Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Jó kis autó lett az Alfa 159-es, úgy néz ki, csúnbyán fel fogj futtatni a Romeo eladásait.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

fifi
remek...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Kit--Kat
Az hogy mindenki az olasz elektronikát fikázta, a németet meg istenítette, ez van csupán...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

fifi
és akkor most mi van?
fogd a németekre, hogy nem veszik ezeket a szecskavágókat... 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Kit--Kat
Hoppá hoppá........
" Az Alfákat a nyolcvanas években a karosszéria korróziója miatt nem szerették. A következõ generációkra ezt kiküszöbölték, viszont a bosszantó elektronikai hibák miatt továbbra is fekete bárány maradt az Alfa Romeo. Ezekben az autókban egyébként általában német eredetû volt az elektronikai együttes, míg a hõn szeretett és dicsõített német autókban olasz..."

Kit--Kat
Nem szar, nem ronda, és nem áll minden utcasarkon, nem tucat stílus-kinézet, és eredeti autó.
Kommerszség kilõve az én fogalomtáramban.

[Walaki]D`Lair
Ugyanmár...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kit--Kat
Az alfa hol kommersz??? Sehol, fõleg 1 bömöshöz vagy 1 Opelhez képest.

[Walaki]D`Lair
Jaaa...mittomén párszáz mb...asszem 150...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Bercy
megabyte? 😉
DJ Bee18
Visszatérve a Taxi témához, sztem CSOCSO-nak van igaza, biztos nem 190-esek voltak, mert azok hátsó lámpái így néznek ki:

A taxiban meg a hátsó lámpájuk ilyen volt:

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

[Walaki]D`Lair
Milyen MB?

DanielT
Jah! A régebbi Toledo, Leon, Cordoba, Ibiza, mind rendben volt, tetszettek. Ezektõl sugárban hányok 😄
desigo
Régebben még karakteresek voltak a Seatok
De ezek valami undorítóak..
DanielT
Ott azért megmondom kapásból, hogy melyik-melyik, de itt? Böááá.
robotnyk
skoda ugyanez a móka
DanielT
A mocskos olaszokhoz 😄
robotnyk
kikhez köthetõ?
DanielT
Überszánalom!

Altea

Leon

Toledo
robotnyk
nem értek azzal egyet, hogy az olasz dizájnerek seggébõl fúj a passzát szél, ezt már többször is mondtam, és vannak olyan német autók amit tetszenek. de legfeljebb egy-egy típus, mert az sem tetszik, hogy - ha már Audi - a különbözõ típusaik között a legfeltûnõbb különbség a méret meg a típusjelzés.
És mégis hol mondtam hogy a merész design miatt veszteséges az Alfa? Azért veszteséges mert még mindig az 50 éve elavult módon dolgoznak. Akkor eltartott egy márkát pár típus, azóta viszont kicsit változott a helyzet. Ez nem is a mostani vezetés hibája, most már kényszerhelyzetben vannak. Lehet hogy a VW is jelenleg veszteséges, sõt szinte minden márkánál elterjed ez az infó pár évente, csak pl. a VW akkora lábakon áll hogy ennyit a csõd veszélye nélkül kihord mert haladtak az évek során az igényekkel.
A design meg csak azért került szóba mert a németek megint le lettek fikázva azzal hogy csak a régi unalmas designt újjítgatják. Az meg el van felejtve hogy pl. a 159-es ugyancsak egy designfelújjítás a 156-osból.
Mindamellett nem fikázom le az Alfát ebbõl a szempontból, nekem is nagyon tetszenek, csak nekem tetszenek pl. az AUDI-k is.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

robotnyk
a vw is biztos a merész dizájn miatt veszteséges
Tibor

Ezeket nézzétek meg!

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Imrusssss
Mekkora a játék??? MB???

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

DanielT
Az áll, hogy amikor az emberek autót vásárolnak, akkor minden kategóriában találnak jobbat.
Pl. eleve nagyon kevés típusuk van, nincs igazi kisautójuk, nincs igazán a saját körében elismert luxuslimuzinjuk, nincs (városi) terepjárójuk, vagy akár kisteher autójuk. Így pár típus esetén magas a fejlesztési költség, és alacsony a bevétel. Folyamatosan a megélhetés szélén egyensúlyoznak, hisz a viszonylag jól fogyó 1-2 típusra elég ha jut egy sikertelen (eladások szempontjából), vagy késõn állnak neki a modellfrissítésnek, akkor máris a nullára esnek vissza. Ahhoz hogy stabilabban álljanak nyitniuk kellene más osztályok felé is, de ahhoz meg irdatlan pénzek kellenének. Én így látom a dolgot, persze ez biztosan nem a teljes kép.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

fifi
jó persze, ennyire nullára leredukálva tudjuk, ez oké, de hogy ennek milyen ok-okozat áll a hátterében, azt ki tudja?
mert azért gynítom, hogy ott sem hülyegyerekek ülnek az íróasztal mögött...

DanielT
Ööööö, azért mert nem tudnak elég autót eladni ahhoz, hogy ne veszteséget termeljenek? Lehet, hogy tévedek, de látok némi összefüggést. Amikor kijöttek egy olyan autóval amit szélesebb körnek el tudtak adni (156) akkor kimásztak egy kicsit a szarból és égen nem látott eladásokat produkáltak.
fifi
bár igazad van, de azt hogy valójában az Alfa a csõdben miért van/ha ott van/ se te se én, se senki ilyen körökben soha nem fogja megtudni...

Fel sem merül benned az elvakultság mellett hogy vannak emberek (nem is kevesen) akik egyáltalán nem esnek hasra az olasz designtól, sõl éppen pl az. egyszerû és elengáns design-t kedvelik amit az AUDI csinál? Nem véletlen hogy a Fiat tucatmárkább a tucatmárkánál, az Alfa a csõd szélén áll ha jól tudom, az általad említett 2 német márka viszont él és virul. Honnan veszed azt az ökörséget hogy csak az stílus amit az olaszok csinálnak, és csak annak van ízlése akinek az tetszik? Próbálj már kicsit megszabadulni ettõl a gyerekes korlátoltságtól, hidd el nem fog ártani.😊

DanielT
Méltatlanul kimaradt:

DanielT
Na mutatok pár mindenféle unalmas szar béjemvét 😄 Aztán te is rakhatsz be alfákat 😛

DanielT
"Mindig a szokásos régi unalmas designt újítják fel kicsit, mint az Audi és a BMW."

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Láttál már újgenerációs BMW-t?
I.C.ram
Nem egy nagy szám autó a maga 1700 kgjával 😛
I.C.ram
Mittomén. 95-ös, legutolsó széria talán.
CSOCSO
ez mikori e500???
CSOCSO
eztet mondom.. volt 124 esunk meg 190 esunk is... a 190 esnek egyenes vagasu csomagtartoja van.. a 124 esnek meg ferde.... ergo csak 124 esek lehettek...
I.C.ram
Egyébként így értelmeztem én is. Csak ugye a két legnagyobb/legelterjedtebb olasz márka az Alfa és a Fiat.
I.C.ram
Ja nem tényleg nem.

E500-asok voltak. Ilyenek:

I.C.ram
Taxiban 190esek voltak.
I.C.ram
Alfa hol kommersz? 😄 Fiatot megértem mondjuk, de az új Punto minden, csak nem kommersz.

Kommersznek azt nevezem, ami egykaptafára megy, és alig mernem elõrukkolni valami újjal, mindig a szokásos régi unalmas designt újítják fel kicsit, mint az Audi és a BMW.
CSOCSO
de ez sem az a merci ami a taxi filmben volt.. a 190 eseknek egyenes vagasu lampaik vannak.. akkor is aszondom hogy 124 es volt.. azoknak van ferdevagasu lampajuk
CSOCSO
CSOCSO
hat egy ilyet elfogadnek.. de tul nagy a szarny.. inkabb olyat mint ami a taxiban volt..
GregSB
Tanulj meg szöveget értelmezni 😊

Azt mondta "kommersz olasz autó (Alfa, Fiat)"

Te ezt úgy értelmezted, hogy az olasz autók kommerszek.

Pedig arra gondolt, hogy az olasz autók között a Fiat és az Alfa kommersznek számít, ami igaz is.

I.C.ram
Most árultad el magad. "kommersz olasz auó" Olasz autó minden, csak nem kommersz 😛

Sokkal inkább mondható el ez a németekrõl, akik évtizedek alatt csak ráncfelvarrásokat végeznek, és szinte minden autójuk ugynaúgy néz ki. Ami még kommersz az a toyota pl.
DanielT
Durva!
bobka
190evo

bobka.uw.hu

Kit--Kat
Azért mer talán ha kiszálsz akkor bezárod az autót és felcsukod a tetõt, ha nem automatikusan csinálja kulcskihúzásra, te aki a sok suttyó haiti között élsz igazán rájöhetnél, nem értem mi ezen a logikus...
Másik ennyi erõvel nem mind1, ha szarrá ázik a kocsi belseje, hogy még mit önt rá amikor, ha beleülsz a nyakig vízbe?!<#idiota>

CSOCSO
ja.. aszem megtalaltam a megoldast...
csak lepj oda neki.. es hopp... az osszes viz szepen lecsorog hatra.. viszont ha fekezni kell...😄 ahh.. semmi baj nincsen szvsz.. ha megnezitek L alaku a teto. .azaz van egy kis laba. .tehat fekezesnel semmi nem megy a nyakadba.. plusz ha felcsukod akkor a viz meggyulik a labanal es szepen lefolyik mogotted.. ennyi...