1396
Digital Reality Rulez
-
TheZsenyka:
Sztem a következő updateban biztos megfogják ezt is oldani, mert csak azt írták, hogy MÉG nem lehet külföldiekkel játszani. Egy kicsit várj, addig még magyarokkal is lehet gamelni...
Bár az a gond, hogyha túlsok az update, akkor még valaki a régit használja, valaki az újjat felrakta már, de elszedte mert sok embernek még nincs meg az új... -
Madmaxx #771 Lehet multizni véleményem szerint!!! Lásd 752es hozzászólásom -
Xboxman #770 Csak én érzem úgy ,hogy old Star Trek track-ek hangzanak el a játékban? -
balty #769 Ha kolonizáható az adott bolygó, akkor a gyarmatosító hajót a bolygóra kell írányítani és kolonizálja. -
Ha ez igaz, az nagy baj. Mert elméletileg a Platoont is ők csinálták, és akkor több mint valószinű, hogy abban sem lehet multizni külföldi arcokkal. Csak érjek haza, az lesz az első, hogy kipróbálom a dolgot. -
TheZsenyka #766 Na jó, itt telt be a pohár a játékkal. NEm lehet multizni külföldi arcokkal.
FIGYELEM!
Eladó egy Collector's Edition MAGYAR
akit érdekel, jelentkezzen... -
TheZsenyka #765 Én olyan térépre gondoltam, ahol a csillagrendszerek (naprendszerek, csak hát egyedül a mi csillagrendszerünket hívják naprendszernek) együtt látszanak... arghh... :) -
Tobb ismerosom is megvette az eredetit, de kivetel nelkul mindenkinel szaggat, pedig van kozotte nVidia, ATi VGA-s is, prociknal Intel es AMD is. Pusztan egyvalami a kozos, hogy jogtiszta, es felraktuk hozza az 1.06 patch-et, ja es meg egy, valaszt nem kapunk soha, hogy miert akadozik...
-
A regi Daemon nem is tudja, de szedd le az ujjat es siman beveszi. -
Madmaxx #762 mi lenne ha felülnézetbe forgatnád a csillagtérképet? -
Hegylakolaci #761 lásd 722 üzenet -
hi all
ott tartok, hogy most léptem át az első csillagrendszerbe (miután vége a földi marsi háborúnak)
építenem kell egy mark1es űréllomást, ami meg is van, meg legyőzni a kalózokat..egy kalóz bázist már találtam, de (a go1 bolygón van a bázisom) de a másikat az istennek sem találom. vagy nincs is másik? mert a pályának nincs vége és folyamatosan jönnek a kalózok....????
zsenyka help please!!! -
Mindenkinél akadozik az 1.06-os patch-csel a game? Tehát nem szaggatásra gondolok, mert fut tökéletesen amúgy, hanem így akadgat 2-3 másodpercenként 1 sec-re. Olvastam, hogy másnál is volt ilyen, de sokan itt nem írták, hogy náluk is ilyen lenne.
Sztem nagyon zavaró a dolog... -
TheZsenyka #757 Az 3D-s képet ad. Én olyanra gondolok, mint az Imperium Galaktika II-ben volt az alapnézet. -
Jacky #756 Space billentyű? -
TheZsenyka #755 Hát nincs egy nagy térkép, ahol kicsinyítve látom a csillagrendszerek elhelyezkedését egymáshoz képest... ne mondd hogy van mert leszoppantom a makkodat... végignyomtam a játékot... nekem csak a bal felső sarokban volt egy csillagrendszerválasztó... -
Ügyes :) -
Madmaxx #753 Zsenyka: Hogy érted hogy hiányoltad a csillagtérképet????? -
Madmaxx #752 Nekem 1.5 van angol és havernak 1.5 magyar. A gond a térképek eltérő méretéből adódik (ezért irja ki hogy "difference"). Az angol verzió multitérképeit átmásolva tökéletesen müködik a multi már a két különböző nyelvű progi között. -
Sehogy, az eredeti exe kell hogy telepítve legyen, gondolom ellenörzi hogy valos exe-re akarod telepíteni. Ha meg sikerül az upgrade, akkor meg nem fog menni, mert az inditó exe-t irja át , abba szokták a programokat upgradelni, mert ugye azt inditod és a crack is maga az .exe :D
Vedd meg a gamet azt nem kell, a töréssel foglalkozni. /Na igen, nem láthatok bele mindenki pénztárcájába, meg nem is akarok/ -
Xboxman #749 Hogy lehet fölnyomni az 1.06-os paccsot a tört krakkelt verzsionra???? -
Az Alcohol -
WiLDoR #746 hmm...nem tudja valaki, hogy .mdf file-t mivel lehet felmountolni? mert daemon-tools nem tudja :/ -
WiLDoR #745 hmm...nem tudja valaki, hogy .mdf file-t mivel lehet felmountolni? mert daemon-tools nem tudja :/ -
nem :(
még nem, de az 1.06-os frissítésben azt írják, hogy: még nem tudtok külföldiekkel játszani, szal sztem a köv. pöcsben lehet maj gamelni velük is -
TheZsenyka #741 Ne már! Nem kompatibilis a magyar Haegemonia multiplayer-e az idegen nyelvű verziókkal? -
1.06-os verzióval nincs senkinek se feljönnie gamespyra gamelni? mer sok a német és francia... és azokkal meg nemtok gamelni... -
netuddki #739 1 cd-s -
Hány CD-s a full game? -
netuddki #735 mi az a rar-x??? -
Hi all!
asszem a foldi kuld. 4/1 es palyan 1 idegen objektum athatolhatatlan szuper fegyverrel rendelkezik ezt kellene megsemmisiteni de hogyan?? -
Probal meg a következöt. Igaz nem a crc-t tudod meg, de jómagam az ilyet az alábbaik ban leírtak szerint szoktam megoldani, és eddig még nem volt semmi problémám az így kibontott prog-gal.
Na akkor a tudomány: :)
-Másold be abba a könyvtárba a rar.exe.-t ahol
a kibontando cucc van.
-parncs sor: rar x -kb fileneve.rar
A -kb kapcsoló a crc hiba ellenére nem fogja letörölni a kibontott file-okat, de a hiba üzenetet azért kiírja.
Persze azért olyannal nem érdemes mondjuk amikor tudod, hogy annak file-nak a mérete 15Mb kellen lennie és csak 11Mb a file, mert akkor ez se tesz csodát.
-
netuddki #731 szassztok
fijjug .....honnan lehet megtudni melyik fájl crc hibás ??? az apolloról szedtem le és a rar azt írja hogy crc hiba ,de nem írja melyik az :(( -
Szerintem is :)
Úgy 10/10 küldetés nyugodtan lehetett volna a game. -
TheZsenyka #729 Rendkívül csalódott vagyok: bár a gamma atomjó, olyan, mintha a harmadánál abbahagyták volna. Valszeg még kb. két küldetéslemez minimum lesz. Hiányoltam a csillagtérképet... kellett volna egy kis szabadkezes hódító rész a végére, persze akkor nem lehetne küldetéslemezt eladni hozzá... hüpp -
netuddki #728 hegemonia hun javító patch -
Nem olvastad végig a fórumot :)
Anno még írtam , hogy a 0-os project fejleszthető -
Pintyőke #724 Madmax: Ebben igazad van! De azt nem irta senki, hogy az 0-ba kerul! En meg alapbol abbol indultam ki, hogy amit fejleszteni kell ahhoz kutatasi pont is kell.
Norbyt: koszi az nfo-t, este letiprom a dogot. :D -
KeviN #722 retk : ki is kell telépiteni a bazist....jobbklikk rajta, es kitelepit. Olvasd el a kezikonyvet abban le van irva ;) -
Ombi #718 az uj patch van mar magyarhoz is?