101030
.
  • cement
    retard :D:D:D:D
  • Csabesz6
    Nem:D
    Simson...tudom, már írták.
  • R0zs0máK
    hahahahaha
  • cement
    kotegelo :DDD
  • SötétBarom
    lol. too much comedy central =D
  • Szabi1991
    ferkának homér.. :D

• cement
    bart, vagy homer simpson kell neki?
    "that's not hampster, it's hamster"
  • SötétBarom
    Most őszintén, nem lenne jobb egy simpson, vagy egy babetta? Azok biztos nem szopatnának ennyit :D
  • CSOCSO
    en is ugy gondolom hogy ps.... nem az autoval van a bajom... hanem az uttal.

szvsz nagyon ganyul van belefotosoppolva a fube.. vagy valami nagyon gaz!
    meg a hatterben is ultra gaz ahogy minden fa es fu eletlen de az ut meg eles. tele feher kavicsokkal.

lehet hogy nem ps de akkor is belenyultak ps el es egy csomo mindent ps el blurringoltak szejjel.
    de akkor sem klappok a kep
  • Csabesz6
    Egyébként gondoltam hogy egyből ezen fogtok lovagolni, pedig szerintem mozgalmas sztori XD.
  • Csabesz6
    NEM vettem...
  • Csabesz6
    szerinted sok volt egy izzó?:D
    ja bocs meg a folyadékok
  • cement
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1028113116&no=76891]"idézet tőled"[/URL]
  • DJ RX7
    métnem vettél inkább valami mást.
  • GregSB
    Nincs az fordítva, rosszul látod :D
  • Csabesz6
    Citrom megszopatott ma.Egy hete kb elkezdett háromhengerezni hazafelé jövet, mondom jolvan most nem nézem meg(nem is tudnám, mivel ez "spéci"-azaz FOS- gyertyás, hozzá való gyárilag is VACAK gyertyakulccsal, amit már első alkalommal elnyírtunk, olyan tré anyagból van).Szóval állt egy 5 napot kb az autó, mikor tegnap újra útra keltem vele, ugyanott folytatta.Ma megnéztük a gyertyákat (házilag gyártott kulccsal kijöttek végre), kettes hengernél hót szaros volt a gyertya.Tisztít, visszapakol, mindenhol van szikra.Fasza, ha itt vagyunk, akkor tegyük be a vadi új kuplung-bovdent.Az is megvan.Indítanék...semmi.Ez a hálátlan mocskos kurv@ ugyanezt játszotta múltkor, amikor csak ablakmosó szivattyút installáltunk.Akkor leszedtük a trafót, tök feleslegesen.A trafóból kivezető vezeték ilyen bütykörészésnél rendszeresen lelazul.Tök jó.Szóval hazafelé azért még az utca végén megállt, mondom anyád te mocsok, kibaszok veled.Most úgy rányomtam a pipát, hogy a büdös élet farokcsóváló állába sem húzza le onnan.
    Egyébként ilyen apró szarokat leszámítva(+ egy defekt, de az totálisan az én faszságom volt, meg az amúgy se "hiba"), 3 hónap alatt lehúzott eddig 5000+ kilométert velem, egy rossz szavam sem lehet:)
    -egy izzócsere
    -4 l olaj, 5 l deszt víz(lyukas blokk kaland)
    -egy kuplungbovden
    -kipufogó rendszeres faragása(haver muterját elvittem tecskós "csak megnézem a hűtőgépet" bevásárlásra, mama 150+ kiló, hugica 80-végtelen között. nem egy alacsony autó, de persze hogy leért a hátsó dob a a betonperemre, megnyomta az egész rendszert, és eltört tőből a leömlő után.nagyon frappáns hangja volt 2 héten keresztül, full rendszer nélkül.)
    Most hogy megjavult, megérdemli azt a cseszett 1 flakon zűd festéket, pedig nagyon mérges voltam rá

Plusz volt egy kalandom a Fabiával, kurv@ nagy mázlim volt, és rettentő segg voltam."Kicsit" orrtolós lett...

Ilyenkor elkezdek hinni
  • autoszimulator
    de a szemből bal oldali tükör mér fordítva van
  • Csabesz6
    szerintem pont jó:)
  • GregSB
    Az az út tényleg érdekesen néz ki, de sztem kivitték a kocsit, a többi képpel nincs bibi.
  • DJ RX7
    meg a másik, hogy ezek a fák több métert magasak és a fotó végén látszik, hogy egymást takarják, egymásra nőttek. az autón pedig ami visszatükröződik, ott nem érintik egymást a fák és nem is tűnnek olyan magasnak.
  • DJ RX7
    én elhiszem, hogy ez az autó létezik. de azt nem hiszem el, hogy kivitték oda az erdőbe. elég ezt a fotót megnézni. nézd meg egy kicsit az aszfaltot/kavicsos utat (lent) és ahogy hozzá kapcsolódik a füves talajhoz. az ott hogy néz ki?
    hátul a talaj már egyáltalán nem éles, de annak ellenére az út végig éles.

úgyhogy szerintem ez ps.
  • GregSB
    Mellesleg nem értem miért gondolja valaki, hogy a BMW-nél annyira amatőrök lennének hogy kiadnának olyan képeket, amin kékkel befestik fotosoppban az aszfaltot...

Anno erre a kocsira is mindenki fröcsögve kiáltotta hogy fotosopp, aztán amikor kiderült hogy nem az akkor persze nagy csned volt..

Nem kéne elfelejteni hogy a fénnyel, színekkel és formákkal való játszadozás kicsit "régebbi szakma" mint a fotosoppolás.
  • GregSB
    Én a hidrogént távoli jövőnek nevezném, kell még legalább 20-30 év amire átállunk rá.

Ez pedig a közeli jövő, azárt nem semmi hogy 2 elektromotorból és egy kis dízelből létrehoztak egy olyan kocsit, ami olyan menettulajdonságokkal rendelkezik mint egy M3-as BMW, és mellé nem zabál be 15-20 litert.

DJ RX7: nincs ott semmi photoshop, csak bivalyerős kék LED a rácsokon...
  • maffioso
    há remélem:D sztem a belsőégésünél nem lesz szebb hangja egy elektronyosnak
  • ZsirosKenyer
    de az átmenet lehet eltart majd 10-20 évig...
  • Borg
    Ez nem a jövő autója, hanem a jelené. A jövő autójában nincs belső égésű motor, az csak az átmenethez kell most.
    A FCX pl rettentő egyszerű szerkezet ehhez képest. Ebben max az elektronika mehet tönkre, az meg már a mai autókban is jóval megbízhatóbb magánál a belső égésű motornál. Szóval szerintem ez nem lesz akkora gond.
  • ZsirosKenyer
    Ó Istenem, ments meg minket a jövő autóinak szervízelésétől
  • Borg
    Ez olyan hájtek, hogy torzítja maga körül a fényt.
  • DJ RX7
    ez ennyire gyenge photoshop?
  • GregSB
    Két elektromotor, és egy 3 hengeres 1.5-ös turbodízel motor hajtja.

A három motor együtt 365 lóerő és 800nm forg nyom. leadására képes, 4.8 alatt gyorsul 100-ra, viszont amikor nem nyomjuk neki 3.7 l-es fogyasztással is beéri.

Persze mindez csak koncepció, de ezekkel a technológiákkal tuti találkozni fogunk még...

• GregSB
    BMW Vision EfficientDynamics O.o

Képek + videók.
  • CSOCSO
    gyaaa:D ilyet se lattam meg ertelmesen "tuningolva"

nem kene mas neki csak megjobban leultetni es nagyobb doles a kerekeire es nagyon veszett lenne :D
  • mardal
    Sziasztok,nem igazán ebbe a topikba tartozik csak sajna a renault topic elég kihalt,valaki nem tudja hogyan lehet leszedni egy 91es clionak az ablaktekerőjét,zárat kéne javítanom de nem sikerült leszedni,kerestem volna hozzá valami kézikönyvet is a neten de nem lehet hozzá csak horrbilis áron.
  • SötétBarom
    Ilyenkor kell(ene) némileg civilösszefogni, és csinálni valamit, mielőtt túl késő. -.-
  • Kicsizoli
    Ez a "kisember" lehúzására egy újabb módszer a fekete S klasse, 7es BMW, vagy A8 ezek nem fognak kapni büntit, de Te vagy Én ha átmegyünk a sárgán még észbe sem kapunk már ott lesz a csekk...

Már nem egyszer "kicsit félelemből" csikorgó gumikkal álltam meg a sárga jelzésnél nehogy "véletlen" kapják egy magyarországrészvényt bünti formájában.. az gyalogos megcsak néz hogy mit csinál ez a hülye autós...:-S
  • autoszimulator
    elhiszem, ezen ne is vitázzunk, van jobb téma, a mocskos ország, azaz annak rendőrségének húzásai során:

képesek megindokolni, hogy miért is szabályos a sárgán való áthaladás büntetése! Egyrészt, szerintük videó + JÁRMŰ-DINAMIKAI számítás segítségével. Na most a kis brémet számolgassa pár rendőr jármű-dinamikailag, hogy akkor én most meg tudtam volna állni, vagy sem. Annyi rohadt sok dologtól függ ez, környezet, a seggedben haladó másik autó!, nem utolsó sorban reflex. Már látom mikor mindenki fékez a zöldnél, hogy na vajon átvált? ekkora hülyeséget komolyan mondom, és úgy látom senkit sem zavar igazán. És akkor jönnek a külföldi példával, mert az mindig megy, mással dobálózni, de arra nem gondolnak, hogy ott valami jelzés csak van már a kurva zöld előtt, egy számláló, villogó zöld vagy valami. OMG.
    DE megindokolták a police.hu-n: kiemelt szöveg. szééép, kiemelik a számukra lényeges dolgot, ez alapján valóban büntethető, de úgy tudtam, a szöveget egészében kell értelmezni. mindegy, a rendőrkapitánynak biztos nincs meg a 100millás prémiumra a pénz, vagy a cigánygyilkos überbrutál banda csodás leleplezőinek a jutalmára. nc, megint felhúztak
  • Kicsizoli
    Nem is mondtam, hogy nem jó ez így, hogy technika fejlődik, csak ne feledjünk mi volt régen, és egy mai autóval is előfordulhat mindez...sőt még rosszabb is hogy be se enged a szállni a kocsiba és nem a hideg miatt...
  • autoszimulator
    de az idő telik, a technika fejlődik. jó ez így, én sem sírom vissza a régi göncöket, volt velük gond elég, persze, akkor azt szerettük, de nálunk is meg volt téve, hogy télen, hóesésben kellett a főúton lerohadnia, defektet kapnia.
  • Csabesz6
  • Kicsizoli
    Erre azt mondanám hogy túl gyorsan hozzászoktunk a "kényelmes gyors nyugati autókhoz", bezzeg mikor nem volt más csak "fostalicska" - szavaiddal élve - 126p, 105 Skoda, Zsiga, Trabi, Wartburg és társai állati jó volt hogy nem kellett buszozni.....vagy bringával, vagy gyalog járni...:-P

Ennyit erről..