Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Azért tõlem már ez is szép teljesítmény volt. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ugyanis a Dacia Fiat licensz alapjan készült TEEEEEEEEEE

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Dacia rendõrautó?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Remélhetõleg a játék irányítása legalább olyanlesz mint az elsõ részé a 2. részben volt kiszállásosdi de nem olyan agyatlan csihipuhi módszerrel mint a gta-ban...Remélhetõleg ez így is marad,számomra a driver rendõrei és a civilforgalom etalon még mindig az autósjátékok közt...Jólehet érdekes ahogy a rendõrök törnek zúõznak szembemenõsávból jönnek,stb ezt kivehetnék picit...De az üldözés full reál tényleg lehet õket szopatni ilyen úgycsinálok mintha beakarnék fordulni,stb módszerrel...
Ezt a Gta3 és Driver kettõ szöveget csak azért nyomtam mert egy másik fórumban valami nagyonokos beírta hogy "minek kellett a Gta3-at lekoppintania a driver 2-nek" szöveget..
A grafikai motor most mi amúgy??? Mert a térkép bár gta beütésü a grafika inkább a Mafia-hoz húz...😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A GTA1-ben is ki lehetett szállni, pedig az '96-os volt, a Driver 2 meg 2000. novemberi.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
En speciel annyira nem orulok ennek a "kiszallasosdinak"😞 GTA-ba, az eleve olyan. De en jobban szerettem volna, ha inkabb a Driver szeru, foleg az autovezetsen lett volna a hangsuly. Bar tudom, igy valtozatosabb a tortenek, es jobban el is lehet adni.
De azert egy jol kialakitott hattertortnettel, egy korrekt autovezetessel a varosban, eleg jo lehetett volna ugyis.
De hat, most ez a "esztelenul szaguldozok, torok, zuzok, ugratok, kiszallok es gepagyval, langszoroval apritom a nepet" stilus ami nagyon kell mindenkinek😊
Én is onnan szedtem le.
Ráadásul PS játék.
a driv3r meg csak jó lesz..😊 1 gut volt, 2-t csak néha volt szerencsém tolni, ezt meg várom.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Mind a kettö ott lesz nálam a szeren!
Next PC upgrade: 2022
Amúgy a radar tényleg eléggé hasonlít.
Persze engem nem érdekel, mert KELL a játék! 😉
Sztem jó lesz.
Ezek a képek meg tényleg full in-game-ek, semmi beállítás, hanem csak lefotózták a gémet. Jó lesz ez...

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Már nagyon várom !!
A GTA elbújhat mellette ...
Szerintetek?
Kaplan
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Én nagy flame-mesternek tartom magam! 😄
(akinem olvasta a gyuruk urat,vagy nem látta az ne higgye hogy idiota,vagy skizpfrén vagyok) 😄
sazl : c
Mindig ezt csinálom, csak még nem fedeztek fel

mert akkor mindenki azzal jott volna,hogy olvassak vissza meg minden. de lol vagyok.nem figyeltem.

Fain!