6730
-
#2043 Vagy elleszünk a San Andreassal, a Driv3rig! :D -
#2042 Legalább elleszünk ezzel a San Andreasig nem? :) 1 próbát azért megér mindenkinek szerintem, és lehet PC-n nem lesz olyan elbaszott a gyalogos irányítás.. -
#2041 hát ja -
#2040 nekem itt van dvd-n a játék, de a San Andreas mellett egyszerűen nem tud érdekelni... talán ha előbb jött volna ki, de így... -
#2039 igazad van,már engem se nagyon tud érdekelni,akármilyen szar is kimondani... -
#2038 -
#2037 jeeee -
#2036 Reméljük igy lesz...... -
#2035 Driv3r: PC verzió a kertek alatt
Sogun, 12:08 - PC PS2 XBOX - Játék: Akció - ADATLAP - (1 komment)
(Homelan) Dicső angol Reflections Interactive fejlesztésében tavaly Novemberben egészen biztosan megjelent volna a Driv3r, csak a GTA belepottyant a levesükbe, mint elhízott döglégy. A Driv3rt akció-autóversenyző szimulátornak szánták, ahol Tanner, a vérprofi, kegyetlen zsaru autótolvaj bandának néz a körmére. A Konzolerók természetesen már több hónapja nyomhatják a gázpedált. Nekünk, szegény szerencsétlen PC-seknek pedig csak a szalonnahéj maradt. Ám ma reggel ránk mosolygott a szerencse, meg egy Gödörásó Ökörbéka, hiszen jött a hír, hogy az Atari március 17.-én szándékozik kiadni a PC verziót. -
#2034 inkább visszavonom, nem akarok flémelni :P -
#2033 HTX:D -
#2032 legalább8féle -
#2030 nameg a kamion se kutya,meg az a lamborghini se :) -
#2029 jó hát ez igaz,hogy annál sokkal jobb,szal ezt visszaszivom :))
amúgy nekem a motor teccik benne,nemtudom hogy az az egyfajta van?!
-
#2028 de ha ismered a Driv3rt és sokat játszottál vele akkor mé mondod azt, hogy olyan lesz mint True Crime, amikor ha ritka szar grafja lenne akkor is élebzni lehetne az autók fizikáját??? -
#2027 bár azt hozzáteszem,én havernál szoktam nyomni,többek közt mostanába a SA-t,meg régeben a Driver 3-mat -
#2026 jaja az érdekes,mikor az analóggal fordulok!
meg asszem a toca race driver2-nél volt ugy,hogy analóggal lehet fordulni,bár nemtudom ezt be lehet e állitani -
#2025 nekem az SA-ban nem feküdt nagyon az iráányítás, érdekes me a bolondok kiakták az analógra az irányítást és ez nekem tök furcsa volt -
#2024 :)) nemtom,nekem valahogy az irányitás nem fekszik,max. az autós gammáknál -
#2023 trésztésönön nekem nagyon bejövős volt Vice City -
#2022 Bár hozzá kell tennem,nekem pisi2-n semmi se teccik,szal :) -
#2021 ok písz!!!! -
#2020 ok reménykedjünk -
#2019 nem flémelek ha nemmondanak hülyeségek, ja és te beszélsz:DDDD -
#2018 nemflémel! -
#2017 HUÁÁÁ 2015!!!! -
#2016 #2013 -
#2015 szal csak elírtam......
hát ha játszottál(volna) vele akkor te is tud(hatnád)dod, hogy az Autós része eszeveszettül odabaszósan kurva jó és a városok is gyönyörűek és ami van az ottörik ahol kell.
A True Crime autós része 1 GTA1 fesőnézetes mozgásához hasonlít szal ez oltári baromság. -
#2014 reméljük :) -
#2013 amúgy én is jáccottam vele nem is jeveset -
#2012 mi nem zsal?? nem értem -
hárká #2011 De a grafika az ütő lesz(szerintem) -
#2010 én játszottam vele és 1ltalán nem zsal ilyen hülyeségeket ne mondj plíZ!!!! -
hárká #2009 :D
te kis perverz -
#2008 -
#2007 mondjuk nekem a gta3 nem annyira jött be,de végülis elment.
Amúgy szerintem a Driver3 ha kijön egyáltalán pc-re,olyasmi szintü lesz,mint a True Crime,szal nem nagy cucc -
#2006 a GTA3ban is, nemtudtad??:o
A vöröslámpás az tényleg jó volt, annak tényleg volt hangulata.
hiányosság???
nem lehetett kilőni a kocsik kerekeit
nem lehetett kilőni a szévédőt
nem lehetett bemenni sehová
stb stb.... -
#2005 Pl. milyen hiányossák?
Nekem tetszett az a szürke szmogos város, a piroslámpás negyedben meg volt élet, csak ne lett volna olyan kicsi :)
De a Vice cityben tényleg ütött, hogy lehetett kurvázni :) -
#2004 Én szerintem meg az a jó bennük, hogy valamilyen szinten korhűek és egy városban/valódi környezet másában játszódnak nem pedig valami hihetetlen helyen, mint a legtöbb FPS. -
#2003 sztem millióval jobb a hangulaat GTA3 uncsi városa volt, meg már a megjelenésekor nagy hiányosságai voltak, amik akkoriban másjátékokban már alapnak számítottak