Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ez az én hozzáállásom, sry ha csalódást okoz <#idiota>#idiota>
változni nem nagyon valószínû, hogy fog
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ami csak még ratyibb lesz
Mondjuk kicsit megdöbbentett, hogy amcsiban így szórják a Navigatort 😄
vlszleg Amerikában, arról beszélt
Aszongya 0 kilóméterrel vette és 3 év alatt költött rá 200,000 Ft ot. Ezt az összeget sokallja, ami 3 év alatt egy ilyen autónál lófing. Továbbá érdekességként említem, hogy 2 év garancia jár az autóhoz, szóval ezek alapján csak 1 év alatt kellett ennyit fizetnie, de nem egészen így írta. A hibalistán viszont egy izzócsere és egy fékbetét csere szerepel. Corollából ült át vadonatúj 4.4 -es X5 -be. Persze. Következõ kocsijai: Nissan, Toyota vagy Honda. Vajon ezekbõl melyikek? Note, Yaris vagy Jazz? Lol. Kamu.
Ezt így képes volt leírni egy idióta barom a Népítéletben. És ezek az emberek szavazhatnak, gyereket csinálhatnak stb... õrület.
anno a T4-el én 8.5-el jártam. apám /ugyanazon az úton/ 10-el
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Pl, nekem a vegyes az BP(a hatalmas dugókban) és autópálya 130-140 -nel. Lehet, hogy másnak egy kisebb város, ahol simán tud haladni, és nem autópályán, hanem közúton közlekedik.
Ezekbõl a "jelentéktelen" különbségekbõl születnek a hihetetlen fogyasztási adatok... Az én elvem: megnézem a gyári adatokat és ennyi. Kész. Pont. Minden más már az emberen is múlik, tehát nem lehet alapul venni.
engem mindig a vegyes érdekel.
volt nagypolszkim, ami télen városban 20-at evett 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ugyanaz az autó, saját példámból kiindulva simán 4-5 litert is ingadozik használattól függõen.
Ismerõsnek A omegája van és ennyit eszik. Ha jobban nyomod neki szép, hogy többet eszik.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
nem semmi...
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Fogyaszt kb. 7-8L. A motor sem gyenge. Igaz kicsit randa.
most végeztem 22:15-kor 😄
és az nagyon powa <#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
Én az S-merci-t meg a 7-est azért írtam oda kérdõjellel, hogy ez kinézet tekintetben mind külsõre, és belsõre felûlmúlja mindegyiket, nem hasonlítgatok semmit semmihez, felesleges, és hülyeség is, ahogy leírtad...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Jelen esetben pl. a Lexus hátsó lámpabúra volt téma, amirõl nekem utoljára az jutott volna eszembe, hogy a BMW-éhez hasonlítsam.
Nah, mind1. Lehet, hogy csak engem zavar(mondjuk voltak már itt a topikban nagy viharban ilyen témában, és már mindenki csak röhögött rajta).
Nem unjátok még?
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"