101030
.
-
Meg matchbox is van mi?
-
de nem kell aggodni lesz 6 vagy 8 hengeres BMW is -
Ügyesek vagytok. -
attól függetlenül van hátsókerekes verda nálunk
és vannak BMW alkatrsézeim is :D -
Szerinted nem vagyok tisztában azzal, hogy ezek elöl hajtanak?Mindenki magából indul ki.Ugye maszka?A garázsodban hol áll a nickedben álló kékfehér propeller?Megsúgom sehol. -
Ennyiért nem tudom mit vennék
-
lada helxett
BMW-t vennék vagy Mantát akkor már :D -
Arra marad a lada, ez lesz a casual utcai gép :D -
3. és 7. egész szép állapotú, de a 9. teljesítményben veri őket, csak az nincs annyira rendben...-.-' -
hol itt a nickedbe szereplő drift ?
magsúgom sehol :D -
Elsőautó lövészet, avagy melyiket szeressem?
1.2.3.4.6.7.8.9.
Azt meg kell mondjam, hogy az esi elég gyanús, kétlem hogy nagyon egyben lenne.De ezért belőttem.Jah meg az audioreklámos zöldemberkés...
Jah!
Legutóbbi dunaparti ladás sztorit nem is meséltem:).Azzal kezdődött, hogy beindítottuk pénteken, azzal az aksival ami egy hete rajta volt(rajta hagytuk a sarut)és nem volt feltöltve.És beindult!Hogy hogyan azt a fene se érti.Szombaton reggel megint beindult.Nagyszerű, nem lesznek itt bajok.Kivettem az aksit, rá a töltőre.Kell bele a szufla, mert ugye tölteni továbbra sem tölt, viszont mi este szoktunk lemenni, szóval valahogy látni is kell az "utat".Remek, este teszem be az aksit.Fater mondta hogy huzzak rá szivatót, és gáz nélkül indítsam...ahogy szoktuk.De ez a mocskos nem indult....bezzeg a lerohadt akkuval igen, de most az istenért se!Mondom ilyen nincs.Megint azt csinálta mint múltkor...szépen elforgatta de a motor nem indult.Nem tudom hogy lehetne ezt pontosan leírni...olyasmi, hogy pont beindulna, és akkor mégse...közben meg rázkódik a motor.De nem megy.Szarakodtunk vele egy darabig, aztéán fater beült, rükverc, én pedig elkezdtem kifelé/lefelé tolni az udvarból.Beindult!...kb 2 henger.Remek.Nah akkor gyors motorátnézés, kb éjfél fél 12 volt akkor, (még megnéztük a gyuri gellert, legalább kimulattam magam).Szikraellenőrzés, gyertyacserebere(van vagy 12 darab:D).Érdekesség, hogy egy szlovák gyertya b@ssza a legnagyobbat...szegény marellik elbújhatnak mögötte:), ez még egy lovat is kinyírna.Törlés, smirgli, hézagállítás a motorháztető segítségével(:D:D)...aztán gyertyacsere.Még mindig nem.Anyád.Fogyott a türelmünk.No sebaj, majd megtolom a lejtőn és beröffen...hát mit ad isten!Fater az autóban, kettes, kuplung ki ,én nekifeszülök a kb 900 kilónak, gurul lefeléééé...egyszer csak hörrr.És már vígan dolgozott mind a négy dugattyú.Éljen!Lementünk autókáztunk kicsit.Van egy olyan dagonyázó hely ott, ahova néha lejárnak túrni a Nívákkal,Trooperekkel,Cheerokeekkal.De már olyan régen voltak, hogy el lehetett menni a ganéban, ráadásul most meg is volt keményedve.Odafelé simán átmentem, no problem.Visszafelé viszont nem kellett volna kettesben evickélni.Jött egy kis huppszli, melynek a végén egyből egy kis mélyedés, a nyomvályúban pedig egy szép nagy betondarab.Puff...ottmaradtunk.Kuplung barátomat későn nyomtam ki.Lefulladt.Akksi hulla.Tolás?Innen soha!:D..már elmúlt éjfél.Mögöttünk jött vissza egy pözsós a horgászatból..'elakadtatok?' 'hát úgynézki...'..ok visszaszáll az autójába és elmegy a másik irányba.köszi:D.Nem volt más hátra, akksi ki hónalja alá csaptam és hazaséta.Kb 500 méter, szóval nem nagy gond.Bár az aksi elég súlyos.Otthon rányomtam töltőre, megnéztük félig a Bakterházat(:D), aztán vissza az autóhoz, feléledt akkuval.Belerak, saru meghúz, pöcc röff, el se hisszük, örül.Kis hinta, kicsit megtolom hátulról és öklömnyi sárcupákokat nyomva az arcomra/karomra/lábamra kimászott a kicsi:).Mi lett volna, ha teljesen sáros lett volna a talaj....:D.Szóval fél kettőre hazaértünk.Sokat aludtam a hétvégén:)
Nah remélem fellendítem a topikot:). -
2:21 "look at me i'm here for the food" :D:D -
Ronny #64550 szokott itt valaki külföldi rendszámmal közlekedni pesten? -
herecsipesz. -
fájt valamid hogy igy uvoltesz? :DDD -
Nah igy kell autostalit rendezni
uber volt!
ja es benne vagyok 1:18 nal :D ( piros sapka)
-
deuterium #64546 Üdv! EZ az oldal is elég jó, csak kicsit lassú. -
van itt egy "pár" komoly kép, érdemes szétnézni -
Oh, köszi:)
És neked is Pszicho. -
Jaja, rossz nézni a mostani vesszőfutásást:S -
Nem, az a lényege az aktív diffinek, hogy a külső ívre küldi a hajtást, ezáltal az autó orrát befelé tolja :)) -
A mezei difi azt a kereket hajtja amelyiket könyebb neki.Ha felemeled a kocsit kézzel le tudod fogni az egyik kereket. -
n003 #64540 reméljük ez már ütőképesebb lesz ;) ráférne szegény Solbergre egy kis sikerélmény -
Itt az új Subaru Ipmreza WRC - az utcai után ez valahogy tetszik :) -
Ok.Akkor mit csinál az ívkülső kerék kanyarodáskor?Hát többet forog mint a belső, a diffinek köszönhetően.Szerintem ugyanezt irta le Papp bácsi:"egy bal kanyarban a jobboldali kerék jobban húz, így is segítve a kanyarodást."
Szóval szerintem hülyén fogalmazta meg, és félreérthető...:D -
Nem :DDD
De a borg által említett SH-AWD igen, vagy akár a S-AYC ami a lancer evo-ban van évek óta az is... -
Például egy bal kanyarban a jobboldali kerék jobban húz, így is segítve a kanyarodást. Ez a megoldás annyiban más, mint az eddig ismert aktív differenciálművek, hogy fokozat nélküli, azaz nem ki-be alapon működik, hanem mindig a szükséges mértékben."..............
most őszintén, nem ezt csinálja egy mezei diffi is?:D -
Borg #64535 Kicsit szégyellték biztos, hogy az SH-AWD fényévekkel többet tud az xdrive-nál. -
Lehet, sőt biztos én vagyok begyöpösödött agyú, de mi ebben az újdonság?
"Az X6-ba is a már megszokott xDrive összkerékhajtás került, de megspékelték a torque vectoring és a Dynamic Performance Control álnéven futó aktív hátsó differenciálművel, amely a hátsó tengely nyomatékelosztásával játszva javítja tovább a kanyarvételi tulajdonságokat. Hogyan? Például egy bal kanyarban a jobboldali kerék jobban húz, így is segítve a kanyarodást. Ez a megoldás annyiban más, mint az eddig ismert aktív differenciálművek, hogy fokozat nélküli, azaz nem ki-be alapon működik, hanem mindig a szükséges mértékben."
BMW X6 TC teszt -
Valami autópálya analfabéta ország kamionosai lehetnek. -
Én ezt lengyelnek is láttam már... -
Kamionosok olasz autópályán :S 
-
DJ BP #64530 Átlag 100-120 lóerőnél biztos -
egyetértek,nemsokat ér szívón -
A VEMS és hasonló álltható ECU az más kategória, én speciel nem sorolnám a csipptuning kategóriába :) Nyilván egy komolyabb szivó tuning után már nem elég a gyári ECU, de utcai autóba tökéletesen felesleges, elhanyagolható amit nyújtani tud...
csipptuning-> amatőr/félprofi
VEMS, MOTEC, HKS, GREDDY és társaik -> profi -
Borg #64527 Nanana... -
Csipptuningot csakis turbón van értelme csinálni... -
Én ismerek valakit, akinek az 1.6 astra classic caravánja 50LE-t izmosodott a chiptől!!! 
Az a szörnyű, hogy ezt el is hiszi :DDD -
DJ BP #64524 :DD -
"Mostanra felerősödött 150-re az extráknak köszönhetően. Mint például a Valeo versenykuplung szett, Momo cruise versenykipufogó rendszer, direktszűrő, +35%-os chiptuning,"
1. Kuplungtól mióta erősebb az autó? :DDD
2. szívó motoron +35%-os tuning? ajjaj...ez valami univerzális tuningcsipp lesz amit kb. a szivargyújtóba kell dugni :DDDD