Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"van egy jo meg egy rossz hirem. a jo az, hogy bekaphatod. a rossz viszont, hogy nem adom oda.\"
Bezzeg ilyen nem volt, mikor Zsolti versenyzett 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"van egy jo meg egy rossz hirem. a jo az, hogy bekaphatod. a rossz viszont, hogy nem adom oda.\"
van egy toledo kocsim es beepitett cd lejatszo es hangfalak vannak ( TOLEDO SOUND SYSTEM) . Az a problemam amikor a basszust megemelem es a hangerot is felrakom akkor leszabalyoz az a geci ! Ezt nem lehet valahogy megbuheralni h ne csinalja azt 7es basszusnal(legerosebb) mint ha 10es hangeron hallgatnam a cd-t ? (max hangero 40)
kossz fiuk
szerintem .... de vannak olyanok akik rádobnak azt végig a szervízbe állnak.. kormánymû szét megy meg stb... 😄
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
de amugy hja.. attol fuggetlenul a hulye is megerti (ertene) hogy nagyobb feluleten jobban megul a szel.. marmint. a legelenallasra gondodolok.. nem hiaba adjak ki az autokat alapbol foldigszoknyazva
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
e30-ot is szépen tuningolni elég sok léééé!
bele egy m3 motor, plusz spoilerek, akkor még ha levan lakva akkor vhogy felhúzzni, fényzés, lakatos bla..bla..blaa... öregek vazzeg és rendesen kell javítani rajta, h vhogy kinézzen..
És az a rohadt trueno nincs magyaraországon és ennyi. Hagyátok már abba ezt a szánalmas veszekedést!
Amcsi, meg japcsi autókal is járkálnak. Igaz nem olyan könnyû hozzájuk alkatrészt szerezni de lehet.. Összetöröd lehet nem 2 hét míg megcsinálják hanem mondjuk 1-1,5 hónap. Ennyi a különbség!
Én azt amire te gondolsz, szárnynak nevezem. Én a front spoilerre gondoltam 😊
Olvastam már olyat, hogy Ladára raktak hátssó spoilert, és 100 körüli sebességnél fél literrel megnövelte a fogyasztást.
Végülis még ha igaz is, akkor is minimális fogyasztás növekedés vehetõ észre szerintem. Százon egy decivel több mondjuk 😊
van egy toledo kocsim es beepitett cd lejatszo es hangfalak vannak ( TOLEDO SOUND SYSTEM) . Az a problemam amikor a basszust megemelem es a hangerot is felrakom akkor leszabalyoz az a geci ! Ezt nem lehet valahogy megbuheralni h ne csinalja azt 7es basszusnal(legerosebb) mint ha 10es hangeron hallgatnam a cd-t ? (max hangero 40)
kossz fiuk
Az egész ott kezdõdött hogy Csocso szerint európában beszerezhetetlenek a japán vagy amcsi alkatrészek.
Nekem egy jó kis veterán dög kéne 😊
Akinek több pénze van, ennek él, és szüksége van az állítólagos beszerezhetetlen cuccokra, megrendeli.
Azért még azt is hozzátenném, rengeteg importõr van már, nem feltétlen kell amcsiból rendelni. Lásd: Budnik...