Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerzson
hülyék lennének novemberben kiadni, hiszen akkor mindenki javában GTA4-ezik majd (ha az nem csúszik)
de már nagyon várom a megjelenést

Kit--Kat
voltak akik azt mondták, hogy túlságosan lehúzták, pl, hogy úgyálltak hozzá mint a Vice Cityhez, közben egyáltalán nem arra ment a játék.
Szóval ez olyan szubjektív.
Én is játszottam vele, de én nem akarok véleményt mondani.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Taranov
Ezért reménykedtem benne, hogy majd nagyon sokat javítanak, de most tényleg túl nagy a csönd. Ezért gondoltam, hogy esetleg nem is jön PC-re vagy megint késik egy évet. Nem tudom, elég gázos.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Hentes Bill
én is

Boldog Karácsonyt!

hykao
a hírverés nagy volt...meg a fújolás is, miután kijött...
Kit--Kat
Engem azzavar, hogy nagy a csönd. Ilyen PS2 nagy hírverés után csodálkoznék, ha suttyomban kerülne aranylemezre és így a boltokba.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Hentes Bill
pfff, meg is lepõdnék rendesen, ha kijönne a jövõ héten

Boldog Karácsonyt!

Taranov
Nem tudja senki. Novembert mondtak legutoljára.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Nem tudja valaki mikormjelenik meg PC-re a DRIV3R???
Taranov
Meglehet az is, hogy anyagi problémáik vannak, nem?
Mert ez a gém iszonyatosan sokba került nekik, le is volt írva ide nemrég, hogy mennyibe, de meg se tudtam jegyezni 😊
Sajnálnám, hogyha emellett rossz lenne, hiszen olcsón is lehet jó játékot csinálni.
Pl. Mafia.
Nem térképeztek fel benne sehány várost meg ilyesmi, de mégis nagyon jó játék volt kitalált városban. Bár lehet, hogy nem hozott akkora bevételt, mint amekkorára a Driv3r készítõi számítanak.

Kit--Kat
szerintem, ha akartak valami jót csinálni vele, ez már megvót😊

grebber
Majd egyszer csak hirtelen kiadják habár jobb lenne ha még dolgoznának rajta a game érdekében.

Next PC upgrade: 2022

rezsofiz
up

sazl : c

Hentes Bill
pfff, mi lesz már a gémmel?

Boldog Karácsonyt!

grebber
ÁÁÁ ezek nem olyan nagy igényû game-ek attól függ milyen géped van.

magus
év végéig kb 20x verem a fejemet a falba hogy semmi se fog gutni a gepemen.

M@TriX
az már nincs is olyan messze...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

grebber
Az zsír lenne nagyon év végégig nagy lesz a gamedömping.

Kit--Kat
állítólag október 1.

M@TriX
kibõvítem a mondatod: mikor adják már ki? 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Charly
Sziasztok mikor adják ki?

Taranov
Én attól félek, hogy nem lehet benne sokmindent csinálni a missziókon kívül, mint a Driver 1-ben.
Ha túl nehéz lesz az meg nagy baj lesz nekem, mert sem az 1-ben, sem a 2-ben nem sikerült átjutnom a plusz pályákra.

Davidka
remélem nem 😞
a képek alapján nagyon jónak tûnt... 😞((( Az meg ha nehéz nekem nem vaj, legalább tovább elvagyok vele.... Ha meg nagyon szar lesz, akkor meg ott van a PoP2 😊

grebber
Én végigviszem az tuti ha szar lesz ha nagyon szar lesz, sõt még akkor is ha jó lesz!

Taranov
November? talán...
De lehet, hogy nagyon szar lesz 😞

Hentes Bill
DE MIKOR JÖN?!

Boldog Karácsonyt!

Davidka
szétzúzzuk az esgét a 8 millió hozzászólással 😄😄😄

Taranov
😄
De ha majd kijön a game... 😊

rezsofiz
: )))

Davidka
keményen üzzük ezt a csodás mesterséget 😊

Hentes Bill
az

Boldog Karácsonyt!

rezsofiz
Pangás.

traXion
Csöndben várunk, tedd ezt te is! psszt!

rezsofiz

pangás

Davidka
Én amikor meghallottam ezeket a rossz kritikákat, nagyon elkeserettem, de aztán belegondoltam, hogy az konzol, és a PC-n alapból megoldódna 1-2 probléma, mint az ember irányítása, hisz van egér 😊
Remélem, hogy jó lesz...

Argon
Már én sem tudom annyi megjelenési dátum volt, hogy már nem lehet tudni most mi az igaz. Egyébként én is nagyon várom, de elég lehangoló kritikát kapott úgy hallottam.

Davidka
Talált 😉
Remélem minél hamarabb lesz 😊
Egyébként lehet tudni már, hogy mikor jön ki? Csak mer azóta találtam olyan infót is, hogy októberben 😊))) Akkor most mi? szeptember, október, vagy november???

Argon
Csak nem Dave vagy? A képek nagy része xbox-os, de van egy-kettõ ami Ps2. Sajna valami különös oknál fogva nem találtam Pc-seket. De majd lesz valamikor.

Davidka
gondoltam, hogy nincs túl sok 😊 De mikor meg akartam nézni a driv3r hivatalos lapját nem jött be 😞

Hentes Bill
hát mivel kb 5 pc-s kép van eddig ne mhiszem 😛

Boldog Karácsonyt!

Davidka
Hello Argon! (na ki vagyok? 😉 )Ezek PC-s képek? vagy PS2, Xbox, vegyes?

Taranov
Hát ja, bár mostmár mindenki leszólta, szóval nem is várom annyira 😞

rezsofiz
upup pangás

Hentes Bill
Up! jöhetne már a játék

Boldog Karácsonyt!

Taranov
Természetesen szeptember 2, nem február 9-re gondoltak.

Davidka
Nah, a megjelenések közül melyik igaz?

Szeptember 2.
November 15?

Vagy a legelsõ az február 9??? (útálom az angol dátumozást...) - De ha feb 9, akkor elég rég nem frissíthettek...

Taranov
Én nyertem 😛

Taranov
Akkor nekem a legjobb születésnapi ajándék a Driv3r 😊)

Davidka
De én valamiér aszittem, hogy még szeptemberben jön... És pont tegnap néztem meg, hogy csak november... Pedig már örültem, hogy mingyá itt lesz 😞

Davidka
Nekem 17-én 😊