Medieval Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az EUval meg a CKval és a hasonlo paradoxos játékokkal az a baj hogy pl: a csatákat nem mutatja... total war-ral pedig az a baj hogy pl: nem olyan részletes a térkép meg a gazdásági dolgok de én mindkettöt szeretem... jo lenne 1 olyan játék ami e 2böl van összegyurva

igaz, de elég jól megvan oldva szvsz, amugy én van amikor medievalt is csak ugy jácok hogy csatákat ai-ra hagyom és csak a bábukat "tologatom" a mapon 😛 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Bucser
Az Europa Universalis motorjával készült igaz??? Szóval politikára és gazdaságra van kihegyezve... Viszont a Total War sorozatban az igazi hangulatot a csaták adják szerintem...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

no majd kiprobalom, nem is hallottam errol a gammarol.
Le lehet tolteni valahonnan?

Pluskast
középkori stratégiai játék 1066-1456-ig játszódik, és európa összes akkori keresztény államának valamelyikével lehetsz.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Davidka
az mi? én csak stronghold crusadert ismerek...

inkább más..., én szeretem mindkettõt, mindegyiknek megvan a varázsa

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Pluskast
Crusader Kings ezerszer jobb!

maradok a magyarokkal

Davidka
jah, hát a magyarokkal jól elszórakoztam régebben, de most valami keletit akartam kipróbálni, és az a simában is van... Úgyhogy a törökök lettek a nyerõk 😊

vegul is igen. de sztem sokkal jobb. magyarok, aragoniaiak, frankobbak az egysegek is...etc
csumperator

Davidka
mér ne lenne értelme, fel van rakva a sima medieval és szépen el lehet vele jáccogatni.... A viking kiegészítõ csak pár új népet, meg pár új angliai campaignot rak be, nem?

s most a Viking I. nelkul nyomod???????????
mert sztem ugy nem sok ertelme van...

Davidka
nem... kölcsön van adva egy barátomnak... 😞

..de remelem legalabb a Viking Invansion-t feltelraktad??

keresztes hadjaratok meg ilyesmik.... COOOL

Davidka
akkor király 😊 akkor most végigjáccom a feladatosat 😊

jah akkor gyoztel

...jah akkor 60%-nal teszi fel a kerdest....

Davidka
hm.... nekem eccer kiírta, hogy több mint 60%-a meg van a területnek, és hogy akarok e tovább jáccani, akkor ez azt jelenti, hogy gyõztem?

mar reg jatszottam vegig, de eleve 2 fele campaign van.
1. ahol feladatok vannak s pontokat kapsz erte
2. ahol csak hoditani kell esztelenul. ott azt hiszem 75-80%korul gyoztel,s valaszthatsz hogy abbahagyod, vagy tovabbjatszol. Mennel nagyobb a birodalmad annal az ido multaval annal tobb felkeles,polgarhaboru lesz, ugyhogy nem unatkozol majd, sot egy-ket nemzet vagy visszater, ami ugy nez ki, hogy ripszropsz megjelenik 2000 spanyol harcos,az egyik hispan tartomanyodban. Ha jol emlexem 1500ig nem is jatszhato a gamma, ugyhogy elobbutobb sajna veget er.......

Davidka
Hi!
Van itt valaki, akinek már sikerült egész európát elfoglalnia? Mer nekem sehogy se sikerül és kíváncsi lennék kinek hogyan ment.... Törökökkel vagyok, és a terep több mint 60 százaléka megvan... De sehogy se tudok elboldogulni bizánccal... Annyi hajója van, hogy szinte bárhol megtámadhat... Ráadásul sok helyen csak lázadás van, hiába viszek oda egységeket (adót is csökkentem)... Most voltam kénytelen lemondani 4-5 tartományból, mer akkora volt a káosz...

szarazfoldon sehogy, csak tamadassal...probalkozz a tengeren keresztul....

Bandew
Hogy tudom átszállítani a seregemet egy távolibb tartományba úgy, hogy a köztes tartományokat (ahol pl szövetségesem van) ne támadjam meg? Csak mert meg szeretném támadni a törököket (egy kis revans jól esne :-D), de túl messze vannak, és ahhoz rá kell lépnem egy szövetséges tartományra is.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Antialisaing tudtommal nincs a játékokban, elvégre is ezek a karakterek 2 dimenziósak.
De azóta megoldódott a probléma, csak a hangról kellett levennem a hardweres gyorsítást.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bucser
PAtchet felraktad???? Gondolom max részletességgel játszol minimum 1024*76832bit... nézd meg antialisaing be van e kapcsolvaa vid kártyánál.. 3000 alakot lesímitani igencsak erõteljes meló😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bandew
Miért akad a játék ennyire iszonyatosan?
Kb van 3000 ember a térképen, amik ha elkezdenek mozogni, rohadtul belassul, de Pause közben nem. A gépem: 1,7Ghz P4, 512 MB RAM, GF4 TI 4200 64 MB.
A Readme szerint ezen tökéletesen kéne futnia.
Ráadásul a Sogunban (ami grafikailag nem nagyon tér el ettõl, legfeljebb itt szebbek a textúrák) volt nekem olyan is, hogy egyszerre kb 10000 ellenség mozgott és zökkenõmentesen futott (pedig akkor még a memóriám is kevesebb volt). Akkor itt meg mi baja?

malter
na megoldodott a problemom,szal ha valakinek nem indul a game,csak nagy fekete képernyö,akkor codec baja van,felpakoltam a már gépen lévö 1000codec mellé még 100000et és jo lett,a ntw mappában lévö fileket hová kell másolni hogy müködjön?
Multi "jáccás"ról nincsenek egyéb hasznos infók???

nem nem, marharépa vaok, ezt nem ebbe a topicba akartam irni, csak gondjaim voltak a gtavc-vel, és azt hozta rendbe az 1.1patch, mar mint a gta 1.1-es peccse😊 , nem pedig a medieval-é........
na jól van kezdthettek LÁMÁZNI........
LOL

tier
Na:
1. Hellenic: Viking Invasionra kell rátenni
2. Patrician: 1.1-patchre kell tenni #790
3. Napoleon: fogalmam sincs, még nem próbáltam

I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream

Grenzjager a Medieval 1.1 -es patche hozza rendbe a dolgot?

Nos biztos en vagyok a total bena, de 1ik maod se akar osszejonni...
Eleg a sima medievalt felrakni v kell a vikings is(tudom ezt mar kerdeztetek, de akkor nem jott pontos valasz)
v leirna az akinek sikerult mar hogyeee kell ezt a mod dolgot feltenni?!?
Pliizzz!
Rohadtul kivancsi vagyok rajuk!

huh ezt elirtam............

HALLELUJA!!! megoldotta az 1.1-es patch a problémáimat.... tok vele jáccani..

tier
Malter:www.gamecopyworld.com

...na akkó inkább hagyom a "köcsög görögöket"... Napcsival még nem próbálkozam...

malter
dobjon márvalaki nekem cracket a patchoz plz😊
Hat sajna ez a görög versios nalam eleg zizzesen muxik(terkepek egymasra csuszva egyebek),kar erte...
Vki megprobalta mar a napoleonosat, ha igen irja mar le mijen volt,megeri e leszedni, 1atalan hogy kell ezt leszedni, eleg a NTW Beta 2 Full Install-t?

malter
van valami ötlet miért nem indul agame?régen ment ugyanigy xp alatt.logoig elmegy aztán feketeség,patchot leszedtem azzal is ugyanez,kompatibilitást álligattam semmi változás.help
tier
Ebben van readme is:
Link

tier
Én úgy gondolom, hogy nem kell hozzá Viking, mert jóval elõtte csinálták ezt a modot. Én csak akkor játszottam vele. Persze lehet, hogy azóta átírták Viking-re is de nem tudom.

Pluskast
Had kérdezzem meg a patricianhoz is kell a viking kiegészítõ? Azért kérdezem mert én leszedtem megpróbáltam felrakni de a végém kiírja, hogy bizonyos fájlok miatt nem tudja updatelni ezért nem tudja felrakni.

tier
Cossaks ugy ahogy hasonlít a Total War sorozathoz. Többet nem nagyon ismerek.

milyen olyan játékot tudsz még ami hasonlit a MoTW-hoz, de most nem a Shogun-ra gondolok. Esetleg hasonló szisztémájú de II. világháborús

tier
Szívesen. Jó játékot.😊

KÖSZI-DANKE-THANKS-HVALA-MERCI-BEDANKT

tier

ne csak soroljátok pls hanem linekekt is pls 😊

A patrciab-t honnan tom letölteni? ez a #764 -re utaló link???