Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Ugyanilyen kormány van unokatesóméban is. sokkal jobban néz ki, mint a sima.
I.C.ram
Paszmek! "Hegyen" lakik, és télen nem tud ott felmenni egy hátsókerekes autóval? Egy hatásókerekesnek már egy kisebb lefgayott emelkedõs is halálos, nem hogy egy hegyi szerpentínes út, amit a hóesés után max 3-4 nappal takarítanak.
[Walaki]D`Lair
kúl, regelj a honlapon!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DanielT
Aláírásodhoz: Ott leszek 90%.
[Walaki]D`Lair
Jó hát nekem is az STi a kedvencem...az RX8 csak a második...😊))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DanielT
Hát én kb leszarom azt a turbinahangot, mikor egy 2.5-ös WRX STI is kevesebbet zabál. Ez egyszerûen nevetségesen sok.
DanielT
Jujjdemeglep 😄DD
CSOCSO
hat ennel is jobban bejon a merci
[Walaki]D`Lair
De van 1 olyan tulajdonsága...azaz nem, több is, de egy fõ tulajdonsága, ami miatt én ezt megbocsátanám neki...6000 felett az a turbinahang VÁÉÁÁÁÁ!!!!

DanielT
Remek kalandom volt az elõbb 😄 Lemegyek a garázsba, látom a kedves szomszéd srácot, hogy próbál beparkolni a helyére, de nagyon nem akar menni (RX8 Mazda) ömlik a fejérõl az izzadság, kérdem mi a baj? Erre mondja kétségbeesve, hogy beszorult, nem mer se elõre, se hátra menni, mert hozzáérne a betonoszlophoz. És valóban, kb 3-4 milliméter volt a kocsi oldala és az oszlop között. Úgy tudtam kiszabadítani, hogy beraktam egy papírlapot az oszlop és a kocsi közé és szépen milliméterenként hosszú percek alatt, de végül sérülés nélkül kibányásztuk a gépet 😊
Mondtam neki, hogy háttal álljon be, azt nem merte vállalni, de szépen közösen (80% ban én kormányoztam az ablakból benyúlva) beraktuk a helyére a gépet 😊 Kicsit dumáltunk is, mondta, hogy 18-20(ha nyomja simán 25) alatt nem tud az autó fogyasztani a városban és eszi a spéci olajat is rendesen.
DanielT
S Merci? LOÁL 😛
CSOCSO
jolvan nekem meg kaja.. furdes oszt munka.. csumesz
CSOCSO
nahja...
amugy bmw tol is lecumiznam magam ha lehetne. megha csak egy kis 3 as.. nemhogy m6... amugy ha SUV es nem " mit vennek ha en lennek a fifticent" ban gondolkodnek.. akkor:

25 ezer korul mar el lehet hozni..
MikX
Nade, én mentem aludni...
Már kidõlök a gép elõl 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
#45137!!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

CSOCSO
ultetek mar amugy ilyen autokban? mert en ultem bennuk es leginkabb arra emlexem hogy amercik utan a bmw-k mar gyengek voltak.. ugyertem hogy nem szepek annyire..belsore kulsore se
MikX
Naja, figy, félre ne érts, nekem semmi bajom nincs vele, de hát, nem jön be, neked meg fordítva...
Még jó hog yvan válsztási lehetõség, és nem kell ugyanolyan autóval járkálni mindenkinek...

CSOCSO
plusz a bmw hatso ulesei felertekuek.. 16 ev felett lehetetlen beulni...
CSOCSO
azt irjak a tesztben hogy a bmw jobb a versenypalyara ahol szetszadizod.. de a normalis eletben a normalis napokon amibe akar beletartozik a leugrunk balcsira es elozgetunk meg nyomjuk neki azert resz is.. arra a merci a jobb
CSOCSO
tegnap .. pont tegnap allt elem a ket auto.. amg55 cls meg a bomike... nagyon szep mindketto de a cls szebb volt..
CSOCSO
jajj mar
CSOCSO
igy van.. a tesztben is 0.1 sec kulonbseget irnak..
MikX
A CLS meg annyira rossz, hogy nem is hasonlít semmire amit ember tervezett <#mf2> <#vigyor1>

[Walaki]D`Lair
1-es BMW VS A Merci <- csak azért kéne a BMW mert FR
3-as BMW VS C Merci <- 3-as BMW, mert a C merci jellegtelenebb
5-ös BMW VS E Merci <- 5-ös bimmer, mert szigorúbb
6-os BMW VS CLS Merci <- 6-os, mert sportosabb
7-es BMW VS S Merci <- S merci, mert 1000x jobb
X5 BMW VS ML Merci <- X5 de valami nagyon über felszereltséggel, mert amúgy ML

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

MikX
hehe...

CSOCSO
dehogy varunk.. unatkozzak 20 percig????? amugy is az alfara hasonlit az a buzi bmw! <#banplz>
CSOCSO
en a supercars.net en 0.1 elterest olvastam de most akkor mi legyen??😄
DanielT
Most el kell mennem, de várjatok meg a vitával 😊 20 perc
DanielT
Úristen, dehogyis szar a CLS AMG. Egy fantasztikus autó, hülye aki vitatja.
CSOCSO
amugymeg m6 500 lovas.. a CSL verzio 550.. az amg65 cls meg 620 lovas...

nemhiszem hogy az erovel baj lenne
MikX
Nade sztem nem is a teljesítményrõl vanszó leginkább...
hanem külsõrõl, és beltérrõl...

[Walaki]D`Lair
ez nem igaz, mind a kettõ 4 és fél alatt van 100-on...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DanielT
1-es BMW VS A Merci
3-as BMW VS C Merci
5-ös BMW VS E Merci
6-os BMW VS CLS Merci
7-es BMW VS S Merci
X5 BMW VS ML Merci

A CL kifutó típus, a CLK meg méltatlan a 6-ossal összevetésre, annyira alul maradna.
CSOCSO
nem kemenyebb <#mf2>
[Walaki]D`Lair
Egyébként nem olyan szar az AMG CLS sem, a top gear tesztpályán fél másodpercet kapott csak az M5-tõl...de valszeg az M6 gyorsabb még annál is...

MikX
Vegyél Ac Schnitzer M6 ot, és máris keményebb...
Na?

DanielT
😊) Hidd el értem amit mondasz 😊 A CLS egy kupé. Az M6 is az. Csaptak a Mercire még egy ajtót? És? A tesztben mégis egymás mellett vannak, vajon miért? 😊
CSOCSO
sportos is... az hogy fel mp vel szarabbul gyorsul az kit erdekel? meg az hogy mondjuk a slalom palyan 4 km el kevesebbet megy.. jat hurra... mashogy van hangolva az auto.. vegyel kleemann mercit oszt egybol kemenyebb mint a bmw
CSOCSO
hulye!!! azt mondtam hogy egy 4 ajtoshoz kepest persze hogy a ket ajtos a sportosabb.. egy kombi bmw hez kepest egybol a 4 ajtos merci lenne a sportosabb. mit nem ertesz ezen
MikX
hmm...
De miért?
A CLS tudtommal egy Coupé, nem?
4 ajtós! olyan nagyon hirdeti a Merci, hogy mien sportos...

CSOCSO
hat kozel se nez ki olyan szinesen a cls hez kepest mint a piros... jo leszamitva a sargas feheregyensulyt amit beallitottak fotozaskor
MikX
jahh, ezaz... Egy kategória...
De mégis a Bömi ahogy Daniel is mondta, sokkal Brutálisabb, erõt sugárzó, meg még erõs is 😄

DanielT
Lol 😄 Nemá'... A CLS csak egy kombi BMW mellett sportos? Gáz 😄
CSOCSO
hat... nekem is a bmw a sportosabb mivel ket ajtos nem 4............... egy kombi bmw meg cls kozott mar a cls lenne a sportosabb
DanielT
Szép, köszi 😊
[Walaki]D`Lair
Te csoccser...a két autó ugyanaz a kategória függetlenül az ajtók számától...ha jól megnézed az M6-on is elférne két hátsó ajtó, meg a mercire is jó lenne a 2 ajtó...😊)

MikX
Ezzel nem értek egyet...
Meg azzal sem, hogy miért is nem lehet 2 ajtósat, 4ajtóssal összehasonlítani...

CSOCSO

nesze
DanielT
Nem a 2 centi miatt természetesen 😊 Nekem egyszerûen a Merci nem sugározza azt a brutális, fõlényes erõt, sportosságot mint a bömcsi.
CSOCSO
inkabb ezt tennem ellene mint a cls-t