572
-
#371 szerintem jó nagyon ahhoz képest hogy fan csinálta, bár lehetne jobb X) -
#370 kicsit unalmas h mindegyik klip ilyen összeborulós kamerába mosolygós jajdeszeretünk mindenkites :D -
#369 Szerintem nem lett rossz...jobb, mint a többi...+jó effektek vannak benne:) -
#368 tényleg, charlie klipphez mi szóltok?
punnyad a topik:S -
#367 Ma 15 órakor az MTV-n lesz egy műsor az együttesről, melynek címe "Nélkülözhetetlen RHCP". Nézzétek! :) -
#366 igen ez az hála érte:) -
#365 Ugye ez volt az? (kicsit korán töröltem az eredetit...) -
#364 megköszönném az audiot de igazából nekem csak a jam kéne:) az vmi brutális:P előre köszi -
#363 hmm... a rapidshare törölte. ott van a teljes videó is a saját videók között, de ha az audio kell, akkor feltöltöm. -
#362 jaja, valamikor azt is mondták hogy szívesen jönnének ide - duma duma.. -
#361 tényleg jó az oldal csak egy gondom lenne
nekem erre azt írja hogy forbidden:S -
#360 Tényleg nagyon jó az oldal;) -
#359 Jaajaa, szóval igazán jöhetne Magyarországra koncertezni :S -
#358 köszi :)
valami üküknagymamája magyar, vagy ilyesmi, pontosan már én sem emlékszem. -
#357 nagyon jó lett az oldalad
nem is tudtam hogy Flea részben magyar származású -
#356 Sziasztok!
nemrég újult meg az oldalam, hírek, videók, koncertek, minden a Chiliről:
http://atichili.uw.hu -
#355 Johnnak jó hangja van:) Az ő szólószámaira szoktam ébredni iskola időben....csak egyszer nem figyeltem, hogy melyik számot rakom ébresztőre, és pont egy nyávogósat kifogtam:D Kicsit felriadtam XD -
#354 Na ki nem figyel az órán? :D
A lengyel megasztárban az Aeroplan, zongora kísérettel. Érdemes meghallgatni -
#353 Pár éve már készült egy remix a By The Way-re és szerintem nincs vele semmi probléma, ugyanígy elkészült a Hump De Bump-hoz és az Otherside-hoz is, egyébként nem gondoljátok hogy valamennyire népszerűsíti ez a zenekart. Mi van ha valakinek megtetszik és ennek hatására kezdi el hallgatni az RHCP-t?!
Nem kell ennyire ellenségesnek lenni, tuc-tuc-ozni főleg. -
#352 Én valahogy megszoktam/szerettem, és csak ő kell oda. :) Am télleg vett énekes leckéket és a S.A-n már nem is kellett bekeverni úgy :)
Viszont John vokáljaitól amikor így nyávog őszíntén szolva falra tudok mászni. Belehallgattam a solo munkájába, nem rossz, csak ne énekeljen magas hangon... -
#351 Azért van hangja Anthonynak ;) 1-2x hamiskás, meg néha furi, de szerintem nincs rossz hangja egyáltalán...alapvetően nem hamis, meg úgy változtatja ahogy akarja, úgy veszi a levegőt, mint egy jó énekes, nincs vele baj, + nyugtat a hangja XD Mondjuk tesóm azt mondta, hogy ő csak akkor hallgatna RHCP-t, ha John énekelme, mert Tonynak "repedtfazék" hangja van....de szerintem nincs....nekem tetszik Ant hangja:D -
#350 anthonynak nincs hangja :D
(de ennek a csávónak annyi se - najó kap egy plussz pont a zenei izlésért)
Nembaj azért szeretjük. :)
Am. jut is eszembe hallottátok a Whatever We Want c. számot? Nagyon jó, bűn hogy nem került az albumra.
De érdekes, mert a Rivers of Avalon az egyik legjobb számuk szerintem, és az is csak b-side :) -
#349 eléggé...ahogy a botmaxesek mondták "Adunk 1 évet":D -
#348 Hát igen...:D Csak röhögni tudok...nagyon gáz szerintem:DD -
#347 :| inkább itt is no comment :|
lehet az örjöngő kislánykák most hallottak először a rhcpről és aszitték így van eredetileg...csak mondjuk az alapvető különbség hogy anthonynak van hangja:D -
#346 no comment... -
#345 Tetszik :) -
#344 kezd kihalogatni a topik:(
mondjuk én pont az vagyok aki eddig nem írt ide semmit, de majd most...
tegnap /ma hajnalban/ csináltam:
véleményeket:) -
#343 Josh Klinghoffer a 3. gitáros neve. John szólóalbumain szokott gitározni :)
Szerintem is jók voltak Live Earth-en! :) -
V4ZZ4 #342 felléptek a live earthen, nem volt rossz :) a so much i külön jó volt :)
ha valaki tudná a videókon látható 3. gitáros nevét, vagy akármit vele kapcsolatban, az megoszthatná velünk! -
#341 Hát igen...tényleg sokkoló volt...én is könnyekkel küzködtem még levegőt sem kaptam....senkinek se kívánom, h meghallja ezt az új "kreálmányt"...
Anthony hangjához nagyon nem illett a Tuc-tuc aláfestés..... -
#340 ÁÁÁÁÁ JÉZUSOM! NEM AKAROM HALLANI NEM!
Erősnek kell lenned, én könnyek közt agonizáltam az All Saints Under The Bridge feldolgozásán! -
#339 Feldiszkósították a By the way-t! Komolyan sokkot kaptam...netrádióban hallottam... -
maxwellmurder #338 Aki jön a július 3-ai, katovicei koncertre Lengyelországba, és esetleg állójegyét inkább lecserélné egy remek, kényelmes ülőhelyre, ahonnan a színpad is kiválóan látható, bátran szóljon nekem, cserélnék vele!
Mindegy, hogy hogy, csak nehogy sehogy!
Mail: [email protected] -
#337 még mindíg szeretnék 1db jegyet a szerbiai koncertre, ha valakinek lenne egy kérem írjon!
thx -
#336 szerintem ha tobsz egy keresést arra hogy RHCP tabs, rengeteg találat jön ki :) -
penész #335 hello mindenkinek
olyan ügyben kérném a segítségeteket h nem e tudtok egy olyan oldalt ahol INGYEN rhcp kottákat lehet letölteni engem legjobban a snow érdekelne elöre is köszi -
#334 A szerbiai Tuborg Green Fesztiválra szeretnék 1(!)db jegyet
Azért egyet, mert 3-an mennénk és haveromnak csak 2-t sikerült szereznie a Carlsbergtől... :( -
Jaggger #333 Sziasztok, van két eladó jegyem a müncheni Olympia Stadionbam, az A3 blokkba (elég jó hely, szemben a színpaddal), júni 29-re. Nem exites nyeremény. Eredeti ára 66,5 EUR/db volt. -
Marco8 #332 RHCP Jul 3-i Lengyelorszagi koncertjere 1 db allohelyre szolo jegy elado.Ar: 15.000 Huf Tel:06-30-500-2088