Medieval Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

medieval-t Szeretném valahonnan letõlteni köszi
Akkor nálam mi a gáz? Nekem ATI-m van... Amíg meg 4200-es volt, próbáltam a 29.42-t is. Csak nálam nem megy?

a.carkey
Nekem is uezt csinálta. Ue kártyám van. Vsz a driver lesz a ludad ... 😞

A medve nem játék.

Vazz, gondoltál már rá hogy könyvet írj? Nagy jó a leírás. Komolyan mondom halvány korrektúra és kész történelmi kalandregény kerekedne a cuccból.

Nekem is ugyanez a gondom! Akármilyen töréssel, akár fent van a viking akár nincs (9700 RADEONNAL és Gef4200-al egyaránt 😄) még az XP is lefagy a genyóba és mintha halványan valami valami számológép szerû dolog látszana. Lekapcsoltam 800-x600-ba ahogy ajánlották, de semmi.

PLÍZ HELP NEKE MIS meg OTIQ-nak is!!!

Tikal
A shogun-nal lehet multiban nyomulni vhogy? mert probálkoztunk de nem sok sikerrel...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

honnét lehet leszedni a viking invasiont?

War. War never changes.

Kandurex
hali. Tudja vlki, hogy lanon egymás ellen lehet-e rendes térképes (területfoglalós) multit nyomni v. csak harc van? MErt összedobnánk estére némi party-t , csak ugye gyûszûeszû készítõk (ha másik gép még nincs rákötve) letiltották az opciót, hogy lehesen kutakodni a multi menüben. ANY...hlp pls

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

a.carkey
A Rome:Tolal War az anim után nagyon jónak néz ki. Mikor jelenik meg?
(Rotweilerek rulez!!!)

A medve nem játék.

Kandurex
1GHZ+Gef3-ATI8500+256MB nagyából elég egy élvezetes 800X600hoz.

az optimális gépigény szinte az összes játéknál az ajánlott gépigény duplája

War. War never changes.

rezsõztem mester! ;D

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

dikki*yysw
Hm máskor szóljatok plz ha flém van.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Hello!
Lécci mondjatok nekem egy optimális rendszerkövetelményt a gaméhoz.
Kösz.
Kandurex
http://www.extra.hu/gmiki/hun.html....innen nem igazán letölthetõ a fordítás, valaki tud helyet?

nehogymásenkiseírjonide!
And5
ekkora buzit mint te

I.C.ram
Nekem most se fagy. Bár ez az új kampány igencsak suxx, szerintem. 😞 Iknább tápolták volna tovább az alap kampányt! 😞
1. mért pont ebbe a topicba
2. öszintén ki a szart érdekel a fos oldalatok???

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

dögölj má meg pls ne itt reklámozz...

hagyátok má abba pls, ezt intézétek el emaulbon..., ok? 😄D

dc++ról, ha kell felmészok neked és amikor fentvagyok tõlem tudod 50k val huzni...
amugy alapgame nekem sose fagyott csak msot a kiegel 😞

honnét lehet leszedi a vikin invaiont? amúgy nála mis elég gyakran kifagy

War. War never changes.

de imádom ezt a gamet!!
jácok egy órát vikingekel, megyek ki menübe hogy jol mentek egyet el ne veszen erre lefagy az egész és kidob winbe..., argh 😄D

gondolom ha csak a vezetõket végzed ki, nem nõ meg nagyon a dread tulajdonságod, de egy idõre elmegy a lázadók kedve az újabb harcoktól

War. War never changes.

ez engem is érdekelne 😄

I.C.ram
Valaki mondja már el ,hogy mi a különbség a kivégzések között? Tehát ha megsemmísítek egy ellenséges csapatot, akkor felkinál lehetõségeket, hogy "mindet kivégezni", "vezetõket kivégezni", "mindet elengedni". Nem jöttem rá, hogy mi a különbség.
én nemtom miaz
Te rasszista vagy?
Na annyira azért nem. De enm tojnak be az elsõ ellenségtõl ami feléjük megy.
Vagyis csak 60 van belõlük ami kevés a parasztokhoz. Viszont aszékelyek nagyon kiváló támadó lovas íjász egység.
A lovas íjászok cool mûködnek, de a jobbágyok csak érdekesség képpen vannak ben szerintem. 100 fõs jobbágy sereg max 100 fõs paraszt sereget bír lenyomni. Az az semmit sem ér.
Jobb klikk --> Save Target As...

Mukodik elobb csekkoltam!😊

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Argh...

Innen leszedheted a kezikonyvet! ---> #635

Medieval szkennelt kezikonyve *.pdf formatumban!😉

A magyar jobbágyok elég gyengék lettek, viszont egy-két egység meg túlontúl erõs. Szinte már taktikázni sem kell, ha van egy erõs egységekbõl álló csapatod, akkor csak neki az ellennek azt ennyi. Hiába vannak többen, nem gond. Így viszont minek a hadvezér?
Azok a vikingek tényleg dúrvák. Az elsõ lázadásnál 190 emberrel védtem a tartományomat 820 fõs túlerõ ellen, és siman lemészárolták a lázadókat. Igaz kellett hozzá egy falu aminek 3 kijárata volt és csak azt kellett védeni így nem tudtak bekeríteni.
Én nem találtam a magyarokat, viszont a vikingekkel simán közlekedek a csatornán úgy mint ezelõtt. Ha van mindenhol hajóm ,van a kiindulási oldalon kikötõm, és sehol sincs blokád, akkor csak át kell rakni az egységet a csatorna túloldalára
gothic1
Nekem is fenn van a DC++-n. Töltsétek:

gothic néven vagyok elérhetõ T1-es kapcsolattal.

HUB: balinko, koli stb.

Én szóltam idõben
matrix-hub.no-ip.info
DC++ nekem már jön
tier
Tudja valaki honnan lehet leszedni a Viking Invasiont??????????????????????????

I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream

Igen fent! Mivel: a Viking invasion NEM standalone Expansion!😉

Bugi: A Shogun:Warlord Edition (Eredeti Shogun+a Mongol Invasion addon)egy "uj", osszevont kiadas volt!

A Shogun második részéhez nem kellett.
Reka a link neked ment
Ehun a link
http://www.extra.hu/gmiki/hun.html
A Shogun második részéhez nem kellett.