Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
"A GAMER-be azt olvastam,hogy megjelent a játék."
-------
"vagyis nem jelent meg. pedig 2 oldalas cikk volt rola,csak arrol 1 szo se esett hogy megjelent-e vagy nem"

-
Ellentmondasz magadnak

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

zaki
nincs mit... elvileg tavasszal jön konzolra, és nyáron pc-re

rezsofiz
ok. kosz az infot. ujsagban olvastam. nemtom honnan vették.mind1

sazl : c

rezsofiz
ok. kosz az infot. ujsagban olvastam. nemtom honnan vették.mind1

zaki
nem tudom mit olvastál, de messze van még a megjelenés

rezsofiz
vagyis nem jelent meg. pedig 2 oldalas cikk volt rola,csak arrol 1 szo se esett hogy megjelent-e vagy nem. de a topicot olvasgatva..... 😄😄😄

zaki
lol

traXion
Nem jelent meg. 😄

rezsofiz
A GAMER-be azt olvastam,hogy megjelent a játék.tudtok adni linket hogy hol lehet letolteni? lehet fizetos is. vagy meg se jelentlol?

zaki
király képek 😊

Alexease

Taranov
Jaja, júniusban jön PC-re.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

zaki
ja, most olvastam én is a hírt. de gondoltam, hogy nem jön márciusban pc-re a játék, csak konzolra.

Pyx
, de csak juniusban 😞

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

I.C.ram
Egyre szebb ez a játék! Ha lesz benne multi (amit nem hinnék), és CDkeyes, tuti, hogy megveszem!
M@TriX
na talán kicsit törõdjünk a játékkkal is. 😉
Csak most volt idõm megnézni a most megjelent episode 1-et. 😉
Nagyon tetszik, néhol kicsit erõltetett de a vége nagyon ott van.
A file meg itt:
ftp://hswftp:[email protected]/movie/driv3r/driv3r_rtg.wmv

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

gumikacsa
Jaja, itt az igazság!!!

Renault magnum http://kamionszim.hu

hykao
Attól is függ, hogy milyen 8500-as.
A leggyorsabb 8500-asok szerintem inkább valahol a Gef3 és a Gef4 között vannak...
ZsilBi
úgy jáccanék már vele, remélem a nem lesz bugos meg csúnya.. én nem hiszek már a képekben

ASUS P4C800 Deluxe | Intel P4 [email protected] + Zalman CNPS7000A-CU | 512 MB DDR 400@480 | ATI Radeon 9500 + Zalman ZM80C-HP + ZM-0P1

zaki
jó, rendben. engem személy szerint nem érdekel, hogy pées2, vagy zikszbokszos képek, a driver 3 az driver 3 minden gépen 😊

zaki
podád befogod

traXion
Szídta az anyukádat Zaki!

traXion
Fain.

zaki
és?

zaki
ezeket nézzétek emberek:

gumikacsa
A DRIVER 3-ra a friss gamestar 2004 júniust ír.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Taranov
Hát ezekszerint nem jó a forrásom 😊)
A hivatalos dátumról azt gondolja az ember, hogy többet jelent, de sajnos nem, mert a Driver 3 már akkor egy évet késett. Az elsõ hivataloshoz képest.

zaki
erre sak ennyit tudok mondani: lol méghogy februárba. jövõre esetleg

Taranov
Lehetséges, de az irc.nasa.hu #gta.vicecity szobában azt mondta egy embör, hogy februárban jön. Bár nem gondolom.

M@TriX
nem-nem, a Rockstar Games azt nyilatkozta, hogy a 2004. november majdnem talált az Amazon részérõl...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

zaki
nem tudom, és még az sem 100, hogy egyáltalán ez lesz a neve. sztem legalább még 1 évet kell várni a játékra... 😞

zaki
lol 😊

Taranov
Éd mikó lesz GTA San Andreas?

Taranov
Márciusban??? Én meg azt hittem, hogy januárban, de ezekszerint csak ps2-re 2006 márciusban, és ps3-ra és pc-re meg még késõbb

zaki
azért mondtam, hogy mekkora lenne

Taranov
jaja, bár hallottam olyat is, hogy lesz az xbox utódjára, de errõl csak 2005-ben lesz sajtótájékozató a microsoftnál.

zaki
és csak PS3-ra lesz

Taranov
2006 január

zaki
olvass vissza

M@TriX
az nehéz lenne, király lesz. 😉 Részemrõl kihagyhatatlan...

zaki
akkó jó, csak nehogy elmenjen a kedved a játéktól miattam a képek meg jöhetnek, ne sajnáld

M@TriX
rosszul olvastad, nem kaptam fel a vizet. 😉
csak leírtam a magyarázatot. 😉

zaki
jóvanna, nem kell felkapni a vizet

M@TriX
1. nem láttam itt mindegyiket
2. most láttam egy previewben õket az ActionStrippen, azért gondoltam hétha van pár exkluzív is. Nem tûnt mind1gyik ismerõsnek. Sorry.

Ramore
Még a végén a Vice city csúnyán le lesz nyomva!!! 😊
De nem baj, fejlõdni kell!
Carlos
Nembaj. Attól még szír!

Þór vígi þessi rúnar

zaki
az, igaz már elõtte kb 2X be vannak rakva ugyanaztok a képek, de mind1 😊

Carlos
Zsír!

Þór vígi þessi rúnar

KG21