Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2003 óta ígérik, ha jól emlékszem.
Egyébként ha májusig nem jön ki, szívnak, mert akkor jön a San Andreas, és kutyát se fogja érdekelni már a Driver3. Ebben a stílusban a Driver volt a kedvenc játékom, de kezdek kiábrándulni belõl.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
576:
"Egy nagyobb halasztást követõen 2005 elsõ negyedévében kellene érkeznie a Driv3r PC-s portjának az Atari elõzetes ígéretei szerint, ám a kiadó frissen közzétett üzleti jelentése éppen az ellenkezõjét bizonyítja. A beszámolóban felsorolásra kerül a következõ esztendõ márciusáig kiadásra szánt összes tétel címe, s ezek között bizony nem szerepel a széria harmadik részének PC-s átirata. Esetleges újabb késésrõl eddig nem tett jelentést az Atari, azaz csak találgatni tudunk a játék sorsát illetõen. "
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Boldog Karácsonyt!

nem vagyok jártas a fórumokba
jaaaaa
az azt jelenti hogy gagyi?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
most nem nyitok topikot!!!!!!!!!!!!!!!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
1se jött
hívok sok havert
Ha abba nem írnak akkor miért gondolod, hogy amit te nyitnál abba írnának(az anyázáson kívül)?
de a rendes vice city topikba senki sem ír
ahol normálisan beszélgethetek a vice city-rõl!!!!!!!!!!!!!
Ennyi erõvel lehetne minden VC-s modhoz új topicot nyitni...
télleg nincs olyan
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
de olyan se volt hogy mod installer/gta