Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

M@TriX
ja 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Taranov
Én 2005. december 31-ét jelölnék meg, ha meg hamarabb jön, akkor mindenki boldog 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

M@TriX
De mondjuk az IGN szerint, akiknek inkább szoktam hinni õk is a január 3-as dátumot jelölték meg.. 😞

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
pár oldalon én spec október 22-t látok, az elég jól hangzik, aztán majd meglátjuk....

Taranov
Én meg november 7-et láttam még itt a topikban, de nem reménykedem már semmiben.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

KG21
ha az autósjátékok.hu nevû oldalra gondolsz, sztem azt a forrást ne vedd készpénznek. A Juiced-et is mára írja ki a srác, gõzöm sincs mi alapján.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Kit--Kat
Most meg láttam 1 idei november 15-ös megjelenést, szóval a dákó tudja.........

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
január, az kéne még, hogy 1 évet csúsztassanak, bár kitudja mi jöhet ezután..........

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hykao
ja.
Hentes Bill
az ugye január nem március?

Boldog Karácsonyt!

Hihetetlen. Mondjuk az Xboxos verzióra érkezett reakciókból ítélve nembaj ha rendesen áttesztelik/javítgatják a stuffot, de azért ez a jövõ évi dátum kicsit húzós.

"vessetek a mókusok közé" :)

Kit--Kat
01/03/2005 ezt most találtam Gamespoton

Kit--Kat
Már nagyon várom!!!!
Kijön 1általán???

rezsofiz
'pp

sazl : c

jah sry, visszaolvastam 😊
most tanúi lehettetek a nagyon gyors rekacióidönek! 😄DD

kell hozzá xp patch

Hentes Bill
már nekem is 😛

Boldog Karácsonyt!

Érdekes Nekem megy a Driver 1 Xp alatt ...

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

JohnnySmith
Nekem is kicsit fura olyan mint egy terpjáró.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Lehet hogy azért tart ennyi ideig, mert nagyon lehúzták PS2-õn meg XBOX-on és PC-re több dolgot beleraknak.

Hentes Bill
miért, mi bajod vele? sztem nagyon zsírul néz ki. meg remélem a fizikája is brutális lesz

Boldog Karácsonyt!

gumikacsa
Maga a gamma tetszik,de ez a kamion rettenetes. Remélem, nem így fog kinézni...

Renault magnum http://kamionszim.hu

KG21
demér?

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

gumikacsa
Ez egy rakás szar

Renault magnum http://kamionszim.hu

Kit--Kat
már rávárás a PS2re

Taranov
Másrészt meg nem értek hozzá, de gondolom teljesen más a játék a két platformra technikailag, tehát a város/autók/emberek/küldetések megírásán kívül mindent újra kell csinálni

Taranov
Szerintem javítanak rajta.

Mikor akarják már kiadni?
Nem hinném, hogy ilyen sokáig tart átírni pc-re...

Kit--Kat
az a baj, hogy nézelõdtem eddig és tök semmi hír nincs PCfrontról...
Na most megnézem az IGN-t meg a Gamespotot!

grebber
Egyetértek.

Next PC upgrade: 2022

rezsofiz
up

Kit--Kat
Most már jöhetne legalább 1 kurva demó!!

Kit--Kat
THX!

rezsofiz
vááááááááá qrva nagy

Taranov
jajdenagy 😄

Hentes Bill
AAAAAAAA, DE KIRÁÁÁÁÁÁÁLY

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
jövök egy bambival

Boldog Karácsonyt!

karikusz
Ez olyan mint az ilyen krimi fimekben az ámokfutó kamionosnak a gépe..))

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Nemcso
Kit--Kat
az kéne nekem is, ha találtál szóljál!

Hentes Bill
driver 1-hez tud valaki xp peccset? 😊

Boldog Karácsonyt!

Kit--Kat
gyáááá ezt imádom😊)

balintka
Még jó hogy Driv3r topicban vagyunk

balintka
Hivatalosan 2005 máj. 1-tõl júni 31-ig várható a PC-s megjelenés!!!

Taranov
PC-re jövõre jön ki a GTA.

rezsofiz
up

hykao
akkor PS2-õn fog megjelenni...
Gerzson
hupsz? én okt közepét tudom, elcsuszott? akkor sorry

Tatyla
Te most a San Andreas-ra gondolsz ami májusban fog megjelenni?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA