Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
lol 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

M@TriX
Pár kép az E3-as trailerbõl, leszûrhetõ pár újdonság (pl.: Go-Kart. 😉).
Ha valaki találkozik a trailerrel, ne tartsa vissza!

Katt

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

zaki
azé vitszes, hogy ott van az E3-on a játék, de csak a konzolosoknak

zaki
az biztos

Demo már jöhetne 😊

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Kit--Kat
PS2, Xbox júniusban

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

zaki
ÕSSZEL

oneal1
mikor jön a game?

!Forza Ferrari!

Taranov
Szerintem akiknek kis pénzük van, azok nem vesznek eredeti játékot. GTA-t meg fõleg nem, mert abban nincs multi, nem úgy, mint mondjuk egy Fifában, ahol az EA szerver használatát kell megfizetni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

toMpEr
PC-re iden biztos nem jon uj gta, szoval tolhatjak egy ideig, ha azzal akarnak csatazni.

Real Fan
Hát sztem nem tök mind1! Ugyanis azon kívül, h nekünk sz@r h állandóan tolják, nekik is sz@r, mert ha a GTA-val 1 idõben jelenik + vagy nagyon közel ahhoz, akkor lesznek olyanok, -jó sokan- akik azt fogják mondani, h az összespórolt kis pénzüket inkább a GTA SA-ra verik el! Ez ugye vitat6atlanul fos helyzet az Atari számára... + azt is adjuk hozzá, h a GTA-knak jóval nagyobb a rajongótábora!

http://www.driver3.gportal.hu

M@TriX
nem tök mind1. Ha megjelenik örülünk, ha õsszel akkor meg nem. ha itt lesz itt lesz ha nem akkor sem adják ide nekünk... majd meglátjuk.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Taranov
Hja 😞

Lacc
Június? Dehogy lesz ez júniusban... Nincs nekünk akkora szerencsénk 😊
Kit--Kat
Hát nem nem tudodm, de az eddig megjelent kb 600kép közül, mind konzolos.
PC-s kéõet még nem láttam.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Real Fan
Most már nemtom, h mit higgyek! Egy másik fórumon + váltig állítják, h az õszi +jelnés kamu & júniusban mindenképp +lesz! Akkor most mi az igazság??? (a pc-s verzióról van szó)

Kit--Kat
Áhh szerintem ez nem változik már, mert amúgy is csak az idõ kitolása miatt jelenik meg csak õsszel.

M@TriX
legalábbis van, az, hogy szeptember, de az messze van és változhat még...

zaki
hát ja, de ez van. nincs pontos megjelenési dátum. sajnos

Hát az nem túl bíztató.
zaki
már leírtuk legalább hatszor. ÕSSZEL

Mikorra várható a megjelenés?
Kit--Kat
Van 1 rosszhírem: Ha Miamit nézzük, akkor ott direkt megnéztem az ingame képeken, hogy ugyanazok az utak vannak ezeken a térképeken, mint a játékközbeni térképen.
Innen kicsinek tûnikm de játékközben szerintem sokkal nagyobb lesz.
Nézzétek meg azokat a képeket amin a South Beach-rõl menõ hidak vannak és nézzétek meg mekkora táv van a szárazföl és a sziget között.
Innen következtessetek, szerintem így már nagynak fog tûnni😊)

thx

M@TriX
sztem még tök mind1. 😉
de nmint 86x leírtuk, nem lesz nagy, a GTA VC-nél kicsit nagyobb...

Üdv! valaki tudja esetleg, hogy mi lesz kb. a gépigénye?

M@TriX
sztem is rendben lesznek a méretek. Raktam be én is anno képeket és írtam, hogy hány vkm lesz a játékban...

Taranov
Isztambul a kafa lesz 😊

zaki
ezt már kitárgyaltuk... valszeg csak a fõutakat mutatja a térkép, mellékutak nélkül, szal jó nagy pályák lesznek nyugalom 😊

Macccy
Váááááááááárom!!! Elsõ dolgom lesz, ha megjelenik, hogy nyomjak a sárga taxival egy DieHard3 -as menetet a csúcsforgalomban!!
...
A térképen nincsnek jelölve a kis uccák sztem is! (remélem)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Real Fan

De ezzel a 2vel viszont már elég nagy... + ezeken a térképeken lehet, ha kisebb utcák nincsenek jelölve... Persze ezektõl eltekintve még lehet, h kamu képek!

Taranov
Szép az, hogy ilyen hosszú utak vannak, de akkor is ez túl kicsi szerintem. Ez fantáziadúsabb pályának tûnik, mint a GTA-é, de azért ezt én kicsinek találom 😞

Kit--Kat
Én mint Miami hõn ismerõje, vegyes érzésekkel nézek a térképre, mert errõl nem lehet sajnos annyira átlátni a méretit😞(

toMpEr
gtaban sincs tobb

Taranov
Remélem, hogy ez a kép csak kacsa, mert ha ennyi utca lesz összesen, akkor azt hiszem nem sokat lehet várni a játéktól.

Real Fan
Hi! Ha érdekel vkit 1 magyar Driv3r fan site, akkor nézzen be ide! Rengeteg képet, letöltést, infót & híreket talál6tok az oldalon!
---

Tibre
búvárkodni is lehet majd benne

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

div3r.com ???? hmmm..... bug..😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

rezsofiz
BuntetBuntetBuntet

sazl : c

M@TriX
hát nem lesz semmi reméljük a gém, csakhát mire megjelenik...

Kit--Kat
én Miamit várom nagyon

Kit--Kat

M@TriX
kb annyit már beszútram ide csak nézz lentebb.. 😊

Kit--Kat
érdekelne 350 kép a DRIV3RV-bõl?

M@TriX
Aztán láttam, de az pár lentebbrõl és az alábbi a mostani frissítéskor került fel.
A többire írtam, hogy nekem nem rémlenek, de mivel már vagy 100+ képet láttam már így talán megbocsátható. 😉

Kit--Kat
ezek már régiek😊

M@TriX
Plussz felkerült egy virtuális járgány

M@TriX
Hopp, egy új:

M@TriX
Hmm, nekem ezek sem rémlenek, de szépek:

M@TriX
UP! a jó életbe. 😉 MI az, hogy semmi friss infó?

Na itt van 3 kép hátha még nem láttátok: