Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Az egyik SLR-t egy kb 18 éves gyerek vezette... biztos rohadtul meghatná ha lezúzná. Kb ez a helyzet az Enzoval is... A egyik Lamborghiniben is 2 teli talppal "támaszkodott" a mûszerfalon a srác...
I.C.ram
fõ az óvatosság 😄
Tufa
azért biztos hogy volt drágább autó is. Én pl az 51es Bentleyt drágábbnak tippelem(pontosabban az eszmei értéke nagyobb)

Kit--Kat
nem mer talán szarnak a rendezvényre

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bobka
😄DDDDDDD
köszi a feltételezést! 😄DD

bobka.uw.hu

robotnyk
én sem 😄
robotnyk
és? féltik? azért autózzák át vele európát mert féltik?
Kit--Kat
õõõ zsaruk nem vigyáztak vagy ilyesmi, és elzáratm volna elõlük kordonnal mer nem csodálkoznék ha néhány dolog hiányozna róluk

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

I.C.ram
Azt hittem már, hogy a gyereked 😄 Nem is mertem mondani semmit 😄
Tufa
lényegtelen. nem volt ott rendõr, ennyi... felesleges ennyire belemenni a témába.

Kit--Kat
még jóhogy nem mentek ki, szerintem az egész rendezvény legdrágább autója a maga 220millás árával

bobka
helyi kisebbség...megrohanták a környéket

bobka.uw.hu

bobka
ez se ment ki:
Ferrari F40

bobka.uw.hu

Tufa
ez nem amerika, nincs olyan anyagi hátterük hogy minden egyes járõr kocsiban legyen kamera...

I.C.ram
lol hogyne tudná.... Fejbe verek egy rendõrt, és utána elsétálok, akkor nem tudja rám bizonyítani???? Vagy ha egy gyorshajtót követnek, de meglép, de a rendszámát feljegyezték, akkor már nem lehet rábizonyítani... pff..
Kit--Kat
ésha spec pont kamer volt a kocsijában?? ejj de nayg szívás

I.C.ram
ki az a gyerek ott? 😊
DanielT
Hogy rohadna el, a ringre bezzeg nem jött ki 😊 Biztos spórolni akart a benzinen 😊
bobka
hazafele a kempinszkinél jöttünk:
Ferrari EnzoFerrari Enzo 2
(nem méreteztem át nem akartam úgy beszurni.ha valaki akarja megteheti)

bobka.uw.hu

Tufa
ki mondta hogy lesz? ti kezdtetek el játszani a gondolatal, nem én 😊

DanielT
Az én példámnál is csak az egyik tényezõ volt a sebesség. A villamossíneken kerülte ki a dugót a maffiózó a bálnamercivel, a rendõrök meg hagyták, ennyi a lényeg. Biztos rendõre válogatja, de én arra szavazok, hogy nem szóltak volna hozzájuk, már csak ha a nyelvi nehézségeket nézzük...
Tufa
utólag már nem tudja rábizonyítani...

I.C.ram
Téynleg baromi könnyû lett volna ilyen kaliberû autókkal észrevétlennek maradni, fõleg, hogy a fél világ errõl a rendezvényrõl beszél autós körökben. MAx szépen bevárják a hungaroringen.
Taranov
Nem lesz itt autós üldözés, ebben biztos vagyok.
Max. a bankrablók/gyilkosok és egyéb bûnözõk nem állnak meg a rendõrnek, nem hinném, hogy egy ilyen suttyó ferraris emberkedni fog.
Ha mégis, akkor el kell venni a jogsiját, ha utána is vezet, még komolyabb büntetést alkalmazni.
De nem is hinném, hogy idáig eljut a dolog.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tufa
muszály... Az egész világ törvénytisztelõ, mi? Nem véletlenül vonták be pár versenyzõnek a jogsiját már a verseny alatt...

Tufa
nem a sebességel volt probléma. Figy. Népstadionnál, a villamos vonalán az egyik oldalról lámpa váltásnál(a másik oldalon szembõl is indult a forgalom) átvágott a szembelévõ sávba. Tehát csinált egy U fordulatot át a záróvonalakon át, úgy hogy közben jöttek az autók.. Azért ezt a rendõr sem hagyja már annyiban(sztem..)

Taranov
Muszáj megállni a rendõr felszólítására, ezt ne feledd el azért.
Ez nem olyan, mint a kutya macska üldözés, hogy a macska gyorsabb és tud fáramászni, ezért nem kapja el a kutya.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DanielT
Dehogy állította volna... iszonyat sokszor tapasztaltam, hogy szarnak az ilyesmire. Láttam már, hogy rendõrautó mellett ment el 150 -nel az S600-as merci a villamos síneken a Margit-hídon... szartak rá.
Tufa
nem érte volna õket utol 😊

I.C.ram
állítólag nem volt kint. leglaábbis ezt mondták a hírekben. Rómánál fog csatlakozni a dologhoz.
I.C.ram
mi akadályozta volna meg?
DanielT
A rózsaszín-fehér Land Roverrel, elvileg, de az általam linkelt stretch hummer h2 limóban jött. Én nem láttam, csak a kocsit, de azt láttam, hogy fényképezkednek veszettül hátul.
oneal1
enzo nem volt?

!Forza Ferrari!

Taranov
Kéne, simán csendháborítás.
Mikor forgalmas út mellett laktam, a mentõk és a motorosok kurvára zavartak, nyilván így vannak a Hungária körút lakói a Ferrarival meg az Astonnal is.

robotnyk
lol, kitkat lett belõlem
Tufa
hát ha ezt látta volna egy rendõr, valószinüleg megállította volna õket...

I.C.ram
rendõrõk nem gizdulnak az ilyenekre?
I.C.ram
Nem volt ott.
I.C.ram
nincs, de macskám sincs, még sem kéne.
Tufa
Tarantino mivel volt kint?

Tufa
nem volt túl sok enzo kint. Porscheból rengeteg volt.

Ja story: Megyünk haverokal hungária krton hungaroringre. Egyszercsak valami hihetetlen hangorkánt vélünk felfedezni egy lámpánál. 2 ferrari+egy aston martin(Daniel által beszúrt képen pont ott van az aston). Vált a lámpa, hatalmas gumicsikorgás, erre azt látjuk hogy a két ferrari kilõtt, fordulnak át az ellenkezõ irányban lévõ sávra, ekkor spontán orgazmus a hangoknak köszönhetõen. De a ráadás, az aston drift stílusban utánuk. Valami brutális volt.

DanielT
Nem volt kint bazzeg! Én is azt vártam a legjobban, de valszeg lerohadt út közben. A hangosbemondóban többször is bemondták, hogy Quentin Tarantino verdájára is keresnek 20 collos felnit, mert nem bírta a magyar utakat...
Kit--Kat
Enzóról nem csináltál képet?:o

robotnyk
van neked is?
I.C.ram
az a legalsó mit keres itt? sima kit-bõl épített üvegszálas tucatautó.
I.C.ram
Alap feltétel, hogy ilyen gányúl össze kell matricázni az autókat?
LiPTON
jó kis verdák!

DanielT
Jah, nem tudtam, hogy ismered õket 😊
Tufa
Végülis mi is kimentünk. Életemben most hallotam elöször slr-t. OMG. Brutális!

DanielT
A lényget már láttad nem? Najó, tessék 😊)