Medieval Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Le lehet tolteni valahonnan?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
csumperator

mert sztem ugy nem sok ertelme van...

1. ahol feladatok vannak s pontokat kapsz erte
2. ahol csak hoditani kell esztelenul. ott azt hiszem 75-80%korul gyoztel,s valaszthatsz hogy abbahagyod, vagy tovabbjatszol. Mennel nagyobb a birodalmad annal az ido multaval annal tobb felkeles,polgarhaboru lesz, ugyhogy nem unatkozol majd, sot egy-ket nemzet vagy visszater, ami ugy nez ki, hogy ripszropsz megjelenik 2000 spanyol harcos,az egyik hispan tartomanyodban. Ha jol emlexem 1500ig nem is jatszhato a gamma, ugyhogy elobbutobb sajna veget er.......
Van itt valaki, akinek már sikerült egész európát elfoglalnia? Mer nekem sehogy se sikerül és kíváncsi lennék kinek hogyan ment.... Törökökkel vagyok, és a terep több mint 60 százaléka megvan... De sehogy se tudok elboldogulni bizánccal... Annyi hajója van, hogy szinte bárhol megtámadhat... Ráadásul sok helyen csak lázadás van, hiába viszek oda egységeket (adót is csökkentem)... Most voltam kénytelen lemondani 4-5 tartományból, mer akkora volt a káosz...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
De azóta megoldódott a probléma, csak a hangról kellett levennem a hardweres gyorsítást.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Kb van 3000 ember a térképen, amik ha elkezdenek mozogni, rohadtul belassul, de Pause közben nem. A gépem: 1,7Ghz P4, 512 MB RAM, GF4 TI 4200 64 MB.
A Readme szerint ezen tökéletesen kéne futnia.
Ráadásul a Sogunban (ami grafikailag nem nagyon tér el ettõl, legfeljebb itt szebbek a textúrák) volt nekem olyan is, hogy egyszerre kb 10000 ellenség mozgott és zökkenõmentesen futott (pedig akkor még a memóriám is kevesebb volt). Akkor itt meg mi baja?
na jól van kezdthettek LÁMÁZNI........
LOL
1. Hellenic: Viking Invasionra kell rátenni
2. Patrician: 1.1-patchre kell tenni #790
3. Napoleon: fogalmam sincs, még nem próbáltam
I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream
Eleg a sima medievalt felrakni v kell a vikings is(tudom ezt mar kerdeztetek, de akkor nem jott pontos valasz)
v leirna az akinek sikerult mar hogyeee kell ezt a mod dolgot feltenni?!?
Pliizzz!
Rohadtul kivancsi vagyok rajuk!

Vki megprobalta mar a napoleonosat, ha igen irja mar le mijen volt,megeri e leszedni, 1atalan hogy kell ezt leszedni, eleg a NTW Beta 2 Full Install-t?
Link
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”