Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk egészen konkrétan megnézve azért nem biztos hogy az utastérbe borítja mert a forgáspontnál gyûlik össze így ott is fog kifolyni, ott meg az utastér mögötti peremen lehet hogy van valami elvezetés erre a célra.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

[Walaki]D`Lair
Értelmes tetõt kell tervezni...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

MikX
miért? ha ferrari, akkor legyen körülötte egy erõtér, ami taszítja a vizet? az ilyesmit akár ferrari, akárnem, nem lehet megoldani...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

[Walaki]D`Lair
Ja...egy ferrarit azért vesz az ember mi?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

MikX
jó, persze, meglehet, de meglehet akkor egy bármen speedsterrel, vagy ccabrival is... csak ott max nem borítja a nyakadba a vizet 😄 bár ha belegondolsz, nincs az a hülye, aki felcsukná, inkább valamivel kisöpri a vizet...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

I.C.ram
Jó ez a Punto. Tetszik nagyon. Aszzem anyám következõ autója ez lesz, legalábbis, ha rajtam múlik 😄
CSOCSO
1)te nem lattal meg amerikai esot😄
2)es mivan ha kiugrottal a kocsibol hogy brunyalj egyet? vagy csak felszaladtal a lakasba mert otthagytad a telcsit vagy akarmi... kozben megjon az eso es bumm.... bar szvsz tenyleg tokmindegy.... hulljon a nyakamba az eso de kaphatnek egy ilyet?😄
CSOCSO
istenem.. miert van az hogy en ELSORE megertettem???????
CSOCSO
nekem is tetszik... de a hatuljan lehetne valtoztatni boven.. a belseje ugyis mas lesz....
[Walaki]D`Lair
Nekem nagyon tetszik...

fifi
kommentáld csak, kíváncsian várom.
úgyis divat manapság zéró ismeretekkel a Buzukit lehurrogni...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

[Walaki]D`Lair
Live For Speed

MikX
Ja, néztem már, nem rossz...
Formailag rendben van, belsejét nem láttam, de sztem az is rendben lesz ebben a kategóriában, nekünk egy új Swift van, az nekem teljesen rendben van formailag, és a belsõtér is kielégítõ ehez az árkategórához...

DanielT
Látom értesz a témához. Nem kommentálom.
robotnyk
annyira nem rossz, de nem vagyok oda az ilyen játékterepjárókért
DJ Bee18
de ez nem az elsõ Swift, azóta már autókat is gyárt 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

robotnyk
nekem tetszik ez a punto, fõleg az eleje. viszont már nem az elsõ olasz autó, ahol elfogyott az ötlet, mire a hátuljához értek.
rhinoelekes
Suzuki..... nem kommentálom

Az mondjuk mindenképp kínos ha mélyrepülésben elhúz egy galambraj felette bombázó módban, majd rögtön utána elered az esõ.))

De komolyra fordítva a dolgot, az is könnyedén elõfordulhat amit te (meg többen mások is) mondasz, elvégre nem csak menet közben eredhet el az esõ. Mi van ha megáll valahol nyitott tetõvel a tulaj és beugrik valahová? Mire észreveszi egy épületben hogy eleredt az esõ addig lazán letelhet jópár perc, és utána még el kell érnie az autót is.
Nem azt mondom persze hogy ez a jellemzõ, de azért nem is hagynám ki teljesen.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

DJ Bee18
Na errõl mit gondoltok? 😊) Állítólag 2,7 millió lesz az alapár

Imrusssss
Ez melyik játék???

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

DJ Bee18
De amint esik az esõ, egybõl becsukják, nincs ideje összegyûlni a víznek. Nem hinném, hogy esik az esõ, és percek telnek el, amíg lecsukott tetõvel gyûjtené a vizet 😄D

rhinoelekes
asszem 300D mercik voltak, kb 89-90-es évjáratúak

DanielT
Ferrari, Lamborghini. Nálam ezek az olasz kocsik amelyeket szívesen birtokolnék 😊
Kit--Kat
Alfa mihez képest komersz?😮

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

GregSB
Hmm, fincsi:

Corvette Z06 by Geiger Cars

Picit megpöckölték a német tuningcégnél a motorját: 3,7 alatt van százon és 327Km/h a vége.

Tehát teljesítményben a nagyok között van, az ára viszont igncsak baráti: Teljes optikai + teljesítmény tuningal 93.000 EUR, tehát kb 23,4 millió HUF.

DanielT
Nos, alapvetõen nem vagyok kommersz olasz autó rajongó (Alfa, Fiat) te viszont mindegyikért megõrülsz, szóval itt lehet némi ellenérzés benned a véleményemmel kapcsolatban.
Kit--Kat
Akkor bocs... Azért van benen valami amit mondtam.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
hozzáállás egybe<#whatever>

DanielT
Nos. Szerintem gyönyörû az F430, nem tetszik az 575 Maranello.
Nagyon tetszik a PuntoII, iszonyatosan nem a Punto Grande.

Szinte mindegyik márkát elismerem és van köztük olyan típus ami tetszik. Akinek egy márka minden típusa tetszik, nos az az elfogult. Én az autókat globál nagyon szeretem, szóval nem értek egyet a 2-3 márkás szûk csoportommal... abszolút nem így van.
Kit--Kat

Kit--Kat
Jó elmondjam a véleményem, szerintem neked van 1 szûk 2-3 márkából álló favorizált csoportod azon kívül mindent izomból fikázol, fõleg ha nem BMW szintû, de még akármit, úgyhogy most erre mit mondjak, nagyon nem szokott érdekelni hogy te mit gondolsz az autók dizánjáról (meg úgy róluk) mert ismerem a hozzá állásod, mindamellett semmi bajom veled szal ezt ne vedd személyeskedésnek😊

Kit--Kat
Szerintem akkor is 1 értelmetlen belekötés volt...
A másik meg ez nem olyan feltûnõen ronda dolog, van akinek tetszik, van akinek nem, egyedi kecses megoldás 1 üvegtetõhöz.

DanielT
Nos, ez az autó egy ocsmány vakond. Élõben szembõl elfogott a röhögés amikor ránéztem 😄DDD A második kék autós képen jól látszik az a nyomi orra 😊
Kit--Kat

[Walaki]D`Lair
Sztem azért adódhatnak ebbõl "balesetek" 😊)

Meg amúgy is ocsmány 😄DD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

GregSB
Audi R8 Supercar Spy Photos

Van még pár kép de azok már kritikán aluliak, alig vehetõ ki rajtuk valami.
Ezek alapján úgy tûnik hogy a concepten nem sokat fognak változtatni <#eljen>

MikX
Szerintem érti, de ki az a barom, aki már akkor csukja fel, amikor már esik az esõ?
Ha kicsit szarabb idõ van, úgyse megy lenyitott tetõvel...
Te meg ezt nem érted...

[Walaki]D`Lair
Szép, de sztem Aston Martin-ra hasonlít nem is a maserati-ra 😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
<#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>

Akkor én is kretén vagyok, ez fel se tûnt nekem...😊))

Kit--Kat

DanielT
1. esõbeN 😛
[Walaki]D`Lair
1. essõbe -> esõbe (kretén)

2.Nem érted mit mondok ugye? Igen esõbe felcsukod...de mivel homorú a tetõ lecsukott állapotban, szépen összegyûjti a vizet és amikor csukod fel a nyakadba ömlik...napsütésbe meg leengeded...mit nem értesz ezen?

Kit--Kat
Én, te brillírozol... Gondolkozz csak el... Leírom, normális ember essõbe a tetõt felcsukja napsütésbe lehajtja így nehéz végrehatjtani amit te mondtál, mellesleg ha vagy olyan hülye mint.. mint szóval akkor nem mind1?! Az egész elektronikána annyi. Elég idióta belekötés az autóba, de nem vártam tõled mást, de ha1 Smart Brabus itsencsászár targoncán lenne...

[Walaki]D`Lair
Újabb értelmes hozzászólás...most akkor nyugodj le pistike, ülj le a popsidra és rágd át magam mégegyszer azon amit írtam...

Kit--Kat
Hát jahh ha valakinek annyi ész adatott meg mint neked, hogy esõben a tetõt nyitva napsütésben meg csukva tartsa😄DD Bravó Einsteinkém!!!! <#nevetes2><#nevetes1><#idiota><#gonosz1>

KapuBen
létezõ kocsikról is lehet képet rakni nem?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

KapuBen
Nekem teccik a Toyota Volta

LAMBORGHINI THE BEST CAR

GregSB
Én csak a hátsó lámpájával + a belsejével nem vagyok kibékülve ezen képek alapján, de egyébként tényleg szép lenne 😊

DanielT
Akár lehetne is, de nincs ilyesmirõl szó hivatalosan.