Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
szerintem sírni, azt nem itt kéne

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bertino
ez ?
ez az én hozzáállásom, sry ha csalódást okoz <#idiota>
változni nem nagyon valószínû, hogy fog

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

desigo
Milyen hozzáállás ez?!
bertino
ott más az egész, ott van alap, nem ugy, mint itt, ebben a lerobbant ratyi országban
ami csak még ratyibb lesz

I.C.ram
Azért mégis csak a 1x milliós kocsi még amerikában is. Nem kevés tõke kell egy ilyen flottához.
DanielT
Céges autó =az egyik leghatékonyabb adóalapcsökkentés és fel lehet tüntetni plusz juttatásként fizetésemelés helyett. Régi multi trükk 😊
I.C.ram
Nem venné rossz néven 😛

Mondjuk kicsit megdöbbentett, hogy amcsiban így szórják a Navigatort 😄
DanielT
Hónap végén repülõt kap 😄 Év végi prémiumként pedig egy kisebb országot 😄
I.C.ram
mármint annál a cégnél.
I.C.ram
Amcsiban. 😄 Tesóm kb 1-2 hete dolgozik ott, aztán már is a segge alá vágták 😄
DanielT
Nem ezen a kontinensen 😄 Itt Corsa jár 😊
bertino
nem Mo.-n <#idiota>
vlszleg Amerikában, arról beszélt

desigo
Hol adnak ilyen céges autót?
I.C.ram
Hehe tesóm kapott céges autónak egy fullos Lincoln Navigatort. 😄 Már le is nyomott vele egy Detroit-New York távot 😄
robotnyk
Ide hordtam szervizbe

Kecskemét
Értékelése: 10

szervíztapasztalat 5/3

muhaha 😄
DanielT
Ez is érdekes...

Aszongya 0 kilóméterrel vette és 3 év alatt költött rá 200,000 Ft ot. Ezt az összeget sokallja, ami 3 év alatt egy ilyen autónál lófing. Továbbá érdekességként említem, hogy 2 év garancia jár az autóhoz, szóval ezek alapján csak 1 év alatt kellett ennyit fizetnie, de nem egészen így írta. A hibalistán viszont egy izzócsere és egy fékbetét csere szerepel. Corollából ült át vadonatúj 4.4 -es X5 -be. Persze. Következõ kocsijai: Nissan, Toyota vagy Honda. Vajon ezekbõl melyikek? Note, Yaris vagy Jazz? Lol. Kamu.
DanielT
"Ja és egy nagyon fontos dolog,ami sem a használati utasításában nincs,sem a kereskedõ nem hívja fel a figyelmet,hogy kihangosító nélkül(csak úgy a kézben tartva,de nem a rendõrtõl félve)nem szabad használni a mobilt,mert !!!tönkre teszi a motorvezérlõ elektronikát.!!!Lelendõ vásárlóknak feltétlenül javaslom a gyári telefonkiépítést.Utólag elég drága(kb.400.000.-Ft)"

Ezt így képes volt leírni egy idióta barom a Népítéletben. És ezek az emberek szavazhatnak, gyereket csinálhatnak stb... õrület.
fifi
így van.
anno a T4-el én 8.5-el jártam. apám /ugyanazon az úton/ 10-el

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

DanielT
Oké, legyen vegyes, de még vegyesben is meg lehet ugyanabban az autóban a 3-4 liter difi.

Pl, nekem a vegyes az BP(a hatalmas dugókban) és autópálya 130-140 -nel. Lehet, hogy másnak egy kisebb város, ahol simán tud haladni, és nem autópályán, hanem közúton közlekedik.

Ezekbõl a "jelentéktelen" különbségekbõl születnek a hihetetlen fogyasztási adatok... Az én elvem: megnézem a gyári adatokat és ennyi. Kész. Pont. Minden más már az emberen is múlik, tehát nem lehet alapul venni.
fifi
vegyes
engem mindig a vegyes érdekel.
volt nagypolszkim, ami télen városban 20-at evett 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

DanielT
Azt azért nem ártana tisztázni itt a nagy fogyasztási adatokkal való dobálózás közben, hogy város(az sem mindegy, hogy melyik), vegyes, közút, vagy autópálya.

Ugyanaz az autó, saját példámból kiindulva simán 4-5 litert is ingadozik használattól függõen.
bertino
automata... annak az alap 10 felett van...

fifi
nekem a 2.4 TDI 8-at evett...

I.C.ram
Én ismerõsömnek is volt. Annyira nem nyomta neki, és lazán evett ennyit. Aztán késõbb vett egy 3ezres v6os autómatát, az meg 16-17et evett, ha kicsit jobban nyomtad.
Magnumrolcsi
"7-8L"
Ismerõsnek A omegája van és ennyit eszik. Ha jobban nyomod neki szép, hogy többet eszik.

streeter
Hazsnáltan nem drágák. Inkább veszek 2milláért egy 6 éves fullos kocsit mint 2,5-ér egy 1.2-es Fábiát és faterom is ennek a híve ezért nézelõdünk ilyen kocsik között.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

bertino
ilyen fiatalon ennyi zseton van, hogy ilyenek közt válogatsz ?
nem semmi...

streeter
Hát szerintem mérebe a volvo v40 az sehol sincs a kombi B omegához. Meg szerintem felszereltségben se. Mondjuk inkább vennék egy mv6-os B caravan-t full extrával mint egy v40-et 1.8-as motorral.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

CSOCSO
opel OMeGa😄
I.C.ram
De most Omga Aról volt szót. Újabbakat nem ismerem. De Omegát nem vennék tuti. Vannak annál jobb kombik is hullaszállító méretben. Vegyél inkább Volvot.
streeter
Én egy 2000-es évjárítú 2.6-os V6-os motorral néztem ami 181 lóerõ. Ez azért nem nevetségesen gyenge.

I.C.ram
Ja és 115 lóerõ egy 2ezres motornak 1992 körül szerintem elég vicces.
I.C.ram
Ja álmodban. 2ezres lazán megeszik 9-et. 7 lityó pff jó vicc.
DanielT
Az a minimum, hogy ezek után linkelsz egy videót róla mûködés közben 😄
Magnumrolcsi
Mirõl beszélsz?? <#nemtudom>
Fogyaszt kb. 7-8L. A motor sem gyenge. Igaz kicsit randa.

fifi
bázzeg ma reggel 9-kor nekiálltam, hogy központi zárat szerelek a kocsiba.
most végeztem 22:15-kor 😄

I.C.ram
Én csak azt tudom, hogy A Omegánál szarabb nem sok van. Baromi gyenge motor, óriási fogyasztás, vetemedõ kasztni, viszont tényleg hatalmas jármû, de csúnya is.
DanielT
Mint mindenkinek, így neked is www.totalcar.hu/nepitelet
bertino
asszem RWD
és az nagyon powa <#eljen><#eplus2>

streeter
Opel Omega C-rõl kinek van valami menettapasztalata. Érdekelnének a jó és a rossz tulajdonságai meg minden amit tudni kell róla. Most tervezem egy vásárlását de sokat nem tudok róla.

MikX
Sztem félreértettél...
Én az S-merci-t meg a 7-est azért írtam oda kérdõjellel, hogy ez kinézet tekintetben mind külsõre, és belsõre felûlmúlja mindegyiket, nem hasonlítgatok semmit semmihez, felesleges, és hülyeség is, ahogy leírtad...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

CSOCSO
tuzfal????
viharban=viharok

Nem haragszom én, csak - szerintem - már unalmas mindig ezt olvasni a képek után, hogy "Ez olyan, mint a ...". Semmi értelme a hasonlítgatásnak, úgyis mind (kivétel néhány független gyártó - ha van még ilyen) egy kaptafára készül - globalizáció áldásai...
Jelen esetben pl. a Lexus hátsó lámpabúra volt téma, amirõl nekem utoljára az jutott volna eszembe, hogy a BMW-éhez hasonlítsam.
Nah, mind1. Lehet, hogy csak engem zavar(mondjuk voltak már itt a topikban nagy viharban ilyen témában, és már mindenki csak röhögött rajta).

Lteebee
Te kire haragszol és miért?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Hát ez tiszta Wartburg! Nézzétek az alváz hátulján azt a csonkot, vagy a motortér hátsó felén a tûzfalon azt a pöcköt... Tiszta ciki... <#falbav>

Nem unjátok még?

CSOCSO
mindent uberul csinalnak meg a top gear videokban. az effektek.. a beallitasok.. audio es a latvany is uber
Joey_The_Man
Koenigsegg CCX odabaszott azért <#worship><#nyes><#nyes>

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Joey_The_Man
Én minden résznél csodálom az operatõri munkát.. azt imádom, hogy egyszerûen élmény nézni a képet...

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

robotnyk
olyan lámpa a c3asomban is van :p