Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChevyG
azt hittem egy karikatura<#bohoc><#guluszem1><#zavart2>
CSOCSO
amugy mopst lattam az uj Gl mercit az utcan.. jol nez ki
CSOCSO
hat egy leszoritoszarnyas szelesitettseggu merci azert jobban feltuno mint egy honda vagy bmw egy aluszarnnyal...
I.C.ram
Ha megnézed az összes Rolls egy batár járgány volt. Egy S merga hozzájuk képest játékautónak tûnt mindig.
Joey_The_Man
szerintem ennyi erõvel bármi feltûnõ hátulról, amin leszorítószárny van...

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

CSOCSO
hat... en lattam mar nem egy fantomot... az elejerol nagyon feltuno... de hatulrol elobb tunik fel a clk dtm...
Lteebee
Régen nem kísértem figyelemmel a Rollsokat.
Azt hittem, a Silver Seraph az irány.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

bertino
így így....

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ChevyG work
ha én meglátok egy CHARGERt, felölem lehet körülötte 20 ferrári, fantom, vagy eseler<#mf2><#mf1>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

DanielT
A legmesszebbmenõkig nem értek egyet. Nem a faszpótlós részével, hanem az elejével. Milyennek kellene lennie a világ legpatinásabb luxusautójának úgy mégis? Abszolút klasszikus stílusjegyeket vonultat fel, sehol nincs túlcsicsázva, egyszerûen monumentális méreteivel uralkodik a többi autócskán. Erre való, ettõl Rolls-Royce.
Lteebee
Igazság szerint nem gondoltam ennyire tolakodó, hivalkodó külsejûnek egy nagymultú brit luxusautót.
Én a kissé szolidabb elegancia híve vagyok.

Ez a Rolls már egy kissé faszpótlónak tûnik.

DanielT
Így van, ott álltam 😊 Egy Rolls tól mindig mindenhol lepadlóznak, mert egy állat. 😊
DanielT
Pontosan 😊
Joey_The_Man
Gumballon is kijötte egy csomó laikus el voltak ájulva a Phantomtól, az SLR eket le se szarták.. (persze ez kicsi tulzás, de így volt)

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Joey_The_Man
Én pontosan nem magamból indulok ki.. Én amúgy mind2-t észreveszem.. Nekem többet ér a Merci dtm, míg az átlagembernek pontosan nem!

Joey_The_Man
simán beleszürkül a forgalomba.. hidd el

csak szakavatott szem veszi észre..

Lteebee
Tank.

DJ Bee18
de ha nem is feltûnõbb, azért az látszik rajta, hogy nem egy csóró autója 😄D, ezt is megnézik az biztos

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DanielT
Lteebee
Nem láttam még.

DanielT
Láttál már élõben RR Phantomot? Akkora, hogy a Merci teteje nem éri el a motorháztetejét. Hidd, el, hogy egy hangyányit látványosabb...
DJ Bee18
Ez nehogy már ne lenne feltûnõbb: 😄D

Lteebee
Magadból indulsz ki.
Te egy RR-t nézel meg, az átlagmagyar azonban egy mercire jobban izgul.

Joey_The_Man
Amúgy DTM-el kapcsolatban sztem nincs igazad.. Elõbb megnéznek egy RR Phantomot az 100%.. CLK DTM élõbe én is alig vettem észre a külsõ jeleit, h nem csak egy sima c osztály (keréknél a légbeömlõk, jó a szárnyról is fel lehet ismerni.. de a plebsz a RR -re koncentrál, mert kb akora állat, mint egy t-34)

És én eleganciát írtam, nem sznobságot a clk dtm -hez..

Joey_The_Man
Én is ezt mondom. "ha valaki annyira durván sznob, h inkább jár a szarabb, de drágább autóval (RR)" & "nem az hogy nézzétek Maybachem van.. gecigazdag vagyok ám..."

Magamat idézgetem itt.. <#smile>

Joey_The_Man
Amit írsz = amit én írtam:"Szerintem izlések és pofonok.. abszolut."

ChevyG work
kinek ez, kinek az. de a lényeg, hogy ne is hasonlitsanak. jol elkülönithetök legyenek egymástol. nem akarom, hogy oda jusson az europrai auto gyártás, mint ahova a NAGY MULTÚ (respect!<#worship>) amerikai autók: meg kell nézni, hogy ,milyen embléma van az auton...

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Lteebee
#45674-#45675

Perszehogy.

DJ Bee18
ezaz 😄DD

DJ Bee18
persze jó gép, de a legdrágábbak között van, ha nem a legdrágább a ketegóriában...
De inkább Accord kéne 😊

Nade ha hozzávágnák ki nem örülne? Eladom azt veszek rendes autót az árából.
Lteebee
Tucatnémet, kell a fenének😄

Komolyra fordítva, ha hozzámvágnák, örülnék.
Ha lenne annyim, autót vennék, ami szerintem japán, vagy japán alapokon usás.

A köritést el se olvastam eddig, szal teljesen abban a tudatban voltam, hogy megane van a képen 😄 Mindegy, tucatfrancia, kell a fenének...
DJ Bee18
Passatról mit gondolsz?

Lteebee
Igen, de nekem az elegáns autón keskenyebb vonalak vannak.
Egy vectra vagy egy 407 az nálam tank.

Ez persze tök szubjektív.

DJ Bee18
Félre ne értsetek, 2001-tõl 3,5 évig két Laguna II Grandtour szolgált a családban (egymás után), szép is volt jó is, de ez a facelift nagyon elment unalomba.

robotnyk
jaja, azért ez a Laguna 2 nem volt egy megszokottan dizájnolt darab amikor kijött
Lteebee
Még annyit tennék hozzá, hogy én pl. nem tartom magamat különösebben tehetségesnek autóvezetésben.
Szal egy igazi sportkocsival valszeg magamat és másokat is veszélybe sodornék.

Inkább egy nyomatékos, közepesen erõs luxuskocsi, mint egy sportkocsi.

Lteebee
Várjuk ki a Laguna 3-at, úgy lesz fair.
Most amit én látok, az egy kissé hivalkodóan, tolakodóbban elegáns és egy klasszikusan elegáns, keskenyebb vonalvezetés.

DJ Bee18
( ha valaki vesz egy CLK DTM AMG-t senkinek nem fog feltûnni az utcán, és szerintem ez az igazi elegancia, nem az hogy "nézzétek Maybachem van.. gecigazdag vagyok ám..." )

El vagy te tévedve. Az igazi sznobnak az jelenti a presztízst, amikor mindenki megnézi, és látják, hogy gazdag 😄DD

Amúgy biztos a DTM-et nézik meg többen, feltûnõ jelenség

DJ Bee18
nekem meg S mercit nem jutna eszembe venni, inkább egy Maserati 😄D
Attó hogy más az igényed, még van a másiknak elõnye. Meg a sebesség egy rossz viszonyítás jelen helyztben. Nekünk nehéz megérteni, de sok ilyen ember szemében, a Merci csak egy tömegtermék, a Rolls az egyedi luxus megtestesítõje, és a presztízs. Sznobizmus nem az ár-érték arányt nézi...

DJ Bee18
Látod errõl beszélek, sok embernek tetszik, soknak nem. Megoszt bennünket, és ami ezt okozza, már nem lehet egy unalmas visszafogott forma.
francia társával fair összehasonlítani:
Laguna:

407:

Egyik se kéne, de a 407 jóval feltûnõbb jelenség

ChevyG work
extra ronda lenne ha a "szájat" kiemelék más szinnel

Lteebee
Az emberek többségének elõbb tûnik fel egy merci, mint egy maybach.
Mert már volt olyan kulcstartójuk.

Tufa
"Az említett újságokba meg az általa tesztelt csajok kerülnek be."
😄

Lteebee
Én is ilyen cégnél...

Lteebee
Egyszerûen mások az igényeid, mint egy Rolls-vásárlónak, ennyi.
Amúgy azt gondolod, aki vesz egy Maybachot, vagy egy Rollst, az nem vehet mellé egy S-t, egy RR-t, meg két jet skit?
Az említett újságokba meg az általa tesztelt csajok kerülnek be.

I.C.ram
Kicsit leegyszerûsítetted a dolgokat.

Tudom, hogy itt egyesek döglenek a csiricsáré, carbonszálas, stb ökörségekért, de vannak akiknek ezerszer többet ér, egy meggyfa, mahagóni, libanoni cédrus, stb burkolat, amit kézzel munkáltak meg, egy aranyozott km/h keret. Szarvasbõr ülés, gyöngyház váltógomb stb, mint az, hogy most 240nel vagy 260nal döngethetnek a Central Parkra nézõ lakásukból Manhattan szívében lévõ cégükhöz 😛

Ezt nem tudom miért nem tudjátok felfogni. Luxus és luxus között igenis van különbség!

Egy autót nem aszerint áraznak, hogy most 8 méter hosszú, és 6ezres motor van benne.
CSOCSO
amugy nekem az a 900 RR jobban tetszett kinezetre mint a mostani 1000 ami a 600 asra hasonlit
CSOCSO
tudom en is... az utolso 900 az ordog szarvu lampas volt ami ha jol emlexem igy is 954 ccm es volt.. nohde mindegy... szal 1000RR.... de ha azt mondom hogy 4 orat aludtam akkor elnezed nekem eme nyelvbotlasomat? most megyek aludni.. nah szasztok