Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Hehe totalcaros Lancia Dedra HF Turbo hogy lezúzta már az Evo IX-et 😄 lolka.
Kit--Kat
A másik meg, attól még, hogy Suzuki és nem BMW, ha 1ezik a rendszám az azért több mint gyanús....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Bee18
ez hülye... és a TC ilyeneket vett alapul a legjobb autó meghatározásában? pfff

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

CSOCSO
?? nem ertem.. ha ez egy autorol szol miert ir a sajat szoc problemairol meg a sajat faszsagairol meg a rendoros faszsagairol... BANT neki!
ChevyG work
1 népitélet:

elõre is elnézést kérek az írójátol, de mivel, hogy névtelen ezért bátorkodom ide beilleszteni

"SWIFT 1.3 ´fapad´
Száguldó koporsóval kombinált diliház
Modell

1.3 ´fapad´
Szöveges ítélet

A család 3. új autója
Az elsö egy hiányos 601 es trabant volt, a második egy 1.1 trabi
Átadáskor feltünt, hogy a bekapcsolt fényszóróra figyelmeztet? hang hiányzik. Válasz: ez alapkivitel ellentétben a bemutatottal itt ez nincs.
Az els? szervizen kicseréltek egy biztit azután volt...
Az 1. nap megyek dolgozni vele (feszitek, mint sz..os Pista) Rend?ri ellenörzés: A rendszámomat k?rözik (?? Vadi új)
Némi utánajárás, minden rend?ri ellen?rzéskor 40 perc (nem 30, és nem 45) macera. Kiderült, hogy egy azonos rendszámú külföldi kék BMV-t köröznek, csak a magyar rend zseniális ?rei nem tudják megkülönböztetni a magyar fehér Suzukit a külföldi kék BMV-töl...
Rendörség: Kérem cseréljék ki a rendszámomat (akkor még ott kellett)
- Nem lehet mert nem körözik
- Akkor miért állitanak meg miatta?
- Mert körözik
- Akor miért nem lehet kicserélni?
- Mert nem körözik

Néhán ilyen kör után olyan kérdéseket tettem fel, ami azt eredményezte, hogy saját költségre sem tudtam rendszámtáblát cserélni.
2 év és némi cselezés után sikerült a rendszámtábla csere (bár akkor sem adtak nyilatkozatot arrol, hogy az új rendszámot nem körözik).
Pár nap mulva az autóm eltünt, és egy "valahonnan ismer?s" (nem irom le a cég nevét amelynek az kék egyenruháját hordta, amikor elözöleg a rendszámról beszáltem a munkatársával) felajánlotta, hogy 100 000 Ft ellenében az autót megtalálja. Inkáb a biztositót választotam.

2X koccantam minkátszer az autó hátulja nagyon csúnyán "megvisel?dött". Másodszor egy teherautó tolt a suzukiba egy személyautót, csak a suzuki sérült (lökháritó, hátsó ajtó hátfal apróságok).

Mivel Budapesten közlekedem a következö autóm más márkájú lett, abban a reményben, hogy élve hazajutok (az az autó bizonyitott is, bár szerencsére üres volt)

Összegzés:
Ment ahogy illik (ezt azóta is visszasirom)
A rendszámát körözték (épp az ilyen gondok elkerülése miatt választottam új autót)
Iszonyat törékeny volt (Megnéztem más kisautókat is, csak kicsivel voltak jobbak)
Hibalista

Csak egy bizti, rendszámtábla"

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

DJ Bee18
de jól megy nekik. De max 100-200 km-en keresztül tud üldözni, a fogyasztásra kíváncsi lennék, amikor meghajtják 😄DDDDD 40 Liter biztos 😊)

http://gaborszantai.co.uk/

Kit--Kat
<#integet2>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Bee18

bertino
visszatért :C

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

I.C.ram
Forza Alfa! 😛
DJ Bee18
😄DD

CeeZee
az igaz.

sebaj majd a Gyõzikének jólesz az egyik adásra😄

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

DJ Bee18
de föl tudná fogni, hogy nagyobb értékû 😊

CeeZee
olvasd végig a szöveget! ott is nõuralom van!

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

DJ Bee18
Családi okok miatt sürgõsen eladó!!!! Mivel a nejem kifogásolja a sok veterán autót a ház körül....:-( CSERE ÉRDEKEL!!!

Kamu hirdetés, vagy hülye, hát ha kifogásolja a sok autót, miért érdekli CSERE? 😄

DJ Bee18
csak másfél milla? egy ilyen veteránért??

zico87
Na elég jó megyek megveszem,Taxi-nak jó lessz !!

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

bertino
cép ótó!

franc0

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

fifi
ETAX-ot nézd meg

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

DJ Bee18
na ez lesz (nem saját, csak néha ezzel járok majd 😄D, késõbb (1-2 év) enyém lehet)

ChevyG work
<#nemtudom>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

DJ Bee18
sztetek megéri 4 millióért egy közepes felszereltségû (TX) Mazda 3 1,6 dízel? (másfél éves, de csak 11000 km van benne)

Smuge
..ja és a benzinmutato konvergál a 0 felé nagy sebességgel 😊 ///M_POWER !!

Kit--Kat
Na vajon???😛PPP

ChevyG
elég nehéz lehet eladni, mert elve sokba kerül, és nekem ha lenne 22 mikim kocsira, akkor nem használtat vennék (a fél éves is használt....)
DanielT
Valóban jó az ára, erõsen gondolkozom, hogy ajánlatot tegyek 😊
ChevyG work
jahhh, akkor csak az ideiglenest kaptam meg😊

Joey_The_Man
ennyiért a hülyének is megéri 😊

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

hykao
Ez az ideiglenes ban jele, a koponya pedig az örökbané.
bertino
én kérek elnézést, tegnap este szarakodott a net :@

ChevyG
nem, ez a banné:<#levele>
Magnumrolcsi
Nem ez a banolás jele<#bdead> ?

desigo
a rajtautomatika büntethet mondjuk a szerencs utcánál a piros után az elsõ helyrõl...
bertino
ok, akkor nálam a problem

JGTC
az is jó 😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Caby
nekem is mûködik

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

DanielT
Nemá, ellenõriztem, tökéletes. 😞
bertino
not found

DanielT
MikX
1Ft 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

RelakSfromhome
Májkül Nájt agyat megtarthatja. Úgy mennyi?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

bertino
Leírás: Adok hozzá TURBO BOOSTSOT, SPM, SKI MODE, LASER, + MICHAEL KNIGHT AGY

wtf, lol ? <#idiota>

franc0

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

CSOCSO
😄
DanielT
Ezt nem tehetjük meg, hisz minden autó designjának alapja az Alfa 😄PDPDPDPDPDPD
CSOCSO
szvsz addig ne is alfazzunk... varjuk meg Marcit!
DJ Bee18
I.C. Ram! Ha ezt olvasod reméljük egy másik nickel újra itt leszel 😄DD Az Alfázásról felismerünk, nem szólunk senkinek 😄DD

MikX
Hopsz...
Akkor nem lesz flame többet... 😞

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85