Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ferrari F40
bobka.uw.hu
Ferrari EnzoFerrari Enzo 2
(nem méreteztem át nem akartam úgy beszurni.ha valaki akarja megteheti)
bobka.uw.hu
Max. a bankrablók/gyilkosok és egyéb bûnözõk nem állnak meg a rendõrnek, nem hinném, hogy egy ilyen suttyó ferraris emberkedni fog.
Ha mégis, akkor el kell venni a jogsiját, ha utána is vezet, még komolyabb büntetést alkalmazni.
De nem is hinném, hogy idáig eljut a dolog.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ez nem olyan, mint a kutya macska üldözés, hogy a macska gyorsabb és tud fáramászni, ezért nem kapja el a kutya.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Mikor forgalmas út mellett laktam, a mentõk és a motorosok kurvára zavartak, nyilván így vannak a Hungária körút lakói a Ferrarival meg az Astonnal is.
Ja story: Megyünk haverokal hungária krton hungaroringre. Egyszercsak valami hihetetlen hangorkánt vélünk felfedezni egy lámpánál. 2 ferrari+egy aston martin(Daniel által beszúrt képen pont ott van az aston). Vált a lámpa, hatalmas gumicsikorgás, erre azt látjuk hogy a két ferrari kilõtt, fordulnak át az ellenkezõ irányban lévõ sávra, ekkor spontán orgazmus a hangoknak köszönhetõen. De a ráadás, az aston drift stílusban utánuk. Valami brutális volt.