Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

malter
vazze nem találok akkora láma képet,ami neked jo lenne😄DDDD
joe04
az nem jó!!!!!!!!!
www.driver3.com
a driver.com az vmi más
Taranov
Hát nem tudom, nekem azt mondták, hogy az oldala driver.com.
És oda is van írva, hogy Reserve Your Place in CyberspaceTM .

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kit--Kat
😄DDD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

joe04
Taranov: ???????????
te nem a driverrõl beszélsz!!!!!!!!!!!4
Taranov
Azt nem lehet, mert ez egy repülõs szimulátor lesz, de az egyik küldetésben egy autóval kell átszelni a várost.
(legalábbis a gamestarban azt írták)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

joe04
néztem róla képeket nagyon élethû!!!!!!
M@trix: mi a bajod velem?
nem is kéredezhetek?
M@TriX
haj

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

joe04
ki lehet benne szálni , és kocsikat csorni mint a gta-ba?
Kit--Kat
Ja és a garfikája is szép, én nagyon élveztem a kocsik zúzását nagyon szépen megcsinálták

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Nem ám!Láttam Ps2-n a Driver 3-at,nem is rossz,a kocsik fizikája nagyon tetszett.Remélem kijön már mielõbb,mert mostmár megnézném jobban.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

kitalálthirek.com:

"A készítõk belátták saját korlátaikat,és ugy döntöttek mégsem adják ki játékukat PC-re,igy megkimélvén azt /és magukat/ a Mafia-tol minden bizonnyal bekövetkezõ katasztrofális vereségtõl.
Inkább belefogtal a Driver 1 ujrafeldolgozásába egy teljessen uj grafikus motorral,melyben majd egy utcán kettõnél több gyalogos is közlekedni fog.
Jó hir azonban hogy a csalódott fejlesztõk egy csoportja /pédát véve a Half Life Dreamcast-es verziójáról/ az interneten elérhetõvé tette a Driver 3 soha be nem fejezett béta verzióját,amely rohamos sebességel terjed a különbözõ fájlcserélõ hálózatokon.Mindenkinek jó töltögetés kivánunk..."

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kit--Kat
találj ki valami jóhírt😄

Amse
UP!
Semmi új hír?

Hentes Bill
na, az nekem jó. de jelenlen meg, különben

Boldog Karácsonyt!

Taranov
jah

Taranov
Jaja, január 3., ezt olvastam én is.

Kit--Kat
ezt már rég tudjuk

Hentes Bill
nem baj, de legkésõbb januárig jelenjen meg, addig még tok várni, de utána...

Boldog Karácsonyt!

Nem jelenik meg idén😞
Sajna
Hentes Bill
mire érted? a TBA-ra? az viszont vicces, hogy csak 20 dolcsi a vice city

Boldog Karácsonyt!

Kit--Kat
na de ezt már pl emulátorral lehetne játszani sztem😄

Kit--Kat
van kb120 jármû, csak az a baj, hogy ez összesen 3 városra lesz felosztva😞

rezsofiz
Hát hülyék lennének az összes jármûvet kirakni az oldalra😊 Lelõnék a poént.

sazl : c

Taranov
Nem, nem jelent meg.

hykao
A 2. rész PC-n nem jelent meg ugye?
hykao
hát ezek alapján nem valószínû, hogy a napokban jelenne meg... 😞
Taranov
Mert a driv3r.com-on azt írják a pc-s képekhez, hogy coming soon.
Aztán néztem a vehicles-t, hát volt motorokkal együtt max. 15, amit meg lehetett nézni. Remélem ezt nem gondolják komolyan, eleinte 120-at vagy mennyit ígértek.
Lehet, hogy ez az év legszarabb játéka lesz, csak nagy dobra verték. Ez is megfordult már a fejemben, mert a Driver 2 is tragédia volt.
A Driver 1 az mondjuk tetszett, fõleg grafikában, de lássuk be, hogy voltak benne ésszerûtlen dolgok, pl. a rendõr.

Taranov
Lehet, hogy azok is fake-ek voltak 😄

Taranov
Nem biztos, de mostmár több helyen látom a január 3-i idõpontot, mint az elõzõ novemberit.

Hentes Bill
semmi. egy két semmilyen kép

Boldog Karácsonyt!

eightmiles
janemtom'

hykao
de a PC-s verziót bemutató, nem a konzolost?
eightmiles
videó jött, ja

hykao
Egyáltalán jött már ki PC-s videó, vagy valami a játékból?
eightmiles
én Isztambulban a végére vittem a kamiont keresztbe', felnyitottam a hidat, hátrébb szaladtam, és csak bámultam :-)

Kit--Kat
aha ja, csak futni kell, hogy lehessen valami ugratást kezdeni vele😊)

eightmiles
ja azok elég bénák voltak. más: tudtad, hogy a hidakat(2db) fel lehet nyitni?

Kit--Kat
azzal nem volt gond PS2-n sem, de a motorokon kicsit csiszolhatnának, nem volt annyira nehéz, de könnyû sem

eightmiles
Tannert igen. és a verdákat?

Kit--Kat
hát ja, mert Tannert könyebb lesz egérrel meg billel irányítani

Kit--Kat
Gamespoton azt írják január

Hentes Bill
semmi sem biztos, csak a halál :/

Boldog Karácsonyt!

eightmiles
ja. de azért az is vmi. kérdés, hogy elég lesz-e?

Amse
Ez biztos?

Kit--Kat
annyira nem, max pl a késõ tereptárgy behozást meg ilyesmit amit bír a PC

eightmiles
csak jövöre jön? akkor biztos sokat javítanak rajta

Taranov
A válasz: nem. 😞

És csak vár csak vár......Lessz egyáltalán ebbõl még idén valami?

"vessetek a mókusok közé" :)