101030
.
  • CSOCSO
    egyszeruenc sak hulyeseget irtal azzal hogy :
    " egyes gyártók hülyére fejlesztik magukat, hogy csináljanak egy olyan autót, ami 4.0 alatt van százon (pl SLR, Porsche 911, Brabus Rocket)"

mire en kerdeztem hogy szerinted azt az audit ket het alatt dobtak ossze? hetforol keddre gyorsan osszekapalacsoltak egy motort.. masnap a karosszeriat.. harmadnam futomu meg fekek stb... szerinted ez igy megy???
    szal parasztkodas vagy nem.. hulyeseget beszelsz.
  • JYeti
    Te az életben is ilyen paraszt vagy ? Vagy csak az értelmes válaszokkal van a probléma ?
  • DJ BP
    egy kaptafa a Mustang, meg a Camaro is. Ugyanaz a stílus a két forma...
  • DJ BP
    a belvárosban nem, de nézd meg a Hungária körutat pl... A nagyobb utakon megszűnne valamennyire ez a mizéria, már jobb
  • CSOCSO
    naugye.. amugy koztunk nem az a kulonbseg hogy ki mennyire ert hozza.. hanem hogy ki a muscle car buzibb.... szal en se vartam toled mast!

de emiatt szeressuk egymast,nem?:D
  • I.C.ram
    Nem is vártam mást egy "hozzáértő" muscle-car "fan"tól :D
  • CSOCSO
    de igen... es az is nez ki a leggagyibban...
  • CSOCSO
    ez hulyeseg:D
  • I.C.ram
    mondjuk a belvárosban nem sok kamiont látni amúgy sem :D
  • I.C.ram
    Ez az, amit a digók terveztek nem? Szerintem nagyon sportkocsis, nem pedig muscle-ös :(

Ami muscle-ös az az új Challanger.
  • I.C.ram
    és akkor most lehet leborulni a nagyságom elött :D
  • GregSB
    Okoskodás helyett inkább názzük meg a gyárak által mért adatokat:

0-100ra, mp-ben:

Porsche 911 Carrera: 5.0
    Porsche 911 Carrera 4: 5.1

(www.porsche.com-ról)

BMW 530i: 6.5
    BMW 530xi: 6.8

Szal én nem látom, hogy az összkerekesek annyival jobban gyorsulnának :)
  • CSOCSO
    [URL=http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1970-LAMBORGHINI-MIURA-S_W0QQitemZ150063006307QQihZ005QQcategoryZ6290QQrdZ1QQcmdZViewItem]"hasznaltauto"[/URL]
  • CSOCSO
    nahja.. az eleje meg pont annyira agressziv hogy ne tunjon fikanak az uj camaro mellett.. soooottt meg merem kockaztatni hogy jobban nez ki mint a camaro:D
  • DJ BP
    az a hátsókerék ív tényleg fastbackes
  • DJ BP
    Pesten nem kéne itt izgulni, körgyűrű kéne már végre, de ugye a zöldekkínlódnak, mindjárt nem lennének kamionok, már egész jó lenne
  • CSOCSO

nah ez mar muscle mustang!!!!!! bitangul nez ki. pont odaillik az uj camaro melle.

remelem latszik a kep
  • DJ BP
    a jól van, de ott szinte minden súly hátul van, míg az utcain nem :)).
    Azért nem ugyanaz
  • DJ BP
    ,,A legnagyobb ilyen európai rendszer Londonban működik: itt hétköznaponként reggel hét óra és este fél hét között a magánhasználatú gépjárműveknek napi 8 fontot (3200 forintot) kell fizetniük, ha behajtanak a belváros meghatározott övezetébe."

Ez hülyeség, nyáron voltam, tartottunk ettől mi is előtte, de ilyen nem volt. Semmi jel nem utalt arra, hogy bárhová is útdíjat kéne fizetni.
    Ja és ugyanúgy b*szott nagy dugó volt :)
  • DanielT
    Agyaltok itt vaze feleslegesen :)

Mik mennek a leggyorsabban aszfalton? (Kanyar, egyenes, mindent egybevéve) a Forma1-es autók. Tehát mi a legjobb hajtási módszer? Ami azokban van. Egyszerű ez mint a pofon. Onnan lefelé minden más csak kompromisszum. Több ülés, több csomag stb amíg elérkezünk az utcai autókhoz, de az alapok akkor is ott a legjobbak.
  • Punker
    ez itt az átlag az összes járműre és ez nagyon durva, baze mikor lovaskocsival jártak az is hatékonyabb volt.
  • Punker
    "Londonban már a 2003-ban bevezetett belvárosi behajtási díj életbe lépése előtt több száz új buszt állítottak forgalomba, aminek komoly érzékelhető hatása volt."
  • DJ BP
    ,,Budapesten az autók és motorkerékpárok átlagos haladási sebessége csúcsidőben 22,3 kilométer óránként,"

Hát a motorosoké jóval nagyobb lehet :))

• I.C.ram
    Ja meg a 4-es metrot se ártana már elkezdeni.
  • DJ BP
    ezt nem kétli senki, de a drága sportautók kivételével nem szokás különböző szélességet használni :). Mellesleg esőben még jobb a 4x4 :DD
  • I.C.ram
    Elöbb a BKV-t kéne kicsit rendbe pakolni.
  • Punker
    Városi úthasználati díj várhat a fővárosiakra
  • CSOCSO
    en ezzel nem is ellenkeztem.. az hogy a szelesebb gumi sokat segitene abban nem vagyok biztos.. marmint.. oke egy DRAG gumi mar segitene:D de mindennek van hatara.. bar kivancsi lennek egy nagy tesztre hogy mondjuk egy sima elsokeres kis auton menyit segitene ha nem 195 os gumikat raknanak hanem mondjuk 225 majd 265 os gumikat.. majd ugyanigy egy komolyabb sport autonal is..
  • I.C.ram
    De állórajtnál a 4x4 annyit tesz, hogy nagyobb a tapadófelület, semmi többet. Sokkal célrevezetőbb, egy 2kerekes autónál szélesebb gumikat rátenni. Ez kb -150 kg legalább (a 4x4-es hajtás kidobása) + jópár lóerő, ami ezáltal nem vész el a +2 keréken. Szóval azért startol jobban, mert 2x annyi a tapadófelület, nem azért mert 4x4es.
  • CSOCSO
    omg:D:D:D
  • CSOCSO
    nahlatod... en annyit akartam irni hogy olvastam mar hozza eleget, es mindig a negykereku gyorsult uberul...igen.. 150 felett mar nem ilyen jo a helyzet.
  • I.C.ram
    Kicsit szélesebb gumit rakunk rá, és megfogja a 4x4-est ebben biztos vagyok.
  • DJ BP
    0-100 ról beszéltünk, ott nem hozza be a rajtot, az tuti
  • JYeti
    Hol olvastad a két hetet ?
  • I.C.ram
    Szóval a lényeg, hogy AWD csak a startnál jó, utána már csak hátráltat az a rengeteg + tömeg, amit a kocsira raktak az AWD miatt + 2x annyi a veszteség a motor teljesítményéből...

Lehet, hogy jobban kilő, de utána lazán lenyomja a 2 kerékhajtású a 4x4-et ugyanazzal a motorral, kasztnival.
  • I.C.ram
    rohadtúl nem :D Kérdezz meg egy fejlesztőmérnököt. Ez fizika, nem NFS.

Minél több tengelyt kell meghajtani annál jobban csökken a relatív hatásfoka a motornak, mert vannak olyan tényezők, amiket nem lehet kiszűrni, max egy ideális modellnél. Ilyen pl a súrlódás, megcsúszás, stb.
  • I.C.ram
    205-ös példával azt akartam hangsúlyozni, hogy millió más konstrukciós tényező befolyásolja még a dolgot. Hasmagasság, légellenállás, váltó, áttétel, nyomaték, fordulatszám stb...
  • CSOCSO
    hat ezt benezted....
  • CSOCSO
    lool ekkora faxagot:D:D:D:D

mer azt a v6 ot azt ket het alatt kihordtak, mi?
    lol
  • DJ BP
    de te egész nap csak gyorsulgatnál lámpától lámpáig? hát agyad megvan még? :))