Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ize ize ize.. haver ketsegbe esve kerdezgeti holnap mikor mennek el az autok a kempinski elol??? mert sajna ma nem tudott kimenni..vki tud segiteni???? PLS PRIVIBE!!!!
Ilyen autók mit kerestek ott? Ez is még bõven az elérhetõ árkategóriában van. Azthittem ,hogy ezen a versenyen 30 milláról indulnak az autók.
napszemüvegbe nem látszanak a szemei de akkor grat😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ez egy Lamborghini, de nem ez volt. Ez kifejezetten amerikai konstrukció, valami Ford, E betüs(haverok mondták mi, de már elfelejtettem)
de bírom sajnálni a szlovákokat meg a romcsikat biztos kivannak akadva mérnem onnan indult<#hehe>#hehe>
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
lefotoztam az utitervüket ha raközelítesz el lehet olvasni.partyztak is ahogy olvastam bár szerény az angol tudásom
terv
terv
bobka.uw.hu
ne már azon a képen a Görög Zitával vagy lekapva????
Ja, aki kint volt, nem látta véletlenül azt a jeepet ami úgy 3-4 fele ment el a bejáratnál? Egy Ford volt, dodge ram szerü designal, DE VALAMI BORZASZTÓ NAGY VOLT. Kb kétszer hosszabb volt a mi explorerünknél. Hangja meg olyan volt mint az SLR-nek alacsony fordulaton.
ezzelvívtunk odafelé.forgalomba nem tudott elhúzni.együtt értünk a ringre.(passat 1.9pdtdi chiptuning)
bobka.uw.hu
Van egy sokkal brutálabb verseny is. A Párizs-Peking Rally. Ott csak veterán autók mehetnek, azokból is a leglább 35-40 évesek. Elég durvák. Sajna az pont kikerüli Mo-t, és Szlovákián megy keresztül.
a legkeresettebbek a gyûjtõknél a még utcai autókból a Rolls Royce Ghost meg a 65ös Ferrari 250 GTO abból csak 49et gyártottak és az akkor verõgép volt
tulajok meg hol voltak? biztos nyugodtan, tudva, hogy "jó kezekben" vannak az autóik, várost néztek.
azóta, hogy a konstrukció lassan 20éves és kb 200van belõle a világon
na ezt nemértem én is, ott baztatják meg fogdossák õket, én úgy felrugnám a szervezõket, hogy semmivel se kerítik el az autókat
az is lehetm, hogy Suszter Mihály úr vezeti és nem akart belõle nagy felhajtást😊)