Medieval Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tier
Meg van római id?kben játszódó is. A neve Patrician. Az is elég jó kis cucc.

I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream

Pluskast
Azóta már megcsináltam, sõt találtam egy olyan mod-ot is ami a napóleoni idõkben játszódik 75 új egység, mozgatható ágyúk amibõl van vagy 6 fajta totál új épületek meg új rajzok az eseményeknél. Szóval elég jóra sikerûlt

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

tier
Kicsomagoláshoz a leg?jabb winrar-t ajánlom.

tier
Mondjuk nálunk ezt a sima Medieval is csinálta. Csata után töltötte be a térképet, aztán kilépett. Uninstall szokott volt segíteni rajta.

tier
Hát sajnos passz. Havernál ment rendesen.

Pluskast
Jó ez a mod még tetszene is, ha nem vágna ki a második kör után😞( Nem értem mi a baj, pedig azt a patchet is felraktam amire azt írja, hogy elvileg ezt küszöböli ki😞(

ja én leszedtem de a gáz az volt vele hogy vmiért nem tudtam kicsomagolni. Ti amúgy még milyen MofTW-hoz hasonló gammáról tudtok ??? köszi

tier
Szívesen!Rome sajnos szemptembernél el?bb biztos hogy nem lesz. Ja és ki tudja mennyit csúszik még addig...

Koszi, megnezem!
Nem tudjatok a Rome kb mikor fog megjeleni, utoljara vmi szeptemberi datumot olvastam, de remelem ez nem igaz...

tier
Igen, ez egy mod. Én nem nagyon játszottam vele, csak láttam hogy néz ki. Elég érdekes. Új térkép,Görögország van sok részre fölosztva, ókorban játszódik valamikor, van csomó új egység,régi görög törzsek. Most így ennyi jut eszembe. Érdemes kiprószálni. Ja és Viking Invasionra kell feltenni. Mi egy napot küszködtünk, mire rájöttünk erre.

Ez vmi mod, tier?
Erdemes felrakni v ezt meg kell venni(nem vagom)...
Tobb infot!

van egy két shop a városban ahova sokan csak "shopni" járnak, de ha okosan csinálod átírják neked ott. cd-énként cirka 1e Ftért.

Amúgy itt a mail címem, h nehogy ez legyen a probléma 😊 : [email protected]
Üdv!

Van egy kis problémám. A Shogun-t már végigjátszottam jópárszor, de a Medieval: Total War-t nem tudtom megszerezni sehonnan. Illetve megtudnám, de fele annyi pénzmaggal sem rendelkezem, mint amennyit a boltban kérnek érte. :-(

Ezért szeretnék Tõletek segítséget kérni! Aki hajlandó lenne velem elcserélni (CD-re v. papírra) a (CD-írója által kreált) Medieval-ját, az legyen szíves dobjon meg egy mail-lel! Köszi! :-)

Amúgy a Shogun: Mongol Invasion és a Mediaval: Viking Invasion is érdekelne (bár ez utóbbi annyira még nem... ;-) )

Akkor elõre is köszi még1*!
Davidka
Jaja 😊))
Az biztos jó lenne, de sztem te nyernél 😊 Most pl. egy haveromnak kölcsön attam több mint 2 hétre!!!! Alig bírtam ki.

Tulajdonképpen milyen értelme van a diplomáciának, ha van amikor a szövetségesem támad hátba?????

tier
A Rome Total War várás közben ez biztos jól fog esni.
Itt a link.

NAGY kar h nem tudunk haloban osszecsapni, szivesen megneznem mennyit tanultal/fejlodtel ennyi ido alatt...

Davidka
Jaaa, köszi, sokat segítettél 😊 A Shiftre és az adócsökkentésre már rájöttem, de ezt a lányhozzáadósdit még nem tudtam.

A felkeleseket adocsokkentessel ill. helytartokkal (azok a faszik akiket a teahazban v lampashazban lehet kikepezni)lehet visszaszoritani, kulonben ha lenyomod a shiftet akkor mutatja a terkepen hol kezdenek lazongani az emberek...
Az embereid lojalitasat pedig rangokkal/cimekkel tudod feljebb vinni(mindegyik tartomanynak van) esetleg a lanyodat is hozzajuk adhatod, nagyban befolyasolja a huseget az is h mennyire "eros" a kiralyod(ezt a tulajdonsagoknal a koronak szama jelzi)

Davidka
Látom erre senki nem válaszol 😞
Közben megkérdezném, hogy hogy növelhetem az embereim hûségét? Adócsökkentéssel?

Davidka
Hi, megint én 😊
A hajós problémám sikerült megoldani, most azt kérdezném, hogy mivel lehet (ha egyáltalán lehet) csökkenteni a felkelések (unrest) számát?

Davidka
Segítene nekem valaki?
Nem tudok rájönni arra, hogy hogy kell a tengeren átvinni egy csapatot... Angliából akarnék Írországba menni! A két terület között van egy hajóm, de nem tudom mégse átrakni a másik szigetre a seregeim. Ha meg a hajóra rakom rá a sereget, akkor kiírja, hogy automatikusan átrakja, hacsak nincs egy ellenséges hajó a környéken, de nincs! Mit tegyek?

Davidka
Nah, megvettem 😊
Nagyon jó!!! Fõleg a kiegészítõvel!!! Kapásból a magyarokkal meghódítottam európát 😊 Igaz még nem sikerült teljesen, mert bizánc rendetlenkedik és a pápa is elég rakoncátlan 😊

Davidka
Tudna nekem valaki mondani egy helyet Budapesten, ahol meg lehet venni?

Davidka
Nem hiszem el! A dc teljesen megbízhatatlan... Nagy nehezen letöltöttem, erre hibás valahol benne egy fájl, amit persze nem tudok javítani, mert kapásból bin-ként töltöttem le... Ez már legalább a 3. ilyen játék, letöltöm és nem müxik...

A legjobb jatek(akarcsak a medieval)!!!

Davidka
Azzal próbálkozom, csak kicsit lassan jön 😞
Nem kapkodtam el, az tény 😊
A Shogun megvolt 2001-ben, de valahogy nem jáccottam vele, de most kipróbáltam és rohatt jó 😊

Haaat, te sem kapkodtad el a jatek megszerzeset, mara mar ez a jatek 1 kicsit "oregnek" nevezheto, szal nem lesz 1 konnyu ezt lekapnod...
Szerintem dc-vel kiserletez!

Davidka
Tudna vki egy Ftp címet, ahonnan meg lehetne szerezni ezt a gamét?? A Shogunnal jáccottam és az nagyon ott van!

Nos nem a vallas az oka h eltuntek, 1szeruen addigra felhagytak ezek a vikingek a barbar elettel ill. a katonaskodassal...
...pedig tenyleg jo kis csapatot alkottak!

Ellenben nagyon jókat lehet csatázni multiban!!! Az ember kiszámíthatatlanul is játszhat...

War. War never changes.

Kandurex
Nos, Mo-n nincs szerver hozzá (Neten). A multiból minden kihagytak amit lehet: menedzsment, terjeszkedés, stratégia, fejlesztés stb. Egy egyszerû deathmach lehetõség van benne. Ordító hiba...ez van...sztem ne vedd meg (ha csak ezért kellene)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

PREMIERE1
Ja. Novemberi. 😊

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

PREMIERE1
Hasonló volt nálam is. Nem NVidia GF TI 4200-es kártyá van?

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

zaki
acrobat reader nevû progival tudod õket megnézni

Pluskast
Próbálj felrakni egy másik eredeti cd exe-t. Mondjuk megagames.com-ról

Sziasztok !

Nekem is van egy kellemetlen meglepetésem a MTW-vel kapcsolatban...
Ugyebár mikor kijött, meglehetõsen sokat játszottam vele - mondhatni hónapokon keresztül csak ezzel - nem is volt semmi gond a mûködésével...
Tegnap nagyhirtelen gondoltam egyet, felpakoltam a Viking Invasion-nal együtt... és csodát láttam... NEM IS INDULT EL ...
Persze nem hagyott nyugodni, próbáltam innen onnan crackelni, de semmi eredmény ...
Tanácstalanul állok.
Ill... egy tippem van, az Xp op.rendszer lehet talán a bibi ..
mit gondoltok? ... a hibaüzenet amivel kivág, csak annyi, h. "kérek eredeti Cd-t" ... Pedig akkora eredetit kap, h. csak na

Ervincso

Köszi!
Gyadi
www.gamestar.hu/gmiki

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Sziasztok! Meg tudná mondani nekem valaki, hogy honnan tudom letölteni a Total War magyarositását?
mikike
nem tudom, nem én próbáltam, lehet fel lehet rakni, csak béna a gyerek

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

mikike
köszi
bár úgy látom, ez nincs teljesen kész
ha esetleg egy teljes németet tudtok, az is jöhetne

mikike
az egyik haverom játszik most ezzel, de nem tud angolul
nem tudtok hozzá letölthetõ magyarosítást, vagy németesítést?

ja nekem is nagyon tetszett a zene csak rövidek voltak. Fõleg az a dobos😊

War. War never changes.

Pluskast
Igen rá gondoltam. A jobbágy eredetileg - és pláne a játék alatt- nem volt egyenlõ a parasztal, hanem egy katonai tisztet, címet jelentett (várjobbágy). Tehát nemhiszem, hogy ki kell röhögni a jobbágy szót.

Pluskast
Na igen szorgalmasan szoktam nézegetni a hivatalos oldalát. Fasza game lesz

Kandurex
A következõ rész:

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

SZEG007
Te nagyon értelmes ember vagy
Nem kéne átregelned magad primitiv ember 2 névre?

tier
Ha valaki végigjátszotta a franciákkal a historical campaignban a 100 éves háborút, akkor elárulhatná, hogy hogyan kell bevenni azt a k***a várat!!!!