Hegemonia by DR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minden rendszerben (elsõsorban ott ahol elõrejelzi a küldetés, nekem Horton rendszer volt azt hiszem) valamelyik bolygóra engedj rá egy katonai hírszerzést a kémeddel és láss csodát...

Ez azért van, mert a pénzed nem elég a fenntartásukra. Ilyenkor az egységeid ÉP-je (életpontja) lecsökken a jövedelem/fenntartási költség arányában.

És azért megy vissza, mert akkor már van pénzed és nem vagy idézõjelben mínuszba!
Nem is volt benne diplomácia...

Ráadásul idõlimites az UTOLSÓ küldetés... nehogy eljáttszak pár órát az utolsó küldivel... ez borzasztó... annyira jó játék...

Ez borzasztó... de hát miért nem került a végére egy olyan küldetés, ahol van vagy 20-30 rendszer és mindet el kell foglalni, 5 faj küzd egymás ellen etc... arghhh....

El kell keserítselek, az 5/5 az utolsó pálya, pillanatnyilag...
Hamarosan (kb. 1 óra múlva) letölthetõ lesz a patch (1.06).
Kevin: na, ez egy jo otlet. En is kaptam uzenetet, csak nem merek fejleszteni. Azert koszi az nfo-t.

ui.: hat ha valaki mas bitorolna a nevemet, arra nagyon merges lennek. 😄
Pintyoke : en kaptam egy uzenetet a szovetseges faj egyik vezetojetol, hogy van egy felfuggesztet projekt, amit ok nem tudtak befejezni a bazissal kapcsolatban. Abbol 2 dolgot lehet kifejleszteni, ezek kellenek a bazishoz. utanna a fohos berakod az 1ik hajoba (valami brutalisba 😊) ) (latni fogod melyikbe van, mert a kis kek vadaszok kovetni fogjak) irany vele a bazis. A bazis 1t loni fog ra, utanna elhallgat...es megy tovabb a tortenet (legalabbis nallam igy volt).

Remelem ez segitett.

u.i. : te az a pintyoke vagy aki anno munkahelyet valtoztatott ? 😊)

Arghhhh!!! Nem... eljutottam az 5.5-ös küldetéshez... ugye nem ez az utolsó??? Arghhh... Nagyon úgy vezették be az eligazításnál mintha ez valami végsõ küzdelem lenne... ugye még nincs vége??? (Darzok csapásmérõ flotta megsemmisítése utáni küldetés...)

Csumi, beszélj... Valaki...

Akkor ez tok jo. Na most akkor ilyenkor mi van? 😄

Csumi: igye Te vagy az egyik fejleszto? Tudnal egy picit segiteni?

Elore is koszi...
Mixlix
Passz, én a kalózbolygót nem is piszkáltam addig mig nem telepítetem be minden bolygót, azt csak úgy brahiból lerohantam öket, azt ki irta - a feladat teljesítve.
Valamelyik bolygó valamelyik holdján tudsz gyártani, aszem titánia, de írja az elején.
Valamelyik bolygó valamelyik holdján tudsz gyártani, aszem titánia, de írja az elején.
Kalozokat mar reg huvosre tettem, meg az elejen. Milyen kutatasokat kellene megcsinalni? Pontos feladat leiras:

Talaljon modot arra, hogy athatoljon az ismeretlen Bazis vedelmen, de tovabbra se hasznalj fel kutatasai pontjait!

Szoval nem kutathatok. 😞
Mixlix
A 0lás kutatásokat megcsináltad?
Vagy a másik rendszerben lévõ kalóz bolygóit is leigáztad?
Nekem így sikerült. Nem kellett semmit csinálni a bázis védelmével.
TheZsenyka: a feladat most a kov.: Talaljon modot arra, hogy athatoljon az ismeretlen bazis vedelmen...

Ohhum. Ez mind oke. Elpusztitani nem lehet, nem is nyultam hozza. Az osszes rendszerben levo bojgot kolonizaltam, mar amit lehetett. Azaz 4 rendszer... Es semmi. Na mind1, benazok meg egy kicsit mig meg nem unom.
TheZsenyka: a feladat most a kov.: Talaljon modot arra, hogy athatoljon az ismeretlen bazis vedelmen...

Ohhum. Ez mind oke. Elpusztitani nem lehet, nem is nyultam hozza. Az osszes rendszerben levo bojgot kolonizaltam, mar amit lehetett. Azaz 4 rendszer... Es semmi. Na mind1, benazok meg egy kicsit mig meg nem unom.
Ep 3 Mis4: Meg kéne találni az anyabolygót! Megépitem a bázist a Klozan (vagy mi a neve)rendszerben majd van a két jump node. Ha a felsõn megyek akkor elérek egy renszerbe tele az aliennek koloniával. Itt van az anyabolygó? Ha a lenti nodeba megyek akor üres renszerekbe jutok jump node-okkal. De itt meg mindig vmi miatt eltünik Kucsera!!! Mi a rákot csináljak? THX

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Sziasz.
Mentés visszatöltése probléma.

Újrakezdtem a játékot hátha alapon. Eljutottam odáig két lépésben,
ahonnét elõzõleg nem tudtam folytatni. Most sem tudom!
Az a rohadt visszatöltés nem mûködik. Eredeti, tehát nem feltört vagy másolt verzióm van (Collectors Edition v1.05).

Tudtok mondani dátumot, hogy az ezt javító -néhol v1.06 néven
emlegetett- patch mikor lesz elérhetõ? Esetleg addig tudnátok küldeni
akár bétás patch-et? Nagyon szeretném már folytatni a játékot és gondolom
belátjátok, hogy az nem normális dolog, hogy ha játszani akarok, akkor mindig
elölrõl kell kezdeni, vagy nem szabad kikapcsolni a gépet.

Nekem sem müködött.Csinálj úgy mintha elõrõl kezdenéd, onnan lépj ki és a mentet állást betöltöd.
Látom nem olvastad el a korábbi hozzáböfögéseimet... NEM KELL HOZZÁNYÚLNI... egy késõbbi küldetésben újra képbe kerül majd... nem tudod legyõzni... tessék, lelõtte ma poént... játsz tovább...

KeviN: Azt tudtam, hogy be lehet zuzzantani a banyat, csak nem talalom praktikusnak. Hmmm, nya mindegy. 😞

Meg mindig nem tudtam tul menni azon a rohadt palyan valahol a 4. m.-ben. Szoval az a rohadt idegen bazis nem akarja megadni magat. 😊 Nem adom fel, megkerdem meg1x. KI MENT TUL EZEN A PALYAN? ES HOGYAN? 😊
Csa!
Emberszállító hajoval lehet õket kimenteni és akkor a bázis vezetõje csatlakozik hozzád mint hõs.
Én sem tudtam megmenteni õket, de nem történt semmi 😊 Nem kaptam büntit érte.

Tudd vlaki segíteni 2/3-as küldetés Dél Keresztje
ki kell menteni az embereket/odamentem két hajóval de nem történt semmi, ja meghaltak/.THX.
Honosítómûhely /alcohol 120%/
Földi küldetésnél nem lehet.
Marsi küldetésnél van esélyed.
Írj konkrét adatokat
Nem lehet hogy korábban valamelyik hõsöd növelte a hajóid tualjdonságait és most ez a hõs nincs jelen vagy tulajdonságainál fogva nem képes hatni a hajóidra? (esetleg máshová van beosztva)

Banyaszallomast miert nem lehet tovabbtelepiteni? Ez most bug, v. direkt van igy megcsinalva?
Bányászállomásra bal klikk, bányászható aszteroidára jobb klikk. Odamegy és rátelepül.
Nem a bolygóra kell, hanem a bolygó közelében lévõ bányászható aszteroidára (bányászállomást csak ilyen helyre lehet tenni).
Ha csonka squad-al bolygó közelébe mész, akkor a gyártás menüben megjelenik az egység kiegészítés.
LOCAL: csak a hajóra (bolygóra) hat
SYSTEM: a rendszerben lévõ összes hajóra (bolygóra) hat
EMPIRE: a birodalom összes egységére

A tulajdonságtípusokról a HELP/Tips alatt olvasthatsz.
Jutott mar tul valaki azon a nyavajas kilohetetlen bazison??? SEEENKIII?!
Mixlix
Csak vicceltem!
Nem fogadod meg ZSENYKA tanácsát, hogy figyelj arra, amit írok. Ejnye-bejnye. Majd meglepõtsz, ha valaki megtalálja...
skorpio7

Kérek mindenkit , hogy pár támogató szó erejéig ( Amiatt , hogy a délelõtt folyamán pár topicot szétoffolt , egy kis faszkalap ) , nézzen be IDE !

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Mixlix
Én 1 antik aktatáskát találtam az egyik Hegemonia lerakatban, az Éden renszerben.
Televolt pénzzel, azt a képernyõ balsarkából elõjött Hókuszpok és elvitte magával.
Most gondolom meg kell keresni Törppapát meg Törpillát mi? Pedig kisem irta, hogy a feladat megváltozott.
Vagy most nagyon fáradt vagyok, vagy nagyon kipihent?
Ha találsz egy teáskannát a Haegemonia-ban, akkor adok egy újabb feladatot :-)
Csak vicceltem 😊

Mi újság a kenyérpirítóddal?
Olvassátok el a Platoon beszámolómat. Érdemes. A Digital Reality ismét letett valamit az asztalra, ami a kategóriájában, akár a Haegamonia, abszolult csúcs!

Platoon topikban található a leírás.
skorpio7
Lorand !

ITT!

1., Figyelmezz csumira!
2., MINDÍG azt teljesítsd amit a küldetés megkíván, bármi plusz a TE felelõsséged. Kérték tõled, hogy foglalkozz vele?

Az üzenet megérkeztekor azonnal robbanj rá a taktikai térképre, rövid ideig látszik a csaj hajója. Ha sokáig töketlenkedsz meghal és vége a játéknak. (ugyanis Õ is egy fõhõs)

Találkoztál már Mohr'Tehp-el?
Ep 2 Mis 2-ben ez az amiután kolonizáltad a bolygót és ki kéne irtani a kalózokat meg megtalálni a szerencsétlenül járt nõcit. Hol a rákban van az a hülye némber? Kiirja hogy SOS SOS és hogy keressem meg a starmap-en. De ott persze semmi jelzés nincs! Azt ha nem találom kiirja hogy elpusztult szegényke és hogy game lost! Pls help!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

skorpio7
Bith !
Spec. , még én sem , pedig nem a héten lett elõrendelve .Mostmár igazán kíváncsi vagyok , mikor is ér ide a postás bácsi vele .

"A Haegemonia hibát észlelt ezért leállt"Nyami evvvel se fogok játszani😊

\"Life is around you and in you.\"