Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fogalmam sincs. De az biztos hogy nem a Forma1 az.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

DanielT
Melyik a leggyorsabb széria akkor?
Vagyishát Prost-ot csapta ki, nem tudom miért Alesi-t írtam.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Egyrészt a hajam égnekáll amikor azzal jön valaki hogy az F1 a csúcsok csúcsa csak mert ezt nyomják az arcába Palikék. Közben meg nem a legyorsabb, nem a legtechnikásabb, egyszerûen csak nyomjál pénzzel mert reklám van benne.
Másrészt azért azt se felejtsük ki Sumákkal kapcsolatban hogy legalább 3 VB-címet nem érdemelt meg. A két Benettonost mikor csítelt alatta a csapat ezerrel, meg azt amikor kiütötte Alesi-t az utolsó verseny legelején. Azonfelül csak akkor tudott igazán villantani amikor a legjobb autóban ült (hagyjuk a BMW erõsebb volt dumát, a motor még messze nem minden), az igazán nagy versenyzõk képesek voltak gyengébb technikával is az élen végezni. Elég Sennát felhozni példának, vagy hogy mit mûvelt Rossi a gyengécske Yamahával mikor odakerült. Õk azok akik tényleg bizonyítottak a szememben.

Tufa
"nem ugyan azon a 10en x pályán mennek minden évben és minden évben ugyan azon az íven amit már csukott szemmel ismernek"

Pedig de.

bertino
neked meg HBD -.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Hát ja...Vmi ilyesmirõl lenne szó!
Azért férfiasan bevallom, azontúl, hogy csodának tartom az ilyen vezetési tudást, nem biztos, hogy én beültem volna mellé egy menetre kapásból ha látom elõtte ezt a videót!😊Lehet megvártam volna míg végigér 2-3szor egy darabban! És sztem akkor is durva görcs lett volna végig a gyomromban!😄

DanielT
Ez fordítva is éppúgy igaz lehet.
bobka
rendben.nem egyezik a véleményünk de szerintem egy rally pilotának nehezebb dolga van mint egy forma1esnek és jobban tudnak vezetni.most hirtelen csak a Hakkinen jut eszembe aki próbálkozott a forma1 után a rallyba de nem sok sikere lett.(igazábol semmi sikere nem lett)

bobka.uw.hu

Kit--Kat
Régen voltak ilyen versenyek az 50-60-70es években, akkor még a túraautóival a ferrarik is indultak ilyenekn és rohatt hangulatos volt. Beskatulyázni nem szabad senkit, Schumi ott lett 7x világbajnok ami a legek legje, nem hinném, hogy ez annyira kifogna rajta, amúgy nekem is tetszik nagyon. Ja és meilõtt jönne a csak erõs autóval, 2x is sokkal gyengébb autóval lett Vb mint a Williamsek.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

desigo
Ugyanígy végigtolná Schumi is szerintem...
bobka
amugy a best hillclimb video ha valaki nem látta volna még: Pikes peak
ez a Vatenen tudott valamit 😊

bobka.uw.hu

bobka
nem vonom kétségbe a vezetési tudását a Schumachernek de én többre tartom ennek az embernek vagy egy rally pilotának a vezetési tudását.nem ugyan azon a 10en x pályán mennek minden évben és minden évben ugyan azon az íven amit már csukott szemmel ismernek

bobka.uw.hu

Azért azt megjegyezném, hogy a Schumacher ugyanerre képes lenne! A forma-1 nem errõl szól tehát sztem nem hasonlithato össze! Összezárnák a pályával meg a kocsival Schumachert ö is hasonlóképpen cselekedne miután összeszoktak, erröl biztosithatlak😊Ez az ember kétségtelenül nagyon tud! Semmivel sem kevesebbet Schumachernél csak éppen ki milyen menedzselés következtében más más útra került!
Aki a világ bármilyen autosport ágazatában az élvonalban van, vezetöi tudásban nagyon nagyon közel áll egymáshoz!

bobka
nem semmi <#wilting> szerintem ez az autóvezetés nem a Schumacher 😊
R8 Hillclimb

bobka.uw.hu

Kit--Kat
durvák a ruszkik:o remélem már meghaltak:o

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

1 %nyi esély sincs, hogy ez fake?😊
Amikor 43 másodpercnél vmi Lada féleséget ami fehér jobbrol kikerülnek érdekes sebességgel lép el az Audi! Aztá lehet hogy üldözési mániám van!

MikX
Nem, alapjában angol, de mutattak Japcsikat, meg mittomén, abban volt, meg amikor ment a 24 órás Nürburgringen is menõ csóka egy R34-el végig 1 kört, meg pl gyorsultak egy 1200Le-s Top Secret R33-al, meg hasonlók, szal nagyonjó...
Meg elmagyaráz mindent a csóka rendesen

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

CSOCSO
skyline storyban nem csak angolok voltak?
fifi
ja igen...
pont kiestem a padból amikor ezt tanították... D

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Elképesztõen bonyolult: miután letöltõdött, megtalálod a böngészõ cache-ében, mint általában minden mást is.😊 Ha avi-ban kell akkor meg átkonvertálod és kész.

MikX
Hehh, ez a rész a Skyline-story-banvolt, már írtam róla, és mindenkinek kötelezõ!! 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

fifi
innen különben hogyan lehet letölteni a cuccot?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

DJ Bee18
M5 V RS4

Õrültek...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

desigo
Így beégni ááááá😊))))))
CSOCSO
lool.. csori jeremy elhanyta magat a p2 ben😄😄:
CSOCSO
hat.. vegulis... 360 modena aran mozoghat egy ferrari szintu skyline/supra mondjuk altalaban abban mar olyan dolgok is benne vannak mint 5 ezer dollaros bodykit.. kerekek meg minden.. szal maga a motor/futomu biztos nincs tobbe 40-50 ezernel...
egy Ferrari mellett eltörpül az áruk?
vagy nem?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

CSOCSO
persze hogy brutalisak mert mindkettore annyi lett koltve, hogy abbol mar 1-2 autot megvehetnel.
azért elfogadnék két ilyen skyline-t

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

DJ Bee18
LOOL 😄DDD
Csak nem az övé? 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

ChevyG
el is törném a kezét, ha az én bugatim ajtaját csapkodná
CSOCSO
az a resze nincs meg csak a tokyoi
Joey_The_Man
az a focis dolog nekem is tetszik.. 😄DD Kipróbálnám egyszer.. kézifékkel állatkodnak csomót..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Joey_The_Man
igen.. és a végén Tiff megy az 599-el.. meg sumi is ottvan..

most megnéztem megint.. nagyon állat ez az autó.. kezdek beleszeretni..<#nemtudom>

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

robotnyk
igen, az a beceneve. messze van az újság, nem tudom mi a faszi neve igazából :p

amúgy ha már fifth gear, néztem tegnap a 8-05ös top geart, végén aygo - vw fox focimeccs nagyon brutál 😄
CSOCSO
??? nem.. a tokyios bizbaszbam mutatnak egy helyet ahol jopar orult osszegyullik iccaka az autoikkal ae86.. skyline stb... nomeg par hulye allat akik diszkot csinaltak par autobol😄
CSOCSO
bovi aki gyartja nem?
robotnyk
ha jól tudom, akkor Bovi Silver Sting a neve, a Silver Sting még elmegy, de a Bovi a Brókernet nélkül is elég érdekesen hangzik :p
Joey_The_Man
Jaj az Ultima megint alkotott 0-160-0 : 9.4 sec(kmh)

http://www.youtube.com/watch?v=tyr5dgTJ6Jo

I.C.ram
Én pl tuti nem vennék ilyen névvel autót, hogy Brókernet. Egy szaros kis magyar cég nulla presztízzsel, múlttal. Ha még mondjuk a Ganzról nevezik el, ha õ adná bele a pénzt, akkor azt mondom oké, végtére is Ganz nagymúltú jármûgyár volt, nagy presztízzsel nemzetkozileg is, de egy ilyen nímand szar cég... Ahh... Valahogy a Brókernetrõl mindig az a kicsit buzis TV2 csáó jut eszembe, aki régen híradós volt most meg a Dolce Vita "nagyon színvonalas" mûsort vezeti.
Joey_The_Man
Abba van a 599 GTB ugye ? hát nem tudom.. még nem csapott annyira szíven, pedig azt hittem ütõs lesz..
eleje: tetszik gyönyörû, hátulja: hát jobb, mint a Scalietti motor: Ûberfasza (enzo) beseje is király.. de valahogy mégse..

Talán... sok hülye kifogást ki lehetne még találni erre 😊
I.C.ram
Baromira nem értettem félre.
CSOCSO
talan a valtoba nem kapaszkodni kene...
CSOCSO
nah.. lattam a z4 es incidens.. a tokyio bizbasz meg erdekes volt csak rovid.. de nem az fnf rol volt szo
nc 😊
DanielT
Jah, ennyire vagyok képes. És ez csak az egyik hatalmas hibája a kocsinak ne feledjük el. Ja és mindegyiken lejön.
Ez egy szar próbálkozás volt elbagatelizálni az ügyet 😊