.
  • Csabesz6
    Citrom megszopatott ma.Egy hete kb elkezdett háromhengerezni hazafelé jövet, mondom jolvan most nem nézem meg(nem is tudnám, mivel ez "spéci"-azaz FOS- gyertyás, hozzá való gyárilag is VACAK gyertyakulccsal, amit már első alkalommal elnyírtunk, olyan tré anyagból van).Szóval állt egy 5 napot kb az autó, mikor tegnap újra útra keltem vele, ugyanott folytatta.Ma megnéztük a gyertyákat (házilag gyártott kulccsal kijöttek végre), kettes hengernél hót szaros volt a gyertya.Tisztít, visszapakol, mindenhol van szikra.Fasza, ha itt vagyunk, akkor tegyük be a vadi új kuplung-bovdent.Az is megvan.Indítanék...semmi.Ez a hálátlan mocskos kurv@ ugyanezt játszotta múltkor, amikor csak ablakmosó szivattyút installáltunk.Akkor leszedtük a trafót, tök feleslegesen.A trafóból kivezető vezeték ilyen bütykörészésnél rendszeresen lelazul.Tök jó.Szóval hazafelé azért még az utca végén megállt, mondom anyád te mocsok, kibaszok veled.Most úgy rányomtam a pipát, hogy a büdös élet farokcsóváló állába sem húzza le onnan.
    Egyébként ilyen apró szarokat leszámítva(+ egy defekt, de az totálisan az én faszságom volt, meg az amúgy se "hiba"), 3 hónap alatt lehúzott eddig 5000+ kilométert velem, egy rossz szavam sem lehet:)
    -egy izzócsere
    -4 l olaj, 5 l deszt víz(lyukas blokk kaland)
    -egy kuplungbovden
    -kipufogó rendszeres faragása(haver muterját elvittem tecskós "csak megnézem a hűtőgépet" bevásárlásra, mama 150+ kiló, hugica 80-végtelen között. nem egy alacsony autó, de persze hogy leért a hátsó dob a a betonperemre, megnyomta az egész rendszert, és eltört tőből a leömlő után.nagyon frappáns hangja volt 2 héten keresztül, full rendszer nélkül.)
    Most hogy megjavult, megérdemli azt a cseszett 1 flakon zűd festéket, pedig nagyon mérges voltam rá

Plusz volt egy kalandom a Fabiával, kurv@ nagy mázlim volt, és rettentő segg voltam."Kicsit" orrtolós lett...

Ilyenkor elkezdek hinni