1396
Digital Reality Rulez
  • Bith
    Ha nem tévedek, akkor rajtam kívül már mindenki megkapta a játékot, aki előrendelte, ugye? (az alap gammát) Vagy van még más is aki nem?
  • Sephi
    Haj de jo ez a gama :) rohadt jok a sinkron hangok:)
  • Pintyőke
    Solon bazissal mi a sz@rt lehet kezdeni??? Egyszeruen barmit viszek oda, szetszedi. :D Vittem en 7 bazist, meg rahedli hajot! Bazisokkal nehezebben boldogult, de poen, hogy semmit sem serult a Solon. Szoval adtam a szarnak egy pofont. Kemekkel semmire se megyek. Na ilyenkor mi van???

Ha mar ennyire iranyit a jatek, mivel nemigazan ad szabadkezet ( :( ), szoval, akkor legalabb lehetne egy normalis leiras, illetve segitseg, mert igy ha nem lenne ez a forum, akkor az eletben nem vinnem vegig. Telefonalgatni meg nem fogok a jatekgyartonak emiatt. Jatszani akarok, nem pedig csevegni. :(

Segitsetek pleeez.
  • Xboxman
    THNX
  • magus
    rescue.uw.hu
  • TheZsenyka
    Akkor ráb....ál mert több időfüggő küldetés is van később...
  • cypher
    csatlakozom..
  • Mixlix
    Ebböl a vitából inkább kimaradok

• Xboxman
    Va magyar nyelvü ISO?
  • rusland
    jah akik letoltik azokat se kell anyazni...
  • magus
    azon aztán nem fog mulni, hogy mi megvesszük e, ok megkapjak a penzt, max a szokas szerint mocskos kiado jar rosszul. ez mar reg csak a penzrol szol.
  • Titan
    Hehe:DDDD
    A HAZAFI....
  • Titan
    Ó! Sirály! TNX
  • Titan
    Szerintem nem kéne anyázni, azt aki letőlti a játékot!!
    Ugyanis vannak olyanok, akiknek nem 6 számjegyű a fizetése, és két éhes szájat kell betömni (kajával), az asszony szájárol nem is beszélve!
    Namármost a játék ára pár hónap múlva zuhanni fog, és elérhető lesz annak a rétegnek is, de addig...warez!
    Az, hogy az emberke megveszi-e vagy sem, az a saját lelkiismeretén ill. ez esetben a magyarságán múlik! Szerintem érdemes támogatni a fiukat, mert kib****tt nagyot alkottak világviszonylatban is, és ez megint egy újjabb péda, hogy ismét ott vagyunk a szeren!!!
    Személy szerint, mert megtehetem, megvettem frissibe amíg drága, hogy ezzel is segítsem a kávévedelő, pizzazabáló, vincsigyilkos, billentyűzetszétverő, egérgyújtóprogramozókat, hogy a jövőben min. ilyen minőségű gamét csináljanak!
    Szerintem senkinek semmi köze nincs hozzá, hogy ki honnan szerzi meg a prg-ket, és milyen szociális háttérrel rendelkezik...stb.
    Ez persze csupán az Én szubjektív véleményem!
    De, az vesse a "Light"-ekre az első követ akinek csak jogtiszta szoftverei vannak!!!

Titan
  • TheZsenyka
    Nem lehet áttelepíteni, ellenben bezúzhatod és kapsz érte egy kis lóvét.
  • TheZsenyka
    Fegyvereit támadd, ne a hajótestet! (jobb klikk a saját egységen, ott állíthatod be mit támadjon)
  • magus
    hát igen a MAGYAR fejlesztők semmivels em jobak mint a többiek, akik ugyanugy ídolgoztak. ugyanannyiert adjak a jatekot. es csak azert mert mgyar meg nem eri meg megvenni. anyagias vilagban elunk, nincs ilyen"magyar es ezert megveszem". leszarom hogy magyar, akkor veszem meg ha jo, nem akkor ha magyar
  • Izmael
    Hoi!

Most meg az a bajom....a következő pályán van egy baszotterős űrálomás....na valami info-t kéne szereznem valahonnan, hogy hogyan győzzem le, de semmmi info sehol....
    Mi jót kell ott ügyeskedni?
  • Titan
    Skacok!

Ha kimerűl a bánya, nem lehet áttelepíteni egy másik helyre?
  • Titan
    Skacok!

Ha kimerűl a bánya, nem lehet áttelepíteni egy másik helyre?
  • rusland
    hat igen a MAGYAR fejlesztok megerdemlik a tamogatast azzal hogy megveszed a jatekukat...
  • Titan
    Hehe
    Annyi pénz biztos, hogy elég! Sőt! Még egy sőrt is tudsz belőle inni vagy többet!
    Látogass el a CDGalaxis honlapjára: ott az ár! :)
  • Mixlix
    Thx, megoldottom már mire elolvastam.
    Sajnos ájöttem valamire, - elkapkodtam - , meg nem is figyeltem oda mindenre.
    Pl. , hogy lessz-van 1 másik féreglyuk.Most már csak elöre. :)
  • TheZsenyka
    Ennél a küldetésnél jellemző, hogy egy-egy csillagrendszerbe belépve üzeneteket kapsz:

- Ne erre menjünk mert túl feltűnő lenne...
    - Jaj, naptevékenység erősödik, kéne egy találmány...
    - Jaj, erős gravitációs teret észlelünk itt...

és van egy, ahol közlik veled, hogy a hajót felszerelték egy speckó eszközzel ami letapogatja a bolygókat amikhez közel mész.

NEM KELL kémkedned, csak slisszolj el a bolygók mellett... nekem ennél a küldetésnél volt egy "elrejtett" bolygó, már úgy értem hogy jól eldugva szelte a pályáját a csillagrendszer szélén és oda röppenve derült ki hogy az a keresett bolygó. Kucsera mindíg bemondja, hogy menjünk tovább, mert nem ez az a bolygó (három mutató névmás, vazz)...
  • TheZsenyka
    Nálam volt egy olyan trükk, hogy elvileg végigcsináltam a küldetést (szóval elpusztítottam a "Kariak" izék összes kolóniáját illetve elfoglaltam őket, de a pimasz gettók betelepültek az alaprendszeremben levő bolygóm holdjára (először fel sem tűnt) annak lezúzását követően érkezett a gratulésün. Hátha nálad is ez a pálya.

A bal felső sarokban ugye látod a csillagrendszereket szimbolizáló ikonokat. Ha nyomva tartod rajtuk a bal egérgombot, akkor felsorakoznak a bolygók az ikon mellett és láthatóvá válik hogy melyik bolygót ki birtokolja. Nézd meg ott is, nincs-e egy bolygó amit koihagytál. Arghhh :)
  • Csumi
    Ennél azért kicsit több infó kellene :-)
  • Csumi
    Az első epizód különbözik, ill. később néhány utalás.
  • Csumi
    ???
  • Izmael
    Hoi!
    OFF: A Platoon nagyon gagyi sztem.
    On:
    A Mars küldiben van egy pálya ( a találdmegazanabolygót után) Ahol elvileg az a feladat, hogy minden ellenséges bányabázist el kell pusztítíani és, azt hiszem, az összes enemy kolóniát is. Namármost az összes bányabázis törölve..az összes kolónia törölve, de nem akaródzik jönni az a Congratulation.

Valaki találkozott már a problémával???
  • Mixlix
    Na Kucsera apót bültettem a kémhajóba, azt slattyogás át másik rendszer, azt bolgóinf, meg birodalominf,etc... de semmi olyan konkrét, hogy alá szülőbolygó. :)
  • Mixlix
    :) Mivel már nem emléketem pontossan a dátumra azért elég jól közelitettem, nem? :) mind1 régvolt de sokmindenre emlékszem belöle.
  • TheZsenyka
    A Solon bázison találtam egy kenyérpirítót. Azzal mit kell csinálni Csumi?
  • Árnyvadász
    Meg még egy dolog: Kézikönyvben le van írva, hogy a marsiak jobb kutatási faktorral rendelkeznek, meg még valami, csak fejből nem jut eszembe- Azt hiszem két-két előny van egyik illetve másik részről is.. földi-marsi
  • Devla
    Elejen mas, onnantol hogy a Naprendszeren kivul kell kolonizalni csak annyi a kulonbseg, hogy vegig vagy a ficko fohos vagy a no dumal eligazitasoknal. Egyebkent amit valaszolnak nekik az ugyanaz, csak mas stilusban beszelnek :D
  • Harek
    A Marsi és a Földi oldal küldetései végig különbözőek, vagy csak az elején más?
  • Csumi
    A főhősnek benne kell csücsülni a közeledő hajók egyikében, és el kell jutnia a bázisig.
  • Mixlix
    Csumi, kösz !
  • Mixlix
    Igen, onnan van a nic :)
    Még 1978-ban olvastam. Akkoriban Asimov és Clark után az 1gyik legjobb könyvolt, nem emlitve a glaktika könyvekben kiadott írásokat ill. írókat.
  • Mixlix
    Bingo !!!! :))))))
  • Csumi
    A Kuchera-t ültesd be egy kémhajóba. Ha közel mész vele egy bolygóhoz elmondja az álláspontját.