Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Mondjuk az Atari nem olyan kiadó, aki selejt játékokat adna ki.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Remélem a fejlesztõk tényleg kihasználják a kapott idõt, és nem adnak ki olyan bugos játékot, mint ahogy legutóbb a Troika a Vampire Bloodlines-al tette.

Kit--Kat
na semmi???

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

fitutufi
reménykedni lehet...<#vigyor1>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Kit--Kat
utána néztem és a legújabb mgejelenés szerint: Release Date: 02/15/2005 vagyis február 15. kicsit örültem neki, hogy nem 1 12/15/2004 dárumot találtam, mert legalább "foglalkoznak" vele és talán ténylge kijön PC-re.
Ezt a Gamespoton olvastam!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

báttyó02
Hmmmmmmm......7 hozzászólással lejjebb....

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

MIKORRA várható a megjelenése ?

Taranov
Jaja, kell a francnak 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Ez nem politika, egyszerûen tény. Nem igaz az, hogy a franciák bunkók. Ez egy NAGYON BUTA általánosítás, meg nem is hihetõ.

malter
ebben igazad van,a ps2már kezd elavulni,söt..viszont az uj konzolok nem gyenge áron vannak,lesznek +chip+ez+az ááá nem kell😊)
Kit--Kat
jóvan nepoltizálj már itt, nem 1 ember mondta ezt aki kinvolt, nagyon sok, na de mind1 no off!!😄

Taranov
Akkor már érdemesebb várni vmi új konzolra. Szerintem egyébként ha kijön PC-re is, jobb is lesz, mint a PS2-es, nem a másik platformra való átírás ennyi idõ.
Én várok, várok...

malter
nem akartam pc-s megjelenés elött megnézni hogy milyen,de mostmár nem várok mert elég labilis a megjelenés😞megyek tesomhoz ps2ön kiprobálom,bár azt mondják nem lett olyan jo mint amit vártunk
(kicsit idegesit hogy már rég nyomják a nagyon várt játékaim,mi meg csak várunk és várunk)gondolkoztam veszek 1 ps2öt megint,de igy hogy már megszoktam a pc-t nincs kedvem konzolal nyomulni tv-n
M@TriX
hát ehhez annyit, hogy a San Andreas elõtt örültem volna egy jó kis városos gémnek, de ez van, amúgy az utolsó hivatalos megjelenési dátum ez:
February 15, 2005

majd meglátjuk

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

fitutufi
elküldheted 😄
amit mondtam oldalakon van egy csomó game 😄
de szerintem amit mondátl azok is fennt vannak ott 😛

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Taranov
Ez már általánosítás. Bemegyek egy kávézóba és kiutálnak? Bemegyek egy boltba és kiutálnak? Bemegyek egy múzeumba és beszólnak?
Attól, hogy az egyik ismerõsöd tahó francia gyerekek közé került suliban, nem jelent semmit, itthon sincs kevesebb tahó, pedig az ország lakossága kisebb. Másrészt meg ki tudja hogyan ingerelte õket.

Kit--Kat
ok mind1 és még a franciák köcsögök nyugodj meg, meny el oda és megtapasztalod😊

Taranov
nem, de fölösleges ennyit cikizni a franciákat, régen köcsögök voltak, de mostmár nincs rájuk semmi panasz. Régen minden nagyhatalom "köcsög" volt.
Egyébként nem olvastam olyat, hogy törölték a honlapról a PC-s dolgokat. Olyat olvastam, hogy az Atari honlapról törölték a megjelenési listáról a játékot.

Kit--Kat
igen de valamelyik kedves látogató meg azt mondta, hogy tötrölték a PC-s dolgokat a honlapjáról😊
mér talánte is farcia vagy???

Taranov
de az a Driv3r honlapja, a kedves fórumozó azt mondta, hogy az Atari megjelenési listájából vették ki.

Taranov
Ne szídd mindig a franciákat <#ejnye1>

Kit--Kat
HMM most néztemmeg a honlapját, nemtom kihurrogott, hogy kivették minnen honnan a PC feliratott, izomból alapjáraton kinnavn alul a PS2es meg az Xbox logók között...

Kit--Kat
(lámamnetes) kurvaannyát a köcsög atarinak ami 1ként a buzi mocskos francia Infgrames, pedig mennyire verték magukat, hogy a nagy nyomásnak engedve lesz PC-re DRIV3R😞((((

nekemis megvan.... 😄

szintén k700i... elég gagyesz 😄DDD

de volt még all of Dutym meg Colin McRae Rally 4-em is 😄DDD

ha kell elküldöm 😄DDD

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

fitutufi
lol van k700i-men Driv3r 😄
még oda is kiadták 😄DDDD

fitutufi
egszerûen szopunk mint a torkosborz...<#zavart2><#ejnye1><#levele><#idiota>

Hentes Bill
lol, valszeg tele voltál eddig is az ea-s játékok dobozaival <#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

Boldog Karácsonyt!

báttyó02
Beszarás

Taranov
Ez nem hivatalos, de valószínû.

báttyó02
persze pc-re

Taranov
Várható volt, mert nagyon sokat késett már.

báttyó02
Most akkor nem jelenik meg? De hát ezt most nem értem......

arty
várhato??? mert? végig szo volt a PC-rõl is!

Nembaj, EA után ATARI a következõ, akiktõl ELVBÕL nem vezsek szoftvert. Nem nagy veszteség nekik, tudom ...

Forza.

Taranov
Hát ez rossz hír, de várható volt.

Hentes Bill
<#idiota><#hehe><#mf2>

Boldog Karácsonyt!

hykao
Ez azért van, mert telekonzoloztátok a GTASA PC-s topikot! <#mf2>
nem kár érte végigvittem,nagy szar
Hentes Bill
na neee <#mf3>

Boldog Karácsonyt!

Csuhai G
ja...október közepére igérték utoljára!<#sir>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

UNREG
Nagyon úgy néz ki, hogy törölték a PC-s megjelenést, akárcsak a Driver2 esetében.

mikor jelenik meg a játék?

JohnnySmith
😄DDDD már megint ez az emu 😄DD
nem egyébként

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Tibor
emuval megy a game?

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

arty
atari honlap már nem ír a pc portról ... igy jártunk 😞

Forza.

M@TriX
konzolon amúgy milyen sikere volt, így SA után már nem kérdezem, de akkor. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Taranov
Egyáltalán megjelenik PC-re? Lehet, hogy idõközben letettek róla 😞
Ha megjelenik, akkor csak a maguk ellenségei, mert a PS2-es megjelenés után - ami szintén késett - hónapokkal már nem lesz akkora az érdeklõdés utána, mint amekkora most lenne, vagy augusztusban, szeptemberben lett volna szvsz.

balintka
A hivatalos honlapon hol írják hogy mikor jön ki?

Taranov
Jah. Én meg már nem játszom semmi ilyen stílusúval, mert a VC-t már rég meguntam.
Marad a Fifa 😊

M@TriX
pedig most jól jött volna, a VC-t unom, az SA még nem jön.... holtidõ van...

M@TriX
mintha én mondtam volna..., pedig kár lenne érte...