Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
hoppáré

ez ciki

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DJ Bee18
most ki fogja védeni az olasz mundért? 😄D

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Láttátok ezt??
I.C.ram <#levele> Dátum: 2006.05.02. 21:51 Adta: tomsolo
IMYke2.0.0.0 vs. I.C.ram

A kb. egy évi folyamatos offolás és kötekedés. Javaslom, hogy vagy menjetek el sörözni vagy váltsatok nick-et.

IMYke2.0.0.0 <#levele> Dátum: 2006.05.02. 21:51 Adta: tomsolo
IMYke2.0.0.0 vs. I.C.ram

A kb. egy évi folyamatos offolás és kötekedés. Javaslom, hogy vagy menjetek el sörözni vagy váltsatok nick-et.

Bannolták mindkettõjüket 😊

JGTC
hát az kifolyt

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

zico87
Bocs a nagy képért !!!!

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

zico87

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Lteebee
Nem, de tegnap volt itt egy csóka egy c4-gyel.
Az mekkora lol.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

[Walaki]D`Lair
Mondjuk IC ram? 😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

ChevyG work
öööö, nem

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

[Walaki]D`Lair
Nem akar valaki venni egy Alfa 156-ot? 😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

ChevyG work
a második képet nézzétek😞

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Lteebee
Még a hátsó sárvédõ is megrogyott?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

bertino
paff, ennek eltûnt az eleje

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ChevyG work

CSOCSO
igy vagyok a cls el...
nagyon tetszik.. soot az egyik legszebb mercinek tartom. nagyon faszan el van talalva a formaja.. foleg az amg kerekekkel meg szep fekete szinben
Próbáld meg a Duen-en!

Csacsi
Sziasztok. Audi TT Turbo KKK-K04 ilyen turbót keresek. Szerintetek magyarországon leeht vhol kapni, vagy külföldrõl kéne inkább rendelnem?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

DJ Bee18
élõben nekem is megtetszett 😊, még az új Lexus LS-re vagyok kíváncsi

CSOCSO
nam.. ma lattam eloben az uj S mercit.......... hat.. tudjatok hogy nekem ez is jobban tetszik mint az amire ti is gondoltok😄
CSOCSO
nem hittem el mikor vege lett a videonak.. etz minek raktak fel??? ki a fastz erdekel hogyt 1200 lo?? ilyen autobol sok tobbszaz masik van jo nem corvette de suprak meg skylineok meg minden mas.... de azok csinalnak is valamit a videoban.. ilyen hangja meg egy 600 lovas mustangnak is van
amugy eddig al egjobb a suzuki motoros smart😄 porgott forgott maga korul😄😄😄
Magnumrolcsi
1200 paci!!

Joey_The_Man
Azért volt jó, mert az esõ miatt nagyon kevesen voltak.. és olyan családias volt a hangulat 😊

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Joey_The_Man
Luxusautóshownál ezerszer jobb volt ez.. azon tegnap voltam.. Ezt messze nem éri utol.. hozzáteszem az is nagyon hasznos volt.. Koenigsegget.. meg Edonist nem látok minden nap.

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Joey_The_Man
járt a motor.. beült a csávó... elég halk volt tényleg alapjáraton.. erre ráindított egy mp-ig kb.. mire rájött, hogy valami nem stimmel.. és elhajtott 😊

Amúgy én is gondolkodtam ,hogy a Carrera GT-mel vagy a ZondF -emmel menjek.. végül az f430 -al mentem 😄

DanielT
Hmm, nem gondoltam volna, hogy egy utcai "beparkolok az esõben a szálloda elé" dolog jobb lehet, mint a tavaly szikrázó napsütésben a Ringen, de ezek szerint bánhatom, hogy nem mentem ki.

Mondjuk pénteken a luxusautó shown, már láttam elég jó gépet.
Joey_The_Man
Én is voltam tavaly.. EZ sokkkal jobb volt.. Bár ott is volt azért élmény bõven.. De pl. f50 f40 enzo tavaly ki se ment.. 😞

DanielT
Ráindított a barma? 😄 Azmeghogy? 😊
DanielT
Ezek nagy része a garázsomban megtalálható, illetve láttam tavaly a Ringen szintén Gumball rendezvényen 😊

Joey_The_Man
F50 hangja 20 centirõl.. Azok a vadállat Murciélagok... amiknek a hangja szintén kb 40 cm-rõl hasított a fülembe.. 3 SLR-t is láttam hallottam.. 2 Scaliettit.. F40 -et! Ultima Gtr is kicsit vad volt.. nem beszélve a kommersz Gallardokról és Porschékról.. Ott hangoskodtak.. Ford GT amikor ráindított a járó motorra 😊..

ez mind nekem elég nagy élmény volt.. nem tudod te hogy vagy vele.. 😊

DanielT
Mi volt benne a durva? 😊
Joey_The_Man
Basszus a mai Gumball egyszerûen eszméletlenül DÚÚRva volt.. !!! 😄DD volt kint valaki ?

MikX
Jaja, állat volt...
Bár a Gallardo Spider is naon ottvan...
Fõleg így nyitott "fülekkel"

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DanielT
LOL.
CSOCSO
haver kuldta aa luxusauto kiallitas kepeit... szepen a koenigseggek.. a zondak... az enzo meg a tobbi.. de ...
de...
ez:

csak annyit tudtamr a mondani hogy BAZMEG....

BUNTET ez a segg!!! mint egy batman auto vagy nem is tudom.. GYONYORU!
CSOCSO
<#eplus2>
I.C.ram
Fogtam én is, de nem votl semmi különös 😛 Mint egy átlagos felsõkategóriás kormány, semmi több.
😛 tudom, na de addig ebben a hitben jó élni 😄D

DanielT
LOÁL 😄 Majd kinövöd 😊
Zetorg
aha, 5-6 éve én is eldorado-t akartam 😊
most meg örülnék egy e30-nak is...

aha szal átalakitott mustang a gt500.. kösszi!! Na, de ettõl függetlenül majd Mustangot veszek<#puszis>!!
<#nevetes1>

DanielT
Carrol Shelby a '67 -es Ford Mustangból csinálta meg a GT500 -as típust. (leegyszerûsítve tunigolta a kocsit)
A mustang és a Shelby gt 500 között mi a különbség???

BiG G
bezzeg az ACCH tali 😄 ott aztán volt íz is bûz is <#idiota>

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

DanielT
"se íze, se bûze"

Mi nem tetszett? Nem voltak luxusautók?
[Walaki]D`Lair
Kinn voltam a luxusautó kiállításon...hát...se színe se bûze...szerencsére nem kellett érte fizetnem 😄DD

[Walaki]D`Lair
Pedig nincs 😊

Kit--Kat
95-96os az ugyanaz, de a 97-99es az amcsiban változott, EU-ban nem.
Köszi a felajánlást!! Igyekszek felkutatni itthoni lehetõségeket, de ha nem marad más, lehet erre kerül sor.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Sziasztok!
Akit érdekelnek a kocsik menjen erre a címre:www.gportal.hu/mokuskocsi
Jó szórakozást!
DanielT
Az hagyján, de olyan fantasztikusan jó a fogása, hogy elmondhatatlan. Egy élmémy megmarkolni.
CSOCSO
ize.. mar aludnom kene.. koma vagyok. ha jol emlexem a cls rol volt szo. ha jol emlexem ugy olvastam hogy a cls ben all wheel drive van...