572
-
#411 Sunny szerintem aranyosabb :) -
#410 Annyira aranyos:) -
#409 huhuhú, köszi a linket, a Werchteren ott voltam... jó lesz nosztalgiázni :) -
#408 Új képek Everly-ről itt. :) -
#407 Ezen a koncerten énekelte. Meg ezen is.
Azt hiszem a második soundboard minőség. -
#406 road tripprin gitártémája. kicsit...odabasz... -
#405 Az a szám nekem is kéne :\ -
V4ZZ4 #404 ami ugye eredetileg egy bee gees szám.
köszi
-
V4ZZ4 #403 hali
keresem johnnynak a how deep is your love-ját mp3-ban.. ha valakinek megvan, vagy tipp hogy honnan tölthetném le, az legyen szíves..
-
#402 :) nm -
#401 köszi, a Funncy Face az! azért nem ugrott be, mert b-oldal és azok a számok nincsenek meg... no majd most letöltöm őket :) -
#400 No meg néha Snow-t is -
#399 Én a Dani California-t, meg a Funny Face-t hallottam eddig Petőfin. -
#398 nem tudjátok, hogy melyik RHCP-szám az, ami újabban viszonylag sokat szól a Petőfi rádióban? sajnos szöveget nem tudok idézni, de Kiedis hangja (no meg a gitárstílus) alapján nem lehet régi szám. Azért vagyok tanácstalan, mert a californication utáni dalokat elvileg ismerem, és ez mégis új volt. nem hallotta valaki? -
#397 Jaja! Hú tényleg!
Tök poén, az enyémet is akkor tartottuk most. Halottak napján születni, biztos ezért olyan szerencsés ;D -
#396 Boldog Szülinapot Tonynak is:) -
#395 Igen, kisfiú:) -
#394 hú micsoda pasi lesz ez még! ha jól emlékszem az, ugye? :)
jaj a Flea, hbd! :) -
#393 hoppá úgyúgy HBD:)
amúgy cuki a kis kiedis;) -
#392 És Boldog Szülinapot Flea-nek:) -
#391 Everly Bear Kiedis. Kis hajasbaba :)
-
#390 én bnőimtől kaptam a nyugati aluljáróbol, de az ilyen fotós, meg a hátára nagy piros betűkkel fel van jrva a bandanév 8) -
#389 aha köszi majd szétnézek;) -
#388 húha láttam Sharkban talán... vagy alteregoban? iylen helyeken szokott lenni -
#387 gratulálunk neki:) majd képt ha már biztos
egy kis helpre lenne szükségem..nem tudtok nekem pesti bótot/helyet mondani ahol lehet kapni rhcp-s pólót? középen rhcp logóval gondoltam:/ -
#386 Állítólag megszületett Anthony kisfiaa (: -
#385 sajna ja -
Cat 02 #384 volt már ? =\ -
#383 sokkal:) -
Cat 02 #382 jobb volt mi a No Thnx es ? :P -
#381 :D arcok lehettek.
A scar tissuet olvasgatva nagyon kedvet kaptam am. ilyen amatőr zenekarok koncerteihez :) -
#380 na gyerekek ma suliban diáknap volt "Mutasd Meg Magad" néven. egy évvel idősebbek (12.) esek zenéltek, méghozzá mit RHCP - Dani California:) meg U2 másra már nem emlékszem. ja és cranberries - zombie. zúzás volt az száz:) -
#379 Nekem talán a Give it away tetszik a legjobban...meg a By the way :D -
V4ZZ4 #378 jah a by the way klipjét úgy fél év után néztem újra, és nem is gondolkodtam rajta meg semmi, csak néztem, és megint olyan jót röhögtem a végén :DDD jah meg még kedvenc klipem a jungle man.. lol :D -
#377 californication és by the way ftw!:D -
#376 megértem :s azt én se nagyon tudtam megszokni, de a my friendseset se... -
V4ZZ4 #375 ha már a klipekről volt szó - a legkevésbe viszont a warpedet szeretem... egyszerűen undorodom attól a kliptől.. :s -
#374 Hjaj behind the sun... én is imádom - szép emlékeket idéz elő valahogy :) -
#373 nem lesz több klip, a Charlie volt az utolsó. Az új albumig (2008-2009 vagy ki tudja), most se klip, se maxi, se koncert, se semmi. -
V4ZZ4 #372 nekem ez annyira nem tetszik, legjobb klipp a behind the sun nálam :D gondolom lesz még következő klip.. pl a stadium arcadiumhoz nem lenne baj ha lenne :)