Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rezsofiz
Háháháháhá,hatalmas.

sazl : c

zaki
ezek mind benne lesznek a játékban?

Pyx
gyááh!!!

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

M@TriX
Nmetom láttátok-e:

Bocsi, de mocirajongó vagyok, amúgy frissítették a honlapot, de csak ikonpack meg karakterleírás került fel ha jól láttam...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Kit--Kat
Remélem megcsinálják a magasvasutat is benne, hogy felszálhassunk.
Bár ez nem valószínû😞((

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Emberek Miami lesz nagyon hangulatos!!😊)

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

zaki
egyébként nagyon faszák a képek, és végre vannak lövöldözõs screenshotok is

zaki
hááát, nekem sem akad. sry az offért

I.C.ram
Semmit nem akad. Rossz a VGA drivered.
Alexease
Ha gorgeted a forumot, es megjelenik alul vagy felul abszolut nem akad meg?

De attol fuggetlenul kiszedhetned, ugy sem latom semmi ertelmet
traXion
nekem se.

I.C.ram
Ugyanez nekem is, és semmi akadás.
Alexease
XP Eng Prof, IE 6.0.28
zaki
vagy Pl. a Bonnie Brascoban. õ volt Sonny Black 😊
vagy a Kill Bill-ben õ Budd (a Csörgõkígyó)

bocs az offért 😊

Kit--Kat
3. Ma lesz frissítés a hivatalos honlapon!!!!😊)
Jeeahh!! Remélem most végre valami használhatót raknak ki.

I.C.ram
Nekem egyáltalán nem 😄 Eddig csak tõled kaptam visszajelzést. Milyen böngészõt használsz? Mert eddig csak tõled kaptam ilyen visszajelzést.
Kit--Kat
Madesn Jeriko hangját adja.

Kit--Kat
A Michael Madsen is sok jó filmben és sorozatban játszott, pl. az Igazságosztóban.
És õ adta a hangját Tony Ciprianinak a GTA3-ban.
Emlékeztek?😊

Alexease
Nem akarok kotekedni, de nem akarod le cserelni az alairasod?! Mar irtam egyszer, hogy frankon beszaggat a forum miatta.:/
I.C.ram
Hujjujj igéretes! Bár az a 70 autó nem valami sok, fõleg, hogy szétlesznek osztva a városok közt. 😞
Alexease
De erdekesseg keppen, Rodgiues "adta" a hangjat a masik ilyen hasonlo jatekba tavaly, a True Crime-ba😉
rezsofiz
zsíírr

sazl : c

M@TriX
azt meg én nem láttam, de majd meg akarom nézni. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Alexease
A Halalos Iramot nem lattam, de meg jatszott a Swat-ben is😉
M@TriX
A Halálos Iramból volt ismerõs...., kösz

Kit--Kat
Michell Rodrigues: Halálos Iramben, Kaptár
Kalita hangja lesz a játékban.

M@TriX
😉

Ha bemutatták akkor akár szombatig megengedem hogy dobozolják és küldjenek egyet monnyuk deviance-éknak hogy vasárnapra fennlegyen neten..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

HJajaja madsen is csippantom nagykirály arc😊

M@TriX
sztem a csaj hangja és "mintája". 😉
Az ürge meg nekem egyik kedvenc szinészem, de a csaj is ismerõs csak nemtom honnan.

Gondolom õk a "fõszereplõk"

Hmmm
Michelle rodriguez mitkeres ott?😊
Egyik kedvencem:-P

M@TriX
Nemtom ezt a videót láttátok e, nagy része a többi trailerbe benne van, da ezt a kamionos ugratást máshol még nem láttam. Nem rossz.

M@TriX
Driv3r bemutató:

M@TriX
Így a térképeket nézve sztem nem lesz gond a méretekkel.

M@TriX
Pár új kép (vagy csak én nem láttam õket) 😉:

Sajnos ezek kicsi képek, de azért érdemes megnézni õket:

Kit--Kat
most ez az exteremes fan honlap szünetel május 1-ig...
Nem tudtok más fan honlapot???

Serpa
aha.

arty
en mar inkabb jaccanek egy kozepessel, mint hogy egyetlen varosi forgalmas jatekben sincs multi, igy ilyet meg nem probaltam ... 😉

most akkor ennek orulnom kellene ?

Forza.

malter
sirva is fakadnék ha nem jönne ki pc-re
zaki
úgy értettem, hogy nem biztos, hogy nyáron jön pc-re

Serpa
Atari megerõsítette, hogy lesz PCre.

zaki
nyárra. pc-re nem biztos. 576-nál már elõ lehet rendelni a játékot, de csak konzolra, ott június 1-et írnak a várható megjelenésre

zaki
lol

Serpa
mikorra is igérik ?

M@TriX
az egészrõl...

zaki
nem halt meg, csak mindenki várja a gamet

ricsi1
melyik városról is van szó?

bodesz
lehet

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Kit--Kat
Na mi van, meghalt a topic??

Bucser
Hat szerintem inkább csinaljanak semmilyet mint középszerût, mert ez a játékipar halála...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF