Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ehhe. amugy hja valoban faszan nez ki!!! must have cuccos!!😊
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
A 70 dollár összesen vagy fejenként?
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
www.ebay.com
uj autok.. hat neten keresztul nem de wehix.com
mondjuk ez amcsi... mindketto...😊)))
ami kozelben van az a nemet ebay.de
kellene az sz internetcím ahol külföldi használtautókat lehet nézegetni/venni neten keresztül
itt amerikai teruleten nem lehet nyerogepekkel jatszani.. ha jatszani akarsz ket helyre mehetsz...
1)nemzetkozi vizek jopar nagy kaszino hajo megy ki minden este miamiban
2)indian teruletre mesz...
a hard rock cafe a masodikba tartozik.. indian terulet.. inianoke az egesz akik kokemenyen megszedtek mar magukat..
ubersok nyeroautomata van odabent es szep is a hely... tele van ruhakkal.. pl Prince fellepo ruhaja.. vagy elton jhon,slash meg csomo mas ember ruhaja bentvan.. de van vagy 20-30 hiresseg gitarja is...
sztan hatul meg mint mar mondtam.. ettermek.. szorakozohelyek es egy ket boltocska... vegulis jol elvoltunk... ha jol emlexem 6 an voltunk.. es olyan 70 dollarbol eliszogattunk meg buffalo wingeket zabaltunk stulkrumplival..
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
kb hanyas évjárat lehetett?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
édes Istenem, olyan gyönyörû, hogy hihetetlen. az utolsó csavarig mestermunka. ha nem ugat érte fogok csinálni képeket róla...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)