Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
fogd a németekre, hogy nem veszik ezeket a szecskavágókat... 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
" Az Alfákat a nyolcvanas években a karosszéria korróziója miatt nem szerették. A következõ generációkra ezt kiküszöbölték, viszont a bosszantó elektronikai hibák miatt továbbra is fekete bárány maradt az Alfa Romeo. Ezekben az autókban egyébként általában német eredetû volt az elektronikai együttes, míg a hõn szeretett és dicsõített német autókban olasz..."
Kommerszség kilõve az én fogalomtáramban.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
A taxiban meg a hátsó lámpájuk ilyen volt:

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
A design meg csak azért került szóba mert a németek megint le lettek fikázva azzal hogy csak a régi unalmas designt újjítgatják. Az meg el van felejtve hogy pl. a 159-es ugyancsak egy designfelújjítás a 156-osból.
Mindamellett nem fikázom le az Alfát ebbõl a szempontból, nekem is nagyon tetszenek, csak nekem tetszenek pl. az AUDI-k is.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
mert azért gynítom, hogy ott sem hülyegyerekek ülnek az íróasztal mögött...
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Láttál már újgenerációs BMW-t?
Kommersznek azt nevezem, ami egykaptafára megy, és alig mernem elõrukkolni valami újjal, mindig a szokásos régi unalmas designt újítják fel kicsit, mint az Audi és a BMW.
Azt mondta "kommersz olasz autó (Alfa, Fiat)"
Te ezt úgy értelmezted, hogy az olasz autók kommerszek.
Pedig arra gondolt, hogy az olasz autók között a Fiat és az Alfa kommersznek számít, ami igaz is.
Sokkal inkább mondható el ez a németekrõl, akik évtizedek alatt csak ráncfelvarrásokat végeznek, és szinte minden autójuk ugynaúgy néz ki. Ami még kommersz az a toyota pl.
Másik ennyi erõvel nem mind1, ha szarrá ázik a kocsi belseje, hogy még mit önt rá amikor, ha beleülsz a nyakig vízbe?!<#idiota>#idiota>
csak lepj oda neki.. es hopp... az osszes viz szepen lecsorog hatra.. viszont ha fekezni kell...😄 ahh.. semmi baj nincsen szvsz.. ha megnezitek L alaku a teto. .azaz van egy kis laba. .tehat fekezesnel semmi nem megy a nyakadba.. plusz ha felcsukod akkor a viz meggyulik a labanal es szepen lefolyik mogotted.. ennyi...