Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"its germans...you know...they make things so well...hmmm"
😄D
amugy eppen azt a reszt nezem mikor tokyioban mutatjak az autokat.. lehet hogy azuj FnF autokat
A BMW Z4M-et tesztelik, és gyorsulás közben a kezében maradt a váltó az ürgének 😄DDDDD a bayerische prezisionstechnik lol 😄
Azért elvárom, hogy ne ennyire primkó reklámot találjanak ki... Komolyan nem érzi senki rajtam kívül, hogy egy autót porig aláz egy ilyen név? Ilyen névvel nem lesz egy gramm presztízse sem. Érdekes, hogy a Pagani meg a Saleen is képes volt kultúrált nevet adni a kocsijának, pedig õk is függtek a befektetõktõl erõsen...
Ez a tipikus proli mentalitás, mikor abszolút igénytelen reklámokat csinálnak. Nyugaton ilyen nem fordulhat elõ, mert ott van kultúrája ennek.
Következõ magyar autó meg T-Com vagy Danone? lesz??
Amúgy az autó nem túl szép szvsz 😞 Bár ebben a szupersport kategóriában nekem egyik magáncég autója sem tetszik, sõt... Pagani szerintem ocsmány, Saleen is ratyi eléggé... Egyedül a Lamborghini Murciélago tetszik ebben a kategóriában úgy igazán.
magyar:www.nice.hu
francia:www.leblogauto.com
angol:www.edmunds.com/insideline
Holland:www.autoblog.nl
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
Lotus (valszeg Exige) és Bugatti Veyron mennek a pályán. a bugattinak odalép a gyere 2 ec alatt eltûnik a képrõl.. <#guluszem1>#guluszem1><#nyes>#nyes>
http://video.google.com/videoplay?docid=8248936799149790023&q=bugatti
meg van bugattiból is felvétel itt: http://www.autoblog.nl/archive/2006/06/04/video-bugatti-veyron-op-circuit#more-5757
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

simának? nem tudom
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Klímás 3.1 szal...
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Vas 01
Vas 02
Vas 03
Vas 04
Vas 05
Vas 06
Vas 07
Vas 08
Vas 09
Vas 10
Vas 11
Vas 12
Vas 13
Vas 14
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Visszatérve, én nem szertem ezt a kategóriát.. kicsit olyan, mintha szemetet adnának nekünk, mondván, jó lesz ez nekik.. De tudom sok embernek nem lenne más lehetõsége új autóhoz jutni, ugyhogy az õ igényeiket is kielégitik ezzel.. és igazuk is van..
De ez egy ördögi kör. Ha a japán gyártók árban is versenyezni akarnak az európaiakkal, akkor ki kell helyezzék a gyártást (összeszerelést) az eu-hoz közeli országokba.
Meg is volt a jókora minõségi zuhanás, amikor 96 környékén a Civicek is átkerültek angol gyártásba. De mégis összeszedték magukat. Ugyanígy, az elsõ angol accordok is rengeteg összeszerelési gonddal küszködtek (csakúgy mint az új mûanyagburgonya civic), de rá 1 évre már ezeknek nyoma sem volt. Tanultak belõle, megoldották.
A Cityt meg törökök rakják össze. Annak egyetlen elõnye van: Míg az angol autóösszeszereléshez rengeteg angol gyár szállít alkatrészt, addig a törököknél nincs háttéripar, tehát a City minden alkatrésze Japánból jön. Meg is látszik a minõségén, már az elsõ darabok is kifogástalanok, nem mint a Civic. A Civicnél meg majd szépen átállnak Japán alkatrészekre, ha nem megy a dolog. Állítólag a hátsó lengéscsillapítók helyett már most más gyártmányt kapnak, akik most veszik kézhez a 8gen civicüket. Ez okozta ugye az elsõ darabok futómû kopogását.
Az Accordnál is megtették. A 2.4 type-s-be az angolok az egyik motortartó bakot pl valami mûanyag szarral helyettesítették, ami jól el is tört egy idõ után. A következõnek legördülõ accordokban már japán bakok voltak, rendesen acélból.
Az már más kérdés, hogy szerintem egy Type-S vagy Type-R felárát bõven megfizetnék az emberek, ha japánban gyártanák még. Simán megérné, még ha 1 millával többe is kerülne a büntetõvámok miatt. Logikusan egy kisebb motorral, olcsóbb kategóriába szánt autónál már kénytelenek ide helyezni az összeszerelést, ha árban is versenyezni akarnak.
Van, akinek tetszik az Avensis.
Ha nem így lenne, valszeg már rég máshogyan nézne ki.
Hozzáteszem, az Avensist tudomásom szerint valahol Nagy Britanniában gyártják, ezért minõségre e legfosabb a Toyota kínálatában.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Mellesleg azért csak lehet találni megbízhatót és jól kinézõt is... (Accord, Mazda 6, Lexus IS, Civic ugye, sok kategóriában...)