Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Szerintem 25 éve legyártottak néhány milliót belõle.
Mindazonáltal nem muszáj mindenen mindig változtatni, ha az jó.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
sooot az infiniti g35 ben is nagyon szep a sima ora de sokaknak szvsz kenyelmetlen.
a sok buta sofor nem tudja eleg gyorsan leolvasni plusz a figyelmuket is eltereli plusz azt a kijelzot hatulrol meg az utas is latja mig a normalis kijelzot nem tudja rendesen leolvasni
ezekszerint igazuk van? 😊<#szomoru1>#szomoru1>
egyébként tényleg nagyon szép autó de már kicserélhetnék belõle azt az órát nem? 😊
bobka.uw.hu
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
ez nem kispályás tényleg.. 😄 nagyon szuper
Lexus LS 600h L
S Merci, 7-es Bimmer? Hmm...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
addig ki se fizesse amíg nincs nála eredetiség vizsgáról a papír?
Tehát az eredetvizsgát az eladónak kell intéznie, majd úgy átadnia az autót, és aláirni a szerzõdést, hogy ez már megvan. Amúgy hatósági ára van köbcentinként x ft.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Még a vásárlás elõtt?
Vagy az átíráskor?
Mennyibe kerül kb?
Az eladó fizeti?
Thx
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
PL. Stuttgart környékén sokkal feltûnõbb egy RR, mint egy Merci. Mo-on sztem több Merci van , mint RR, ezért a RR szembetûnõbb, mert ebbõl kevesebbet látnak. De lehet, hogy Monte Carloba a kaszinó elõtt (nem jártam még ott), feltûnõbb lenne a kis Merci a sok RR között.. :SSSS
Kicsit faszságokat írok már, de remélem gondolatokat ébresztek <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Lerohadt a citroen?