Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Hát ez szánalmas lassan.
2003 óta ígérik, ha jól emlékszem.
Egyébként ha májusig nem jön ki, szívnak, mert akkor jön a San Andreas, és kutyát se fogja érdekelni már a Driver3. Ebben a stílusban a Driver volt a kedvenc játékom, de kezdek kiábrándulni belõl.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

A #1771-et én viccnek irtam,de hát ezek után...

576:
"Egy nagyobb halasztást követõen 2005 elsõ negyedévében kellene érkeznie a Driv3r PC-s portjának az Atari elõzetes ígéretei szerint, ám a kiadó frissen közzétett üzleti jelentése éppen az ellenkezõjét bizonyítja. A beszámolóban felsorolásra kerül a következõ esztendõ márciusáig kiadásra szánt összes tétel címe, s ezek között bizony nem szerepel a széria harmadik részének PC-s átirata. Esetleges újabb késésrõl eddig nem tett jelentést az Atari, azaz csak találgatni tudunk a játék sorsát illetõen. "

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

gumikacsa
Én is 😊

Renault magnum http://kamionszim.hu

Taranov
<#idiota><#idiota><#zavart2><#zavart2>

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Hentes Bill
baz, 54 ú jüzenet, azt hittem má, hogy megjelent a játék <#whatever><#confused><#idiota>

Boldog Karácsonyt!

joe04
<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
Taranov
Jó lehet január 1-én születni. Egyszerre van a szülinapod az újévvel!

malter
<#eljen><#nyes>
Taranov

joe04
én január 1-én leszek 14
Amse
Adam5
én meg 14vagyok 😊

ezért nézzelõdj, informálódj, olvass, tanulj mások és saját hibádból.

joe04
én még csak 14 leszek
nem vagyok jártas a fórumokba
Adam5
igen kb.

joe04
láma topik?????
jaaaaa
az azt jelenti hogy gagyi?
Amse
Itt található!

malter
sztem 1 forumba frissként nem az elsö dolgom témát nyitni(ha 30mp-en belül nem válaszol valaki)elöször nézelödni kéne olvasgatni stb,nem láma topicot nyitogatni...
Kit--Kat
tényleg, neked még lógog 1 divatos fújással😄DDDDDDD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

joe04
mi a neve? hol található?
Adam5
amúgy meg asszem van olyan topic ami direkt az új regeknek lett nyitva. szerintem amíg nem rázódsz bele az sg-be addig ott kérdézgess informálódj.

joe04
na megbeszéltük!!!!!!
most nem nyitok topikot!!!!!!!!!!!!!!!
Adam5
az meg nem jó megoldás ha rögtön lefikázzátok az újjat. tény hogy valószinüleg nem nézte át az sg-t meg nem olvasta el a reggeléskor kapott automata privit (ami azért baj mert nem hülyéségbõl küldik) de szvsz nem ez a megoldás.

Amse
<#nyes>

Amse
<#wink>

Kit--Kat
ugye leszel a legjobb barátja??😄DD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Adam5
figy attól hogy nyitsz egy még egy topicot a vice cityrõl még nem fognak oda többen menni mint az eredetibe. inkább csak piszkálni fognak és hidd el az nem épp a legjobb (tapasztalatból tudom 😊. amúgymeg modoknak, játon belüli dolgoknak stb ne nyiss topicot, csak olyan játékoknak, filmeknek stb aminek még nincs. de ott is van hogy nem minden játéknak, vagy filmnek amit épp a tv-ben láttál hanem ott is meg kell válogatni. de ezt de érzed hogy minek akarsz ezt nem tudom jobban kifejteni.

malter
ehh ha most lenne nálam 1 gitár tuti szétverném a gépen<#falbav><#szomoru2>
Kit--Kat
pfffffffff<#idiota>

Amse
<#eljen>Jól teszed!

joe04
remélem haverok leszünk<#vigyor5>
Amse
Te miért vagy ekkora láma?
Ha oda nem mennek akkor a tiedbe se mennek!

joe04
már nem csinálok több topicot
joe04
de hívtam
1se jött
Amse
Akkor hívjál a meglévõbe!

joe04
meglehet
hívok sok havert
Amse
Azt hogy törölik a reg-edet és nem tudsz belépni.

Ha abba nem írnak akkor miért gondolod, hogy amit te nyitnál abba írnának(az anyázáson kívül)?

malter
akkor szted az általad nyitottba fog valaki?
joe04
az mit jelent hogy bannolnak?
de a rendes vice city topikba senki sem ír
Amse
Már van szóval inkább ne nyitogass topic-okat mert a végén még bannolnak!

joe04
igen
ahol normálisan beszélgethetek a vice city-rõl!!!!!!!!!!!!!
Amse
Te mindenáron topicot akarsz nyitni?

joe04
jól van na szóljatok a moderátoroknak hogy törüljék az összes topikomat és majd csinálok 1 olyat ami még nincs
Kit--Kat
áhhhhhhhh azé mert, ha mindenki mindenért topicot csinálna akkor lenne 300millió topic 10-20 hozzászólással.
Ennyi erõvel lehetne minden VC-s modhoz új topicot nyitni...

joe04
kössz adam5
joe04
nyiss
télleg nincs olyan
malter
meg olyan sem hogy hogyan szálok ki a kocsibol gta ban ..
M@TriX
ja meg olyan sincs, hogy drájver3, megyek nyitok is egyet...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

joe04
igazad van!!!!!!
de olyan se volt hogy mod installer/gta
joe04
nagyon állatul néz ki!!!!!!!!!
Adam5
ha megnézitek a topic címét akkor a keresõben sem találhatta meg...

az elõzõ 2topicjával én sem értek eggyet de a driver 3 topicja miatt ne fikázzátok