Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Szerinted magyarázni fogom amikor mindenki érti rajtad kívül?
I.C.ram
Buick mondjuk az amcsi autóknál az egyik legrosszabbhírû gyár 😊
fifi
errõl pofáztam egész nap...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I.C.ram
Az a furcsa, hogy Japánban baromi sikeres volt a Lancia Y. Meg úgy a kisebb ázsiai országokban is.
Kit--Kat
Szerintem mert el hanyagolják mint amcsiban Buickot vagy a Pontiacot. A fiatot én is hallottam hálistennek, bár most Euban csökkentek az eladásai:|

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Nem tudom mit akarsz ezzel, az, hogy mit birtokolná, ennek miköze van a kommerszséghez meg a többihez? Jó választás ezeket én is birtokolnám. És?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

I.C.ram
Ja mostanában növekedtek a bevételei. Köszönhetõen a 156os nagy sikerének. MEg a Fiat is kezdi összeszedni magát. Lancia a feketebárány. Neki nem megy túlzottan jól, pedig a legextrémebb dizájnú kocsikat gyártja, Lásd Thesis.
DanielT
Ezen mi a sz@rt nem lehet érteni?

DanielT
tegnap 15:04 | Privát | Válasz | #42328
Ferrari, Lamborghini. Nálam ezek az olasz kocsik amelyeket szívesen birtokolnék 😊

Válasz 'Kit--Kat' üzenetére (#42327)

Kit--Kat
tegnap 14:48 | Privát | Galéria | Válasz | #42327
Alfa mihez képest komersz?😮
Kit--Kat
Tényleg jól megy a szekere?

DanielT
Na, megjöttem én is 😊

Csak megerõsíteni tudom, a #42426 -ot, nem is nagyon lehet máshogy érteni, csak ha valaki úgy akarja.
fifi
de értsd már meg, egyedül te ágáltál a másik oldal mellett, mindeki más vágta, hogy anno Daniel mire/hogyan értette...
/42426 pl/
de részemrõl ennyi öcskös, én egy percig tovább nem fogom bizonyítani azt, amit itt mindenki láthatott...
ha öngól öngól, ha égek égek...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Kit--Kat

Terelés: Nem mered másnak mondani, hogy rosszul értelmezte a kommerszt ennyit rólad...

fifi
ha te mondod...
látod megint terelsz, neked ez szokásod...

Haamtahk
<#vigyor2>

A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin

Kit--Kat
És még is...
Akármilyen vagy, talán még lehetsz normális is élõben, megadom a bizalmat, hogy a családod biztos büszke rád.
Na most magadadt minõsítetted te nagyon felül képzett... Öngól tacsi!<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

fifi
te meg most elbeszélsz amellett, hogy kb. 10ember ellen okoskodtál, és kiderült, hogy zöldségeket beszéltél végig, kisfiú...

fifi
mondod ezek után te...
gratulálok, értelmes gyerek vagy, a család büszke lehet rád...

Kit--Kat
Én is kb. de figyeled olyan megtiszteltetésben van részed, hogy Õ okosnak tart, ez ám a valami, becsüld nmeg magad😄DD
Persze másba már nem mer bele kötni...

[Walaki]D`Lair
kitekat sztem vegyél mostmár vissza magadból, ne oszd az észt teli szájjal...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Ebbõl bunyó lesz 😛
I.C.ram
Nem tudom, hogy értelmezte, de simán értelmezhette volna úgy, hogy az autóvilágban a kommersz márkák képviselõi Olaszoknál az Alfa és a Fiat. Fiattal egyet is értettem, bár az új Puntó igencsak egyedi lett szvsz.
Kit--Kat
haggyad már magad te tacskó megint mellé magyarázod a sok okosságod

I.C.ram
Najó, akkor ilyen alapon a BMW is kommerzs, mert baromi sok ven belõlük a Maybachoz képest. Ezt lehet a végletekig fokozni. 😊
fifi
de minek a viszonylatában???
elég okos gyereknek tartalak,ne idiótáskodjál már te is!!!

Haamtahk
Az új LADA

GregSB
Pont ez a lényeg, hogy nem lekommerszezte az alfát, hanem az olaszok között kommersznek nevezte. Kommersz = sok van belõle (Ezt te írtad: "156ból baromi sokat adtak el... Hollandoknál, Belgáknál kurvasok Alfa van."), ezesetben több, mint a többi olasz autóból általában véve - a Fiatot leszámítva.

Ti még mindíg úgy értelmezitek azt a mondatot, mintha azt mondta volna hogy az Alfa kommersz a többi kocsihoz képst (BMW, Opel stb), pedig õ arra gondolt, hogy az Alfa kommersz a Maseratihoz, Ferrarihoz, meg a Lambohoz képest.

Nyelvtan-értelmezési órának vége, kérem hagyják el a termet!

Haamtahk

I.C.ram
Egyébként, hogy tisztában legyetek a szó jelentésével: Kommersz: tucatmárka, mindenkinek ilyenje van ,vagy ilyenre vágyik, nincs benne igazán semmi egyedi. Olyan mint Britney Spears kb. 😊
I.C.ram
Annyiban igaza van, hogy legelõször DanielT kommerszezte le az Alfát 😊
fifi
na ezt akkor most magyarul is írd le...
itt magyarázol valamit mindenki ellen, aztán kiderül, hogy a melléknév/jelzõ/ jelentésével nem is vagy tisztában...
mit akarsz ezen szépíteni macskaeledel?

Kit--Kat
Na te STF nem én írtam rá 1. az Alfára szal odamagyarázd nert ez elõtte neked sem jutott eszedbe csak itt köhögtél.

fifi
na akkor elõször is legyél tisztában a szó jelentésével, mielõtt bárkinek bármit írkálsz...

Kit--Kat
Hát végülis, Jahh.

[Walaki]D`Lair
Ilyen alapon egyikse az...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kit--Kat
Okk én úgy tudtadm ócska szar dolgok a kommersz cuccok na mind1.

I.C.ram
Most mit vitáztok? Biztos forrásból tudom, hogy E500-asok voltak. Van egy oldal, amin fent van az összes film, amiben Mercedes szerepelt. Ott olvastam.
[Walaki]D`Lair
De bazmeg nem ezen múlik a kommerszség fogd már fel...

I.C.ram
156ból baromi sokat adtak el. és ne csak a kispénzû magyarokból vonj le következtetést. Hollandoknál, Belgáknál kurvasok Alfa van.
I.C.ram
Kurva szarul tudod. Alfanak nagyon is jól megy a szekere. Fiat is kezd újra beindulni. Ugye nem kell mondanom, hogy pár évvel ezelött a Fiat volt Európa legnagyobb autógyártója.
Kit--Kat
Nem szar, nem ronda!!! Figyeljél már 1x az életben jézus. NA jóhh ne fárassz kérlek!!!!

Kit--Kat
Óhhh bocccccsssss fifi kistacskóm!

[Walaki]D`Lair
Trabant se...akkor az se kommersz? Ne hülyéskedj már....

fifi
pedig igaza van. sztem rajtad kívül mindenki érti mire volt írva a kommersz.
tehát a túlontúl okos te vagy Kitekat kisfiam...elõbb értelmezz, aztán okoskodj.

Kit--Kat
Jajj te olyan okos vagy hallod....<#szomoru2><#taps>

GregSB
Kész, feladtam. <#bdead><#szomoru1>

Kit--Kat
Könyörgöm egy évi 4000res sorozatot levágó világelsõ autómárkákhoz képest mi nem kommersz?!

Bár lehet, hogy mégis W124 E500-asok voltak 😊
Egy kép a filmbõl
Azok egyértelmûen W124-esek voltak, tippem szerint AMG-k.
GregSB
De könyörgöm, ne a BMWhez meg Opelhez hasonlítsd, itt most csak olasz autókról volt szó!

Én feladom, ennyire nem tudtok olvasni?

fifi
na az viszont tény, hogy ez egy nagyon szép autó...