1396
Digital Reality Rulez
  • Lord Marcus
    TheZsenyka:
    Sztem a következő updateban biztos megfogják ezt is oldani, mert csak azt írták, hogy MÉG nem lehet külföldiekkel játszani. Egy kicsit várj, addig még magyarokkal is lehet gamelni...

Bár az a gond, hogyha túlsok az update, akkor még valaki a régit használja, valaki az újjat felrakta már, de elszedte mert sok embernek még nincs meg az új...
  • Madmaxx
    Lehet multizni véleményem szerint!!! Lásd 752es hozzászólásom
  • Xboxman
    Csak én érzem úgy ,hogy old Star Trek track-ek hangzanak el a játékban?
  • balty
    Ha kolonizáható az adott bolygó, akkor a gyarmatosító hajót a bolygóra kell írányítani és kolonizálja.
  • Csacsi
    Ha ez igaz, az nagy baj. Mert elméletileg a Platoont is ők csinálták, és akkor több mint valószinű, hogy abban sem lehet multizni külföldi arcokkal. Csak érjek haza, az lesz az első, hogy kipróbálom a dolgot.
  • TheZsenyka
    Na jó, itt telt be a pohár a játékkal. NEm lehet multizni külföldi arcokkal.

FIGYELEM!

Eladó egy Collector's Edition MAGYAR

akit érdekel, jelentkezzen...
  • TheZsenyka
    Én olyan térépre gondoltam, ahol a csillagrendszerek (naprendszerek, csak hát egyedül a mi csillagrendszerünket hívják naprendszernek) együtt látszanak... arghh... :)
  • 3P
    Tobb ismerosom is megvette az eredetit, de kivetel nelkul mindenkinel szaggat, pedig van kozotte nVidia, ATi VGA-s is, prociknal Intel es AMD is. Pusztan egyvalami a kozos, hogy jogtiszta, es felraktuk hozza az 1.06 patch-et, ja es meg egy, valaszt nem kapunk soha, hogy miert akadozik...
  • 3P
    A regi Daemon nem is tudja, de szedd le az ujjat es siman beveszi.
  • Madmaxx
    mi lenne ha felülnézetbe forgatnád a csillagtérképet?
  • Hegylakolaci
    lásd 722 üzenet
  • fluga
    hi all
    ott tartok, hogy most léptem át az első csillagrendszerbe (miután vége a földi marsi háborúnak)
    építenem kell egy mark1es űréllomást, ami meg is van, meg legyőzni a kalózokat..egy kalóz bázist már találtam, de (a go1 bolygón van a bázisom) de a másikat az istennek sem találom. vagy nincs is másik? mert a pályának nincs vége és folyamatosan jönnek a kalózok....????
    zsenyka help please!!!
  • Bith
    Mindenkinél akadozik az 1.06-os patch-csel a game? Tehát nem szaggatásra gondolok, mert fut tökéletesen amúgy, hanem így akadgat 2-3 másodpercenként 1 sec-re. Olvastam, hogy másnál is volt ilyen, de sokan itt nem írták, hogy náluk is ilyen lenne.
    Sztem nagyon zavaró a dolog...
  • TheZsenyka
    Az 3D-s képet ad. Én olyanra gondolok, mint az Imperium Galaktika II-ben volt az alapnézet.
  • Jacky
    Space billentyű?
  • TheZsenyka
    Hát nincs egy nagy térkép, ahol kicsinyítve látom a csillagrendszerek elhelyezkedését egymáshoz képest... ne mondd hogy van mert leszoppantom a makkodat... végignyomtam a játékot... nekem csak a bal felső sarokban volt egy csillagrendszerválasztó...
  • Mixlix
    Ügyes :)
  • Madmaxx
    Zsenyka: Hogy érted hogy hiányoltad a csillagtérképet?????
  • Madmaxx
    Nekem 1.5 van angol és havernak 1.5 magyar. A gond a térképek eltérő méretéből adódik (ezért irja ki hogy "difference"). Az angol verzió multitérképeit átmásolva tökéletesen müködik a multi már a két különböző nyelvű progi között.
  • Mixlix
    Sehogy, az eredeti exe kell hogy telepítve legyen, gondolom ellenörzi hogy valos exe-re akarod telepíteni. Ha meg sikerül az upgrade, akkor meg nem fog menni, mert az inditó exe-t irja át , abba szokták a programokat upgradelni, mert ugye azt inditod és a crack is maga az .exe :D

Vedd meg a gamet azt nem kell, a töréssel foglalkozni. /Na igen, nem láthatok bele mindenki pénztárcájába, meg nem is akarok/
  • Xboxman
    Hogy lehet fölnyomni az 1.06-os paccsot a tört krakkelt verzsionra????
  • Mixlix
    Az Alcohol
  • WiLDoR
    hmm...nem tudja valaki, hogy .mdf file-t mivel lehet felmountolni? mert daemon-tools nem tudja :/
  • WiLDoR
    hmm...nem tudja valaki, hogy .mdf file-t mivel lehet felmountolni? mert daemon-tools nem tudja :/
  • Lord Marcus
    nem :(
    még nem, de az 1.06-os frissítésben azt írják, hogy: még nem tudtok külföldiekkel játszani, szal sztem a köv. pöcsben lehet maj gamelni velük is
  • TheZsenyka
    Ne már! Nem kompatibilis a magyar Haegemonia multiplayer-e az idegen nyelvű verziókkal?
  • Lord Marcus
    1.06-os verzióval nincs senkinek se feljönnie gamespyra gamelni? mer sok a német és francia... és azokkal meg nemtok gamelni...
  • netuddki
    1 cd-s
  • Rozsomák
    Hány CD-s a full game?
  • netuddki
    mi az a rar-x???
  • Promi #734
    Hi all!
    asszem a foldi kuld. 4/1 es palyan 1 idegen objektum athatolhatatlan szuper fegyverrel rendelkezik ezt kellene megsemmisiteni de hogyan??
  • Mixlix
    Probal meg a következöt. Igaz nem a crc-t tudod meg, de jómagam az ilyet az alábbaik ban leírtak szerint szoktam megoldani, és eddig még nem volt semmi problémám az így kibontott prog-gal.

Na akkor a tudomány: :)
    -Másold be abba a könyvtárba a rar.exe.-t ahol
    a kibontando cucc van.
    -parncs sor: rar x -kb fileneve.rar

A -kb kapcsoló a crc hiba ellenére nem fogja letörölni a kibontott file-okat, de a hiba üzenetet azért kiírja.

Persze azért olyannal nem érdemes mondjuk amikor tudod, hogy annak file-nak a mérete 15Mb kellen lennie és csak 11Mb a file, mert akkor ez se tesz csodát.

• netuddki
    szassztok
    fijjug .....honnan lehet megtudni melyik fájl crc hibás ??? az apolloról szedtem le és a rar azt írja hogy crc hiba ,de nem írja melyik az :((
  • Mixlix
    Szerintem is :)
    Úgy 10/10 küldetés nyugodtan lehetett volna a game.
  • TheZsenyka
    Rendkívül csalódott vagyok: bár a gamma atomjó, olyan, mintha a harmadánál abbahagyták volna. Valszeg még kb. két küldetéslemez minimum lesz. Hiányoltam a csillagtérképet... kellett volna egy kis szabadkezes hódító rész a végére, persze akkor nem lehetne küldetéslemezt eladni hozzá... hüpp
  • netuddki
    hegemonia hun javító patch
  • Mixlix
    Nem olvastad végig a fórumot :)
    Anno még írtam , hogy a 0-os project fejleszthető
  • Pintyőke
    Madmax: Ebben igazad van! De azt nem irta senki, hogy az 0-ba kerul! En meg alapbol abbol indultam ki, hogy amit fejleszteni kell ahhoz kutatasi pont is kell.

Norbyt: koszi az nfo-t, este letiprom a dogot. :D
  • KeviN
    retk : ki is kell telépiteni a bazist....jobbklikk rajta, es kitelepit. Olvasd el a kezikonyvet abban le van irva ;)
  • Ombi
    az uj patch van mar magyarhoz is?