Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tufa
na. explorert bezártam, mostmár csak egy bazinagy piros x 😄

CSOCSO
ize ize ize.. haver ketsegbe esve kerdezgeti holnap mikor mennek el az autok a kempinski elol??? mert sajna ma nem tudott kimenni..vki tud segiteni???? PLS PRIVIBE!!!!
bobka
<#nemtudom>
firefox rula <#papakacsint>

bobka.uw.hu

Tufa
nálam a kép is megmaradt

I.C.ram
megtettem, de úgy maradt.
bobka
ne csak frissits hanem ki a topicbol meg vissza 😊

bobka.uw.hu

I.C.ram
hát nekem megmaradt a mérete, csak a kép elünt, és helyette egy bazinagy x lett. 😊
I.C.ram
Jövõre beszerzek egy Skoda Rapid-ot aztán én is megyek.
Tufa
azon mi is derültünk egy jót 😊

bobka
miert? 😊 nekem egy egy kis piros pont lett

bobka.uw.hu

bobka
még 928as Porsche is volt! 😊 elég vicces volt

bobka.uw.hu

I.C.ram
hehe ezzel sokat értünk el 😄
bobka
akkor töröltem

bobka.uw.hu

I.C.ram
Ilyen autók mit kerestek ott? Ez is még bõven az elérhetõ árkategóriában van. Azthittem ,hogy ezen a versenyen 30 milláról indulnak az autók.
DanielT
Jól szétcseszte a fórumot...
bobka
ez nagyon szép szerintem

bobka.uw.hu

DanielT
Akkor az 😊
DanielT
Az Explorernél az Expedition nagyobb:

Tufa
IGEN. Abból egy platós verzió.

Kit--Kat
napszemüvegbe nem látszanak a szemei de akkor grat😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

robotnyk
excursion?
Tufa
Ez egy Lamborghini, de nem ez volt. Ez kifejezetten amerikai konstrukció, valami Ford, E betüs(haverok mondták mi, de már elfelejtettem)

Kit--Kat
de bírom sajnálni a szlovákokat meg a romcsikat biztos kivannak akadva mérnem onnan indult<#hehe>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

robotnyk
iszonyat ez az autó 😄
DanielT
Szerinted vazeg? 😊
DanielT
Egy ilyen járt arrafelé akkor:

Lamborghini:

I.C.ram
Nem ismered fel? 😄 Hát milyen kan vagy te? 😄
I.C.ram
használtautó.hu: 4 milla: Merci Pagoda

bobka
lefotoztam az utitervüket ha raközelítesz el lehet olvasni.partyztak is ahogy olvastam bár szerény az angol tudásom
terv

bobka.uw.hu

Kit--Kat
ne már azon a képen a Görög Zitával vagy lekapva????

I.C.ram
Tényleg kintvolt egyébként? 😊
I.C.ram
ja, csak õ még odafelé menet beugrott megnézni egy két dolgot, meg shoppingolni 😄
Tufa
Ja, aki kint volt, nem látta véletlenül azt a jeepet ami úgy 3-4 fele ment el a bejáratnál? Egy Ford volt, dodge ram szerü designal, DE VALAMI BORZASZTÓ NAGY VOLT. Kb kétszer hosszabb volt a mi explorerünknél. Hangja meg olyan volt mint az SLR-nek alacsony fordulaton.

DanielT
Dehogynem, csak amikor meglátott Zitával, bevágta a hisztit és hazament 😛P
Kit--Kat

bobka
ezzelvívtunk odafelé.forgalomba nem tudott elhúzni.együtt értünk a ringre.(passat 1.9pdtdi chiptuning)

bobka.uw.hu

I.C.ram
Van egy sokkal brutálabb verseny is. A Párizs-Peking Rally. Ott csak veterán autók mehetnek, azokból is a leglább 35-40 évesek. Elég durvák. Sajna az pont kikerüli Mo-t, és Szlovákián megy keresztül.
Kit--Kat
a legkeresettebbek a gyûjtõknél a még utcai autókból a Rolls Royce Ghost meg a 65ös Ferrari 250 GTO abból csak 49et gyártottak és az akkor verõgép volt

I.C.ram
Kata nem volt kint? Õ szereti az ilyen rendezvényeket 😊
Tufa
és ami kint volt az is 97es volt...
a 308as inkább értékesebb sztem mint az f40

I.C.ram
tulajok meg hol voltak? biztos nyugodtan, tudva, hogy "jó kezekben" vannak az autóik, várost néztek.
robotnyk
akkor minek indultak el rajta? :C
Kit--Kat
azóta, hogy a konstrukció lassan 20éves és kb 200van belõle a világon

Kit--Kat
na ezt nemértem én is, ott baztatják meg fogdossák õket, én úgy felrugnám a szervezõket, hogy semmivel se kerítik el az autókat

bobka
utálom õket.annyi volt a környéken...pffff

bobka.uw.hu

Tufa
F40 mióta veterán? :S

Kit--Kat
az is lehetm, hogy Suszter Mihály úr vezeti és nem akart belõle nagy felhajtást😊)

I.C.ram
200 millás az enzo, és hagyják, hogy egy cigánykölyök jól behorpassza? 😄
DanielT
Hiába szarnak, ott volt a checkpoint... idõre el kellett érni.
Kit--Kat
úgy mint 1 F40vennek?