.
-
elhiszem, ezen ne is vitázzunk, van jobb téma, a mocskos ország, azaz annak rendőrségének húzásai során:
képesek megindokolni, hogy miért is szabályos a sárgán való áthaladás büntetése! Egyrészt, szerintük videó + JÁRMŰ-DINAMIKAI számítás segítségével. Na most a kis brémet számolgassa pár rendőr jármű-dinamikailag, hogy akkor én most meg tudtam volna állni, vagy sem. Annyi rohadt sok dologtól függ ez, környezet, a seggedben haladó másik autó!, nem utolsó sorban reflex. Már látom mikor mindenki fékez a zöldnél, hogy na vajon átvált? ekkora hülyeséget komolyan mondom, és úgy látom senkit sem zavar igazán. És akkor jönnek a külföldi példával, mert az mindig megy, mással dobálózni, de arra nem gondolnak, hogy ott valami jelzés csak van már a kurva zöld előtt, egy számláló, villogó zöld vagy valami. OMG.
DE megindokolták a police.hu-n: kiemelt szöveg. szééép, kiemelik a számukra lényeges dolgot, ez alapján valóban büntethető, de úgy tudtam, a szöveget egészében kell értelmezni. mindegy, a rendőrkapitánynak biztos nincs meg a 100millás prémiumra a pénz, vagy a cigánygyilkos überbrutál banda csodás leleplezőinek a jutalmára. nc, megint felhúztak