal nincs is, a metálfekete meg tuti drágább.
Tufa
miért lenne a legolcsóbb? Fekete, fehér olcsóbb.

I.C.ram
Nyilván, mert az a legolcsóbb..
Tufa
az alapszinek azok amiket mondtam. Amikor bejöttek m.o-ra, nagyszülõk is ez a három szin közül tudtak választani. a kétajtós swiftnek is pl sárga a fõbb szine.

A Suzuki kék-fehér. Valahogy ma nem mennek neked ezek.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Joey_The_Man
Az tényleg nem vészes... de azért gondolom nem a legdrágább részem kajáltatok..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Tufa
de az ezüst szín dominál szinte a kezdetek óta. Ez olyan mint pl a suzukinak a piros,sárga,kék

robotnyk
jah, túlsúlyos volt 😊
I.C.ram
soha nem kezdte ezüstben a pályafutását 😊 Egyik versenyautóról lekapartak 2 kg festéket, és így lett ezüst...
Tufa
neméppen... A merci ezüst szinben kezdte a pályafutását(pl ezüstnyíl). A mercinek ez egy alap szín. 😊