101030
.
-
Cvd #44845 Gyanítom hogy a Suzuki jelből indultak ki, legalábbis hasonlít rá. De szerintem se kellett volna erőltetni. Inkább lopjanak továbbra is máshonnan, az biztosabb.:) -
Én nem nagyon tudok megbarátkozni a lámpályával, amúgy a kocsi formailag nem lenne rossza, de ez a lámpa nagyon nem illik ide szerintem -
egész pofás ez a rendhagyó forma... -
ezt én is láttam tegnap, most ott árválkodik a kerítés mellett -
Aki ezt kitalálta annak biztos izlésficama lehetett...ilyen lámpát...
-
[Walaki]D`Lair #44840 majd beszélek karottával ha legközelebb látom, ez így télleg nem állatpot...-.- -
kérdezzétek meg Benjit
-
Cvd #44838 A külön codec igaz, cserébe jobb minőséget tudna ugyanakkora sávszéllel. Én nem néztem még bele, ha tényleg nem használták ki ezt akkor nem volt sok értelme PC-s szempontból. A bélyeg méret mondjuk árnyaltabb, a 352*288 már tényleg közel bélyegméret monitoron normális asztalfelbontás mellett, egyébként meg a normál PAL felbontás asztali lejátszó és TV mellett. Az is igaz hogy le kell tölteni az egészet, node sokan (én is) amúgyis letöltik az egészet mielőtt megnézik mert korántsem biztos hogy szaggatásmentesen tudja mindenki streamelni az országban, főleg ha még más is használja a netet a háttérben. Sőt az is letölti az egészet gyakorlatilag aki streameli, csak pár perccel később tudja így megnézni mint előtte. Nagy dolog. Mindenesetre én ugyan ritkán nézem, de egy ismerősöm mindet tölti, vele együtt ketten vagyunk a divx oldalán, kapásból egálba húzzuk a dolgot kettőtök ellenében.:)
Mondjuk ha jól tippelek akkor mostantól csak letölteni lehet streamelni nem, azt a lehetőséget valóban nem ártott volna meghagyni. Gondolom lusták voltak két formátummal molyolni. -
Na leszedtem egy divx adást. Ugyanolyan ocsmodék a képminőség. -
talán nekik sincs maximális helyük, ahova felrakják őket, azért gondoljátok el, az összes adás fent van, tény, hogy egy fokkal tömöríthették volna nézhetőbb minőségben, de az 100%, hogy megvolt az okuk, hogy csak így van fent -
"tökéletesen kielégítő"
Ez nem egyenlő a tökéletessel. Nem az eddig bedigizett adások képminőségére mondtam, hanem arra amire a WMV képes. A totalcar adások elképesztően szar minőségben vannak tömörítve. -
azért az a tökéletes kicsit durva volt ;) -
A WMV is tökéletesen kielégítő eredményt ad kép és hangminőség terén a divx kötöttségei nélkül (külön codec, mindenképp le kell tölteni) szóval én sem örülök.
Ki a frász nézi ezeket az adásokat ocsmány bélyegméretűre tömörítve asztali lejátszón? Tán' kiírják őket? :) Lehet kb 2 ember akinek erre van igénye a többiek szerintem arra vágynak, hogy klikk és már nézik is azonnal. -
Cvd #44832 Csak hogy két dolgot említsek, Divx-ben valszeg jobb minőségben nyomják, azonfelül azt az asztali lejátszók jó része ismeri míg a wmv-t alig-alig. Te megszívtad, másoknak meg jobb lett így. Ettől még nem lettek lámák, te viszont simán az vagy ha tényleg csak a hátrányait látod a dolognak.:) -
Nem értem miért nem volt jó a streamelhető WMV formátum. Ennyire nyomik a web"mesterek" arrafelé? :( Egy tökéletesen működő dologt cseréltek ki egy szarra... kb mintha egy kocsira négyzetalakú kereket raknának. -
Tököm!
Mi a francért rakták divxbe a tvadásokat a totalcar.hu-n?? Hülye lámák. Így most tölthetem le az egészet, és nem lehet streamelni.... El is ment a kedvem tőle... majd biztos tölötgetek 80 megát előre... -
Nekem ez tetszett nagyon
A következő pillanatban a lépem és a bal vesém diszkréten helyet cserél. Ránézek a Civic Type-R kilométerórájára. 220-szal megyünk, és gyorsulunk.
"Ezen a szakaszon nincs radar."
Ja, az más. -
uhh
Ma a Dandár utcánál láttam egy hófehér Suprát.
Álltam és csak sírtam kb:))
AZ NSX ről ne is beszéljek a csiki-begénél... -
""Valaki vett egy Mercedes-Benz SL65-öt, tudod, a biturbó V12-es SL-t, és tett bele nitrót. Aztán áll a piros lámpánál, és feljön mellé egy Supra, a sofőr félreérthetetlen arckifejezéssel ránéz. Rálépnek mind a ketten, a Supra simán lenyomja az SL65-öt, mire a tulajdonosa másnap visszaviszi a szalonba, hogy neki ilyen lassú szar nem kell.""
LOL... amugymeg persze hogy otthagyja a Supra.. gondolom nem 600 hanem vagy 1000 lo volt az autoban -
az de durva
csak kár,hogy néha össze is törik-e verdákat:( -
Autóbuzik a sivatagban -
a kerdes lenyege az hogy miert pont klumpa? nahde mindegy..szvsz nem olyan... -
és persze ez már ledes fényszóróval is rendelhető :) -
Kérdezted mi az a klumpa, én meg beraktam. :D Na így néz ki az új yaris kb. mint egy ronda nagy klumpa. -
ühümm...ühümmm.. És most nézze meg ezt a képet is... Erröl mi jut az eszébe?
-
-
klumpa? -
szerintem élőbe nem ezt mondanád rá. egyáltalán nem mercis az eleje, szerintem jó sas -
A hátuljával nem értek egyet. :) Sztem jól néz ki a feneke, inkább japós -
Elöl merci, hátul bmw. -
pffujj, mint egy klumpa! -
Lexus LS 600h:
V8-as hibrid, kb. 430LE, de a villanymotor nyomatéka bivaly lehet :DD -
az amcsi oldalon sedan az angol odlalon meg 5 ajtos hatch... -
Mé kupé?
ÉN szedánnak nézem, és nem igen van 5 ajtós szedán, legalábbis hivatalosan nincs... -
jaja.. ezzel igy vagyok en is:D:D:D:D
ha itt kene menozni akkor az a zold dragster trabi kene:D:D -
viszont a toyota yaris oldalan levo zene mar 20 perce duborog a szobamba:D:D:D:D -
az nem 5, hanem 4 ajtós, mivel szedán... -
Persze, mert azzal tudnál itt menőzni, mi? :D
Amcsiba, meg vigyél egy egy ladát, rozsdaszínűt :D
-
bal oldali az 5 ajtos yaris.. ezt nem forgalmazzak otthon? mert a toyota.hu-n nem nagyon vettem eszre.. amugy tetszik mindketto de a baloldali erdekesebb vidamabb -
ja.. a negyajtos elegge fika.. de nekem tetszik az oeeszes amit felsoroltam...
nem vagyok fekamajmolo... de azert egy magmumot elfogadnek magyarorszagra.. ilyen tipikus 20 colos fekamajom felnivel:D:D:D sotetitve nagy zenevel:D