Medieval Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

. Ti amúgy még milyen MofTW-hoz hasonló gammáról tudtok ??? köszi
Ja és ki tudja mennyit csúszik még addig...
Nem tudjatok a Rome kb mikor fog megjeleni, utoljara vmi szeptemberi datumot olvastam, de remelem ez nem igaz...

Erdemes felrakni v ezt meg kell venni(nem vagom)...
Tobb infot!

, de ha okosan csinálod átírják neked ott. cd-énként cirka 1e Ftért.
Van egy kis problémám. A Shogun-t már végigjátszottam jópárszor, de a Medieval: Total War-t nem tudtom megszerezni sehonnan. Illetve megtudnám, de fele annyi pénzmaggal sem rendelkezem, mint amennyit a boltban kérnek érte. :-(
Ezért szeretnék Tõletek segítséget kérni! Aki hajlandó lenne velem elcserélni (CD-re v. papírra) a (CD-írója által kreált) Medieval-ját, az legyen szíves dobjon meg egy mail-lel! Köszi! :-)
Amúgy a Shogun: Mongol Invasion és a Mediaval: Viking Invasion is érdekelne (bár ez utóbbi annyira még nem... ;-) )
Akkor elõre is köszi még1*!
Az biztos jó lenne, de sztem te nyernél 😊 Most pl. egy haveromnak kölcsön attam több mint 2 hétre!!!! Alig bírtam ki.
Itt a link.

Az embereid lojalitasat pedig rangokkal/cimekkel tudod feljebb vinni(mindegyik tartomanynak van) esetleg a lanyodat is hozzajuk adhatod, nagyban befolyasolja a huseget az is h mennyire "eros" a kiralyod(ezt a tulajdonsagoknal a koronak szama jelzi)
Közben megkérdezném, hogy hogy növelhetem az embereim hûségét? Adócsökkentéssel?
A hajós problémám sikerült megoldani, most azt kérdezném, hogy mivel lehet (ha egyáltalán lehet) csökkenteni a felkelések (unrest) számát?
Nem tudok rájönni arra, hogy hogy kell a tengeren átvinni egy csapatot... Angliából akarnék Írországba menni! A két terület között van egy hajóm, de nem tudom mégse átrakni a másik szigetre a seregeim. Ha meg a hajóra rakom rá a sereget, akkor kiírja, hogy automatikusan átrakja, hacsak nincs egy ellenséges hajó a környéken, de nincs! Mit tegyek?
Nagyon jó!!! Fõleg a kiegészítõvel!!! Kapásból a magyarokkal meghódítottam európát 😊 Igaz még nem sikerült teljesen, mert bizánc rendetlenkedik és a pápa is elég rakoncátlan 😊

Nem kapkodtam el, az tény 😊
A Shogun megvolt 2001-ben, de valahogy nem jáccottam vele, de most kipróbáltam és rohatt jó 😊
Szerintem dc-vel kiserletez!
...pedig tenyleg jo kis csapatot alkottak!
War. War never changes.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Nekem is van egy kellemetlen meglepetésem a MTW-vel kapcsolatban...
Ugyebár mikor kijött, meglehetõsen sokat játszottam vele - mondhatni hónapokon keresztül csak ezzel - nem is volt semmi gond a mûködésével...
Tegnap nagyhirtelen gondoltam egyet, felpakoltam a Viking Invasion-nal együtt... és csodát láttam... NEM IS INDULT EL ...
Persze nem hagyott nyugodni, próbáltam innen onnan crackelni, de semmi eredmény ...
Tanácstalanul állok.
Ill... egy tippem van, az Xp op.rendszer lehet talán a bibi ..
mit gondoltok? ... a hibaüzenet amivel kivág, csak annyi, h. "kérek eredeti Cd-t" ... Pedig akkora eredetit kap, h. csak na
Ervincso

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
bár úgy látom, ez nincs teljesen kész
ha esetleg egy teljes németet tudtok, az is jöhetne
nem tudtok hozzá letölthetõ magyarosítást, vagy németesítést?
War. War never changes.