Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
kiaza zsofika???
Tufa
aki tud az tud...

RelakSfromhome
Dehogynem! 12-en kiestek, és Zsófika szerzett egy, azaz egy darab pontot 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

I.C.ram
Már CSOCSO kijavítot, de mindegy.
Taranov
Így izgalmasabb.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

kevlarsoft
Azert ez nagy blamazs a Michelinnek, meg a Forma1-nek altalanossagban.

\"van egy jo meg egy rossz hirem. a jo az, hogy bekaphatod. a rossz viszont, hogy nem adom oda.\"

Taranov
LOL, akkor azért végzett a Jordan ilyen jó helyen.
Bezzeg ilyen nem volt, mikor Zsolti versenyzett 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

kevlarsoft
A Michelin szar gumikat vitt a versenyre, ami miatt mar ketten becsapodtak a falba 300-al a hetvege soran. Ezert a Michelin nem ajanlotta a csapatainak, hogy induljanak. A felvezeto kor utan az osszes Michelin auto beallt a boxba, csak a Bridgestone autok indultak.

\"van egy jo meg egy rossz hirem. a jo az, hogy bekaphatod. a rossz viszont, hogy nem adom oda.\"

kevlarsoft
Azt irtad a farmotoros autonal csak disz az elso beomlo. Porsche Boxsternek van mogotte vizhuto is. De ez csak egy pelda. Sok farmotorosnak elol van a vizhutoje.

I.C.ram
Mirõl beszélsZ?
I.C.ram
Valaki nézi forma 1-et? Mi a szar ez? 😄 2 ferrari kergeti egymást, a lelátón meg alig vannak 😄
kevlarsoft
Ezt ki mondta Neked? Szerinted egy Porsche Boxsternek pl. hol van a vizhutoje?

hi sracok !
van egy toledo kocsim es beepitett cd lejatszo es hangfalak vannak ( TOLEDO SOUND SYSTEM) . Az a problemam amikor a basszust megemelem es a hangerot is felrakom akkor leszabalyoz az a geci ! Ezt nem lehet valahogy megbuheralni h ne csinalja azt 7es basszusnal(legerosebb) mint ha 10es hangeron hallgatnam a cd-t ? (max hangero 40)
kossz fiuk

CSOCSO
haaaat.. azert el tudjak azokat vezetni elolrol is.. de altalaban megoldjak mashogy.. a hatso szoknyan levo vagasok es racsok meg diszitesbol vannak
I.C.ram
farmotorosoknál nincs ilyen elülsõ beömlõ, max dísznek 😊
Tufa
és a far motoros autóknál? <#idiota>

I.C.ram
Ja, de azok a nyilások nem azért vannak, hogy csökkentség a légellenállást, mert utána ugyanúgy beleütköznek a hûtõbe, hanem azért, hogy a jól felfört víz le is hûljön valahogyan 😊
Tufa
én nem mondtam egy szóval sem hogy nincs mögötte hûtõ, csak beszúrtam egy képet hogy tudd mely nyílásokra gondoltam 😊

I.C.ram
és szerinted mögötte az ott mi a szar, ha nem a hûtõ? 😊
Tufa
I.C.ram
Rallys kocsik.
Adi
Mondjuk azzér az ember ne tegyen már egy 18-as kereket a kocsira.. szét basz nagyon sok mindent...
szerintem .... de vannak olyanok akik rádobnak azt végig a szervízbe állnak.. kormánymû szét megy meg stb... 😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CSOCSO
le vagy maradva. ki beszelget mostansag bmw krol?😊)
I.C.ram
De nem azért, hogy csökkenjen a légellenállás 😊
CSOCSO
skylineon .. es talan supran is azert van aket lyuk odalent oldalt hogy a fekekhez levegot vezessen.. csak ugy mondom...

de amugy hja.. attol fuggetlenul a hulye is megerti (ertene) hogy nagyobb feluleten jobban megul a szel.. marmint. a legelenallasra gondodolok.. nem hiaba adjak ki az autokat alapbol foldigszoknyazva
Adi
Ez micsoda?!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

I.C.ram
Fõleg, hogy kis szaros, 4 hengeres 2000-es, otto motor... 😄
Adi
De hagyad már Csocso a bmw-t ki vazzeg... inkább kattanjatok vmi másra!😄
e30-ot is szépen tuningolni elég sok léééé!
bele egy m3 motor, plusz spoilerek, akkor még ha levan lakva akkor vhogy felhúzzni, fényzés, lakatos bla..bla..blaa... öregek vazzeg és rendesen kell javítani rajta, h vhogy kinézzen..
És az a rohadt trueno nincs magyaraországon és ennyi. Hagyátok már abba ezt a szánalmas veszekedést!
Amcsi, meg japcsi autókal is járkálnak. Igaz nem olyan könnyû hozzájuk alkatrészt szerezni de lehet.. Összetöröd lehet nem 2 hét míg megcsinálják hanem mondjuk 1-1,5 hónap. Ennyi a különbség!

CSOCSO
hat ha azt vesszuk akkor a hasznalat miatt is ubersokat fogyaszt.. azert egy uber tuniung autoval is lehet ugy vezetni hogy 5 literrel kevesebbet fogyasszon mint verseny kozben. .vagy meg tobbet... vezetesi stilus kerdese😊) verseny kozben persz e hogy nyeli a benyat mint kacsa a nokedlit...
I.C.ram
front spoileren sincsenek lyukak, max a motornak a hûtõhöz beömlõ. esetleg idióta díszítés miatt, de attól csak gyengébb lesz a kg/kmh képessége a spoilernek.
I.C.ram
Pl. egy rally autó alapjáraton fogyaszt olyan 20 lityót legalább, terepen, versenyen, meg nem ritka a 80-90 lityós fogyasztás sem.
Tufa
tudtam én hogy nem egyre gondolunk 😊
Én azt amire te gondolsz, szárnynak nevezem. Én a front spoilerre gondoltam 😊

CSOCSO
lehet akar fel liter.. de lehet 1-2 liter is.. de a gumi szelessege nagysaga miatt is novexik a fogyasztas... plusz 1-2 litert.. plusz arrol ne beszeljunk hogy mas benyabefecskendezo meg mas elektronika ami mashogy pumpalja a benyat.. sokkal tobbet fogyasztanak akomoly tuner autok.. nem 30 litert osszessegeben.. de tobbet egy 5 literrel.. ha nem tobbel
I.C.ram
Milyen nyilásokról beszélsz? Én még nem láttam soha hátsó spoileren nyilásokat.

Olvastam már olyat, hogy Ladára raktak hátssó spoilert, és 100 körüli sebességnél fél literrel megnövelte a fogyasztást.
Tufa
Nade ezekre tesznek nyílásokat amin átmegy a levegõ, ezáltal csökkentve az ellenállást.
Végülis még ha igaz is, akkor is minimális fogyasztás növekedés vehetõ észre szerintem. Százon egy decivel több mondjuk 😊

I.C.ram
Soha nem volt ez a lényege 😊 Az volt a lényege, hogy felhasználja a légellenállást, és leszorító erõként használja fel, ezzel megnõ az autó úttartása, viszont lassabb lesz valamivel, és a fogyasztás is megnõ, mivel nagyob tömeget kell mozgatnia a motornak.
CSOCSO
?😊)))))))))
Tufa
nem te beszéltél a kultizmusról éppenségel?
...

Tufa
Nade egy spoilernek pont az a lényege hogy csökkentse a légellenállást... nem?

CSOCSO
lol.. es szerinted mit fognak az emberek csinalni??? beszerezni egy truenot ketszer dragabban mint egy akkori bmw-t es meg az alkatreszek is ketszer dragabbak?😊 LOAL... majd frend.. LOAL
I.C.ram
Nem kicsit növeli meg az autó ellenállását nagy sebességnél. Végsebességet is csökkenti.
hi sracok !
van egy toledo kocsim es beepitett cd lejatszo es hangfalak vannak ( TOLEDO SOUND SYSTEM) . Az a problemam amikor a basszust megemelem es a hangerot is felrakom akkor leszabalyoz az a geci ! Ezt nem lehet valahogy megbuheralni h ne csinalja azt 7es basszusnal(legerosebb) mint ha 10es hangeron hallgatnam a cd-t ? (max hangero 40)
kossz fiuk

Tufa
Ezt nem egészen értem. Hogy növelné meg egy darab müanyag a fogyasztást?

Tufa
De ez most hogy jön ide??
Az egész ott kezdõdött hogy Csocso szerint európában beszerezhetetlenek a japán vagy amcsi alkatrészek.

CSOCSO
leginkabb a kerekek novelik meg a fogyasztast
I.C.ram
spoiler...
I.C.ram
és?? amcsi veterán autókhoz is hozzá lehet jutni eu-ban, mégsem elterjedtebbek, mint az eu veteránok....
Tufa
optika miben növeli a fogyasztást? <#idiota>

I.C.ram
Mondjuk én utálom az "tuning-kultúrát", mert legtöbbször kimerül az optikai gányolásban, ami csak a fogyasztást növeli meg, másra nem jó, fõleg, ha Swifttel teszik, vagy trabanttal... Kicsit szánalomnak tartom.

Nekem egy jó kis veterán dög kéne 😊
Tufa
Nem érted... Aki kevésbé tehetõs az vesz egy e30ast 200kilóba és próbálja azt tuningolni az itteni lehetõségekel, mint pl RS tuning.
Akinek több pénze van, ennek él, és szüksége van az állítólagos beszerezhetetlen cuccokra, megrendeli.
Azért még azt is hozzátenném, rengeteg importõr van már, nem feltétlen kell amcsiból rendelni. Lásd: Budnik...