Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Ezen nem vagyok meglepõdve, igazság szerint 2003. janúár óta késik.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

[HUN]FaTaL
Pcre csak szeptemberben jön nem?

http://goo.gl/gd6Zi5

zaki
gémsztáron meg 21-et írnak

zaki
csúszik a játék: június 1-rõl a hónap végére

gumikacsa
majd kinövöd...

Renault magnum http://kamionszim.hu

Kit--Kat
Nem baj, én kölcsön kapom DRIV3R-estül a PS2esét a haveromnak 1 hónapra.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Bucser
videjó videjót videjót videjót

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

M@TriX
sajna több helyen hallottam már... csak nem akartam elhinni...
monjuk inkább várjuk szeptemberben és jöjjön most, mint mostra várjuk de nem jön 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

zaki
hát, vhol le is volt írva korábban: erre megy ki a játék

zaki
nem kelll feltétlenül elhinni.

Venni kell egyet.

M@TriX
pedig kell, brühühü
Se San Andreas, se Driv3r, minden csak a konzolra jön...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
Franc most látom, ja pedig júniusra volt, a PC IGN szerint, de a boltjában már szept 1 van 😞

zaki
fingom sincs. remélem nem kell addig várnunk

M@TriX
De akkor most PCre tényleg csak szeptemberben érkezik??

zaki
megnéztem a képeket, és kb ilyen fejem lett:

M@TriX
Pár érdekesség: nem a lenti linkekrõl:

M@TriX
Bazi sok kép itt is, pár ízelítõnek, rákattanva vagy 50et nézhettek meg, megéri:

M@TriX
Van pár kép, egy ízelítõnek, többiért katt a képre. 😉

Kit--Kat
Szerintem csomó átmenet lesz, mert ha megfigyeltétek az Isztambuli roncsok 70% rég amcsi autó, amik a taxikon kívül, szerintem megtalálhatók lesznek Miamiban.
A sporkocsik meg Nizzában.
A motorok meg szerintem mind a 3 városban, vagy legalább Miamiban és Nizzában teljesen megegyeznek. Max Isztambulban kevesebb lesz.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

M@TriX
a VC-ben ha jól tom 70 körül volt a kocsik száma... talán 75

Elég az a 70 autó, ha elég változatosak. A VC-ben sok autó igencsak hasonlít a másikra. Itt lesznek kamionok, buszok stb.

Jaja, Stuntman, ezt is a Reflections csinálta. Pokoli nehéz egy játék, és volt egy aréna építõ hozzá minden kiegészítõvel, amit csak el lehetet képzelni.

I.C.ram
Nekem még mindig kevés az a 70 autó, amit igérnek. GTA VC-ben van 100, ha jól emlékszem.
Kit--Kat
Ezt a játékot megcsinálták PS2-re.

az volna a nagyon komcsi ha volna egy stunt pálya csak ökörködésre, és úgy csinálnád meg a pályakat mind pl a trackmaniaban. beraksz pár kocsit utánna mész összetörni nagyon jó volna

http://thenamelessphoto.com/

zaki
szátál.... 😄

szóltál

zaki
én nem ismertem, de thx, hogy száltál. jó kis oldal

Kit--Kat
http://driv3r.gportal.hu/

Nem tudom ismeritek-e, de én most találtam rá és nagyon örülök, hogy van egy magyar DRIV3R honlap is.

Taranov
Jól hangzik!
A 252 km remélem nem lesz kevés.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kit--Kat
A PS2õs megjelenés nem.

Ohh😞(((
AZ még messze van......

Kit--Kat
PS2, Xbox: június
Pc: szeptember

Mikor jelenik meg?

Kit--Kat
Nekem ez a törés modell ami a honlapon van igazából annyira nem is jön be, mert fõként a darabokat lehet csak lezúzni róla. Az alváz nem gyûrõdik, de a játékban meg igen.

rezsofiz
Atyám mekkora nagy toresmodellhatalmas

sazl : c

Kit--Kat
A Virtuális Kamion már legalább 1 hónapos😊
A törés meg félhónapos.
Csak kiegézsítés vol most.
2 modell

M@TriX
szerintem is ígéretes. 😉

zaki
gecc, nem semmi a törésmodell

M@TriX
Nem tudom ezt láttátok-e:

Crash Car

de van pár új Virtuális kocsi is, ha nem láttátok meg a kamion

iTT

Ez már a két éves Stuntman-ben is mind benne volt, ennél csak jobb lesz.

Kit--Kat
Az auótk kidolgozása is nagyon vad!!!
A tengelytõl kezdve minden a helyén van a verdákon, nagyon részletesk.

The Hedgehog
Ízirájdör öcsém, ízirájdör! LOL

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

M@TriX
az kinnt van már nem?

Bucser
Zsír lesz nagyon ez a game..... Run the gautlet teljes mikor jön már ki???? Ahhh Inkább elvonulok egy szigetre, hogy ne is halljak róla többet😊) Csak viszi fel a pumpát bennem😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

M@TriX
úgy hallottam, hogy 7 moci lesz a Driv3r-ben nem?
Ha több nekem jó. 😉

KG21
több is, és sokkal jobban néznek ki. Jó kis gamma lesz ez!

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

zaki
akkor ez ultrakirály 😊 Vice Citybe is csak 4 van (chopper, gyorsasági, cross, robogó), itt meg mindjárt 7... 😊

Serpa
jó kis furgon.

M@TriX
nem láttátok? Örülök akkor igen ezek a mocik amelyek benne lesznek a játékban király mi? 😉