6730
-
#1278 Lehet -
#1277 khaki -
#1276 Ugye lehet benne siman setalni? -
#1275 Ezzel van nekem is a legnagyobb gondom:) De összeségében tetszik a game -
#1274 olvass vissza -
#1273 mikó lesssz itt a game?
-
#1272 úgy látszik itt senkinek nincs humorérzéke -
#1271 ezt nem hiszem el, hogy mindenki komolyan veszi a szinkronhangos `poénomat`. félreértések elkerülése végett: IGEN, TETSZENEK A SZINKRONHANGOK!!!!!! és Mickey Rourke meg haverjai igen híres Hollywood-i színészek, akiknek JÓ HANGJUK VAN!!!!!
esküszöm nem írok többször félreérthetően :)) -
#1270 itt van egy kis új ingame/render videó:
http://www.canalj.net/ -
#1269 Szinkronhangokkal nekem semmi gond!!
Pff.. akkor tedd be az onimushá-t és ott a kisfiú hangja te.. falra mászok attól! -
#1268 Select pajti!:D -
#1267 Viszont az irányítás kicsit furcsa... fura, hogy a bal analogal csak sasézik az ember azt a jobb analogot is használni kell!!:) -
#1266 Hja.. most láttom, hogy van ilyen topic!:D -
#1265 Hat ahogy uszik....
Nem , nem fogom tobbet fikazni. Szerintem megdolkoztak erte a fiuk es kiadtak valamit de rezemrol csak gyenge problakozas vala. A GTA3 esa GTA:VC fiilinget soha semmi nem fogja felulmulni... egy darabig amig nem jon a San Andreas... bar kicsit felek tole hogy oszinten legyek. -
REAL_CIÁN #1264 Na kipróbáltam én is. Az autós részek nagyon jók, a kocsik igazán realisztikusan viselkednek és törnek. Egy baja van, hogy külső nézetben túlságosan a kocsi mögött van a kamera, néha alig látni! Vazz, egy tesztelő sem mondta nekik, hogy ez így nem jó??!!
A gyalogos részek viszont elbaszottak. Nem a cselekménnyel van a baj, mert azok változatosak, hanem a szereplő nagyon kevés mozgást tud és egy komolyabb tűzharcban ez nagy hátrány. Csak legugolni tud, ez nagyon kevés!! Jól jött volna egy falhozlapulás-kikukucskálás is.
Összességében azért jó a játék és ez a lényeg! -
#1263 ott én is tudom, hogy hol van -
#1262 Nice-ben már találtam repteret. -
#1261 hát szerintem elég nagyok, talán van egy város akkora mint egy gta térkép (ha kisebb, akkor nem sokkal). -
#1260 Ez azt jelenti, hogy Miami és a városok nagyok lettek nagyon??? -
#1259 nem tudom, nem voltam még közel sem mindenhol. -
#1258 Na belerakták a Miami repteret??? -
#1257 ehh...no comment. -
Chaos Mad #1256 aláirom!!!
ez igy van ahogy mondod! a driver 1-et semmi sem fogja lehagyni! -
tbundy #1255 ennyire nincs humorod, v csak fáradt vagy? -
Skyline #1254 Szinkronhangok mint tehetségtelen kutyaütők???????????
Ez tényleg ilyen idióta vagy tanítják? már bocs...Kicsit utánnahesszelhetnél mer vannak ott azért igencsak nem tehetségtelen nevek...
-
Skyline #1253 Totál más a két játék,autósüldőzős hangulatra pedig egyik gta sem éri fel még a driver 1 szintjét sem...
Fizikáról szimu részről nem is beszélve...
-
#1252 Hát így ránézésre és olvasva csomó cikket a GTA kicsit lightosabb felfogású Game. -
#1251 En is azon a velemenyen vagyok hogy nem rosz de GTA-nak a kozelben sem er.
Magyarul jobb mint a True Crime de nem jobb mint a GTA. SZERINTEM! :) -
Chaos Mad #1250 -
#1249 Biztos javítgatnak rajta, amíg PCre kiadják, lesznek feedback-ek, meg minden, szóval biztos csiszolt gyémántot kapunk. [bizakodik] :) -
Chaos Mad #1248 jo lesz ez a játék, én bizok benne, a gta-kat meg már kicsit unalmasnak tartom. kell vmi uj! :) -
#1247 köszi -
#1246 Miami mennyire nagy???
Mert a térképen nem tűnik túl nagynak:((
És ugye a Miami Int. Airport benne van? -
#1245 Meglátjuk, remélem PCn király lesz. -
#1244 lehet, hogy nem ultra brutál, de kellőképp jó hangulata van, pörgős, összetett, megvan ugyanaz a szabadság érzete mint a gta-knál. kell ennél több? nem mondom hogy évekig fogok vele játszani, de azért egy darabig még biztos. -
REAL_CIÁN #1243 De azt se, hogy olyan szar lenne... :DD -
#1242 Ebből nem veszem ki, hogy olyan nagyon fasza ultra brutál játék lenne. -
#1241 el lehet ütni az embereket, bár olyan többször előfordult például, hogy kiszedtem valakit a kocsijából, elhajtottam, majd egyszercsak ott termett a semmiből az ajtónál és kiráncigált :) az animációkon is gyúrhattak volna még, de mondjuk ezek a legnagyobb hibái. és pc-n tuti lesznek az ilyenekre patch-ek.
a városokból a másodiknál tartok (eléggé az elején annak), de szép nagyok és ugye három van belőlük :)
keveset tölt, és olyan poénokat kitaláltak például, hogy ha folytatod a lementett állásodat, akkor egy `previously in driv3r` felirattal egy kis múvít bejátszanak az előzményekről :) persze ugorható.
minden küldetés után átvezető filmek vannak (nem gyengék), a szinkronhangokról gondolom már mindenki tud (Mickey Rourke meg még néhány hasonló tehetségtelen kutyaütő).
külön sztori mód és egy rakat aljáték, jóféle replay mód szerkesztés (ps2-n meghatározott időtartamot lehet menteni ha jól vettem észre).
az autók fizikája nagyon jó, szépen törnek, jó fényeffektek mindenütt.
és elég nehéz a játék.
nagyjából ennyi. -
#1240 Én láttam már, hogy ellehet ütni. -
#1239 embereket el lehet ütni? ()
városok tényleg hatlmasak, ahogyan ígérték?
mond ela véleményedet te is a gammáról :)