Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Cupra?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Csacsi
Kit-Kat : Egy seat Leon-om van a galériámban elméleileg van fent róla kép. 1.8t.

Taranov : Fogalmam sincs, hogy van-e benne kamera, de pont ezért kell visszavenni 180-nál a gázból, ha xenon lámpa közeledik gyorsan, mert akkor vagy rendõr, vagy audi bmw. Szóval így könnyû kijátszani õket, bár lehet, hogy eddig csak szerencsém volt 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

GregSB
"With the innovative night view assist system which is premiered in the new S-Class, Mercedes-Benz has made a further, major contribution to reducing the risk of accidents during the hours of darkness. This system is based on infra-red light, which is invisible to the human eye and will therefore not dazzle oncoming traffic. Two infra-red headlamps illuminate the road, extending the driver’s range of vision to more than 150 metres when on low beam. Night view assist therefore makes pedestrians, cyclists, parked cars and other obstacles visible very much sooner. An infra-red camera mounted on the inside of the windscreen records the reflected image of the road ahead and displays this in the instrument cluster."

Na ezen viszont jót nevettem. Ez az "innoivativ night view" már kb 5 éve rendelhetõ minden Cadillac-be...

GregSB
"In stop-and-go traffic DISTRONIC PLUS keeps the new S-Class at the right distance from the vehicle ahead, automatically brakes the saloon to a standstill if necessary and accelerates it back to the required speed when the traffic starts moving again. In this way the support system reduces the driver’s workload and provides considerable benefits in driver-fitness safety."

Magyarul a továbbfejlesztett radar-rendszer városi forgalomban képes követni az elõttünk haladó autót. Ha kell teljesen lefékezi a kocsit (pl piros lámpánál), majd el is indul helyettünk, nekünk csak kormányozni kell...

Hát elég érdekes. Dugóban lehet hogy hasznos lesz ez még.

GregSB
GregSB
New Mercedes S-Class Unveiled

A hátulja kissé Maybachos lett:

A belseje meg tiszta 7es BMW <#wow2> Úgy tûnik ebbe is belekerült valami I-drive koppintás.

TTYYPPEERR
gyorsulása meg 5,5s

TTYYPPEERR
én Fiat Coupe 20VT-nek örülnék gyári vége annak is 250km/h a gyorsulás meg 6,4s meg 220LE, 250LE-sen ez 270 et megy (átéltem)<#eljen>

Kit--Kat
milyen kocsid van?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

[Walaki]D`Lair
Én meg mindig 140-el megyek az autópályán...😛

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Taranov
Van ebben traffipax is?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Csacsi
Nem kell menekülni elõlük....csak idõben észrevenni õket....bár az tény, hogyha elmegyek melletük, mikor épp büntetnek vkit a leálló sávban, akkor minimum 200-al megyek egy jó db-ig, hogy ne legyen velük gondom, és olyankor már nem látom õket viszont.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Taranov

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kit--Kat
sõt az MG is, rögtön be is zárt😄DDD

Taranov
Ja, te is szoktál elõlük menekülni? 😄

Csacsi
Azért jó, hogy ilyen autójuk van....ezt könnyen kiszúrja az ember, akárcsak az octaviát.....fõleg azért feltûnõ, mert xenon lámpája van, szóval eddig nem volt velük gondom.....mindig idõben észrevettem õket. És ha ez így halad, ezután sem lesz.

[Walaki]D`Lair
Már én is betettem, de VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÉÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! 😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Taranov
😄D
Megérezték, hogy MG veszély van kialakulóban 😊

Sajnos ezzel az Audival lehagynak 😄

Kit--Kat
pedig-pedig ez a 2év múlva Taranovnak is lesz jogsija+kocsija kombó elleni felkészülés 1. lépcsõfoka😄DDD

Taranov
Csak ne engem kapjanak el vele 😊

Kit--Kat
áhh de brutál😄DD
még kéne pár ilyen és a sok patkányt lesöpörnék az autobahn-ról

[Walaki]D`Lair
Nagy tévedés...Volt az AE 86 Trueno meg az AE86 Levin...namost mûszakilag mind a kettõ ugyanaz volt, csak a Levin volt az európai nem bukólámpás, de NEM SIMA corolla...

DJ Bee18

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Taranov
Biztos most kiröhögtök, de nem tudtam, hogy pl. az ilyen képek számítógéppel készültek.
Azt hittem fotó 😊

kevlarsoft
Ez lesz a kübelwagen utoda. <#idiota>

\"van egy jo meg egy rossz hirem. a jo az, hogy bekaphatod. a rossz viszont, hogy nem adom oda.\"

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Kit--Kat
hátt ez mostanában nemn így van, az máskérdés, hogy buzi szabályok vannak

I.C.ram
Forma 1 nem arról híres, hogy kanyaronként elõzik meg egymás az autók, hane marról, hogy sok-sok körig semmi változás nincs a mezõnyben, csak az unalmas nyííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí hang...
Kit--Kat
nem feltétlen, én csak azért szoktam nézni Nascart hátha látok valami kegyetlen nagy bukástm vagy tömegkarambolt.
éppaz, hogy azok mondják manapság, hogy unalmas akik nem nézik és már beszûkültek az utóbbi 4év folyamán

I.C.ram
forma 1 még mind a 18 autóval is dökunalom, nem hogy csak 6-tal.... 😊 Inkább Nascar.
Kit--Kat
végülis maradtak csak a suttyom kolumbiaiak problémáztak, de legelább hamarabb elhúzták a belüket amúgy is ott az emberek 60% Ferrari drukker volt, és megkapták a visító 900lóerõs minõségi Ferrari hangjukat és az azér ezt nem összekeverendõ a többi utánygyártottal😛PP

I.C.ram
Célegyenes a leguncsibb rész, sokkal jobb a jó kis halálkanyar rész 😄
Kit--Kat
azért a lelátó tele volt abba a kanyarban mindíg alig vannak, hát most annyian se voltak, de a hosszú célegyenes televolt

CSOCSO
nekem nem szabad manualis sport autot venni...napont afognak megbuntetni a zsaruk...
most is mentem egy kort a boltig a celicaval de nyomtam neki azert. igaz nem durvan. .deee....😊
CSOCSO
😊)))))))))))))))))))
GregSB

GregSB
1km hosszú EÖUÁ-t kérek Walakitõl:

Taranov
LOL, elmentek a Vatikánba a Ferrarisok, hogy megáldja õket a pápa, ez meg is történt 😄

I.C.ram
"legszivesebben a low riderekre vok kiváncsi." NC 😄
DanielT
Öööö, ha nem muszály, akkor ne 😛PPP

Egyébként persze jöhetnek, ha télleg valami látványos.
DJ RX7
figyelejtek nemrég voltam egy autokiálításon vannak rola képek akarjátok hogy be linkeljem be e legjobakat?

:3

DJ RX7
amerikába<#wow1> wow
és van nálad digitális fényképezõ ha van kapjál le néhány amcsi autot de legszivesebben a low riderekre vok kiváncsi.

DanielT
Te, fogalmunk nincs. Itt senkinek nincs Toledója tudtom szerint és ha tudná valaki már szólt volna.

Annyit azért javaslok, hogy itt nézz szét. Nem Toledo, de Seat és pörög a topik. Gudlákk.
Taranov
Nem tudja senki.
Menj el a VW szervízbe.

Taranov
Az nem volt ilyen jó 😊

fiuk legyszi ...

CSOCSO
igy jart...
amiota amerikaban vagyok EGYALTALAN nem tudom mizu az F1 el.. mondjuk a nascar-t se nezem...
DJ RX7
mert ugy csúfolják ehehehehhhheeee<#idiota>

CSOCSO
es miert zsofi a zsolti??
Tufa
Baumgartner