Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Másrészt azért azt se felejtsük ki Sumákkal kapcsolatban hogy legalább 3 VB-címet nem érdemelt meg. A két Benettonost mikor csítelt alatta a csapat ezerrel, meg azt amikor kiütötte Alesi-t az utolsó verseny legelején. Azonfelül csak akkor tudott igazán villantani amikor a legjobb autóban ült (hagyjuk a BMW erõsebb volt dumát, a motor még messze nem minden), az igazán nagy versenyzõk képesek voltak gyengébb technikával is az élen végezni. Elég Sennát felhozni példának, vagy hogy mit mûvelt Rossi a gyengécske Yamahával mikor odakerült. Õk azok akik tényleg bizonyítottak a szememben.
Pedig de.
Azért férfiasan bevallom, azontúl, hogy csodának tartom az ilyen vezetési tudást, nem biztos, hogy én beültem volna mellé egy menetre kapásból ha látom elõtte ezt a videót!😊Lehet megvártam volna míg végigér 2-3szor egy darabban! És sztem akkor is durva görcs lett volna végig a gyomromban!😄
bobka.uw.hu
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ez a Vatenen tudott valamit 😊
bobka.uw.hu
bobka.uw.hu
Aki a világ bármilyen autosport ágazatában az élvonalban van, vezetöi tudásban nagyon nagyon közel áll egymáshoz!
R8 Hillclimb
bobka.uw.hu
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Amikor 43 másodpercnél vmi Lada féleséget ami fehér jobbrol kikerülnek érdekes sebességgel lép el az Audi! Aztá lehet hogy üldözési mániám van!
Meg elmagyaráz mindent a csóka rendesen
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
pont kiestem a padból amikor ezt tanították... D
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
vagy nem?
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
most megnéztem megint.. nagyon állat ez az autó.. kezdek beleszeretni..<#nemtudom>#nemtudom>
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
amúgy ha már fifth gear, néztem tegnap a 8-05ös top geart, végén aygo - vw fox focimeccs nagyon brutál 😄
eleje: tetszik gyönyörû, hátulja: hát jobb, mint a Scalietti motor: Ûberfasza (enzo) beseje is király.. de valahogy mégse..