572
  • marilyn
    eladó: 2 db RHCP jegy (Szerbia - Tuborg Green Fesztivál - jún. 26.) baráti áron...
    írj mailt ([email protected]) és az árban +1ezünk!
    csere is érdekel ROLLING STONESRA, esetleg VÁMPÍROK BÁLJÁRA...
  • pantor
    Elkelt.

Attila
  • pantor
    Már csak 2db jegy van.

Attila
  • pantor
    Eladó 4db jegy a Red Hot Chili Peppers július 3.-ai
    koncertjére, ami Katowicében lesz.
    Ára: 9300Ft/db. A jegy a lelátóra szól.

Ha valakit érdekel, hívjon.

Attila
    70/276-3129
  • flippy
    Ezt a koncertet Anthony a könyvében is megemlíti:) Ez az a video amikor Anthony felhív egy félmeztelen csajt a színpadra és megjelenik a gyönyörű Jennifer Bruce...:)

Foxy Lady

• Visitor
    na jó na jó örülök hogy végre összejött :)
    azaz Heather (Stohler?) vmi csonti modell... jééé lett melle
  • flippy
    Asszem valamilyen Heather a neve.
  • V4ZZ4
    Kép leírása: Anthony Kiedis the lead singer for the Red Hot Chilli Peppers bonds with his pregnant girlfriend while having coffee with her and another friend at Peets Coffee in Santa Monica, Ca.

de a csaj nevit nem írja -.-
  • V4ZZ4
    lemaradtam, ki ez a csaj? :O
  • flippy
    Anthony apuka lesz? :)

• V4ZZ4
    kedvenc régi számaim így hirtelen:
    get up and jump, me and my friends, backwoods, FIRE (legjóabb), meg a hillel utáni korszakból, a mother's milkről a higher ground, subway to venus, magic johnson, nobody weird like me, knock me down, castles made of sand, johnny kick a hole in the sky....stbstb...
  • Visitor
    csatlakozom :)
    pár éve inkább a californication jellegű számaik jöttek be, de mostanában inkább csak a régi

Catholic school girls rule! ^^
  • V4ZZ4
    több ilyen retro számot nyomhatnának mostanában! pl egy nevermindot, what it is-t, yertle the turtle-t, brothers cupot, vagy akármelyik freaky styley számot meghallgatnám (Y)
  • Visitor
    uhh... ennek a dalnak a szövegére mindig pirulok :)
  • flippy
    wow de jól nyomják
  • V4ZZ4
    oO sex rap 2006 (Y)
  • Jaggger
    Sziasztok, van két eladó jegyem a müncheni Olympia Stadionba, június 29-re. Mindkettő ülő. Sajnos nekem közbejött valami, és ezért meg kell válnom tőle.

• moncsika82
    Dia! a július 3-i katowicei koncertre még a ticketpro jegyirdában is kaphatsz jegyet (9300 huf)!

viszont nem tud vki a belgrádira???
  • koncert júli 3
    SZIASZTOK!!!

SZERETNÉK JEGYE(KE)T VENNI A JÚLIUS 3-AI KATOWICEI KONCERTRE, HA VKINEK VAN FELESLEGES AKKOR NAGYON SZÍVESEN MEGVENNÉM TŐLE!

KÖSZI: DIA
  • tigeroo
    nem...csak gondolom ott jobb a rekorder, meg ott naponta 1x énekel pár percet...élőben meg fél óra ordítozás után má nem csoda hogy "fárad"
  • flippy
    Szerintem annyira nem is borzalmas élőben John "vonyítása" meg Anthony hangja. Néha-néha hamiskás, de szerintem nem vészes :D
    Én gitározok, most az Under the bridge-t próbálom tanulgatni. Bár elég nehéz akkordok vannak benne sztem:P:)
  • V4ZZ4
    am, mivel én is dobolok, ezért mondthatom, hogy a legjobb kalimpálások a stadium arcadiumon meg a californicationon vannak... énis szaktam rá gyakorolgatni...:D

de egyébként ha már itt tartunk: anthony hangján ilyen sokat javítanának a stúdióban?! oO
  • tigeroo
    szerintem ez a jó a chiliben...szar "műanyag" hatású dob, elhangolt gitár és "jó" ének:)

a koncert meg persze hogy más mint a studio
  • Police88
    hát john szólóalbumai... nah az a vonyítás :D de egész jók :P
  • V4ZZ4
    ebasztam:D
    természetes, john az, de ha megnéztek 1-2 élő deszekréjsön szmájl vidit, akkor falra lehet mászni a vonyítástól:D
    és sry, télleg, elírtam:D met közben a flea - ant beszélgetés jutott eszembe:)
  • flippy
    tiny dancer? azt nem John énekli? XD
  • V4ZZ4
    am, az under the covers albumon van egy tiny dancer nevű szám...asszem ott hallottam utoljára ilyen tisztán anthony-t énekelni élő felvételen... [:(]
  • flippy
    Nekem nincs kedvenc albumom, nemtudok dönteni, hogy melyik a kedvenc, mert mindegyikből más-más számokat szeretek nagyon:D És olyan sincs, amit nem szeretek, mert mind1ik albumban találtam olyat, ami naon teccik:)
    Kedvenc számom? huhh...:D Higher ground, Under the Bridge, Venice queen...stb....:DD
  • V4ZZ4
    a kedvenc számom asszem a suck my kiss, vagy a higher ground, vagy a nobody weird like me...ááh nem is tudom, szeretem az összest! ja igen és give it away!!!:D
  • tigeroo
    régebbi albumokról csak pár szám tetszik,
    (hiába, a reppes+ funkis beütés annyira nemtetszik, bár van 1-2 kedvenc pl. one hot minute, my friends, shallow be thy game, the power of equality, fight like a brave stb.)

amúgy mivel én a by the way-t láttam először tv-ben a fav. nálam a 2002-es albumuk.. (midnight ,by the way, can't stop, venice queen, de amúgy mind1ik jóa)
    meg a californication ami bejön (this velvet glove, paralell universe,de a californication a legjobb(!!) mindközül.. az feldob

amúgy a don't forget me végénél mindig elfog a sirás

igen, amugy ami még kurvára tetszik az a live in hyde park anyag, by the way végén lévő kis jam.. (5. szám, 3:32-től)
    a szép nyári esték jutnak az eszembe
  • Cat 02 #301
    1edül a Californication meg az azú j vmi Studium Arcadium van meg^^
    de Californication a best :D meg Otherside meg Snow :P
  • V4ZZ4
    emberek, senkise igyekszik a 300-as tékért? na mindegy, én tékelek :P
    am, hogy ne punnyadjon a topik:
    melyik a kedvenc albumod a pepperstől, és melyiket utálod legjobban?
    nekem speciel a californication, a one hot minte és a blood sugar sex magic a kedvenceim, de a by the way-féle poppos ganajd nem nagyon szeretem (am full diszkográfia megvan, mindenkinek ajánlom figyelmébe az under the covers-t ;))
  • Visitor

rajongásom csúcsán minden ilyet megjegyeztem, és olyan büszkén tartottam kiselőadást barátnéimnek
  • tigeroo
    hehe, honfoglaloban kérdés: mikor jelent meg az első red hot chili peppers album..persze telibe találtam a '84-et

• SZilaJMaGGoT
    Hehh pont ilyen hajam van.. XD
  • flippy
    köszi
  • Police88

örülnék ha így tudnék festeni :P
  • flippy

Tegnap este festettem...Anthony:) (csak nem nagyon lehet ráismerni...:D)
  • flippy
    jah:D De nekem tetszik:)
  • Police88
    Hump de Bump videóklip? :D
    nagyon 50centesre sikeredett xD