Hegemonia by DR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a föld küldetésében, a 2. epizódban (amikor már legyõztük a marsot, és átmentünk egy másik galaxisba). A kalózokat kell kiírtani, és mondják, hogy kövessem a kalózokat, hogy honnan jöttek. Két irányból jöttek, az egyik irányba követtem a kalózokat, egy bázisukat le is öltem, onnan már nem jönnek hajók. A másik irányba mentem, már csak onnan jönnek hajók, és elrétem ahoz a ponthoz, ahol egyszercsak elõbukkannak a semmibõl, és nem találok semmilyen bázist ott...
Ez kimaradt az elözõ hozzászólásomból. Ha számít vmit a földi küldetésel kezdtem.
Köszi mégegyszer...
Segicsetek elakadtam ajátékban az episode2/1-es küldetésnél. ELmegyek az Alpha systembe kolonizálom a bolygot de közbe támadnak vmi piros hajok. Ez eddig rendbe van de egy ido után mission failed van. Kérek vkit segicsen mit kell itt csinálni. Thx
Gondolom , ha már ti tegnap megkapátok , akkor a kedves postásbácsi hétfõn hozzám is elhozza az én drágaságos dobozkámat . :)
Persze azért addig sem fogok unatkozni .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
ARGHHH
elöre is köszi
A gépigényrõl annyit,hogy p3 733mam van, szintén 256 és mx400 32mb. Azt mondod,hogy tökéletesen (?!) full(?!) kidolgozottságban fut? Akkor az ajánlott 1ghznél mit produkál többet a játék?
"Nagyon sirályságos hangulata van a doboznak és a tartalmának"
Kicsit konkrétabb kritikára gondoltam :-D
Egyébként én elõször inkább letölteném a gépigénye miatt, mivel nem fogok 10e-t kiadni,hogy aztán még százért fejlesszem a gépem. Tehát ha vki (legyen akár hazafi) tudna egy linket szerintem azt nem csak én köszönném meg. Hangsúlyoznám,hogy megvenném a játékot,ha teljesen biztos lehetnék abban,hogy a gépemen rendesen fog futni.
Uff én beszéltem!
A te problémád, szerintem kémekkel lenne megoldható, ha azon a pályán már lehet õket használni. Ezt nem tudom, mivel odáig nem jutottam el. A másik pedig, hogy lehet nem jó irányban fejlesztettél. Nem vagy túl erõs. Esetleg nem e az a baj, hogy a pénzed nem elég és az egységeidnek nincs megfelelõ életereje?
Megoldás viszont roppant egyszerû. Amikor újra elkezded az a pályát, állítsd be a nehézségi fokozatot könnyûre. Ezt a játék közben bármikor megteheted.
Megoldhatatlan nem létezik. Nyilván nagyon kemény ott a gépi AI (hiszen szabadjára va engedve), de szerintem próbálj ki taktikákat is. Valamelyik csak bejön. Ha meg nem, akkor még mindig ott van amit fentebb írtam.
Jok az informacioim, hogy DVD-n adtak ki a Haegemoniat? Ha igen, akkor lesz belole egyaltalan CD-s verzio?
A többivel nem volt gond.
Más: Amúgy az M betüt megnyomva a 3D-s térben jól lehet parancsokat adni a hajóinknak, mivel úgy érzékelhetõ az a sík, melyben hajóink vannak és az annál feljebb és lejjebb lévõ terület.... Ilyenkor elõjõn egy koordináta rendszer, melyben egyszerûbb manõverezni.
Természetesen: 28...
;)
A telepítési képenyõn van egy rész, ahol írja a program, hogy a virtális memóriát 512MB-ra érdemes rakni! Esetleg nem ezért fagy ki? Egyáltalán milyen géppel tolod? ATI kártyád van?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amúgy a játék nagyon jó! Sokszor kiadom a parancsokat és míg csinálják a dolgukat a hajóim, gyártósoraim, kutatóim csak ámulok és bámulok a gyönyörûséges grafikán. Nézem a világûr pazar megvalósítását. Vagy követem hajóim útját a végtelenbe. Eszméletlenül szép ez a program. A zene pedig maga a csúcs. Szerintem aki a RIP-et szedi, az rengeteget fog veszíteni vele, ugyanis zene nélkül nagyon gyatra lesz azt most megmondom.
Nekem csak a 3D-s térben való kameranézetekkel gyûlt meg a bajom. Néha azt sem tudtam, most hol vagyok. De egy idõ után már korrigáltam. Amúgy a kutatás rész, a hõsõk és a limitált továbbvitel szerintem kurva jó. És minden kifejlesztett tudományt tovább lehet vinni. A kutatási pontok is elegendõek. Szerintem nem adtak keveset a fejlesztõk, pedig a kézikönyvben is kitérnek rá. És a hajók tapasztalti pontja is cool. A meghatározott egységlimithez még hozzá kell szokni, de az biztos, hogy igen látványos amikor 4X7 vadász, ami 24 ugyebár, nos amikor ezek nekimennek valaminek és löni kezdenek, az már önmagában igezi ûrcsata. De amikor már korvetteim voltak, akkor meg a brutális erejük nyûgözött le. A robbanásokról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Ezt kegyetlen jól megcsinálták. Még az is tetszik, hogy ha ráklikkelek az egységre nem mindig mondja a mondókáját, hanem egyszer mondja egyszer meg nem. Nem válik unalmassá. Ami viszont picit zavaró, bár ez sem vészes, hogy a kutatás végeztével nincs bemondó hang, hogy vége, azonban egy szöveg úszik a képernyõn felfele, úgyhogy ezt nem lehet nem észrevenni. Egyenlõre ennyi, majd folytatom...
Mielõtt még vki más is anyázni kezdene , ajánlom mindenki figyelmébe a PC-DOME ONLINE GAMER HUNGARY SITE-ot ... ha eddig nem ismertétek volna ( és ez szomorú , ha így van ) .
Nos ha hiszitek ha nem , ezen azoldalon az eddigi 3 legjelentõsebb hazai fejlsztõ csapatnak ( DR , Philos , Stormregion ) külön fóruma van .Itt lehet segítséget kérni és ahogy a hozzászólásokat olvasom , ott már jópár ( több mint itt ) emberke játszik vele és tovább jutottak , mint Pluskat hozzászólónk .
Ha oda is felteszitek a kérdéseteket , akkor talán kiderül , hogy nem is a játék a bug-os , hanem ti vagytok a figyelmetlenek ( vmi mást akartam írni , de az már sértõ lett volna és elég ebbe a topic-ba ennyi veszekedés , mint amennyi volt eddig ) .
Elérhetõség .:
http://www.pcdome.hu/forum/forum.php?action=tl&fid=310
Elnézést , hogy feltételezni mertem , hogy esetleg mégsem úgy van , ahogy azt írtad .Inkább örülök , hogy vannak más rendes emberek is . :)
www.haegemonia.hu

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
sajnos az a gáz, hogy ugye megkene venni hogy magyar jatek, tamogassuk stb anyamkinnya, csak azt felejtjuk el hogy 10rugo es senki masnal nem csinaltuk meg ezt. nekem meg nincs erre penzem. egyaltalan azzal tisztelem meg a keszitoket hogy jatszom vele, mert ugye mostnasag ez eleg ritka hogy vmi megerdemli ezt
En szoktam venni is, illetve mashonnan "beszerezni".
En aszerint dontok altalaban, ha egy jatekkal heteken at jatszom, akkor megveszem, hiszen tenyleg hasznalom a progit, ha csak 1-2 napig bohockodom vele, akkor nem.
Elofordult mar az is, hogy utolag vettem meg 1-2 gamet.
Ellenben nem vetem meg azokat sem akik nem veszik meg a jatekot, hiszen tenyleg sokan vannak kozottunk olyanok, akik egy alig-alig "vasat" is szukosen tudnak osszesporolni. Nekik nem hogy havi, de eves szinten is sok egy jatek.
Viszont azt nehezen ertem meg, ha valki evenkent tobb 100 ropit perkal bovitesekre, hogy legalabb eves szinten 2-3 gamet miert nem kepes megvenni.
A Haegemonia biztosan a tiszta progijaim sorat fogja boviteni, hogy miert:
1. Az IG 1 (es meg a 2 is) nagy kedvencem volt (persze meg is vettem), es sok-sok orat elszorakoztatott.
2. Rendkivul szeretem, ha az anyanyelvemen "szol hozzam" egy jatek, es ezt direkt nekunk csinaltak, es csak akkor bizhatunk a magyar nyelvu jatekok folytatasaban, ha legalabb a magyaritassal nem lesz veszteseguk a fejlesztoknek, es nem utolso sorban a kiadonak.
Mint irtam volt, elfogadom rendhagyo esetekben a kiveteleket, es nem hiszem hogy a DR 1-1 ilyenre megorrolna ;-).
Tehat a dontes azokon all, akik megtehetik, hogy megvegyek, es sokat is akarnak vele jatszeni, es esetleg a jovoben megjeleno folytatast is szeretnek, hogy magyar legyen... Dontsetek!
3P
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
2.Itt nem bulvár sajtóról van szó , ahol a cikknek az a lényege , hogy minnél nagyobb legyen az eldott példányszám .Ezeken az oldalakon mindössze a fejlesztõk,kiadók valódi kiadott közleményei, hírei vannak .Itt bizony minden elhagzó hír igaz ... na jó , csak 99%-a .
3.Valóban ne személyeskedjünk . "...a "csóró" gyerekek meg moralizálnak...+
Ha nem lennének forrásaim ( ismerõs , privát ftp ) , akkor bizony csak az a havi 1 game lenne megvéve , ami a látott anim-ok , demók , képek alapján bejönnek .És tuti azt nyomnán legalább 1 hónapig és tényleg ki lenne játszva , nem csak felég , harmadáig vagy addig se , mert már a warez-ban a 2. nap itt az újabb game .
Vegyük pl. a mai helyzetemet .Amióta letöltöttem a SoA-t ( 10.15.-e ) és nyomom a BF-et , azóta más játékra nincs is idõ ! Egész egyszerûen minden 2. vagy inkább 3. napra jut egy olyan játék , amit szívesen kipróbálnék , sõt még lehet , hogy ki is játszanék ... ha lenne rá idõ .
Hogy mi maradt el ? Iron Storm , Europa 1400: The Guild , A.o.M , Project Nomads , Deadly Dozen 2 , Arx Fatalis , O.R.B. , Morrowind Tribunal , Robin Hood : L.o.S. , MoH : Spearhead ... eddig .
Mondjuk tegnap éjszaka leszedtem a Mohaa kiegészítõt és a Morrowind kiegészítõt , ma a Robin és az Arx lesz , holnap ...
A kérdés csak az .Van-e értelme ?!? Hiszen jönnek az újabb játékok és azok ?!? Na ilyenné tesz a warez és ez egyre idegesítõbb .Még ha otthon lennék egész nap , akkor sem lenne elég idõ mindenre .Ezért is jön a válogatás mostmár kõkeményen az egyes játékok között és fõleg az online lesz nálam a lényeg , mert az ember-ember elleni küzdelem az igazi .Persze a csalók és cheat-ek ezt az élvezetet is kezdik elvenni az embertõl ( a'la MOHAA topic , ami szinte csak errõl szól mostanában ).
Skorpio válaszolt!
Dedúrvaaaa!
Azé köszi!
Aszittem telcsit akarsz eladni és bónuszként kozzácsaptad a kérdésed a hozzászólásodhoz...:-DDDD
Pisziáter nem köll, már összejöttem a mostanival...
Emperor elég zsír volt szerintem is, nem igazán vágtam miért nem jött be az embereknek!
Én is egy haverommal nyomtam, de mi estéket multiztunk lanon náluk....
C&C egy rakás kaki volt, anno szerintem én fikáztam a legjobban a topikjában... (meg a Freak, de ez természetes...:-DDD)
Na ennyi!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"