101030
.
-
Borg #77601 Kezdelek sajnálni. Ja nem, mégsem.
Ez ilyen tizenéves csordaszellem amit csinálsz. Mindegy milyen ökörséget mondasz/csinálsz, elvárod hogy melléd álljon mindenki... De ha valaki saját gondolatokra is képes, akkor meg vagy sértődve... -
szerintem meg akk vagy száljatok le a témárol vagy ha valami érdekel akkor érdeklődjenek normálisan mint ahogy te is és zsiroskenyér is tettétek, nem értem miért kell a rosszindulattal hozzáállni mindenhez, tulajdonképpen véletlen se probálja borg megérteni a helyzetem inkább mondja h én egy idiota tizéves forrofejü vagyok...jogos...az nemgáz h mekkora kárt okoztam és szenvedtem is-.- -
szerintem ne hülyézz -
ja és még mindig nem mondtam h az út volt a hibás, ergo én voltam és nem az út, lekéne szokni a szavaim kiforgatásárol -
hát te hülye vagy...ha az ut leejtése aztán a kb 5méteren belül totál ellentétjére változo emelkedés nincs akkor elférek, mivel volt megdobott és kicsusztam...gondolkozni kéne nem csak osztani idiota-.-
a rendőr meg még mindig nem volt hibás csak elkéne olvasni amit irok... -
Borg #77596 "egy ocsmány kanyarban sikerült összetörni, ha egyeens az ut simán jo"
LOL :D Szóval az út volt a hibás. Aztán a rendőr. Igy ebben a sorrendben. -
itt igy megy a dolog.
de csak a suliba jarhat az autoval. -
Nagymotor is lehet 18 évesen, két év A1 gyakorlattal ;) -
16 és fél évesen kezdheted, rutint is megcsinálhatod végig 16 évesen, de a rutin vizsga és onnantol ami van az csak 17 éves kor betöltése után lehetséges -
Hát az már megvan....:) -
Szerintem 18. Nagymotort meg 21. De ebben sem vagyok biztos. Ja igen, és alapkövetelmény a 8 általános
-
Amúgy csak 17 évesen kezdhetem el? -
jah a tömítés kapja az ívet, meg talán valamelyest változó terhelést kap fordulatonként. -
Ha nem zavar a fűnyírómotor hang akkor semmi gond vele:) -
"A Wankel-motor rotorja, ami ugye a dugattyú, dundi háromszöget formáz. A háromszög élein úgynevezett – ki nem találják – éltömítések biztosítják, hogy egyik kamrából a másikba át ne szökjön a kompresszió, kipufogógáz, friss keverék, akármi. Ezeket a kis éltömítéseket rugók feszítik a trochoid, azaz a fura formájú henger falához. És ahogy csúsznak, az éltömítések egyre kopnak. De míg egy dugattyús motorban a gyűrű ugyanígy tesz, azért ott a gyűrű végénél (amely nem folytonos, hogy fel lehessen húzni a dugattyúra, meg hogy kövesse a henger formáját, mert kis egyenetlenségek abban is vannak) egyre nagyobb lesz a hézag, és elszökik a kompresszió, az olajlehúzónál fennmarad egy adag olaj, füstöléshez vezetve. Ez látszik, érződik, nincs olyan dugattyús motor, aminél teljesen elkopna a gyűrű, vagy ha igen, a gyűrűtörés utáni karcok fúrással orvosolhatók." -
csak tudni kell, hogy mire kényes, akkor nem lesz gond...tc-n volt róla egy cikk -
mazda rx8-ba a mai napig wankelt szerelnek. ültem nagyon régen turbos rx7-ben vittek fel a mecseki hegyipályán, elég brutál :) -
azt hallottam hogy nem túlzás azt mondani róla hogy egyhasználatos. viszont mocskosul nagyot pörög. -
Nvidiaakiraly #77583 asdasdasdasdasd -
Például közeli hozzátartozód súlyos beteg, és rendszeres orvosi ellátásra szorul, amit úgy tudsz neki biztosítani, hogy autóval furikázod ide oda 24-7. -
igen és az még mindig nem a rendőr lehordására lett irva hanem a peches esetre, jelezve h se előtte se utána egyszerse igazoltattak nemis nagyon találkoztam rendőrrel de amikor baj van akk egyből arra járt egy
a jogsi meg én ugy tudom h pávval lehetséges itthon 16 évesen -
:) -
EasyLife #77579 pl.: apám cégvezető évi 3 milliárdot keres és 16. szülinapodra ferrarit kapsz tőle ajándékba, amúgymeg itt van 10 milla nyomos oknak. :D -
El tudnátok magyarázni, hogy működik ez odakint? Engem is érdekelne a téma, milyen feltételekkel adnak jogsit 16 éveseknek. -
Korkedvezménnyel? Nem is hallottam még ilyenről! Nyomós ok? Például? -
Korkedvezménnyel azt hiszem 16, de abba az esetben nyomós okra van szükség (bár lehet, hogy ezt már eltörölték..) -
Szevasztok! Mennyi idősen lehet itt Magyarországon jogsit kapni autóra? -
Nyilván nem fullos jogsit kapnak, vannak korlátozások, ezek 18 éves korig tartanak és államonként változnak... -
omg
akkor a miss sziksztín című iqfájter műsorban ezért vezetik a kis pinák a merciket, bömösöket, porsékat... -
USÁkoknál már akkor odaadják. Középiskolába már kocsival járnak az emberek. Mondjuk dodzsemmel (automata) nem nehéz
-
hogy kapott jogsit annyi idősen? -
Biztos volt valahol. (pl.:'Lada Tuning' topic 206. hozzászólása)
Mazdát láttam már.
Több autógyár is használ ilyen motort.
Valaki biztos...:-)
Mit szeretnél róla tudni? :-) -
Bocsi. Volt itt már szó a wankel motrokról? Látott már valaki élőben? Használják még valahol? Esetleg vezetett már valaki wankelmotros autót? -
ezt kinek irod? -
Kép van a kocsiról?: P -
ocsem is most lett 15.. vagy 16? mindegy.. akkora faszsagokat tud beszelni hogy megorulok. ja es neki is jogsija van............. -
"szal mire észbekaptam már ottvolt a járőr a kurva anyját"
yeeeeeeeeeah riiight... -
látom megint sikerül értelmezni amit mondok-.- egy szoval se szidalamaztam a járőrt, jolenne ha leszoknál erről a kötekedésről mer unalmas vagy...na léptem majd holnap elolvasom mivel kötsz belém félora mulva megint -
A büdös köcsög, hogy tette a dolgát...micsoda kurvapecér...-.- -
hát azt teljesen átérzem bár nekem tető volt csak épp kifli volt a karosszériában:D