.
  • Cvd
    A külön codec igaz, cserébe jobb minőséget tudna ugyanakkora sávszéllel. Én nem néztem még bele, ha tényleg nem használták ki ezt akkor nem volt sok értelme PC-s szempontból. A bélyeg méret mondjuk árnyaltabb, a 352*288 már tényleg közel bélyegméret monitoron normális asztalfelbontás mellett, egyébként meg a normál PAL felbontás asztali lejátszó és TV mellett. Az is igaz hogy le kell tölteni az egészet, node sokan (én is) amúgyis letöltik az egészet mielőtt megnézik mert korántsem biztos hogy szaggatásmentesen tudja mindenki streamelni az országban, főleg ha még más is használja a netet a háttérben. Sőt az is letölti az egészet gyakorlatilag aki streameli, csak pár perccel később tudja így megnézni mint előtte. Nagy dolog. Mindenesetre én ugyan ritkán nézem, de egy ismerősöm mindet tölti, vele együtt ketten vagyunk a divx oldalán, kapásból egálba húzzuk a dolgot kettőtök ellenében.:)
    Mondjuk ha jól tippelek akkor mostantól csak letölteni lehet streamelni nem, azt a lehetőséget valóban nem ártott volna meghagyni. Gondolom lusták voltak két formátummal molyolni.