1396
Digital Reality Rulez
-
Ha nem tévedek, akkor rajtam kívül már mindenki megkapta a játékot, aki előrendelte, ugye? (az alap gammát) Vagy van még más is aki nem? -
Haj de jo ez a gama :) rohadt jok a sinkron hangok:) -
Pintyőke #537 Solon bazissal mi a sz@rt lehet kezdeni??? Egyszeruen barmit viszek oda, szetszedi. :D Vittem en 7 bazist, meg rahedli hajot! Bazisokkal nehezebben boldogult, de poen, hogy semmit sem serult a Solon. Szoval adtam a szarnak egy pofont. Kemekkel semmire se megyek. Na ilyenkor mi van???
Ha mar ennyire iranyit a jatek, mivel nemigazan ad szabadkezet ( :( ), szoval, akkor legalabb lehetne egy normalis leiras, illetve segitseg, mert igy ha nem lenne ez a forum, akkor az eletben nem vinnem vegig. Telefonalgatni meg nem fogok a jatekgyartonak emiatt. Jatszani akarok, nem pedig csevegni. :(
Segitsetek pleeez. -
Xboxman #536 THNX -
rescue.uw.hu -
TheZsenyka #534 Akkor ráb....ál mert több időfüggő küldetés is van később... -
csatlakozom..
-
Ebböl a vitából inkább kimaradok 
-
Xboxman #529 Va magyar nyelvü ISO? -
rusland #528 jah akik letoltik azokat se kell anyazni... -
azon aztán nem fog mulni, hogy mi megvesszük e, ok megkapjak a penzt, max a szokas szerint mocskos kiado jar rosszul. ez mar reg csak a penzrol szol. -
Hehe:DDDD
A HAZAFI....
-
Ó! Sirály! TNX -
Szerintem nem kéne anyázni, azt aki letőlti a játékot!! 
Ugyanis vannak olyanok, akiknek nem 6 számjegyű a fizetése, és két éhes szájat kell betömni (kajával), az asszony szájárol nem is beszélve!
Namármost a játék ára pár hónap múlva zuhanni fog, és elérhető lesz annak a rétegnek is, de addig...warez!
Az, hogy az emberke megveszi-e vagy sem, az a saját lelkiismeretén ill. ez esetben a magyarságán múlik! Szerintem érdemes támogatni a fiukat, mert kib****tt nagyot alkottak világviszonylatban is, és ez megint egy újjabb péda, hogy ismét ott vagyunk a szeren!!!
Személy szerint, mert megtehetem, megvettem frissibe amíg drága, hogy ezzel is segítsem a kávévedelő, pizzazabáló, vincsigyilkos, billentyűzetszétverő, egérgyújtó
programozókat, hogy a jövőben min. ilyen minőségű gamét csináljanak!
Szerintem senkinek semmi köze nincs hozzá, hogy ki honnan szerzi meg a prg-ket, és milyen szociális háttérrel rendelkezik...stb.
Ez persze csupán az Én szubjektív véleményem!
De, az vesse a "Light"-ekre az első követ akinek csak jogtiszta szoftverei vannak!!!
Titan -
TheZsenyka #523 Nem lehet áttelepíteni, ellenben bezúzhatod és kapsz érte egy kis lóvét. -
TheZsenyka #522 Fegyvereit támadd, ne a hajótestet! (jobb klikk a saját egységen, ott állíthatod be mit támadjon) -
hát igen a MAGYAR fejlesztők semmivels em jobak mint a többiek, akik ugyanugy ídolgoztak. ugyanannyiert adjak a jatekot. es csak azert mert mgyar meg nem eri meg megvenni. anyagias vilagban elunk, nincs ilyen"magyar es ezert megveszem". leszarom hogy magyar, akkor veszem meg ha jo, nem akkor ha magyar -
Izmael #520 Hoi!
Most meg az a bajom....a következő pályán van egy baszotterős űrálomás....na valami info-t kéne szereznem valahonnan, hogy hogyan győzzem le, de semmmi info sehol....
Mi jót kell ott ügyeskedni? -
Skacok!
Ha kimerűl a bánya, nem lehet áttelepíteni egy másik helyre? -
Skacok!
Ha kimerűl a bánya, nem lehet áttelepíteni egy másik helyre? -
rusland #517 hat igen a MAGYAR fejlesztok megerdemlik a tamogatast azzal hogy megveszed a jatekukat...
-
Hehe
Annyi pénz biztos, hogy elég! Sőt! Még egy sőrt is tudsz belőle inni vagy többet!
Látogass el a CDGalaxis honlapjára: ott az ár! :) -
Thx, megoldottom már mire elolvastam.
Sajnos ájöttem valamire, - elkapkodtam - , meg nem is figyeltem oda mindenre.
Pl. , hogy lessz-van 1 másik féreglyuk.Most már csak elöre. :) -
TheZsenyka #511 Ennél a küldetésnél jellemző, hogy egy-egy csillagrendszerbe belépve üzeneteket kapsz:
- Ne erre menjünk mert túl feltűnő lenne...
- Jaj, naptevékenység erősödik, kéne egy találmány...
- Jaj, erős gravitációs teret észlelünk itt...
és van egy, ahol közlik veled, hogy a hajót felszerelték egy speckó eszközzel ami letapogatja a bolygókat amikhez közel mész.
NEM KELL kémkedned, csak slisszolj el a bolygók mellett... nekem ennél a küldetésnél volt egy "elrejtett" bolygó, már úgy értem hogy jól eldugva szelte a pályáját a csillagrendszer szélén és oda röppenve derült ki hogy az a keresett bolygó. Kucsera mindíg bemondja, hogy menjünk tovább, mert nem ez az a bolygó (három mutató névmás, vazz)... -
TheZsenyka #510 Nálam volt egy olyan trükk, hogy elvileg végigcsináltam a küldetést (szóval elpusztítottam a "Kariak" izék összes kolóniáját illetve elfoglaltam őket, de a pimasz gettók betelepültek az alaprendszeremben levő bolygóm holdjára (először fel sem tűnt) annak lezúzását követően érkezett a gratulésün. Hátha nálad is ez a pálya.
A bal felső sarokban ugye látod a csillagrendszereket szimbolizáló ikonokat. Ha nyomva tartod rajtuk a bal egérgombot, akkor felsorakoznak a bolygók az ikon mellett és láthatóvá válik hogy melyik bolygót ki birtokolja. Nézd meg ott is, nincs-e egy bolygó amit koihagytál. Arghhh :) -
Csumi #509 Ennél azért kicsit több infó kellene :-) -
Csumi #508 Az első epizód különbözik, ill. később néhány utalás. -
Csumi #507 ??? -
Izmael #506 Hoi!
OFF: A Platoon nagyon gagyi sztem.
On:
A Mars küldiben van egy pálya ( a találdmegazanabolygót után) Ahol elvileg az a feladat, hogy minden ellenséges bányabázist el kell pusztítíani és, azt hiszem, az összes enemy kolóniát is. Namármost az összes bányabázis törölve..az összes kolónia törölve, de nem akaródzik jönni az a Congratulation.
Valaki találkozott már a problémával??? -
Na Kucsera apót bültettem a kémhajóba, azt slattyogás át másik rendszer, azt bolgóinf, meg birodalominf,etc... de semmi olyan konkrét, hogy alá szülőbolygó. :) -
:) Mivel már nem emléketem pontossan a dátumra azért elég jól közelitettem, nem? :) mind1 régvolt de sokmindenre emlékszem belöle. -
TheZsenyka #503 A Solon bázison találtam egy kenyérpirítót. Azzal mit kell csinálni Csumi? -
Árnyvadász #499 Meg még egy dolog: Kézikönyvben le van írva, hogy a marsiak jobb kutatási faktorral rendelkeznek, meg még valami, csak fejből nem jut eszembe- Azt hiszem két-két előny van egyik illetve másik részről is.. földi-marsi -
Devla #498 Elejen mas, onnantol hogy a Naprendszeren kivul kell kolonizalni csak annyi a kulonbseg, hogy vegig vagy a ficko fohos vagy a no dumal eligazitasoknal. Egyebkent amit valaszolnak nekik az ugyanaz, csak mas stilusban beszelnek :D -
Harek #497 A Marsi és a Földi oldal küldetései végig különbözőek, vagy csak az elején más? -
Csumi #495 A főhősnek benne kell csücsülni a közeledő hajók egyikében, és el kell jutnia a bázisig. -
Csumi, kösz ! -
Igen, onnan van a nic :)
Még 1978-ban olvastam. Akkoriban Asimov és Clark után az 1gyik legjobb könyvolt, nem emlitve a glaktika könyvekben kiadott írásokat ill. írókat. -
Bingo !!!! :)))))) -
Csumi #490 A Kuchera-t ültesd be egy kémhajóba. Ha közel mész vele egy bolygóhoz elmondja az álláspontját.